CiU Riudarenes

13 02 2008
ciuriudarenes.jpg

icona.gif Notícia procedent de fonts generalment ben informades: Acusen el blogger, webmaster o responsable del bloc de CiU Sils de ser una mica gandul i tenir abandonat el bloc ara que venen eleccions. Hem fet recerca per tal de confirmar la fiabilitat de la notícia i hem comparat els continguts del bloc de CiU Sils amb els continguts del bloc de CIU Riudarenes, per no anar més lluny. El resultat és aquest:

  • 1. Bloc de Sils: una notícia, amb 9 comentaris
  • 2. Bloc de Sils Riudarenes. Hem fet un buidatge de les noticies i l’hem enganxat aquí mateix, perquè puguem fer la comparació. Però és millor que aneu al Bloc CiU Riudarenes si voleu comparar i jutjar per vosaltres mateixos. De pas, tafanegem què està passant a l’estimat poble veí. A destacar la notícia “Roben en una agrobotiga de Riudarenes i els lladres s’hi queden a fer el vermut”, entre altres. Sembla ser que allí els polítics locals poden arribar a les mans quan hi ha molta tensió política.

😉

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

r_arrow.gif

icona.gif CiU presenta una moció perquè no es prorroguin els pressupostos de 2007

El grup de CiU a Riudarenes ha presentat una moció als pressupostos d’enguany que són prorrogació dels de 2007 en no presentar uns pressupostos pel 2008. Segons el regidor Jordi Ros (CiU) “creiem que són uns pressupostos que limiten molt el desenvolupament del poble, sobretot perquè considerem molt necessari augmentar la seguretat i la protecció dels veïns”. Pel regidor seria indispensable més inversió en cultura: “el poble no disposa ni de biblioteca”. Ros afirma que si? se’ls escolta, podrien votar a favor dels pressupostos.

CIU RIUDARENES

El traçat de la MAT que alimentarà el tren d´alta velocitat inclou 18 torres a Riudarenes

Gironès (PSC) diu que el recorregut és una «agressió a una zona verge» i lamenta que no s’aprofiti el d’altres instal·lacions 3 La proposta encara s’ha de sotmetre a al·legacions…

CIU RIUDARENES

Informació pública de les expropacions forçosa del projecte constructiu de la subestació elèctrica de tracció de Riudarenes

“Resolución del Ministerio de Fomento, de 17 de enero de 2008, por la que se abre información
pública correspondiente al expediente de expropiación forzosa que se tramita con motivo
de las obras del Administrador de Infraestructuras Ferroviarias, «Proyecto constructivo de la subestación eléctrica de tracción de Riudarenes y sus centros de autotransformación asociados. Tramo:
Barcelona-Figueras. Línea de alta velocidad Madrid-Zaragoza-Barcelona-frontera francesa».
En los términos municipales de Llinars del Vallés, Riudarenes, Sant Celoní, Sant Feliu de Buixalleu y
Vilobí d’Onyar.”

Expediente: 178ADIF0701

Per veure l’article del BOE cliqueu aquí

Per veure el Projecte constructiu de la subestació elèctrica de tracció de Riudarenes clica aquí

CIU RIUDARENES

El ramal que connectarà amb la subestació de Riudarenes tindrà 37 torres i sortirà de Santa Coloma

El ramal que connectarà amb la subestació de Riudarenes tindrà 37 torres i sortirà de Santa Coloma.

Cliqueu el mapa per veure la noticia sencera de Vilaweb

CIU RIUDARENES

El Pelegrí a Riudarenes

Un any més igual que els cinc cents i escaig anys anteriors, el 20 de gener ha passat puntualment el Pelegrí de Tossa pel nostre municipi i que es desvien fa 18 anys per decisió raonada entre els dos Ajuntaments i amb el vist i plau dels organitzadors d’aquest esdeveniment, atravessa el cor de la nostre vila davant la creixent assistència de pelegrins que feia angoixant per no dir perillosa la marxa per la carretera comarcal i ara es fa per l’antiga carretera de Riudarenes a Sta Coloma de Farners.


Sant Sebastià, junt amb Sant Martí és un dels co-patrons de Riudarenes i fins a les darreries dels anys 80 va ser festa important a la Vila amb Ofici Solemne, Sardanes i ball. Doncs dits patrons eren els titulars de la Germandat de Socors Mutus de la vila, que com moltes altres poblacions de Catalunya, aquestes germandats van ser previsores i precausores de lo que actualment és la Seguretat Social.

N’hi ha pocs però encara hi ha vilatants que porten el nom de Sebastià o Martí. La nostre vila, doncs, el pas del Pelegrí ha estat sempre molt vinculat amb les nostres tradicions i desenes de veïns de Riudarenes acompanyen cada any el pare Pelegrí i algun d’ells com ara la Montserrat Serrà fa 30 anys que fa l’anada i la tornada.

CIU RIUDARENES

Entrevista a Jordi Ros

Jordi Ros: “En aquesta legislatura es faran moltes més coses
que l’anterior.”

Hem entrevistat al cap de l’oposició, Jordi Ros, i hem repassat l’actualitat de
Riudarenes. Com a polític, té les idees molt clares i ganes de seguir
treballant per al seu poble, alhora que es mostra molt crític amb la política
municipal de l’actual Govern.Per lleguir l’entrevista clica aqui

CIU RIUDARENES

Sentència per judici de faltes entre Jordi Ros (CiU) i l’Alcalde

En el judici de faltes que es mantenia en litigi entre en Jordi Ros i l’alcalde, el jutge va absoldre al Sr. Gironès, tot i que li va fer constància de la seva mala educació així com li va recordar que l’oposició tenia dret a accedir a la

documentació del consistori.

Si voleu veure la sentència sencera, cliqueu aquí

CIU RIUDARENES

Bon Nadal i Feliç Any Nou

CIU RIUDARENES

Calendari CiU 2008

Ara us podeu descarregar el calendari de CiU Riudarenes
clicant la foto que surt a sota.

Ara us podeu descarregar la Guia Telefònica Local de Riudarenes
clicant la foto que surt a sota.

CIU RIUDARENES

Roben en una agrobotiga de Riudarenes i els lladres s’hi queden a fer el vermut

Uns lladres van entrar dijous a la matinada en una agrobotiga de Riudarenes i es van endur un carregament de menjar i begudes, i diners. Abans de marxar, van fer el vermut al celler de l’establiment i van prendre refrescos, olives i van menjar taronges. A principi de mes, també van entrar al bar L’Àngel, situat al mateix carrer que l’altre establiment, i es van endur la recaptació de la màquina escurabutxaques. Dies abans, dos encaputxats havien assaltat aquest mateix bar. D’altra banda, uns lladres van entrar diumenge a la tarda en un restaurant de Vilanant i al mas on viuen els amos, que eren fora. Es van endur diners, armes i objectes de valor.
Article publicat el Dimarts 18 de Desembre al Punt Diari

Si voleu llegir tota la noticia cliqueu el logo

CIU RIUDARENES

CiU reclama més vigilància «arran de l´increment de robatoris»

El grup municipal deCiU de Riudarenes, actualment a l’oposició, ha presentat una instància a l’Ajuntament demanant la creació de la figura del vigilant, arran de la recent onada de robatoris que ha patit la població.El regidor Jordi Ros, portaveu municipal de CiU a l’Ajuntament de Riudarenes, ha explicat que darrerament el municipi de Riudarenes «ha sofert diversos robatoris en diferents establiments comercials i cases particulars; i això fa que molts veïns del municipi es sentin insegurs, desprotegits i en perill».
Jordi Ros ha recordat que «ja en el programa de les últimes eleccions municipals CiU va incloure com a punt primordial la creació de la figura de vigilant municipal».Per aquest motiu ha afirmat que «des de CiU estem disposats a donar tot el suport que calgui mitjançant una comissió o bé qualsevol altra iniciativa que permeti realitzar aquesta tasca amb màxima urgència».
En aquesta línia, Jordi Ros ha afegit que «el més important és evitar aquest clima d’angoixa, malestar i desànim que es dóna ara mateix entre la població».«Per això demanem a l’alcalde, Jordi Gironés (Air-PSC-PM) que té la competència i l’obligació de vetllar per la seguretat ciutadana, que adopti mesures que permetin la solució d’aquest problema», ha dit el regidor nacionalista
Article publicat el Dimarts 18 de Desembre al Diari de Girona
Cliqueu el logo per llegir la noticia

CIU RIUDARENES

Nau de la brigada municipal

El Grup Municipal de CiU ha proposat a l’Ajuntament diverses modificacions a la nova nau de la brigada municipal.
Aquesta nau industrial ubicada en una parcel·la de 6.929,18 m² i de 760,64 m² d’utilitat, es destinarà a “allotjament d’equips i materials que la brigada municipal requereix per al seu treball de manteniment de les instal·lacions municipals“.
Vistes les mesures de l’edifici, i tenint en compte que en el poble hi ha una sèrie d’entitats -com l’ADF i els Caçadors- que, des de fa temps, reclamen un espai dedicat a magatzem per tal de poder dur a terme la seva activitat, considerem que el projecte s’hauria de modificar per tal de donar cabuda, dins d’aquesta nau, a uns espais independents del magatzem municipal que els manquen a aquestes entitats, la tasca de les quals és bàsica per al nostre municipi.

Així mateix, tot i respectar el lloc per la brigada municipal, també caldria preveure la creació d’altres espais independents dins d’aquesta nau per cobrir altres necessitats que puguin sorgir en un futur.

Si voleu veure el document sencer, cliqueu aquí

CIU RIUDARENES

Riudarenes reclama més seguretat

Degut als robatoris que ha patit el nostre municipi durant el darrer mes, el grup municipal ha demanat una reunió conjunta amb l’equip de govern per tal de trobar una solució al problema el més aviat posible.
El poble de Riudarenes ha sofert diversos robatoris en diferents establiments comercials i cases particulars, així com diversas pintades que han aparegut i per tant, s’està vivint una situació d’inseguretat, desequilibri i perill que preocupa, amb escreix, els veïns del municipi.
Si voleu veure el document sencer, cliqueu aquí

CIU RIUDARENES

El fiscal reclama una multa de 200 € a l’alcalde de Riudarenes

El fiscal reclama una multa de 200 euros a l’alcalde de Riudarenes per la picabaralla amb el cap de l’oposició.
El fiscal ha demanat una multa de 10 euros diaris durant vint dies per a l’alcalde de Riudarenes, Jordi Gironès (AIR-PSC), en un judici que es va fer dimecres arran de la denúncia del cap de l’oposició, Jordi Ros, per una picabaralla que van protagonitzar al consistori, la setmana passada. Segons el fiscal, després d’escoltar la declaració dels dos protagonistes i d’alguns testimonis, no han quedat provades les amenaces que denunciava Ros, però sí un presumpte delicte de vexacions. Tot i això, serà el jutge qui haurà de dictar sentència.
En la seva declaració, Ros va exposar la seva versió dels fets. Segons el convergent, l’alcalde li va negar l’entrada a una zona de les oficines municipals, el va empentar mentre l’increpava i, fins i tot, li va aixecar un puny en to amenaçador. Ros sosté que se li impedeix exercir la seva feina de regidor i que el seu únic objectiu és treballar per Riudarenes.
Per la seva part, Gironès va reconèixer que havia privat el regidor d’entrar «a una zona restringida perquè no havia demanat permís». També va dir que potser havia utilitzat un to massa elevat, però que, en cap cas, l’havia amenaçat ni empentat. «Sí que li vaig dir que n’estava fins als collons. I encara n’estic», va afirmar l’alcalde, que hi va afegir que accepta «la pugna política i la confrontació d’idees, però no que s’entri en situacions personals». Es referia al fet que al bloc de CiU de Riudarenes hi apareixen fotografies del pati de la casa la companya de l’alcalde.
Finalment, tant Gironès com Ros es van mostrar confiats que el jutge els donarà la raó perquè, segons afirmen l’un i l’altre, en tot moment van defensar la veritat.

Cliqueu el logo per llegir la noticia

CIU RIUDARENES

L´autobús escolar es veu obligat a circular per un carrer en sentit prohibit

El transport escolar que recull cada dia els nens que assisteixen al CEIP Josep Boada per retornar-los al nucli de Can Fornaca ha de transitar per un carrer en direcció contrària per prendre la carretera C-63 a l´alçada del nou CAP en direcció a Sils.


Cliqueu el logo per llegir la notícia

CIU RIUDARENES

Jordi Ros denuncia l´alcalde per agredir-lo a l´Ajuntament

El cap de l´oposició de Riudarenes, Jordi Ros (CiU), ha denunciat per suposades agressions i amenaces l´alcalde del municipi, Jordi Gironès (PSC), arran d´un incident ocorregut dins l´Ajuntament el passat dimarts.

Cliqueu els diaris per veure la noticia

CIU RIUDARENES

Construcció d’andanes subterraneas a Sils

CLIQUEU EL LOGO PER VEURE LA PROPOSTA

CIU RIUDARENES

Subhasta 131 Parcel·les del Pla Parcial de Can Fornaca

CLIQUEU EL LOGO PER VEURE LA PROPOSTA

CIU RIUDARENES

Concessió Bar Llar de Jubilats i Piscina

CLIQUEU EL LOGO PER VEURE LA PROPOSTA

CIU RIUDARENES

Proposta Ampliació Camping Riudarenes

CLIQUEU EL LOGO PER VEURE LA PROPOSTA

CIU RIUDARENES

SOL·LICITUD DE CONVOCATÒRIA DE PLE EXTRAORDINARIEls sotasignants, com a membres del Grup Municipal de CiU, amb domicili a efectes de notificacions a la Ctra. Santa Coloma, núm. 12, 17421-Riudarenes, pel present compareixem i diem:

PRIMER- D’acord amb el que preveu l’article 98 DECRET LEGISLATIU 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya (en endavant DCL 2/2003) el Ple de l’Ajuntament té sessió extraordinària quan quan ho demana la quarta part, almenys, del nombre legal de membres de la corporació. El mateix precepte legal indica que en aquest darrer cas, la celebració d’aquest ple no es pot endarrerir més enllà de quinze dies hàbils des que ha estat sol·licitada, i no es pot incorporar l’assumpte a l’ordre del dia d’un ple ordinari o d’un altre extraordinari amb més assumptes si els sol·licitants de la convocatòria no ho autoritzen expressament.

Així mateix, si el el president no convoqués el ple extraordinari sol·licitat pel nombre de regidors indicat dins el termini de quinze dies assenyalat, aquest restarà convocat automàticament per al desè dia hàbil següent al de la finalització del termini esmentat, a les dotze hores, la qual cosa s’ha de notificar pel secretari de la corporació a tots els membres d’aquesta el dia següent de finalitzar aquell termini de quinze dies.

SEGÓN- En atenció al anterior precepte, els regidors sotasignants, Jordi Ros Rabert, Narcís Colomè Jordà, Montse Valls Poveda i Josep Maria Morató i Tomás, representant la ¼ dels membres de la corporació sol·licitem la realització de Ple extraordinari.

De conformitat amb l’art. 103.2 del DCL 2/2003, fixem l’Ordre del Dia del Ple:

ORDRE DEL DIA PLE EXTRAORDINARI:

SENYALITZACIÓ VERTICAL I HORITZONTAL DEL NUCLI DE RIUDARENES I LES URBANITZACIONS ADJACENTS (CAN FALQUÉS, CAN GÒNACH, CAN MALETA), AIXÍ COM LA ZONA INDUSTRIAL DE CAN PRUNA.

Així mateix els indiquem que adjuntem per la secretaria del consistori cartipàs de documentació sobre aquest punt perquè la resta de regidors puguin tenir accés a la documentació amb la antel·lació suficient per poder-la estudiar amb el detall i la cura necessària que un tema com aquest es mereix.

Per tot,

SOL.LICITEM: Que tingui per presentada la present convocatòria de Ple extraordinària, l’admeti, i acordi de celebrar Ple extraordinari.

Riudarenes, a 25 d’octubre de 2007.

Jordi Ros Rabert
Narcís Colomè Jordà
Montse Valls Poveda
Josep M.Morató Tomás

CIU RIUDARENES

SOL·LICITUD DE CONVOCATÒRIA DE PLE EXTRAORDINARI

SENYALITZACIÓ A RIUDARENES

Els sotasignants, com a membres del Grup Municipal de CiU, amb domicili a efectes de notificacions a la Ctra. Santa Coloma, núm. 12, 17421-Riudarenes, pel present compareixem i diem:ANTECEDENT DE FET

Que el passat 5 de setembre del present, el portaveu segon del Grup Municipal de Convergència i Unió, va presentar proposta de ple per tal que s’incorporés en el proper ple del consistori un punt a l’ordre del dia per què es solucionés la deficient senyalització tant en el casc urbà com a les urbanitzacions adjacents.Vista la no inclusió del punt a l’ordre del dia i la manca de justificació que va donar al respecte el alcalde, procedim a sol·licitar una convocatòria de Ple Extraordinari sobre la mateixa proposta.Aquests antecedents de fets li son d’aplicació els següentsFONAMETS DE DRET

PRIMER- D’acord amb el que preveu l’article 98 DECRET LEGISLATIU 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, els regidors sotasignants, Jordi Ros Rabert, Narcís Colomè Jordà, Montse Valls Poveda i Josep Maria Morató i Tomás, representant la quarta part dels membres de la corporació sol·licitem la realització de Ple extraordinari.

De conformitat amb l’art. 103.2 del DCL 2/2003, fixem l’Ordre del Dia del Ple:ORDRE DEL DIA PLE EXTRAORDINARI:

SENYALITZACIÓ VERTICAL I HORITZONTAL DEL NUCLI DE RIUDARENES I LES URBANITZACIONS ADJACENTS (CAN FALQUÉS, CAN GÒNACH, CAN MALETA), AIXÍ COM LA ZONA INDUSTRIAL DE CAN PRUNA.

La documentació que conformaria el cartipàs sobre aquest punt obra en poder del consistori mitjançant la proposta de ple presentada amb data 5 de setembre de 2007 i registre d’entrada 1642. Al respecte, indicar simplement que els senyals que indiquem com deficients són a títol exemplificatiu.
Un cop exposats i vists els anteriors fets i fonaments, el grup de Convergència i Unió realitza la següentPROPOSTA

Realització amb caràcter MOLT URGENT d’un Projecte de millora de la senyalització urbana i seguretat vial de Riudarenes.Per tot,SOL·LICITEM

Que tingui per presentada la present convocatòria de Ple extraordinària, l’admeti, i acordi de celebrar Ple extraordinari.Riudarenes, 3 de novembre de 2007Jordi Ros Rabert

Narcís Colomè Jordà
Montse Valls Poveda
Josep M.Morató Tomás

CIU RIUDARENES

SENYALITZACIÓ A RIUDARENES

SENYALITZACIÓ VERTICAL I HORITZONTAL DEL NUCLI DE RIUDARENES I LES URBANITZACIONS ADJACENTS (CAN FALQUÉS, CAN GÒNACH, CAN MALETA), així com la zona industrial de can Pruna.

Aquesta punt que es sotmet a debat es presenta per tal de corregir la mala senyalització que, des de fa molt temps, hi ha en el casc urbà de Riudarenes i a les urbanitzacions adjacents (can Falqués, can Gònach, can Maleta), així com la zona industrial de can Pruna.

DETALL DE PUNTS CONFLICTIUS:

I.-ZONA URBANA

PRIMER.- CENTRE URBÀ

Bona part de la senyalització per a la circulació és incorrecte, ja que no es va canviar amb la modificació de la direcció d’alguns carrers. A més, en general, està molt deteriorada. Les errades més remarcables són:

1.- Senyals S-320/322 (localització)
*Plaça de l’Escola amb carrer Sant Martí, existeix un senyal de circulació per a vehicles S-320/322, on s’indica que es pot anar a l’Ajuntament, al Dispensari i al Centre de la Vila, però no és cert, perquè al final del carrer Sant Martí no es permet girar a la dreta pel carrer Girona. Aquest senyal només podria estar al mig del poble, si ve precedida d’una senyalització a peu de carretera (aquest no és el nostre cas).

*Quant la senyalització S-320/322 que trobem a la Rotonda de la C-63 (alçada del Motel), hem de dir que la placa que indica el nom de l’avinguda dels Segadors està trencada i tapada per un arbre, amb la qual cosa, a qualsevol persona de fora del poble li costarà orientar-se. No hi ha cap indicador que digui on està l’Ajuntament. L’indicador del dispensari el trobem en el mateix carrer Segadors, a l’alçada de l’església, on hi troben la corresponent S-320/322.

2.- Senyal R-301 (velocitat)
*L’única que existeix està col·locada a can Fabasser i es troba en molt mal estat de conservació, gairebé il·legible.

3.- Pàrquing del sindicat que té l’entrada davant la Caixa de Girona

*El pàrquing de darrere del Sindicat no fa la funció de descongestionar la vorera de l’establiment comercial “Manresa i Fills”. En un tram molt perillós de carretera, cada matí, la vorera està ocupada pels cotxes que impossibiliten el pas dels vianants. Cal Prohibir-hi l’estacionament i obligar els vehicles a fer ús del pàrquing del darrere.
*D’altra banda, en altres llocs, hi ha uns pilons esfèrics de ferro enormes per evitar l’estacionament dels cotxes a la vorera, però el que fan és dificultar l’entrada als garatges. Per exemple, aquest fet es dóna amb les proteccions col·locades a la vorera de les cases que queden a mà dreta en sentit Santa Coloma, més enllà del cementiri.

SEGON.- SECTOR URBÀ CAN FALQUÉS

1.-El senyal d’entrada a can Falqués, que és bastant recent, està mal escrita, perquè textualment diu CAN FALQUERS i que, malgrat ser correcta, no és el nom de tota la vida.

2.-PERILL. Al vial de servei paral·lel a la C-63 amb cantonada a “Can Bolous”, hi ha manca de visibilitat en la incorporació de vehicles.

3.- Senyal R-301 (velocitat)
*Manca a tot el nucli

4.- Entrada del vial paral·lel de can Falqués ubicat davant de la casa pairal que dóna nom a la urbanització, que sempre està brut de sorra i no es respecta la senyal de direcció obligatòria.

TERCER.-SECTOR URBÀ CAN GÒNACH

En aquest nucli urbà, hi manca tota mena de senyalització, ja sigui vertical com horitzontal.

1.- PERILL. En el carrer Pere Calders manca de visibilitat dels vehicles que s’incorporen d’aquest carrer al carrer Indústria, que no veuen els cotxes provinents de la rotonda de la C-63. Seria convenient la instal·lació d’un mirall.

2.-Senyal R-301 (velocitat)
*Manca a tot el nucli

QUART.- SECTOR URBÀ CAN MALETA

1.- Manca de senyalització horitzontal a tots i cada un dels carrers de la urbanització.

2.-Senyals R-2 (Parada obligatòria o STOP)

*Carrer Prudència Bertrana amb carrer Argimon, senyal R-2 ubicat al costat esquerre de la via, quan hauria d’anar al costat dret del carrer. Adjuntem fotografia com a document.

*Carretera Vallcanera d’entrada a de d’Urbanització de can Maleta, falta el senyal R-2, que garanteixi la parada obligatòria dels vehicles provinents de la carretera de Vallcanera i que s’incorporen a la Urbanització.

*Carrer Jacint Verdaguer amb carrer Tramuntana: manca d’un senyal R-2.

*Carrer Indústria encreuament amb carrer Pere Calders al costat dels tallers de can Terrades, existeix un senyal R-2 lligat a la barana amb filferro.

3.-Senyals R-101 (direcció prohibida)
*Carrer Jacint Verdaguer encreuament amb carrer Argimon: hi ha un senyal R-101 lligat a un pal amb filferro.

4.-Senyal R-301 (velocitat)
*Manca a tot el nucli

II.- ZONA INDUSTRIAL

PRIMER.- POLÍGON CAN PRUNA

1.-Absència de senyalització horitzontal i vertical en tot el polígon.
2.-Senyal R-2 (stop)
*Avinguda Tramuntana amb Carrer Llevant, manca de senyal R-2.
3.-Senyal S-15 (carrer sense sortida)
*Carrer Gregal amb Carrer Llevant: falta de senyal R-2 i S-15
*Carrer Ponent: S-15

Un cop exposats i vistos els anteriors fets, el grup de Convergència i Unió considera que s’han de tractar els següents punts en el Ple municipal les següents PROPOSTES:

PRIMER.- RESPECTE AL NUCLI URBÀ

1.-Repassar i senyalitzar, horitzontalment i verticalment, tots els punts vials necessaris.
2.-Corregir els senyals d’indicació per anar al dispensari, Ajuntament, centre vila, esmentats anteriorment.
3.- Substituir la placa trencada indicativa de l’avinguda Segadors i col·locar-la en un lloc visible.
4.- Col·locar senyals R-301 de limitació de velocitat adequats
5.- Prohibir estacionar davant del Sindicat, amb senyal i pilones.
6.- Unificar criteris de les pilones de les voreres del costat de les carreteres. (o en té tothom o no en té ningú)

SEGON.- SECTOR URBÀ CAN FALQUÉS

1.- Col·locar un senyal amb el nom correcte de “CAN FALQUÉS”
2.- Col·locar, a la cantonada de Can Bolous amb vial de servei a la C-63, un mirall elevat per mostrar la circulació en aquest vial en direcció a Riudarenes.
4.- Que es posi el senyal R-301 de limitació de velocitat.

TERCER.-SECTOR URBÀ CAN GÒNACH

1.- Senyalitzar horitzontalment i verticalment la Urbanització.
2.-Carrer Pere Calders. Ha de ser d’una sola direcció d’entrada a la Urbanització

QUART.- SECTOR URBÀ DE CAN MALETA

1.- Senyalitzar horitzontalment i verticalment tots els carrers.
2.- Fixar correctament els senyals, traient els que estan lligats amb filferro.
3.- Que es col·loquin els senyals R-301 de limitació de velocitat adequats.

CINQUÈ.-ZONA INDUSTRIAL POLÍGON CAN PRUNA

1.- Que es senyalitzi, horitzontalment i verticalment, la zona.
2.- Que es col·loquin els senyals S-15 i R-2 en els carrers esmenats anteriorment

SISÈ.- Senyalitzar comerços i indústries

CIU RIUDARENES

Mobiliari municipal per a ús particular

La brigada municipal porta les cadires de l’Ajuntament de Riudarenes a una casa vinculada al Sr. Gironès a Santa Coloma Residencial.
Un veí anònim ens ha fet arribar aquesta foto presa el dia 31 d’octubre en la que es pot veure les cadires blaves i les taules de fusta que tots coneixem. El veí ens avisa, molt indignat, que la brigada municipal va portar i descarregar las cadires.
Ens preguntem si a nosaltres o a qualsevol altre veí també ens portaria la brigada aquestes cadires si les necessitéssim.
Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: