Inaugurada nova oficina Finques Planes a Residencial Plana de Sils, amb la presència de l’alcalde en funcions

1 01 2008
Del Vell Bloc; Enviat a Creixements el 19 Jun 2007

1. Inauguració de la nova oficina de Finques Planes a Residencial Plana de Sils

Finques Planes és una empresa amb més de 30 anys d’experiència en serveis immobiliaris, amb la seu central a Lleida i amb un xarxa d’oficines pròpies a les ciutats de Lleida, Balaguer, Solsona, Esterri d’Àneu, la Seu d’Urgell, Sort, i el Pont de Suert-Boí; oficina a Barcelona ciutat, i amb l’obertura d’una nova oficina a Sils-Girona l’any 2004 al carrer Major d’aquesta població.

El motiu de l’obertura de l’oficina de Sils va ser la promoció Residencial Plana de Sils, la qual es divideix en 5 fases de 2 blocs cada fase. La primera fase d’aquesta promoció, que ja ha finalitzat, i la segona, pràcticament acabada, ja fan que es noti a Sils la presència de nous veïns, que, atrets per l’encant de la promoció, les bones comunicacions i els nous serveis escolars, mèdics i esportius de què disposa la població s’hi han desplaçat des de les poblacions veïnes i l’àrea metropolitana de Barcelona. També cal destacar que els baixos d’aquestes 2 fases són locals comercials pensats per al comerç i les empreses de serveis per dinamitzar l’economia de la població i s’hi pot observar ja la presència d’alguna entitat bancària.

Amb un total de 400 habitatges, hi haurà zones comunitàries amb jardins, i parcs pensats per disfrutar de l’entorn i perquè millori la qualitat de vida dels habitants.

La realització d’aquesta promoció ha estat possible gràcies a les promotores Proincosa, Alquisa Ricsa i Jardipark, que han unit esforços per fer possible aquesta nova zona Residencial Plana de Sils.

El divendres es va inaugurar la nova oficina de Finques Planes, que està situada en un dels locals comercials, al passeig Sant Cosme i Damià. La inauguració va ser un èxit, amb la participació de la població de Sils i amb la presència del Sr. Rovira, exalcalde de la població que va ser alcalde durant l’inici del projecte, i també hi va assistir el Sr. Blancafort, en representació de les promotores que han fet possible aquest nou Sils.

Durant la inauguració es va felicitar els Srs. Rovira i Blancafort, ja que han fet possible aquesta nova zona residencial de Sils.

El Punt, diumenge 17 juny del 2007

2. Dos comentaris copiats d’altres seccions del bloc:

#
laia diu,

el 17 de Juny del 2007 a les 09:21

Pepet, ja sabem perque l’excalde no va anar a l’acte de constitució del nou ajuntament. Avui el matí llegint el Punt diari, veig que divendres es van inagurar les noves oficines de Finques Planes i fan menció especial que hi va asssitir l’exalcalde Rovira ( alias Perpinya) , el nomenent 3 cops, i el FELICITANT públicament perqué gracies a ell i una altre persona ha sigut possible fer les blocs de pisos de el somni de Sils.

També diuen que hi havia la població del poble, no sé quina, perqué ni jo, ni els veïns no ho saviem, no sé potser a nosaltres no ens arrivar l’informació.
Ara podríen fer una plaça , i al mig una escultura amb el nom d’en
Quimet Perpinya, crec que aquest promotors vinguts de fora li deuen, i nosaltres els silencs a la foguera de S. Joan ( al estil valencià ) una falla amb la seva figura.
I tornant al començament , no devia ser a la constitució del nou ajuntament perque devia estar cansat i deu volgué recordar l’ultim dia de alcalde per l’afagalament que li van fer, ara deu estar retallant l’article del Punt per poguer-lo enmarcar ben gros i bonic.

siel

#
Alcalde i Promotors diu,

el 17 de Juny del 2007 a les 11:36

Tal com dius Laia, l’alcalde en funcions no va assistir a l’acte del dissabte, però sí que va assistir a l’acte del divendres:
Senyor Rovira, ens podria fer cinc cèntims d’aquesta paradoxal paradoxa?

Ho llegim al Punt Diari, 17 de juny de 2007. No es tracta d’una notícia sinó d’un anunci publicitari que ocupa mitja pàgina.
D’això se’n diu bones relacions entre l’alcalde en funcions i els promotors immobilaris. […]

Deixant a part la publicitat, diuen que els costarà trobar inquilins pels nous blocs, que els preus dels locals comercials de la planta baixa dels blocs estan caient i fort, que les obres s’han ralentitzat i que algunes s’han aturat. És cert? Potser que allò que els polítics locals no han pogut o no han volgut aturar ( l’entrada al poble del Gran Totxo amb tot els diners i els interessos que mou) ho aturi el mercat?. Fins quan? Allò que la democràcia no ha pogut aturar ho aturarà el mercat, fins quan?

Vivir en Sils, es vivir. A diez minutos de Gerona.

Roser

2 Respostes a ‘Inaugurada nova oficina Finques Planes a Residencial Plana de Sils, amb la presència de l’alcalde en funcions’

Retroenllaç a ‘Inaugurada nova oficina Finques Planes a Residencial Plana de Sils, amb la presència de l’alcalde en funcions’.

 1. carmeta diu,

  el 20 de Juny del 2007 a les 07:29

  venen ganes de vomitar, la veritat…

 2. Per sucar-hi pa diu,

  el 20 de Juny del 2007 a les 22:04

  Una notícia sucosa de veritat. Jo en lloc de parlar de vómits crec que és una notícia per a sucar-hi pa … 😛 No sempre les coses són tan explícites 😉 . Una pista segurament falsa: el senyor Rovira es diu Planas de segon cognom. Què passa? No és normal que els polítics retirats ocupin llocs de responsabilitat a les grans corporacions transnacionals 😀 La presència de l’alcalde: són d’aquestes coses molt legals, però profundament lletges. Deu ser que el sr. Rovira té esperit empresarial, allò de fer país, que en els cas de les immobiliàries sovint es “destruir país” 😥

  Ara “en serio”. Crec que el sr. Rovira era empresari i com a alcalde se li han de reconèixer mèrits com la creació del polígon de Sils o la promoció del petit comerç local. Sabeu quins negocis té? Té capital invertit a Finques Planes?

  De veritat: no me’n sé avenir.
  Valga’m Déu !!! L’alcalde d’un poble ajudant a vendre pisos!!!

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: