Els papers de Vallcanera

4 01 2008

03vallcanera01.jpg

Reproduïm un article publicat al bloc Des de Sils camí d’Itaca; dimarts, gener 01, 2008. L’article està acompanyant de comentaris diversos

Comença fort el 2008 a l’Ajuntament de Sils i a Vallcanera

He rebut molta informació via e-mail de diverses iniciatives que, un cop tingui organitzada us penjaré al bloc, bàsicament i fent un resum demanen:

a) Construir un nou edifici plurifamiliar (pisos) a Vallcanera (aquí)

b) Inici d’un procediment contenciós administratiu contra l’actuació del secretari municipal per no informar al ple de sentències fermes anul·lant en part acords de la junta de govern, havent-ne informant abans d’altres no fermes favorables a l’ajuntament, a l’època Rovira. (aquí)

c) Anul·lació dels actes de la Junta de Vallcanera per irregularitats administratives. (aquí)

d) Nou recurs contra la quota extraordinària de 25 anys a la urbanització. (aquí)

e) Recepció per part de l’ajuntament de la urbanització Vallcanera o determinació de data màxima per a la seva recepció. (aquí)

Font: Des de Sils camí d’Itaca

Anuncis

Accions

Informació

6 responses

4 01 2008
Pili

després dels de Salamanca, els papers de Vallcanera … sentències, tribunals, TSJC, contensiosos, secretaris, recursos … ui, ui, ui com comencem l’any … aneu forts, a veure si algú es cremarà 😉

4 01 2008
LNC

Com ara en Quimet -l’ex – per posar un exemple? 🙂

4 01 2008
Pili

LNC, un altre any treu aquest pare noel de la capçalera del teu blog, un més dels horteres ninots amb els colors de la cocacola que ens envaeixen i que desvirtuen les nostres tradicions. Visca el tió i el caganer. I, posats a triar, millor els tradicionals reis orientals que no aquest senyor nouvingut 🙂

4 01 2008
LNC

Et pots creure que blogger no me’l deixa treure ??!! un petó!

5 01 2008
Botifler

ho he posat al bloc dels IDS:

Em sembla q no sou gaire honestos ni prudents. El secretari és qui va dir i predir les quantitats… de la devallada dels ingressos derivats del mercat immobiliari…

Però a més a més refiar-se d’algú que no en sap gaire a que es degut…?

Aquests cotxes nous 4×4 q es veuen a Sils dels propers al nou ajuntament d’on surten els calerons… ja heu venut la pell de l’ós abans de matarlo????

Buti

5 01 2008
LNC

Estaria encantada de veure sobre quina funció de demanda i d’oferta calcula el secretari els ingressos esperats o el coeficient de la baixada del mercat immobiliari o sobre quins paràmetres i càlculs economètrics (si és que sap el que són) perquè si els ha fet al seu estil que Déu ens agafi ben confessadets i confessadetes. I el més important: Com és que han deixat deutes si abans els ingressos eren tan extraordinaris?¿? No es va ampliar l’edificabilitat dels pisos de l’ajuntament després del pressupostos aprovats?? això no són més calerons encara? No menys important: Per què informa d’unes setències i no d’altres al Ple? Per què crida a la gent que treballa amb ell davant qualsevol veí o veïna? On van a parar en calerons B que ens han demanat als silenc i silenques que hem preguntat per veure si arribavem a comprar aquest pisos i no hem pogut ??¿? Mirar cap a un altre costat no amaga ja la realitat.

En això de tirar merda els roviristes són uns experts, però curiosament voten en contra de les auditories. De què tindran por?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: