Bar de Les Comes

21 02 2008

Famílies de la urbanització Les Comes critiquen l’adjudicació “a dit” del bar del seu local social.

comes.jpg

Veïns i Veïnes de la urbanització Les Comes, del veïnat de Vallcanera, han contactat amb aquest bloc per fer pública la seva disconformitat amb l’adjucicació del servei de bar del local de la Seu Social de la seva junta de compensació.
.
Fins a vuit famílies s’havien adreçat a la junta mostrant el seu interés en participar en una subhasta per aconseguir la gestió, la Junta però els va atorgar directament a la germana de l’autoanomenada presidenta en funcions de Vallcanera Parc, Virginia Torres. Les famílies ni els i les veïns i les veïnes no entenen la motivació d’aquesta decisió i volen que el bar s’adjudiqui mitjançant una nova subhasta amb publicitat a tota la urbanització.
.
D’altra banda, a Vallcanera Parc, el mateix procés d’adjudicacions està seguint la junta il.legal, encapçalatats per Virginia Torres, el regidor Joan Cot (IdS) i altres constructors de Vallcanera amb l’inici d’una activitat de Batuka, al seu local, que no té cap mena de cobertura legal i demanaran explicacions als i les que continuen actuant com a Junta Directiva, tot i que no consten com a tal al Registre d’Entitats Urbanístiques Col.laboradores de la Generalitat de Catalunya.
.
Foto i text procedents del bloc: Des de Sils camí d’Itaca

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: