AMS 2007

1 01 2008

Articles procedents del Vell Bloc

Enviat a Eleccions 2007 el 18 Feb 2007

1. La candidatura d’Acord Municipal per Sils

Antoni Tello, empresari de l’hostaleria, serà el cap de llista d’aquesta formació independent vinculada a ERC. Els dos següents llocs seran per a la metgessa Maria Josep Lòpez i l’arquitecte tècnic Vicenç Manzano. El grup vol incidir en les polítiques dirigides als joves i a la gent gran.

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2330813
27.03.2007

2. Un exregidor de CiU a Sils liderarà una candidatura independent

ANNA PUIG. Sils

Un exmilitant de CiU i regidor durant dotze anys a Sils, Antoni Tello, liderarà una candidatura independent que es presentarà a les pròximes eleccions municipals. La formació encara no té nom oficial, però segurament es dirà Acord Municipal per Sils.

Tal com ha explicat Tello, la llista està formada per persones que durant molt de temps han participat en la vida social del poble, «que tenen ganes de col·laborar però a qui no s’ha tingut mai en compte». A parer del candidat, cal posar fi a tants anys de govern municipal de CiU i a les majories absolutes. «No anem contra ningú, però creiem que es poden fer coses noves a Sils i que hi ha una altra manera de governar. A part, no estem d’acord amb el creixement urbanístic que s’està promovent», afirma.

Tello té 50 anys i és propietari d’un bar. Va ser vuit anys tinent d’alcalde, i quatre, regidor de l’equip de govern liderat per Joaquim Rovira. En les eleccions del 2003 ja no va formar part de la candidatura convergent i va deixar la militància en considerar que la direcció general del partit havia canviat la línia que fins aleshores s’havia portat.

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2234585
17/01/2007

3. Candidatura d’Acord Municipal per Sils

Antoni Tello, empresari de l’hostaleria, serà el cap de llista d’aquesta formació independent vinculada a ERC. Els dos següents llocs seran per a la metgessa Maria Josep Lòpez i l’arquitecte tècnic Vicenç Manzano. El grup vol incidir en les polítiques dirigides als joves i a la gent gran.

http://www.esquerra.cat/locals/index.php?id_article=13662

2 Respostes a ‘Antoni Tello liderarà una candidatura independent: Acord Municipal per Sils

Pere diu, el 20 de Febrer del 2007 a les 14:45
Llegint el bloc, no en trec l’entrellat d’aquesta aparent contradicció:

a) una candidatura independent liderada per l’Antoni Tello afirma que està en contra del “creixement urbanístic que s’està promovent” (a la secció “ajuntament”)

b) l’Antoni Tello era el regidor d’urbanisme (amb l’alcalde Joaquim Rovira, ambdós de CiU), quan l’any 2003 es va promoure la gloriosa idea de crear 700 habitatges davant de l’Ajuntament (a la secció “creixements”)

O hi ha alguna cosa que se m’escapa?

duende diu, el 26 de Abril del 2007 a les 11:36
antonio tello a sido durante toda su epoca como regidor de ciu el cazique mas grande del pueblo y sobre todo de las urbanizaciones que pena que da ERC en llevar a este sujeto en su candidatura.

4. Les marques blanques de l’esquerra

PSC , ERC i ICV des de 2003 patrocinen llistes independents en molts municipis. Els paguen la campanya a canvi que els seus vots comptin per al propi partit a les eleccions a Consells Comarcals i a les Diputacions. Així, tenim Acord Municipal (ERC), l’Entesa pel Progrés Municipal (ICV) i Progrés Municipal (PSC). De fet, algunes de les llistes que es presenten ara per AM, EPM o EM ja existien com a agrupacions d’electors i el que s’ha fet és integrar-les; altres s’han creat de nou. Hi ha doncs molts municipis on no apareix el nom del partit sinó només la sigla de la marca blanca junt amb el nom que prenen els independents en aquella població. Per exemple: Cellera Acció Municipal -AM; Espinelves un Poble-PM o Nou Maçanet-EPM.

CiU ha criticat als tres partits d’esquerres de no donar la cara i amagar quin partit està darrera d’unes sigles tan genèriques. Ha impugnat aquestes llistes perquè considera que no s’haurien de poder comptabilitzar conjuntament si no duen el mateix nom. Tot i que el litigi encara no està tancat, en principi la Junta Electoral no els ha donat la raó. Els d’ICV es defensen dient que en el seu cas es tracta d’un pacte amb un partit diferent d’ICV i registrat que es diu EPM.

Font: Bloc d’en Roger Buch, 19 maig 2007

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: