Sils i Vallcanera a G. Earth

23 02 2008

googleearth.jpg

Font: Google Earth


Accions

Informació

9 responses

23 02 2008
LNC

Dedicat al Xibarri:

Es veu clarament que al veïnat de Vallcanera són menys habitants a un espai més gran i més zones verdes internes i massa forestal externa, un oasi de qualitat de vida amb un urbanisme millor planejat i executat (s’ha de tenir barra per dir que no estem urbanitzats o que es resten serveis a Vallcanera i Les Comes!!!)

A més estem més a prop de l’aeroport i quan toqui del TGV, millor connectats i connectades al món.

Sils, en canvi, sembla el típic nucli de l’estil americà que creix al llarg d’una carretera d’accés a una capital de comarca, amb un centre antic que es va degradant de carrers estrets i construccions antigues que aniran ocupant-se per la immigració per tal que la propietat obtingui rendes en forma de lloguer o els traspassi un habitatge en mal estat per treure-se’l del damunt. Això sí amb una connexió ferroviària de segona fila.

😉

No és res personal, Xeba, la imatge és inequívoca.

23 02 2008
Pere

LNC, no amaguis la crua realitat, allò es un altre món, en molts sentits, no és Sils i la ratlla del TGV ho ha acabat de deixar clar. Per accident estem al mateix terme municipal, a part d’això res en comú, ni els origens ni la identitat ni res, amb recepció o sense, res de res.

24 02 2008
LNC

La crua realitat és la que veiem a la imatge, el tema de la recepció té a vuere amb el calés que a Vallcanera hem de pagar i rep Sils municipi sense que rebem gairebé res a canvi a Vallcanera i altres urbanitzacions, no parlo de nexes comuns simplement som el mateix municipi,

És molt semblant al que passa a Catalunya i Espanya: Dèficit fiscal i menyspreu.

Però recorda, Pere, que en qualsevol cas entre Sils poble i Vallcanera (i altres nuclis) hi ha un nexe comú que Catalunya no té amb Espanya: Nosaltres si som de la mateixa nació, la catalana. Espanya en té diverses i no pas la catalana. De fet si tan sols són una nació, no tenen himne, no tenen història comuna, diferents drets civils, diferents sistemes econòmics, socials i polítics. Espanya és un nyap digui el que digui la constitució.

En canvi silencs i silenques visquem al veïnat que visquem, catalans i catalanes.
😉

24 02 2008
GAS

1r–> Si Vallcanera està tan ben comunicada, millor que Sils dius -ja us agradaria- res de res de posar-vos servei de bus i menys gratis.

2n–> Considero Sils un dels pobles més ben comunicats i amb diferència. Tren, autopista, N-II “en autovia”, gran roximitat a l’aeroport de Girona, facilitat d’accedir als pobles veïns que ja voldrien altres, camins de pagès en força bon estat i a sobre tenim busos!

24 02 2008
Pere

No tots els que vivim aquí ens sentim de la mateixa nació, sino ja tindriem república catalana des de fa temps i si no preguntali a aquest de vallcanera que vol clavar la bandera espanyola a l’ajuntament de Sils. I el que passa es que la república catalana s’allunya cada vegada més, tant amb el Pepe Montilla com amb el teu estimat Mas.

Pagueu impostos i rebeu poc a canvi? S’han de fer números, cal que el Nogué presenti les balances fiscals i saber que vol dir, amb números, aixó de recepcionar les urbanitzacions. Mentrestant li hem de dir a l’alcalde que s’ho pensi dues vegades. ICV fa la seva feina que es guanyar vots de les urbanitzacions, no importa si es fa demagogia o no amb el tema de les recepcions.

24 02 2008
LNC

Em temo que ICV guanyarà vots a les urbas i a la resta de Sils. Si fins i tot jo els votaré a les municipals tal com va la cosa !

Balances fiscals ja !!! A Vallcanera i les urbas patim un doble espoli fiscal, el de l’ajuntament i el d’Espanya com a catalans i catalanes.

24 02 2008
LNC

I respecte les recepcions, se suposa que ja s’ho van pensar bé a IdS i l’alcalde abans de posar-ho al programa electoral. O van fer demagògia?

24 02 2008
Pere

La demagogia és consubstancial a qualsevol programa electoral. Promeses, rialles i papers a la bústia de casa. Si volem evitar demagogies tant d’IdS com d’ICV fem números: quant ens constarà la recepció?, quins impostos es pagan ara, quants es pagaran després, etc. Tot detallat. Fem un debat tècnic no de crits ni de consignes.

24 02 2008
LNC

Doncs és ben senzill:

Sils rep per la població de les urbanitzacions un 33% aprox. de les transferècies de l’estat per habitants. Només amb això ja es financien les nostres necessitats.

A les urbanitzacions es paguen TOTS els tributs a l’ajuntament, la Genereralitat i l’Estat excepte el d’escombraries.

A més nosaltres ens hem de pagar l’enllumenat públic, el mantenimet de les nostres zones verdes, dels nostres carrers, de les nostres xarxes de subministraments, una estructura burocràtica administrativa com la junta, etc, etc, etc,

Fins i tot la carretera d’entrada de la urbanització tinc entés que la vam pagar nosaltres en bona part, tot i que no és de la nostra urbanització.

I, si el que diu IdS a la campanya són mentides, va bé ser-ne conscient, de moment he reconèixer que ICV lluita pel que es va comprometre, si ho sé abans els hagués votat abans i no a IdS.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: