Afisa Silenc

20 12 2007

1. L’Afisa Silenc és un club d’atletisme de la localitat de Sils (Girona). Entre els seus atletes destaquen Xavi Sánchez, campió del món en 3.000 m obstacles (veterà M-35) al Campionat del Món Veterà de Sant Sebastià (2005); Gabriel Abraham Rojas, desè classificat al cros (veterà M-35) al Campionat del Món Veterà de Sant Sebastià (2005); Xevi Masoliver, destacat fondista català, etc.

Al 2006 l’equip es va proclamar campió provincial de cros de Girona. A títol individual han aconseguit campionats de Catalunya, mítings internacionals, etc.

Viquipèdia

2. Gabriel Abraham Rojas (1966-) és un atleta català.

El 2005 assolí la 10ª posició al cros i la 2ª amb l’equip espanyol del Campionat del Món de Veterans celebrat a Sant Sebastià.

El 2006 va ser el primer classificat dels 5.000 m.l. veterà M-35 al primer Miting Internacional d’Atletisme Veterà (Lloret de Mar).

Gabriel Abraham Rojas ha obtingut fins ara sis medalles a Campionats de Cataluya (10.000 m.l., 4 x 200 m, cros individual, cros per equips, pista per equips, etc.).

Com a atleta promesa (19-20 anys), va ser el primer atleta català als 10.000 m.

Va destacar en categoria júnior (17-18 anys) en assolir marques de nivell internacional: 8’27’’ (3.000 metres) i 14’45’’ (5.000 metres).

Va ser campió júnior i 6è a la classificació general absoluta a la Cursa del Corte Inglés de Barcelona l’any 1985, així com 2on al Cros de la Generalitat de Catalunya del mateix any.

Viquipèdia

3. Blog Gabriel Abraham Rojas

4. Club Atletisme Malgrat-Sils

Ara fa un any, dos atletes Silencs van arrencar un projecte de club amb la idea de fomentar un esport una mica oblidat a la població. Enrolats a les files de l’Atlètic Silenc i amb una plantilla de 9 corredors varem començar a moure’ns per crear un nou club amb un nou aire a Sils. Degut a la falta de instal·lacions esportives destinades a l’atletisme en la nostra població se’ns va ocórrer mancomunar el club amb una població que si disposa de pistes d’atletisme; Malgrat de mar. Des d’aquí agraïm la col·laboració de l’ajuntament de Malgrat de mar i en especial al regidor d’esports per la seva confiança en nosaltres.

Així doncs en començar la temporada 07-08 arrenca el “Club d’atletisme Malgrat – Sils” amb una plantilla de 25 corredors.

Sergi Urzay Zurita.
President del Club Atletisme Malgrat Sils

Font: http://www.camalgratsils.net

Anuncis

Accions

Informació

7 responses

8 02 2008
Bloc

Comentari publicat al Bloc de l’Ampa:
#
Sergi diu,

el 8 de Febrer del 2008 a les 11:45

Bon dia:

En primer lloc vull presentar-me. Em dic Sergi i soc el president del Club d’atletisme Malgrat Sils. Com molts ja sabreu es un club que es va crear al inici d’aquesta temporada 2007-08 d’atletisme, format per corredors de la població de Sils i alguns altres de diferents municipis de Girona, Barcelona i algun de Tarragona. Per raons escolars he anat a parar a aquesta web i m’he adonat d’un fet curiós. En la vostra secció “gent de Sils” Teniu el nom de Gabriel Abraham Rojas. Es l’únic, però no de Sils. En Gabriel es component del nostre club, i si no recordo malament, natural de Malgrat i resident actualment a Barcelona capital. Si que es cert que corre per una entitat esportiva de Sils, però no es pas de la població.

No es que tingui massa importància aquest fet, però m’ha xocat, i fet gràcia l’enllaç. Aprofito aquest escrit per convidar-vos a visitar la nostra web http://www.camalgratsils.net i enllaçar, si voleu, amb el vostre blog, per poder compartir els nostres objectius assolits al llarg de la temporada per gent de dintre i fora de la població de Sils.

Salutacions Cordials.

Font: http://ampasils.bloc.cat/post/7251/125406#1062158319

29 03 2008
x.

A mí, lo que me sorprende es que el presidente del Club d’atletisme Malagra Sils, el señor Sergi Urzay, se soprenda porque en nuestro blog/web se cita a uno de sus atletas que no es de Sils, a la vez que no se cita a otros que sí lo son, estableciendo diferencias entre los que tienen origen o viven en el lugar y los que son de otras latitutes.
Suena un poco racistilla y recuerda las doctrinas de Sabino Arana que califican a los vascos de superiores y al resto de españoles de paletos o poco menos. El apellido vasco Urzay es una pista de donde le pueden venir esas ideas por completo ajenas a Catalunya e incluso es independentismo catalán.
Visca Catalunya Lliure sense racisme

La Constitución Española dice que no se discriminará a nadie por su origen, religión, etc. Es una ilegalidad.

2 04 2008
joan

Tots i totes som importants per a Sils.
Venim del nord, venim del sud, de terra endins, de mar enllà, i no creiem en les fronteres si darrera hi ha un company abandonat.
Visca Catalunya, Barna, i Sils

2 04 2008
joan

Urzay: “però no es pas de la població.

No es que tingui massa importància aquest fet, però m’ha xocat”

Això es important??? L’important es que corri.

2 04 2008
LNC

i no creiem en les fronteres si darrera hi ha un company amb kes seves mans estesses que demana llibertat.

Visca Sabino Arana. Visca la Llibertat!!! Visca el Lehendakari que volien posar a la presó,. Visca l’Aarnaldo que ja ghi és tot i ser reconegut com home de pau pel ZP… Visca Catalunya Llliure i sobirana! Volem el dret a decidir i en Xico alcalde, el millares 1er Tinet i el tello amb obres, pontant de bolit l’enganxina enlooc d’anar amb la moto que s va comprar quan es van fer el blocs de davant l’ajuntament,

Com diu, l’agustín, no es caigut pas de cap arbre…

12 05 2008
ur

He visitat la web del club Malgrat Sils i m’agradat molt.
Una de les coses que més m’ha cridat l’atenció és la qüestió del pare del Xavi Sánchez, Juan Sánchez Marta.
Va fundar el regnat Atletisme Malgrat. Juan Sánchez I i el seu fill Xavi Sánchez II, han estat els dos reis del reinat Atletisme Malgrat.
El fill honra al seu pare i la tradició atlètica del reinat.
Qui és el primer ministre del regnat? Alex Torres.
Felicitats
http://www.camalgratsils.net/

1 05 2010
.Bloc

Fil tancat. Visiteu: Atletisme a Sils,

https://silsdelaselva.wordpress.com/2010/05/01/atletisme/
%d bloggers like this: