Sils al Mundialet 08

14 02 2008

mic.gif

Cliqueu el logo i aneu a la web del Mundialet.

micnogue.jpg

r_arrow.gif

icona.gif La Diputació de Girona i l’Agrupació Esportiva Micfootball han signat avui un conveni per a l’organització del torneig de futbol base Mediterranean International Cup (MIC) pels anys 2008-2011.

El MIC és un torneig de futbol base i femení que es disputa entre el 19 i el 23 de març a la Costa Brava i que compta amb la participació dels millors equips del món. Alguns dels més destacats dels que hi prendran part són les seleccions nacionals de Brasil, França o Mèxic, Boca Juniors, Ajax d’Amsterdam, FC Inter Milan, o Arsenal FC. Entre els equips de l’estat espanyol, destaca la presència del FC Barcelona, Real Madrid CF, RCD Espanyol, Athletic Club de Bilbao o Atlético de Madrid.
Enguany, i després de que l’anterior edició fos un gran èxit, el Mediterranean International Cup se celebrarà a les poblacions de Lloret de Mar, Cassà de la Selva, Sils, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Calonge, Palamós, Mont-ras, Begur, Torroella de Montgrí-L’Estartit, l’Escala, Palamós i Vidreres.
D’acord al conveni, la Diputació de Girona tindrà un paper de “partner” i aportarà un total de 156.000 euros dividits en quatre anualitats per a l’organització del MIC. També facilitarà als municipis seu del torneig la contractació de l’equip mèdic necessari i subvencionarà el cost de tot el preventiu d’emergència.
Aquesta col·laboració s’emmarca en la política de la Diputació de Girona de foment d’activitats esportives i turístiques i té en compte que el MIC representa per a les comarques gironines “una promoció important a nivell nacional i internacional i que es converteixin durant uns dies en un centre d’atenció de nombrosos mitjans de comunicació”, ha destacat el president de la Diputació, Enric Vilert.Segons Vilert, esdeveniments com el MIC fan que la demarcació “esdevingui una destacada plataforma de projecció exterior i de difusió, en especial de la marca turística Costa Brava, si tenim en compte que aquest torneig se celebrarà bàsicament en poblacions del litoral i que reuneix en una mateixa competició els equips i seleccions nacionals de més prestigi internacional”.
Un altre gran atractiu del MIC és que alguns dels seus participants ja han debutat en equips de primera divisió en competicions de màxim nivell mundial, com Leo Messi i Giovanni al FC. Barcelona o Cesc Fàbregas al Arsenal.A l’acte de signatura del conveni, que ha tingut lloc al saló de plens de la Corporació, hi han assistit, a més del president de la Diputació de Girona, Enric Vilert, el diputat de Cooperació Municipal i Esports, Narcís Casassa; el president del MIC, David Bellver, i el director del MIC, Juanjo Rovira.
r_arrow.gif

icona.gif Diputació i Micfootball signen el conveni pel Mundialet fins al 2011

DdeG, Girona.
La Diputació de Girona i l’Agrupació Esportiva Micfootball signaran el conveni per a l’organització del torneig de futbol base Mediterranean International Cup (MIC) per als anys 2008-2011. El Mediterranean International Cup se celebrarà entre el 19 i el 23 de març a les poblacions de Lloret de Mar, Cassà de la Selva, Sils, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Calonge, Palamós, Mont-ras, Begur, Torroella de Montgrí-l’Estartit, l’Escala, Palamós, Vidreres.
En l’acte de signatura del hi assistiran el president de la Diputació de Girona, Enric Vilert, el diputat de Cooperació Municipal i Esports, Narcís Casassa; el president del MIC, David Bellver, i el director del MIC, Juanjo Rovira.

Diari de Girona, 12 de febrer 2008

r_arrow.gif

icona.gif El MIC és un mundial de futbol per a joves promeses que compta amb la participació d’equips de tot el món en cinc categories diferents. Alguns dels seus participants ja han debutat amb clubs de primera divisió com el jugador Leo Messi del FC Barcelona.Font: http://www.micfootball.com/home.php?idioma=ca

r_arrow.gif

icona.gif La Diputació de Girona va presentar ahir un acord amb els responsables del MIC (el que es coneix com a Mundialet de la Costa Brava), per garantir-ne la continuïtat a les comarques gironines almenys fins a l’any 2011. Ben vist, perquè el torneig resulta un atractiu impuls turístic en unes dates tan interessants com la Setmana Santa i, a més, permet portar a municipis sense futbol de categories principals els equips base de clubs d’elit de les principals lligues europees. S’imaginen la il·lusió que han de tenir, posem per cas, els nens de Sils, Calonge o Vidreres el dia que s’enfronten, encara que sigui en un partit amistós, a l’Arsenal, el Barça o l’Ajax. Aquesta sensibilitat amb el MIC (hi aporten 156.000 euros) demostra que l’esport també pot ser rendible com a eina de promoció. El Mundialet omple els camps i els hotels de la Costa Brava i, a més, contribueix a fer una mica més feliços centenars de nens.
Diari de Girona

r_arrow.gif

icona.gif Blanes justifica la renúncia al MIC perquè ´la política esportiva va per altres vies´
Els partits femenins del torneig de futbol base més important del món es juguen a camps blanencs des de 2003

El PSC denuncia que no es fa per poder seguir arrendant els espais

E.Padilla, Blanes.
Blanes ha decidit deixar de ser seu del Mediterranean International Football Cup, el torneig popularment conegut com MIC Football, perquè “la política esportiva de Blanes va per altres vies”. Almenys aquesta és l’explicació que l’àrea d’Esports de l’Ajuntament ha ofert a la organització del torneig de futbol base, que està considerat com un dels més importants del món i mou cada any unes 4.000 persones, entre jugadors i familiars, que s’enfronten amb equips locals de categories infantils a 15 municipis de la Costa Brava. Si bé fonts municipals apunten que l’Ajuntament de Blanes encara ho està estudiant, el cas és que el director del torneig, Juanjo Rovira, va explicar ahir que l’Ajuntament els va comunicar “a finals de desembre o principis de gener” que no estava interessada en ser seu del’esdeveniment esportiu.

El PSC de Blanes presentarà una moció al ple de dilluns que ve per instar l’Ajuntament a repensar-se la situació ja que consideren que es tracta d’una important eina de difusió per la marca Blanes. El portaveu socialista Josep Marigó va indicar ahir que la decisió de no fer-ho podria estar estretament vinculada a l’interès del regidor d’Esports Anselm Ramos (PDB) de permetre arrendar els camps de futbol a través d’una agència turística blanenca durant els dies de Setmana Santa. “Ramos ha preferit fer algun altre tipus de contracte amb una agència de viatges” blanenca amb la qual “el PDB hi ha col·laborat”, va assegurar Marigó. Amb aquesta agència existeix un conveni per portar als camps de futbol blanencs esportistes foranis perquè s’hi entrenin els mesos que no ho poden fer al seu país degut al fred: el desitjat turisme esportiu.
Marigó assegura que gent vinculada a la llista del PDB ha col·laborat amb aquesta empresa. “No en tenim proves” va admetre Marigó, “però sí la percepció que el PDB està vinculat a aquesta empresa de viatges a través de col·laboració o subcontractació. Es tracta una vegada més de la dèria del PDB per l’amiguisme, i l’alcalde té les orelles tancades”, va carregar el portaveu socialista. Ahir ni el regidor d’Esports de Blanes ni l’alcalde Josep Trias (CiU) van atendre les trucades d’aquest diari.

Per la seva banda, la organització del torneig qualifica la decisió “d’animalada”. “Ens dol perquè era una localització història i hi estàvem molt a gust. Ha esta una sorpresa molt desagradable. Al revés que tots els altres Ajuntaments, que a la que tenen camps de gespa artificial volen tenir el MIC, el nou regidor d’Esports de Blanes diu que la política esportiva va per altres vies” va lamentar Rovira. “Avui mateix ens han trucat de l’Ajuntament de Girona per dir que tenim els camps a la nostra disposició”, va exemplificar.

L’organització, però, encara té esperances de reconduir la situació, i per això encara no ha cancel·lat la reserva d’una setantena d’habitacions que té feta en un hotel blanenc. I és que a Blanes s’hi juguen tots els partits de futbol femení del torneig des de 2003, a més altres partits entre equips locals i seleccions prestigioses, i l’any passat es van allotjar a la ciutat 200 participants del torneig. La repercusió econòmica del torneig a Blanes és important segons la organització, ja que jugadors i famílies fan ús de restaurants i compren a botigues. En definitiva, que són turistes que valdria més no foragitar.

Seu del MIC des de 2003
El 2003, l’equip de govern de PSC, ERC i EUiA va establir un conveni amb la organització d’aquest mundialet infantil -hi prenen part equips locals, de tot Europa i Sudamèrica– per ser seu de l’esdeveniment i a la vegada espònsor. Enguany tocaria pagar a la organització uns 15.000 euros i el PSC considera que és una bona aposta de futur considerant que es diposa d’un camp de futbol més -Ca l’Aguidó- i l’any que ve ja estarà en marxa la Ciutat Esportiva. El torneig es juga entre divendres i diumenge de Setmana Santa i hi prenen part altres municipis selvatans com ara Lloret, Santa Coloma i Sils.

Font: Diari de Girona, 25 gener 2008

r_arrow.gif

icona.gif La recent notícia sobre el Mundialet de clubs que organitza Palamós i en el que Sils participa, aportant diners, dóna clares mostres de la política que preconitza l’ajuntament.
Quants diners s’han esmerçat anualment perquè es juguin alguns partits a Sils d’aquest mundialet?

Quina prioritat política volem? Esport elitista o esport per tothom?

És a dir, volem recursos per tal que els nostres fills i filles facin esport o volem que vinguin a Sils un grup de nois i noies per fer esport elititsta i excloent.

Només és una reflexió.

Però em sembla que l’ajuntament ha de donar mostres del que vol afavorir, i pot actuar per demostrar-ho.

A reveure.

icona.gif Anònim ha dit…

M’assembla que el que no te les coses clares ets tu, si be gent de fora es promociona el poble, la seva gastronomia i tots els altres atractius del poble.

2/13/2008

Font: La Veu de Sils

Anuncis

Accions

Informació

18 responses

14 02 2008
Vox Populi

Una altra vegada el Miralles pixant fora de test en el tema del mundialet? De tan buscar motius de queixa, un bon polític pot acabar sent antipatic! Ja no parlen de consells de dones o del que sigui des de que es demostrar que aixo suposaria pagar “indemnitzacions” als regidors que anessin a les reunions?

Quants més plens extraordinaris i més reunions farem més diners embutxacarem!

El cert es que Vox Populi diu que els regidors, especialment els de l’oposició, que no treballen tan com els de l’equip de govern, cobren massa per la feina que fan. I quan marit i muller són regidors, simultàniament, deu n’hi do el sobresou mensual que es pot aconseguir! 🙂

I per a colmu, Vox Populi diu que hi ha una regidora que ja fa dies que està de vaga, vulguen dir que falta molt a la feina.

Perdó per les provocacions! 🙂

14 02 2008
LNC

Quan no queden arguments sempre s’ha de recòrrer a la desqualificació personal, obviant que l’alcalde sol cobra més que un grup municipal sencer, total perquè mani l’enganxina.

El Vox Populi parla a les urnes 😉

14 02 2008
Mark

Si em diessin que a Sils no podem fer esport, estaria d’acord amb que no és just…

Però per una de poques activitats que es fan. El que passa és que la grossa sempre se l’emprten els de futbol, però vaja, felicitem-los si S’HO HAN SABUT MUNTAR.

14 02 2008
Garriga

Vox populi,

em sembla molt gros desqualificar amb mentides a ningú, sigui del partit que sigui.

Primer de tot: saps la diferència en “estar de baixa” i “estar de vaga”??? doncs per opinar, informa’t!!

Segon: els “sous” dels regidors per assistir als plens i a les comissions de govern ÉS pels regidors, però jo et puc assegurar que pressisament aquest dos regidors, els que són marit i muller, no es fan cap sobressou, sinó que ho deixen TOT pel grup municipal !!! tot i que tindrien el seu dret a quedar-s’ho, no va amb la seva forma de ser i de pensar.

Així que abans de fer acusacions tan de mal gust informa’t, sinó pots quedar en ridícul…

I anomenar-se Vox Populi, o sigui, la veu del poble i fer acusacions falses no està gaire bé… oi que no?

14 02 2008
Vox Populi

Jo no soc jo, soc la Vox Populi, us escolto i aprenc, estic feta de rumors, paro l’orella, xafardejo, faig safareig, escolto, exagero, tinc tendencia a pensar que els politics sempre tenen un motiu personal i monetari per dedicarse a la política, paso llista dels ambolics locals, de tot alló que es sap i mai es podrà demostrar, avui m’he passat amb vusaltres quan n’hi de més vells al poble carregats de pecats i negocis bruts inconfesables, m’alimento de falsetats i de veritats mai publicades, de les vides privades, soc molt influenciable, demà pensaré diferent i contradiré alló que he dit avui. Tracteume bé.

14 02 2008
LNC

aquesta veu teva per la meva part està ignorada per sempre més. Es veu massa el llautó.

14 02 2008
Vox Populi

?

15 02 2008
Garriga

Vox populi,

està bé que escoltis i aprenguis…
però els rumors (i parlo en general, de tots els que es generen) alguns cops tenen una base certa i altres només ganes de fer mal i escalfar el personal. Penso que s’ha d’anar més alerta. A no ser que siguis d’aquests que gaudeixen amb el patiment i la falsedat sobre els altres (tipus programes cutres d’algunes cadenes de TV…).

Segur que alguns dels rumors que se senten són veritat, igual que molts d’altres són mentida. Alhora que hi ha molts polítics que en treuen un profit personal, també n’hi ha d’altres (potser molts menys) que és per convicció, perquè és la seva forma de fer per a col.laborar en que la societat maduri… per treballar pels altres (com algunes persones ho fan en ONG’s, voluntariats, etc.) i aquests es troben amb la mala reputació d’uns molts que se la guanyen a pols.

Jo també pensava el mateix sobre aquest tema, fins que vaig conèixer una mica més el fons i he vist que n’hi ha amb voluntat, molta dedicació, sacrifici personal,…. i han d’aguantar les crítiques de la corrupció dels que sí han entrat en política per interès personal…

Vox populi: escolta, aprèn i critica!
Però critica per millorar. Que la crítica constructiva és molt positiva.

15 02 2008
Rovira

IDS són incapaços de crear res nou.

tot el que es fa a Sils es cosa meva.

no saben ni manejar un simple pressupost.

vox populi, no sé pq parles de les engrunes del Miralles quan el Marti es fotra ric fent plans urbanistics – POUM, aixo si que es fer calers!
i no les monedes per assistir als plens.

jajajajaja

😀

En Quimet

15 02 2008
Vox Populi

Us estic fent favors i axí m’ho pagueu. I aquesta que s’escandalitza si la vox populi toca a ICV i en canvi calla o s’en riu “lliberalment” quan insulten al quimet, al batlle, al secretari o … Us dic per escrit allò que diuen de vosaltres, us alerto, us poso en guardia, i resulta que voleu matar al missatger. Us heu justificat, mes o menys, aixo es bo, quien calla otorga, tindré algun argument per no fotre a tothom al mateix sac. Que tots els regidors facin public com es gasten les indemnitzacions, si les donen al partit o no. Una part de la vox populi està formada per silencs i silenques de tota la vida, amb pedigrí, d’aquests que encara pensen que l’alcalde es el Quimet i els repateja que aquests esquerrans, forasters, nouvinguts vinguin a donar lliçons. I la crítica es la crítica, i fent safareig disfruto, no me li posis adjectius.

15 02 2008
Silenc

Pregunta pel Rovira (o per la Vox Populi, si tu també n’estàs assabentada):

Vols dir que el nou alcalde té terres no sé si al Clot, a sota del carrer de Mallorquines, i farà un pelotazo quan les vengui com a terreny edificable, com tants propietaris de parcel·les que deixaran als fills ben colocats. Doncs si és legal el que fa que ho faci. Puta envenja !

I no insultis, que t’esborraran el comentari i no ho podrem llegir 😉

15 02 2008
Carlos

No entréis en la Pagina web de los IDS-PSC porque da tufo no puede ser que en el año 2008 y sin Franco, esto siga sucediendo, no dejan hacer ningún comentario si antes no los revisan ellos y si les interesa lo ponen y si no, no admiten quejas de ninguna clase, pues que la paz del señor este con todos ellos, por lo bien que lo hacen.

16 02 2008
Carlos

El silenc Arnau Torres encapçalarà la Junta que aconseguirà la recepeció de Vallcanera.

Sort !!!!
i compteu amb el vot de casa

22 02 2008
22 02 2008
Mark

El que hauríem d’estar és contents d’estar al nivell de ciutats com Platja d’Aro, Sant Feliu, Palamós o pobles més grans que nosaltres!

22 02 2008
LNC

Menys insultar i enganyar (IdS) i més activar el sils.cat i us ho diu una que no és d’ICV. 😉

22 02 2008
Miquel

Es cierto que la Diputacion de Girona subvenciona, pero no el 100%. Tambien es cierto que Sils no tiene costes con el mundialet, lo paga con sus instalaciones. Pero quien organiza todo esto es una empresa, que por cierto no vive del aire. Hay el negocio de los hoteles que se llenan con los equipos y las familias de los chavales, y esto hace que los ayuntaminetos paguen, sobre todo los que esperan que se llenen sus plazas hoteleras. Y la empresa promotora no vive del aire, gana dinero, con las subvenciones y con su actividad “deportiva”. Quiza lo que podemos sacar de todo esto es que nuestros chavales puedan jugar contra equipos de relumbron y eso debe ser una pasada.

14 04 2009
toni

lo que heu de controlar es hon van a parar els diners del c.f.sils, oi senyor coordinador?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: