Sector Central

24 01 2008

sectorcentral.jpg

Cliqueu la imatge, per fer-la més gran.

Font: Normes subsidiàries, maig 2005

ESTATUTS DE LA JUNTA DE COMPENSACIÓ SECTOR CENTRAL DEL TERME MUNICIPAL DE SILS

dimarts, 22 / gener / 2008

Sistema de reparcel·lació – Modalitat compensació bàsica

TITOL 1: NOM, DOMICILI, OBJECTE I FINALITATS
.
Article 1: Denominació
La Junta de Compensació del Sector Central de Sils és la denominació de la Junta de Compensació per l’execució de la Unitat d’Actuació que s’executa per sistema de reparcel·lació, modalitat compensació bàsica, regulat pel Decret Legislatiu 1/2005, de 26 de Juliol, pel qual s’aprova el Text Refós de la llei d’urbanisme de Catalunya (TRLLUC en endavant).
.
Article 2: Naturalesa i capacitat

La Junta de Compensació tindrà naturalesa administrativa, personalitat jurídica propia i plena capacitat pel cumpliment de les seves finalitats. La personalitat jurídica s’adquirirà en el moment d’inscripció de la Junta al Registre d’Entitats Urbanístiques Col·laboradores (REUC en endavant).
En el supòsit de que els propietaris hagin transmès a la Junta tot o part dels immobles, la Junta podrà adquirir, poseir, revindicar, permutar, grabar i vendre tot tipus de bens i drets, segregar i agregar terrenys, contractar, obligar-se, ejecutar obres, …

Llegiu tot el text a http://uasectorcentralsils.blogspot.com/

O millor, al BOP de Girona

Anuncis

Accions

Informació

41 responses

24 01 2008
Silenc

Qué és això del sector central?
El sector sud tinc entès que són els blocs del davant de l’ajuntament i del darrera del cementiri. Després hi ha el “Clot” de Mallorquines Est, on no se si faran el nou CEIP i el nou IES. El sector central?

😕

24 01 2008
Mark

Oh que bo, creia que era l’únic que tenia el poble distribuït en barris barcelonins…

Can Cabirol–>Eixample
Nou Can Cabirol–>”El Clot”
Pisos davant Ajuntament–>”PobleNou”
Carrer de Mallorquines–>Carrer de Sants
etc

24 01 2008
Rovira

QUE ESPERAVEU D’UN EQUIP LIDERAT PER 2 BOMBERS?

SI NOMÉS SABEN APAGAR FOCS!

😀

24 01 2008
LNC

Al programa electoral s’ho tenien ben calladet… quina barra!

24 01 2008
IDS - Promotors

LLISTA IDS A SILS MUNICIPALS:

Creus q IDS defensarà Sils de la construcció ?

7 – Cristóbal González Alarcón. Empresari de la construcció.

9 – Joan Planas Dantí. Empresari de la construcció.

24 01 2008
Anònim

Els empresaris locals de la construcció tenen dret a guanyar-se la vida i a fer política, com els funcionaris, els mestres, els bombers, els barbers o els comerciants de Sils. També caldria distingir entre els constructors locals, que van omplint forats, casa a casa, dels promotors i polítics que voldrien unir mallorquines i sils ( i massabé i vallcanera) en una sola massa urbana de blocs, cases i polígons …

A més, sembla que esteu criticant aquesta junta de compensació sense saber ni de que es tracta …

I no es cap sorpresa imaginar-se que qui mana a Sils, amb CiU o amb IdS, es la petita burgesia local 😉 que tenen aquest blog tan maco i politicamet correcte anomenar el Trapasse 😉

24 01 2008
xibarri

En
sòl urbà:
§ PMU1.
C/ de l’Estany
§ PMU2.
Carretera G555
§ PMU3.
Millenium
§ PMU4.
Vilaró
§ PMU5.
Est Barceloneta
§ PMU6.
Rolls Turing
§ UA1.
Sector Central
§ UA2.
Av. Montserrat
§ UA3.
Capdevila
§ UA4.
C/Sant Francesc
§ UA5.
Ctra. De Caldes 1
§ UA6.
Ctra. De Caldes 2
§ UA7.
Ctra. De Caldes 3
§ UA8.
Ctra. De Caldes –4

24 01 2008
xibarri

En
sòl urbanitzable:
§ B2. C/de l’Església
§ B3. Oest Casc Urbà
§ B4. El Sorrer
§ B5. Industrial Oest
§ B7. Golf PGA
Cinquè.Suspendre

24 01 2008
24 01 2008
LNC

només faltaria… sinó a més d’una desvergonya seria il.legal.

24 01 2008
LNC

ai, xibarri, xibarri.. ves avisant als teus que han de fer per nassos habitatge social, que els estarem a sobre. Que segur que ho volem tot de lliure mercat i fer caixa.

24 01 2008
Anònim

LNC i altres de per aquí. No veig clar el que feu. Trobeu un escrit on parla de junta de compensació, parcel·lació, sector central … i sense saber ni de quin sector del terme municipal es tracta, ja esteu veient fantasmes de corrupció immobiliària i insultant al tort i al dret: “trist imitador d’en Rovira, botifler socialista, bomber (una professió ben honrosa, per cert), especuladors, cacics”, i a veure a qui li agrada el mam i qui té algun suposat embolic sexual al poble. Barregeu veritats amb mentides, si us fallen els ARGUMENTS, alguns insulteu de mala manera, tot s’hi val, i desacrediteu aquesta eina de democràcia que són el blogs…

24 01 2008
Anna Suñé

Fa temps que no dic res en aquest blog, però com autora del bloc de ACES, La Parada i dins el qual hi ha El Trapasser de Sils, La cuina a Sils i altres, haig de dir que donada la meva implicació politica intento fer uns blocs que informin sensa que sigun partidistes, ja que son blocs dirigits principalment als nostres clients sensa tenir en compte els seus ideals politics i així fer que ningú senti incomode.
Agraïria qualsevol suggeriment que penseu que estaria be que hi incloes.
Gràcies.

24 01 2008
Anònim

Entenc que el teu blog sigui politicament correcte, centrista, positiu, vui dir que no us poseu amb temes tipus delicats 😉 Un botiguer ha d’estar bé amb tothom; fer poble i fer calaix han de ser compatibles. Trobo que la parada i el trapasser són com a molt repetitius, amb un sol bloc faries. Massa dispersió. No se si el Punt i el Diari de girona han perdut clientela des de que us dediqueu de bon matí a copiar-los les noticies, al marge de la legalitat vigent 🙂 Les entrevistes als vostres associats estan força bé. Crec que no tens comentaris, que es una cosa que dona molta vida als blog: no en teniu, els esborreu o …

24 01 2008
Anna Suñé

Gràcies pels teus sugeriments, l’explicació de dos blocs molts semblats te la dic, la Parada com pots veura és on hi ha un contingut més divers, pensat més que res per entretenir, en canvi El Trapaser està pensat per la gent a la que li agradi la informació més periodistica, com tu molt be dius no aspiro a res més que recollir les noticies més rellevants del nostre entorn.
Espero a partir d’ara poder continuar amb les entrevistes, ja que aquest dies passats de nadal tothom hem anat una miqueta de cul.
Per blocs amb més canya ja tenim aquest mateix del Sils com més serem més riurem o el mes nou de la ”veinteanyera independentista” on pel que he pogut veura si toquen tot tipus de temes…..:-)
I sobre el tema de comentaris t’haig de dir que desde que el publiquen només n’he rebut un a la salutació i era del noste àntic AODL felicitant-nos per la iniciativa.

24 01 2008
LNC

Felicitats Anna pels teus blocs. 🙂

A l’anònim que diu que ho critiquem tot i em posa al capdavant, és obvi que no ens llegeix. cadascú i cadascuna tenim la nostra opinió jo almenys intento argumentar-la, altres fan potser més conya i per donar més caliu, a mi m’agraden. I totes les opinions em semblen respectables sino hi ha cap insult.

Respecte a les dites doncs serà com a tota cosa, i la nostra, la de família blocaires no s’escapa d’aquest comentaris.

El que sí és poc democràtic es assabentar-se abans pels nostres blocs del que passa a Sils amb el secretatisme a l’ajuntament amb aquests trists imitadors d’en Rovira. La democràcia inclou el respecte a la opinió, la lliure expressió i la seva difussió.

Si, a més els blocs ja anuncien ser políticament incorrectes o recull de dèries, potser ens esteu donant més importància de la que tenim… pq?

24 01 2008
Anna Suñé

Pel que sé t’haig de dir que s’esta treballant en canviar tota l’actual configuració de la web municipal, de la qual cal tota una nova restructuració.
Espero que aixó sigui aviat, ja que l’actual no es gens pràctica ni interactiva, i poc atractiva.
L’actualització va molt enderrarida i els continguts pobres, exactament no se quin és el problema però t’asseguro que no es pas la voluntat dels meus companys que sigui així.
Personalment penso que un web municipal a de ser una eina on tothom pugi trovar la referencia del que més l’interessa saber del seu poble.

24 01 2008
Anònim

LNC, sí que et llegeixo, llegeixo cosetes com aquestes, escrites per tu, al teu propi bloc:

El bloc d’IDS-PSC-PSOE de Sils “promociona” els estatus d’una junta de compensació de l’estil Rovira … Socialistes corruptes -perdó per la redundància- de merda…. bloc d’IDS-PSC-PSOE alies FILESA-ROLDAN-ENGANXINA … Traïdors !!!!! …”

Quina argumentació la teva, quin nivell, noia, quin sentit de la conya més evolucionat, el teu… Ho sigui que un edicte de la junta de govern local sobre tema urbanístic ja és sinònim d’especulació, negoci brut, xanxullos de socialista corrupte, etc… li dius traïdor a l’alcalde i així te sens amb més arguments i després ve aquest de les majúscules en castellà i et felicito …

24 01 2008
LNC

és que ho és de traïdor: va prometre un canvi i fa una junta de compensació. Que socialisme i corrupció són paraules redudants és una obvietat que només un sectari pot negar, però tranquil, anònim que hi ha molts que encara no entenen que quan va caure el mur de Berlin la gent que corria cap al món lliure i no es llençava a braços del socialisme idílic. Filesa i Roldan que no són del PSOE? per no parlar dels GAL contra l’independentisme… quin historial !!!! Que l’engaxina és un funcionari eficient? !! ?¿? !!!

Et sembla més argumentada, doncs ja la tens, et molesta? és la meva opinió.. respecta-la com jo respecto la teva.

Nogué = Traïdor, Socialistes=Corrupció, Secre=Enganxina.

P.D: Gràcies per llegir-me 😉

Petons!

24 01 2008
LNC

I després d’això, no em vull deixar, el percentatge d’habitatge social que OBLIGA la llei i la cessió a de sòl a l’ajuntament. Que ja sabem com les gasten els governants de Sils amb “d’ això només sap l’enganxina.” “nosaltres el que en diuen i després a pagar l’ajuntament (tots i totes).

24 01 2008
xibarri

Junta de compensacio: descripció pels que no saben que és…
Obligatòria agrupació de propietaris per portar a terme l’execució de la urbanització en un polígon d’actuació. Prèviament a la Tramitació projecte de Compensació

Tramitació projecte de Compensació :
Projecte urbanístic per desenvolupar i executar les previsions del Pla Parcial o Programa d’Actuació Urbanística, en el qual els propietaris aporten els terrenys de cessió obligatòria, realitzen al seu càrrec la urbanització, i es constitueixen en Junta de Compensació. Aquesta actuació tindrà com a referència l’àmbit d’un Polígon o Unitat d’Actuació delimitat i aprovat prèviament.

25 01 2008
LNC

Decripció pràctica:

Obligar a propietaris i propietaries de terrenya a urbanitzar segons el seu percentatge de propietat (sinó pot pagar ha de vendre) perquè uns facin obres on abans hi havia verd.

Els d’IDS defensant això sembleu en Rovira quan defensava els blocs de davant de l’ajuntament, tractant-nos com tontentes i tontets..

Torneu-nos el vot!! traïdors!!!

25 01 2008
LNC

Aquest Rovira del Bloc, a diferència de l’altre, és un crack !!!!

🙂 🙂

25 01 2008
Anònim

Tu, LNV, deus viure en una parcela verda sense edificar, incorrupta, sota els estels i tapada amb una estelada, com l’Eva de la Bíblia, al camp verd i florit d’algun recó de vallcanera. Parla amb els teus amics advocats a veure que hi veuen de ilegal i corrupte en aquesta junta de compensació i presenta querelles i recursos a l’estil del valdés de vallcanera, contra els traidors i el mal govern. Ja ens diràs.

25 01 2008
LNC

Torno a repetir els d’IDS sembleu el Rovira defensant els blocs de davant de l’Ajuntament en tot aquest assumpte… ningú parla, de moment d’il.legalitats, però la llei del dret a l’habitatge de la nació catalana ha canviat i ara toca fer un percentatge d’habitatge social NECESSÀRIAMENT. D’altra banda tot i dintre de llei, de moment, els d’IDS deien que s’oposaven a aquests tipus d’operacions, ells sabran, després el poble votem. Que no s’estranyin.

I no em barregis amb amb ningú.. ni que fos el Cot o el Nogué, si us plau, que us va molt bé segons qui per intentar desmereixer la raó de la gent de Vallcanera.

De vosaltres, en canvi, només veig que defenseu que és legal aquest tema, perquè no feu un referèndum al poble per saber que pensem el silencs i silenques de fer pisos al costat de l’autopista ? Crec que pels mateixos motius que en Quimet de debó (ja sabem que el del bloc és un crack 🙂 ) No ho va fer amb els pisos de davant de l’ajuntament.

Ara inventa’t que insulto o que sóc no sé qui o no sé quina… malaprenents…

I visc, com tothom a una casa, amb els papis arbrada i enjardina, no em puc emancipar perque la política d’habitage es fa pel negoci no pel jovent.

Ara torna a inventar-te que insulto o que sóc no sé qui o no sé quina… malaprenents…

25 01 2008
xibarri

Els de IDS no s’han mai oposat a fer habitatge de protecció oficial, ja voldria sabe d’on ho has tret.

25 01 2008
xibarri

I un altre cosa…qui diu que és fan pisos a la prop de la’utopista? jo no ho veig enlloc. Has vist tu per casualitat algun projecta que els altres no hem vist?
o només et bases en el que fins ara ens tenien acostumats els fi…de pu…anteriors?

25 01 2008
xibarri

Tret del bloc de ICV:
Creiem que el Martí és un bon alcalde, però des del nostre partit intentarem fer política per tal que la transparència s’obri camí i la relació entre els diferents grups prosperi. I orientarem, en la mesura del possible, a IDS cap a l’esquerra catalanista que demana el poble de Sils.

http://laveudesils.blogspot.com/2008/01/pressupost-2008.html

25 01 2008
xibarri

sembla que el Miralles s’esta estovant…deu tenir ganes ja de pactar, s’esta cansan de ser a l’oposició..jeje

25 01 2008
LNC

Pisos de protecció oficial realitzats a Sils = 0

Pisos de protecció oficial projectats a Sils = 0

Font: Idescat

Potser s’està moderant, en Miralles per fer la Moció de censura, en política mai se sap i al cap i a la fi IDS-PSC-PSOE només sou quatre. 😉

25 01 2008
25 01 2008
xibarri

Es considera habitatge protegit, de règim general, el que ha estat declarat com a tal pel Servei
corresponent. La sol·licitud de declaració d’habitatge de règim general ha de fer-la el promotor.

25 01 2008
Mark

Parlant d’habitatge?

En comptes de “regalar” un pis a 4 o 5 joves afortunats mentre la resta de sol·licitants hauran de fer esforços per pagar el seu…

… no era millor destinar l’elevada despesa a ajuts per tots?

Ja direu!

25 01 2008
xibarri

Jo també h crec, que va ser una errada mol gran de CiU per guanyar el vot del jovent i a sobre deixal-hi escollir al jovet la manera com s’havien d’adjudicar els pisos, si algú vol un pis d’aquest per anar-hi a portar un ligue de tan en quan (per desgracia seva) no trovo just que ens haguim hagut de gasdar tants calers el poble, si no tenen pis que ho facin al cotxe com hem fet tots a la nostra juventut.

25 01 2008
LNC

ai xibarri que malament us assessora l’enganxina…

Llei del dret a l’habitatge de desembre 2007:

http://mediambient.gencat.net/Images/43_142360.pdf

Estatut de La Nació catalana:

ARTICLE 26. DRETS EN L’ÀMBIT DE L’HABITATGE

Les persones que no disposen dels recursos suficients tenen dret a accedir a un habitatge digne, per a la qual cosa els poders públics han d’establir per llei un sistema de mesures que garanteixi aquest dret, amb les condicions que determinen les lleis.

http://www.gencat.net/generalitat/cat/estatut/titol_1.htm#a26

Constutució del país veí:

Artículo 47.

Todos los españoles tienen derecho a disfrutar de una vivienda digna y adecuada. Los poderes públicos promoverán las condiciones necesarias y establecerán las normas pertinentes para hacer efectivo este derecho, regulando la utilización del suelo de acuerdo con el interés general para impedir la especulación.

La comunidad participará en las plusvalías que genere la acción urbanística de los entes públicos.

http://www.tribunalconstitucional.es/constitucion/consti03.html#capit5

Mira, faré un escrit d’això al meu bloc 😉

25 01 2008
LNC

🙂 🙂 🙂 🙂

Jo ho veig així Quimet: Pactem amb el Tello abans i el fem encarregat d’obres i entra el tres d’AMS, al Xicu alcalde, L’Albert i la Cristina a governar amb CIU i AMS

Però no estiguis temptat a tornar que ens ho enfonses!!! 🙂

25 01 2008
Pagés de Sils

HOLA,

ESTIC AMB TU, NO SE QUI ETS PERO PENSU QUE TOT NIRÀ MILLOR AMB EL MARTI A LA OPOSICIO.

QUE SEGUEIXI A ON ESTAT 8-10 ANYS… QUE TORNI A FER DE BOMBER, QUE ES EL QUE SAP FER I QUE ES DE LO QUE VIU I TREBALLA.

NO ES MEREIX SER ALCALDE.

RECORDO QUE ESTA EN MINORIA, I SI NO VAL FORA!

FEM FORA A IDS DE L’AJUNTAMENT!

TRIPARTIT NACIONALISTA: AMS, CIU I ICV JUNTS!

D’ALCALDE L’ALBERT MIRALLES!!!!!
TÉ L’EQUIP MÉS TREBALLADOR I PREPARAT!!!!!

FORA L’INTERVENTOR!!!!!!

25 01 2008
xibarri

Vosaltres creieu de veritat que els votants de ICV estarien contents que s’ajuntesin amb Ciu? perderein tots els vots ales proximes ajuntantse amb qui han criticat tant fins ara, no creieu?

25 01 2008
LNC

Sí. Ho crec. Ho volem, ja. Torneu-nos el vot ! Estàs veient a més que el poble és un clam.

25 01 2008
Pagés de Sils

EL ROVIRA ESTA ENTERRAT

I VOLEM UN EQUIP DE GOVERN AMB IDEES I PROJECTES
I QUE FACI RUTLLAR LA ECONOMIA.

IDS – MARTI – NO FAN RES DE RES. NO S’ENTEREN DE RES (INSTITUT NI FOMENT)

FA MÉS DE 6 MESOS I NO HI HAN CANVIS IMPORTANTS A SILS.

ÉS DECEBEDOR!!!!!! I MOLT!!!!

25 01 2008
LNC

Al final a IDS-PSC els votaran qls quatre de vallcanera que sempre han votat al “Felipe”…. xibarri que et veigs fent campanya amb les iaies de Vallcanera 🙂 🙂 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: