Expo fotogràfica, del 25 G al 22 F

26 01 2008

171.jpg

Interpretació lliure d’una foto presentada al concurs.

Un total de 87 fotografies participen en el primer concurs fotogràfic “Descobreix el patrimoni de l’aigua a la Selva”

Les fotografies restaran exposades al públic fins el proper 22 de febrer
El Centre Cívic de Sils va acollir l’entrega de premis de la primera edició del concurs fotogràfic “ Descobreix el patrimoni de l’aigua de la Selva”, el passat divendres 25 de gener. En aquesta edició pionera, un total de 87 fotografies han concursat en les dues categories, que s’han dividit en patrimoni natural i patrimoni cultural vinculat a l’aigua, cadascuna de les quals atorgava tres premis. Pel que respecte la categoria de patrimoni natural, els premis han recaigut en: 1r premi, Francesc Noguera per “Aigua 2”; 2n premi, Montserrat Moraleda per “A l’alba” ;3r premi, Juan Laguna per “Pau”. D’altra banda, en la categoria de patrimoni cultural, els premis han estat per els següents participants: 1r premi, Gerard Asturiol per “La Selva, una comarca per BVeure”; 2n premi, Alex Sagnier per “La Selva, manantial d’aigua termal”; 3r premi: Francesc Montanyà per “Somiant aigua”. Tanmateix, en el marc d’aquesta mostra i fora de concurs, també hi ha exposades set fotografies aportades per alumnes de l’institut d’Hostalric.

En el transcurs de l’acte d’inauguració, l’alcalde de Sils, Martí Nogué, va lliurar els premis de les fotografies guanyadores. Les fotografies guanyadores van ser seleccionades prèviament per un jurat format per un representant del projecte SELWA, un representant de l’Ajuntament de Sils, un representant de l’àrea de cultura del Consell Comarcal, un fotògraf professional i un representant del món de les ciències ambientals.
Aquesta activitat forma part del projecte “SELWA, un compromís amb l’aigua” i s’integra dins les activitats del programa “Descobreix el patrimoni de l’aigua de la Selva”, que compta amb un cicle de sortides guiades, una exposició itinerant que recorre la comarca i el concurs fotogràfic que s’organitza anualment.

Font: El Trapasser 

 

Inauguració del concurs fotogràfic “Descobreix el patrimoni de l’aigua de la Selva” 25 de gener a les 20:00h

L’exposició del concurs fotogràfic “Descobreix el patrimoni de l’aigua de la Selva” és visitable al Centre Cívic de Sils, juntament amb l’exposició itinerant del SELWAL’exposició de les fotografíes presentades al primer concurs fotogràfic “Descobreix el patrimoni de l’aigua de la Selva” és visitable des del 25 de gener al 22 de febrer al Centre Cívic de Sils. Al mateix temps, també es pot visitar l’exposició itinerant del projecte SELWA, que consisteix en cinc plafons explicatius i la urna amb les butlletes de participació trimestrals, aquest trimestre dedicades al patrimoni cultural vinculat a l’aigua.

El divendres 25 de gener s’inaugurarà l’exposició del concurs fotogràfic “Descobreix el patrimoni de l’aigua de la Selva” i es lliuraran els premis a les fotografies guanyadores. L’acte, que està organitzat conjuntament entre el projecte SELWA i l’Ajuntament de Sils, es celebrarà a les 20:00h a la sala polivalent del Centre Cívic del poble. Hi haurà un petit refrigeri.

Text: El Trapasser de Sils

  • mireu també: projecte SELWA
Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: