Vigilant de Sils assalta per error

31 01 2008

260107004-1.jpg

dijous, 31 de gener de 2008

«Assalt» policial a la seu dels vigilants de Vidreres

ANNA PUIG. Vidreres
Un dissabte a la nit de fa unes setmanes una persona va saltar una tanca i va esbotzar una porta de la seu dels vigilants de Vidreres. No hi van robar res ni es va fer cap destrossa. L’assaltant no era cap lladre ni un brètol sinó un agent dels vigilants de Sils.

En el ple de Vidreres que es va celebrar dimarts passat, arran d’una pregunta d’ERC, es van saber els detalls d’aquesta estrambòtica història. La nit dels fets, el vigilant de Vidreres, que estava sol de servei, es va començar a trobar malament. Va decidir anar al CAP però a l’hora de marxar es va oblidar de tancar els llums del local dels vigilants, que està situat als baixos de les antigues casernes. Els metges li van recomanar que se n’anés a casa ja que no estava en condicions de continuar treballant. I el vigilant així ho va fer.

Habitualment, els vigilants de Sils i Vidreres estan en contacte en els serveis nocturns perquè normalment estan sols a cadascun dels seus municipis. Aquests contactes periòdics per telèfon serveixen per coordinar actuacions en cas que algun dels dos agents necessiti un cop de mà. Doncs aquella nit, el vigilant de Sils, seguint aquest protocol no escrit, va trucar al seu company de Vidreres. Com que no li responia a les trucades, es va preocupar i va decidir anar fins a Vidreres. En arribar al local dels vigilants va veure que els llums estaven oberts i que el company continuava sense donar senyals. Li va semblar sospitós i va decidir assaltar el local. Va saltar una tanca i va esbotzar una porta del darrere. Un cop a l’interior va veure que ningú estava en perill.

L’alcaldessa de Vidreres, Ruth Rosique, va explicar que un dels errors havia estat no canviar el missatge del contestador del mòbil que porten els vigilants per tal que tothom sabés que ningú estava de servei. Va afirmar que una situació com aquesta és imprevisible però que es prendran mesures perquè no es repeteixi. L’oposició va reclamar que es reforci la plantilla de vigilants perquè el municipi és gran i no donen l’abast. Rosique va contestar que aquest any està previst contractar-ne dos més.

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2720357

Anuncis

Accions

Informació

7 responses

31 01 2008
Rovira

MOLT INTELIGENT AQUEST CANVI DE TEMA – CURIOSAMENT EL MATEIX Q EL BLOC D’IDS…

…PERO S’US VEU EL LLAUTO.

GOVERN TRIPARTIT JA.

CIU ROVIRA DILAPIDADA.

SILS ES MEREIX UN GOVERN ESTABLE.

18 07 2009
josep

A VEURE SI QUAN CONVOQUIN LES PLACES DE POLICIA A SILS HO FAN NETAMENT. DESDE L’AJUNTAMENT ENS DIUEN (LA SENYORA QUE RECULL LES INSTANCIES)QUE LES PLACES JA ESTAN DONADES I QUE NO CAL QUE ENS PRESENTEM! QUINA VERGONYA!

18 07 2009
LNC

Exacte, quina vergonya!!

18 07 2009
sisi

Això també passava amb les altres places que convoquen a l’ajuntament…… Com per exemple les places d’ administratives???????!!!!!!!!!!

18 07 2009
ANONIM

SISI: Això ha passat sempre i en totes les places que ha convocat l´Ajuntament

18 07 2009
rafael

la secretaria no diu que ja estan donades, diu que l’Ajuntament , ja te 5 vigilants que ja son funcionaris

18 07 2009
LNC

http://webspobles.ddgi.cat/sites/sils/Shared%20Documents/Taulell%20anuncis/Bases2agentsPLocal.pdf

http://webspobles.ddgi.cat/sites/sils/Shared%20Documents/Ocupació/Inst.pdf

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Endreçant el bloc,
Comenteu a : Policia municipal
%d bloggers like this: