Piscina coberta a Farners

20 12 2007

Adjudiquen la piscina coberta per 4,4 milions d´euros Una empresa la gestionarà durant 40 anys

Jofre Sáez, Santa Coloma.
El projecte de la piscina coberta de Santa Coloma ja està del tot encaminat. Dilluns, l’Ajuntament va aprovar en un ple extraordinari l’adjudicació de la construcció i gestió de la piscina municipal coberta i centre de fitness a l’empresa Sport Assistance 2000.

L’adjudicació s’ha fet mitjançant concurs, al qual s’hi havien presentat dues empreses. La inversió inicial per fer l’obra és de 7,4 milions d’euros. Finalment però, l’empresa adjudicatària fa una aportació voluntària de 4,4 milions d’euros.

Per la seva banda, l’Ajuntament colomenc rebrà del Consell Català de l’Esport una subvenció de 997.000 euros. A més, la Diputació de Girona també aportarà 500.000 euros més. D’aquesta manera, el consistori només haurà de finançar prop d’un milió i mig per acabar el projecte. Els terminis marcats per executar l’obra són de 16 mesos, i tal com va explicar el regidor d’Urbanisme, Josep Cullell, s’espera que entre gener i febrer es pugui començar a construir.

El nou equipament esportiu s’integrarà amb el pavelló polisportiu dels Saioners, situat a tocar del parc de Sant Salvador.

Tanmateix, el consistori ha acordat la concessió de la gestió de l’equipament a l’empresa, Sport Assistance, per als propers 40 anys. Segons va explicar Cullell, aquesta desenvoluparà diversos programes d’oci i de salut per als seus socis.

De fet, l’empresa espera assolir entre 2.000 i 2.200 usuaris per tal que la gestió els sigui rentable. En aquest sentit l’Ajuntament va explicar que esperen que els veïns de Sils i Riudarenes, entre d’altres s’hi acabin apuntant. La piscina formarà part d’un complex de 4.000 metres quadrats i tindrà vuit car rils de 25 metres. I, al costat també s’hi farà una més petita per altres activitats.

Diari de Girona, 12-12-07

Anuncis

Accions

Informació

One response

13 10 2009
.Bloc%d bloggers like this: