Més actes de sessions

15 01 2008

Amb un cert retard, la web municipal va penjant actes de plens i juntes de govern, amb tot tipus d’informació: acords polítics, subvencions, multes de trànsit, llistats de factures, etc.

03escut_de_sils.jpg

03.jpg

Anuncis

Accions

Informació

20 responses

16 01 2008
xibarri

M’he fixat que en cada acta dels plens i de les juntes de govern al principi de tot sempre s’aprova l’acta de la sessió anterior, aquest deu ser el motiu del retard en la seva publicació.

Ordre del dia i desenvolupament de la sessió
I- PART RESOLUTIVA
PROPOSTES DE SECRETARIA :
1.- 90/07: Aprovació de l’acta de la sessió anterior.
Es sotmet a votació l’esborrany de l’acta de la sessió anterior del dia 4 d’octubre de 2007,
resultant aprovada per unanimitat de tots els membres.
– –

16 01 2008
Silenc

Francisco Anoro?, un catalanista convergent que es diu Francisco, com el dictador? Valga’m Déu! On s’ha vist!

16 01 2008
LNC

Xibarri: Motiu no. Excusa de l’enganxina. Es pot penjar l’acta com esborrany, i així estariem al dia, no que hem de mirar el BOP.

Jo proposo que contractin al blocaire d’aquest bloc per portar el web municpal, la mateixa nit ja tindriem l’acta, com la foto del Reis 🙂

16 01 2008
Bloc

LNC, gràcies per la proposta.
A 300 euros l’hora, en podriem parlar 😉

Administradors (amb essa) del bloc

16 01 2008
LNC

🙂

16 01 2008
xibarri

Una acta no crec que es pugui penjar sensa el vist i plau de tots els grups, primer han de veura si el que ha redactat el secretari es real. En el ple del últim dia var haber-hi diferents petits retocs en l’acta que el secretari va presentar per aprovació.

16 01 2008
LNC

El que faltava per sostenir ja! es posa esborrany o acta pendent d’aprovar, atès que acords són eficaços des de que es voten, per això es publiquen al BOP. Una altre cosa es que per ser definitiva, un cop vista (als regiodrs i regidores se les envien) al proper, ple, junta o comissió hagi d’aprovar l’acta, llavors s’hauria de penjar la definitiva.

16 01 2008
xibarri

Exacte, estic parlant de petits retocs com pot ser diferent interpretacions, no pas dels acords presos en el ple, aixó per descomptat que no es pot canviar, lo que si que es fa es repassar les diferents intervencions dels regidors i si hi ha algún regidor que no esta d’acord en el que s’afirma que es va dir és quan el secretari ho refà.

16 01 2008
xibarri

Les actes en si, comprenen tan els acors que es prenen com lo que es diu, no es poden donar per vàlides fins que no s’aproven per ple. Sensa que aixó supòssi que els acords presos no siguin valits.

16 01 2008
LNC

Per això, es pot penjar com esborrany, i després l’aprovada així els acords es coneixen abans, que no tots es publiquen al BOP.

P.D: Com és que has passat pel meu bloc i no hi ha cap vot a un partit espanyol ? enacar no t’has decidit? 😉 🙂

Petó, que és conya eh!! que us conec… 🙂

16 01 2008
xibarri

No ho vols entendre? o que? t’etic dient que no es pot fer publica fins que no esta aprovada per tothom! un ples és cosa seria .

16 01 2008
xibarri

Ara imaginat que l’acta diu que s’ha aprovat una cosa i despres resulta que els grups no estan d’acord en aixó, que podria ser un error del secretari.

16 01 2008
LNC

No em vols entendre tu! si l’enganxina s’equivoca transcrivint un acord al carrer ja, amb més motius encara. No ha passat mai això que dius!!! només xorradetes de jo vila dir això en comptes que allò altre entre regidories. Però un sentit de vot no és un error possible. Ni que s’equivoquin els que voten, poden rectificar es sessió posterior sinó ho demanen i està expressament a l’ordre del dia.

16 01 2008
xibarri

JO no dic que s’equivoquin al votar, jo deia que si el secretari s’equivoca a apuntar les votacions…ets espessa eh!

16 01 2008
LNC

és que per començar l’enganxina hauria d’estar taula a part -que no és regidor- com a tots els ajuntaments i gravant el Ple. Així no hi ha errada possible i tenim l’esborrany als tres dies.

ENGANXINA CARA A LA PARET !

🙂

21 01 2008
LNC

L’acta del ple del 19 del 12 de 2007 està provada i no està penjada al web municipal.

Què passa Xabarri? Com t’ho expliques?

21 01 2008
xibarri

Potser els administradors del web no han tingut temps o l’enganxina no els hi ha passat encara, si anesis a l’ajuntamnet to sabrien dir seguramnet.

21 01 2008
LNC

Envio e-mails i no em contestem 😦

A més, passo que l’enganxina és un cridaner maleducat i dieun que últimament va de bòlit. Que li fotin canya els polítics del govern que és la seva obligació.

21 01 2008
Anònim

Diuen que l’altre alcalde el tenia més a ratlla però que a l’actual o li falta geni o encara té poc rodatge 😉

22 01 2008
LNC

L’altre alcalde tenia més a ratlla tot el poble menys els que feien blocs davant de l’ajuntament que eren de fora. 🙂 A veure quan el Nogué es planta i començar a fer per ell mateix sense l’enganxina i escoltar una miqueta més a la gent 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: