Absolució acusat Millenium

20 12 2007

Absolen l´acusat de violar una noia en una discoteca de Sils. Ella deia que l’havia forçat als lavabos

M. Rovira, Girona.
No ha quedat acreditat que la noia no entrés voluntàriament als lavabos de la discoteca. D’aquesta manera resol la secció quarta de l’Audiència de Girona l’acusació contra un jove que s’enfrontava a una possible pena de 7 anys de presó per haver violat una noia als lavabos de la discoteca Millenium de Sils. L’inculpat ja va negar rotundament durant el judici haver-la forçat i va relatar que la relació sexual entre ell i la denunciant havia existit perquè tots dos hi havien accedit lliurement.

El jove va arribar a la banqueta dels acusats després que la noia el denunciés per una suposada violació succeïda, la nit de Nadal a Sant Esteve del 2005, als lavabos de la discoteca de Sils. Ella, que era menor d’edat en el moment dels fets, va detallar davant el tribunal que havia conegut el noi aquella mateixa nit i que ell s’ho va manegar per emportar-se-la fins als lavabos de la sala de festes. Ella afegia que no tenia cap intenció ni voluntat de tancar-se dins un dels serveis amb el seu acompa nyant però aquest la va arrossegar per la força fins a dins. Llavors, recolzant-la contra la paret ell l’hauria penetrat fins que se’n va cansar.

L’acusat va prestar un relat dels fets bastant diferent al de la noia ja que ell detallava que ja abans de tancar-se als lavabos s’havien estat petonejant a la pista de ball i ella fins i tot li havia magrejat l’entrecuix.

Llavors, segons ell sempre de mutu acord, van tancar-se en una de les petites cabines dels serveis masculins i allà van provar de consumar la relació sexual. L’acusat va admetre que havia vist la jove sagnar però va matisar que no era degut a què ell l’hagués forçada sinó que derivava de la seva virginitat.

El tribunal ha tingut en compte aquest detall i ha raonat que queda acreditat que la menor va tenir «una experiència sòrdida, dolorosa i desagradable en la que era la seva primera relació sexual» i que això podria haver-la afectat per justificar la relació inventant una violació.

Diari de Girona19-12-07

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: