Lo Silenc informa

1 01 2008

Des de Sils, camí d’Itaca, “Recull d’idees, dèries i sensacions quotidianes d’una jove silenca”

Anuncis

Accions

Informació

17 responses

25 08 2008
Bloc

dilluns, agost 25, 2008
El POUM Nogué sortirà endavant a canvi de que renunciï a la regidoria d’urbanisme

Fonts dignes de credibilitat, asseguren que després de sonades errades com la primera negativa a l’obertura CRAE o el conveni per fer obres a la urbanització Vallcanera i suportar el desgast de l’aprovació inicial de la promoció d’un Xalet en sòl no urbanitzable del seu primer tinent d’alcalde al pareay de Can Celdoni, L’alcalde de Sils, Martí Nogué, s’ha compromès ha abandonat la regidoria d’urbanisme que actualment ocupa a canvi de veure aprovat el seu POUM que inclou una augment de l’edificabilitat a les seves parcel.les a Mallorquines, respecte del POUM anterior.

Aquest acord dóna via lliure a l’assumpte POUM però no deixa satisfet la totalitat de grups municipals silencs.

Font: http://losilenc.blogspot.com/2008/08/el-poum-nogu-sortir-endavant-canvi-de.html

27 08 2008
Bloc

dimecres, agost 27, 2008
AMS reclamarà un CEIP a Vallcanera

El Grup municipal d’AMS ha decidit que presentarà una moció al Ple per tal que el segon CEIP de Sils estigui a Vallcanera, concretament a l’espai de les antigues escoles.

Novament en Nogué i IDS podrien quedar en minoria, en les seves postures al Ple, si CiU i ICV donen suport a la moció i si IdS no es vol mullar, en ser una reclamació tant de l’MDV, un moviment molt crític amb la seva gestió com de l’Associació de Vallcanera, que tampoc mostra gaire satisfacció pública pel tracte que està rebent de l’alcalde i la colla IDS.

Vallcanera, que aquesta setmana aconseguirà el repte d’imposar la legalitat urbanística, podria tancar la setmana recuperant les antigues escoles com a centre d’educació.

Font: http://losilenc.blogspot.com/2008/08/ams-reclamar-un-ceip-vallcanera.html

27 08 2008
Anonymous

Dubto molt que AMS vulgui una cosa així, que acabaria de trencar el municipi en dos. Si nens i mares es deixen de relacionar, adéu convivència, etc, etc.

27 08 2008
APM

Caldria saber els arguments per a defensar la moció. Caldria explicar bé que el que es pretèn no és una segregació sinó una aproximació, acostant un servei públic bàsic a un nucli important de població que també és Sils. Cal veure si hi ha matrícula suficient per fer l’escola i si es disposa de prou terreny, ja que l’escola vella és del tot insuficient per donar cabuda a un centre complet. Això de trencar el municipi en dos és relatiu ja que els nens/nenes seguirien fent acivitats extraescolars comunes i continuarien compartint un institut. També s’hauria de veure si la gent de Vallcanera i Les Comes estarien d’acord amb aquesta ubicació.

28 08 2008
Jo

M’assembla que del tot incongruent que AMS plantegui una cosa així, quan en el ple on es va aprovar l’arenjamnet de les antigues escoles ells duptaven que fos el que la gent de Vallcanera necesitava.

28 08 2008
Pera

Aquest post s’hauria de dir Lo Silenc desinforma….

28 08 2008
Jo

Tècniques de Federico Jiménez Losantos, a veure qui pica. Insulta i manipula que alguna cosa queda.

28 08 2008
Socialistes de Vallcanera

Qui tingui dubtes que li pregunti a la doctora o a al Tello. Felicitats a AMS per la iniciativa.

28 08 2008
Pep

En aqueix bloc també feu propaganda antiCot?.A mi se men refot el Cot però no veig justa aquesta campanya de Can Celdoni.Tots els informes tècnics a favor d’en Cot.Que hi ha en contra: el recurs interposat per l’individu que embruta les parets, en Cespedes.Copiat del vostre bloc:

a.- Informe del Servei Territorial de Girona del Departament de Medi Ambient i Habitatge de data 5 de febrer de 2007.
b.- Informe de la Unitat Territorial Tordera Besós de l’ACA de data 28 d’agost de 2007.
c.- Informe favorable d’11 d’abril de 2007 emès pel Cap dels Serveis de Coordinació d’oficines comarcals del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural.
d.- Informe de l’Institut Geològic de Catalunya de 10 de desembre de 2007, on constata la no
afectació a cap jaciment paleontològic o punt d’interès geològic.
e.- Informe de la Direcció General del Patrimoni Cultural de 4 de febrer de 2008 on es constata la no afectació de cap jaciment.

28 08 2008
LNC

Sòl no urbanitzable, a més tots els informes assenyalen defectes del projecte. Can Celdoni Verd. Sí què és sorprenent que cap partit hagi presentat al.legacions, no deuen voler tenir mal rotllo personal, en canvi diuen que potser s’ha fet un pou… que en sabem?

28 08 2008
Anònim

Política i totxo, aquest era el canvi IDS, per això ja teníem al Rovira i Finques Planes 😉

28 08 2008
Pep

Política i totxo, es defensar els negocis del teu amic Céspedes: edificar pisos ilegalment al carrer Ruben Dario, a Vallcanera. Ja saps que està molt picat per q els serveis tecnics municipals de Sils li van denegar la llicència d’obres, amb una llarga llista de motius tècnics. Aixo explica moltes coses.

Política i totxo, a qui vols enganyar?

28 08 2008
Jo

El amo del bar i la senyora metgessa es van reunir i van dir apuntem-nos a l’estratègia Miralles que a Vallcanera hi ha molt vot indecís. Apa, AMS defensa el transport escolar gratuit a costa de l’ajuntament i ara el nou CEIP a Vallcanera. “Jo no soc tonto(a)”, van cridar ,a cor.

28 08 2008
Pep

Sòl no urbanitzable?, pq ho diguis tu.
Cinc informes tècnics a favor del xalet del Cot i, que jo conegui, cap de negatiu.

a.- Informe del Servei Territorial de Girona del Departament de Medi Ambient i Habitatge de data 5 de febrer de 2007.
b.- Informe de la Unitat Territorial Tordera Besós de l’ACA de data 28 d’agost de 2007.
c.- Informe favorable d’11 d’abril de 2007 emès pel Cap dels Serveis de Coordinació d’oficines comarcals del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural.
d.- Informe de l’Institut Geològic de Catalunya de 10 de desembre de 2007, on constata la no
afectació a cap jaciment paleontològic o punt d’interès geològic.
e.- Informe de la Direcció General del Patrimoni Cultural de 4 de febrer de 2008 on es constata la no afectació de cap jaciment.

28 08 2008
LNC

Ui Pep, és evident que no en saps gaire d’aquestes coses… Can Celdoni, sòl no urbanitzable (mira’t el BOP) Vallcanera Suburbana extensiva Solars amb habitatge plurifamiliar (mira’t les normes) 😉 El gespes ja va anular un informe de l’arquitecte de l’ajuntament 😉 per sentència del TSJC. Només havia d’esperar les noves normes… 😉 … Aprofito la R de CRAE= Residencial 🙂 🙂 🙂 Diuen que les obres i horts il.legals les fan la ( … )

No veig al Gespes gens picat (acceptaràs que sóc millor font 😉 ) En canvi sí em diuen que té molt negre a la colla. Resulta que si les seves tesis són certes i es demostra negligència (negligent és afirmar que s’han desestimat unes llicencies que únicament han vist suspès llur tràmit, per exemple) doncs diu que cal aplicar el dret de repetició. Jo estic d’acord amb ell, desitjo que guanyi ell i la seva gent i que el Ple acabi reclamant als culpables i no quedi com una càrrega pel poble…. com van fer a Can Cabirol, per cert …

Apa, petons !!! Enhorabona a AMS per la seva iniciativa amb el CEIP Vallcanera plas, plas, plas (aplaudiments) i les educadores poden comptar amb la gent de Vallcanera per demostrar que el seu acomiadament és polític. Salut i llibertat !!!

Gràcies per la secció a Sils, com més serem… m’agrada més l’snopy esteladet 😉 petons guapos!

P.S Pep: Tots aquests informes on nodiu favorable exposen mancances.. vols que te’ls pengi ?’ m’els han passat per e-amail.

XALET COT A SÒL NO URBANITZABLE NO !!!!!!!!! CREIXEMENT SOSTENIBLE SÍ !!!! ESPECULACIÓ IDS-ROVIRIOSTA NO !!!!

A
U
D
I
T
O
R
I
E
S
!
!
!
🙂 🙂 🙂 🙂

29 08 2008
Anònim

ja estem amb les mentides de l’enganxina repetides un cop més per IDS i els pseudoprogres que no volien el transport escolar gratuït, de pisos il.legals res de res… El que passa que als constructors d’IDS els interessava que la gent comprés xalets (més cars, menys costos) i no pisos…. també era il.legal recepcionar vallcanera sense obres, deien el dels horts…

El Sils antic amb les mentides habituals per no haver de fer front a les auditories… lamentable.

29 09 2008
·Pressupost 08

diumenge, setembre 28, 2008
El pressupost 2008 de l’Ajuntament de Sils desglossat per codi comptable que IDS-PM no ha donat a l’oposició, però sí ha facilitat a altres lobbies.

Plans de pensions, dietes, gasoil, indemnitzacions d’alts càrrecs, i la totalitat de partides de despesa prevista per aquest any a l’abast de tothom.

Aquesta informació hauria d’estar disponible 15 dies abans de la seva aprovació pel Ple al taulell d’anuncis municipal. Aquesta informació tampoc es troba web municipal.

La publicació d’aquest pressupost és la resposta del Bloc a la manca de transparència per part del serveis tècnics i IDS en la seva gestió a l’Ajuntament.

P.S: Gràcies per l’enviament.

Font: http://losilenc.blogspot.com/2008/09/el-pressupost-2008-de-lajuntament-de.html

Imatges dels documents:

Font: http://losilenc.blogspot.com/2008/09/el-pressupost-2008-de-lajuntament-de.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: