El ple de Riudarenes acaba a crits

27 11 2007

wp004.png

El ple de Riudarenes acaba a crits i sense fer la votació del darrer punt

AIR-PSC i CiU s’enfronten un altre cop i gent del públic intervé en la discussió

ANNA PUIG. Riudarenes
La crispació entre el govern de Riudarenes (AIR-PSC) i l’oposició (CiU) va en augment. Després de la denúncia als Mossos del cap de CiU, Jordi Ros, contra l’alcalde, Jordi Gironès, per un presumpte intent d’agressió, en el ple d’ahir es va tornar a produir un enfrontament entre els grups municipals, en el qual també hi van intervenir alguns veïns que hi van assistir com a públic. El ple va acabar a crits i l’alcalde va decidir suspendre la sessió sense votar el punt que s’estava debatent.

Les posicions entre els dos grups municipals semblen, en aquests moments, irreconciliables. Dels fets que es produeixen sempre hi ha dues versions totalment diferents. Les acusacions van d’un costat a l’altre i no hi ha ningú que afluixi.

El darrer episodi d’aquest enfrontament es va produir ahir al matí. Es va celebrar un primer ple extraordinari amb diversos punts que portava a aprovació l’equip de govern, entre els quals hi havia un pla d’ampliació d’un càmping, la cessió d’una parcel·la i una moció de suport perquè es faci un pas subterrani a les andanes de l’estació de Sils. Tot seguit es va celebrar un segon ple extraordinari, aquest convocat per CiU, per debatre una moció sobre la senyalització viària del nucli urbà, les urbanitzacions i la zona industrial. El cap de CiU, Jordi Ros, va exposar les queixes del seu grup sobre la senyalització i els problemes de mobilitat a la població. Afirmen que el bus escolar fa trams en direcció contrària i que la senyalització al poble és molt deficient. El debat entre govern i oposició, però, va anar pujant de to i va acabar amb crits d’uns i altres i s’hi van implicar persones del públic.

Segons Ros, l’alcalde el va titllar de «poca-solta», es va ficar amb la seva manera de vestir i va qualificar un altre regidor convergent de «Zaplana». Per la seva banda, Gironès considera que l’oposició només busca la provocació i que es va veure obligat a suspendre la sessió perquè es va generar «una situació de confusió, amb intervencions no autoritzades i desafortunades de gent del públic, fins al punt que el ple semblava un mercat».

El ple de Riudarenes acaba a crits i sense fer la votació del darrer punt
El Punt, 16.11.2007 | ANNA PUIG

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: