Efecte Vallcanera?

25 02 2008

vallcanera1.jpg

Podríem dir que els temes que afecten Vallcanera condicionen, cada dia més, la política de Sils. Més textos procedents de la xarxa:

icona.gif Divisió del socialisme silenc: votants històrics i històriques reclamen vot de càstic el 9-M contra IdS-PSC-PSOE

Independents i socialistes de Sils (IdS-PSC-PSOE) semblen dividits. Des de les urbanitzacions militants socialistes ja han acordat potenciar un vot de càstig pel què consideren una mala gestió i política de comunicació al problema de les urbanitzacions.

A Sils poble, i dintre d importants militants d’aquest partit, també s’alcen veus crítiques amb l’actuació municipal en aquest sentit i en el que consideren que els està fem més mal a la imatge del govern al poble: la defensa del que consideren errades del secretari municipal i al que demanen donar un paper més discret en la vida municipal, i la manca de receptivitat a les crítiques veïnals.

En ambdós casos fan responsable al primer tinent d’alcalde Joan Cot, per la seva postura bel·ligerant en aquest temes i amb el tracte amb els veïns i veïnes.

Els primers a prendre la iniciativa d’enviar aquest missatge a l’actual govern municipal són socialistes de Vallcanera, que ja han acordat amb altres militants de les urbanitzacions silenques no recepcionades el repartiment d’un full informatiu.

L’argument que sostenen i que han fet arribar a aquest bloc, junt al full informatiu, es que la pèrdua de vot a Sils per part del PSC-PSOE no perjudicarà el resultat del partit a Girona, però servirà de toc d’atenció a l’equip de govern per tal de no patir una derrota a les properes eleccions municipals o fins i tot una moció de censura o un pacte no desitjat amb AMS.

http://losilenc.blogspot.com/2008/01/divisi-al-socialisme-silenc-votants.html

icona.gif Hoja informativa para TODOS LOS VOTANTES SOCIALISTAS DE VALLCANERA PARC, LAS COMAS Y KING PARC

Por desgracia nuestro partido político, PSC-PSOE. En las últimas elecciones municipales nos impusieron, una candidatura de IDS-PM. Que por desgracia no son Socialistas ni se sienten Socialistas. No escuchan a las urbanizaciones.

Porque hasta la fecha de hoy este grupo político de IDS en todas las Elecciones Generales la mayoría de ellos votan siempre a favor del CIU.

Se presentaron como IDS-PM, porque les falto agallas para presentarse como IDS-PSC-PSOE. De Sils saben porque, porque si sus votantes hubieran sabido, que se presentaban como IDS-PSC-PSOE, de Sils no los hubieran votados.

Con el anagrama PM, se disimulaba más, con este presunto engaño para ambos lados intentaron conseguir tanto el voto Socialista como el de los IDS.

Pero algo empezó a fallar los de IDS-PM se dieron cuenta de que algo estaba fallando no estaban recogiendo el voto Socialista dicho voto se iba para los verdes ICV.

Inmediatamente, se fueron a buscar las carpetas de Interventores del PSC-PSOE para que los votantes Socialistas, se dieran cuenta de que ellos representaban al PSC-PSOE, de Sils, porque no estaban recibiendo los votos socialistas.

El voto Socialista se fue para los de ICV porque era y es la única fuerza política de izquierdas en nuestro pueblo. Y sin presuntos engaños porque verdaderamente los que han cambiado el esquema político en nuestro pueblo ha sido ICV y los votantes Socialistas, 283 votos.

Este es el verdadero motivo por el cual estos de IDS-PM. El actual equipo de gobierno del Ayuntamiento de Sils, rechazaron el recurso presentado por los Parcelistas de Vallcanera Parc. En contra de la Asamblea del 4 de noviembre 2007.

Aun sabiendo que los Parcelistas tenían razón, que el presidente había dimitido y que la junta no estaba presuntamente autorizada, para hacer una obra valorada en un 1.500.000€, para presentar, presupuestos atrasados, para subir la cuota de participación y con todas estas irregularidades, encima les dan la razón a la junta ilegal, el Primer Teniente Alcalde presente en La Asamblea todavía no ha digerido, la derrota electoral que sufrió en Vallcanera Parc. Y estas son las consecuencias en contra de los vecinos de Vallcanera Parc, de Las Comas y de King Parc.

Para recoger hay que sembrar y el Teniente Alcalde Joan Cot y sus amigos Contratistas nunca han sembrado.

PARA LAS PROXIMAS ELECCIONES GENERALES VEREMOS CUANTOS VOTOS SACAN LOS SOCIALISTAS. AHÍ SALDREMOS DE DUDAS. AUN SINTIÉNDONOS SOCIALISTAS HACEMOS UN LLAMAMIENTO A TODAS LAS URBANIZACIONES PARA QUE EN ESTAS ELECCIONES NO VOTEN PSC-PSOE Y OBLIGAR AL AYUNTAMIENTO A RECEPCIONAR LAS URBANIZACIONES

Vecinos de Vallcanera Parc

icona.gif Augmenten les veus crítiques dins IDS contra la Virginia Torres i en Joan Cot

La distribució de la carta de l’alcalde al president/a de l’ECU de Vallcanera amb l’afegit del “Heu rebut” signat per Virginia Torres ha aixecat veus crítiques entre membres del grup municipal IDS segns fonts d’IDS-PSC-PSOE a Sils, en el que consideren una utlització personal i electorista de l’escrit per part de l’autoanamenda presidenta en funcions.

El propi alcalde hauria manifestat en privat al seu grup el seu disgust per aquesta forma procedir i la mala gestió de la crisi de Vallcanera recriminant a Joan Cot el seu poscionament, aaccions i companyies, que creuen farà perdre vots per la formació a Vallcanera i a la resta de Sils. Altres sectors, en canvi, consideren que l’errada és la pròpia iniciativa de l’alcalde d’enviar aquest escrit sense que no és resposta a cap escrit ni petició prèva.

http://losilenc.blogspot.com/2008/02/augmenten-las-veus-crtiques-ids-contra.html

icona.gif La Junta Directiva de Vallcanera Parc està formada per 7 membres. Ells són els encarregats de resoldre els problemes que continuament afloren a Vallcanera, mitjançant reunions periòdiques.

L’actual Junta Directiva estaràn gestionant la urbanització fins al març de 2008.

La Junta està formada per:

* Virginia Torres ( presidenta en funcions)
* Ruth Funes ( vice-presisenta )
* Sara Agustina ( secretària )
* Carmen Fernandez ( vocal )
* Joan Miralles ( vocal )
* Eduard Mató ( vocal )

http://www.vallcanera.com/juntacomposicio.htm

icona.gif Dades demogràfiques; Viquipèdia i Idescat:

Entitat de població Hab. (2006)
Barceloneta, la 54
Comes, les 210
Granota, la 85
Massabé 43
Sils 1.643
Urbanització de les Mallorquines 608
Urbanització King Parc 323
Vallcanera 107
Vallcanera Parc 796
Veïnat de les Mallorquines 257
Font: Municat
  • Població 2006: 4.126 habitants (Idescat)
  • Població 2007: 4.347 habitants(Idescat)
  • Demografia de Sils

icona.gif Alguns comentaris del bloc d’IdS:

Anònim ha dit… Nois un has colat una nyap com una casa. En primer lloc és una obra de millora i de nous serveis que excedeix les competències d’una junta de conservació, en segon lloc no figurava l’aprovació d’una derrama a l’ordre del dia ni es va convocar a tots els propietaris, en tercer lloc els convocants no són ni junta ni tenen president, en tercer lloc sigui just o injust s’ha d’aplicar la setència del TSJC en quant als coeficients (si els repartiment no és just s’han de modificar els estatuts) que no es poden saltar a la torera. I la documentació no va estar disponoble a la seu social.. si ni es va anunciar a la convocatòria !!! com es veu clarament a la web de l’entitat. Aneu fent cas del secre-engaxina que aquest us enfonsa… P.D: Ja li heu notificat “al president” que diu l’acord de la urbanització?¿? a quin president?¿? Recepció Ja! prou crispació veïnal de l’enganxina a Vallcanera! 15 / gener / 2008 08:11

LNC ha dit… És increïble que encara us entesteu en tot aquest assumpte i que vulgueu que veïns i veïnes anem a judici. Sabeu el que costa un judici a Sils i Vallcanera? Pq no busca la Junta de Govern un advocat com deu mana que us assessori abans de perdre un judici? També: Recepció Ja! 15 / gener / 2008 08:31

Anònim ha dit… Contra la injusticia que no se pague de momento nada a la junta ilegal. 15 / gener / 2008 08:38

Jordi ha dit… Amics d’IdS-PM, vagi per endavant que crec que actueu amb bona fe. Amb tanta bona fe com equivocadament. Permeteu-me un petit consell: Aneu al servei jurídic del carrer Nicaragua de Barcelona, seu nacional del PSC-PSOE) tenen excel•lents assessors en temes dret administratiu i constitucional i que us donin el seu parer com a coneixedors de les errades d’aquest acord que heu pres. No costa gens i tots ens estalviarem problemes i crispacions pròpies d’èpoques de prepotència que el poble de Sils va voler desterrar a les eleccions del maig passat. Salutacions i encert! 15 / gener / 2008 09:07

Anònim ha dit… Sense comentaris.. això era el canvi? 15 / gener / 2008 11:35

Anònim ha dit… Així els hidrants no són nous serveis? és un manteniment… us ho creiu de debó? 15 / gener / 2008 14:31

Anònim ha dit… solo tengo que decir que mañana dia 16 iremos al fiscal anticorupción para denunciar todos estos echos se pondran dos denuncias una al secretario y otra al alcalde. 15 / gener / 2008 22:25

ENAS ha dit… Sr. Alcalde, sembla mentira que un govern d´esquerres cedeixi davant la tirania d´una junta il.legal que l´unic que busca es el afavorir a una empresa privada vulnerant els estatuts. A canvi de que??? Per que m´he d´hipotecar durant 25 anys i pagar els consequents interessos??? Desde quan aigües de Tordera son una finaçera??? I desde quan son les germanetes de la caritat que ens perdonen 300.000eur???? Com a bon bomber hauria de sapiguer que actualment te un petit conat a Vallcanera que si no s´afanya en apagar aviat es tornara en un gran incendi amb consequencies inesperades. Salutacions. 16 / gener / 2008 16:12

Anònim ha dit… que se nombre una gestora y que el ayuntamiento oblige ha que se celebren nuevas elecciones y que degen de apoyar ha esta junta ilegal porque al final vallcanera explotara tanto ba el cantaro a la fuente que al final se rompe vosotros mismo. 16 / gener / 2008 18:49

Anònim ha dit… Buenas tardes a todos me llamo Agustin Valdes. En primer lugar, tengo que decir unas cuantas de cosas
Primero yo no me identifico con la pagina wep de la silenca, porque de tras de esta pagina, esta el antiguo administrador de fincas mongat aquel que fue condenado por un juez a devolver lo que presuntamente se llevo, engañando a todos los parcelistas de vallcanera parc, por este motivo no quiero que nadie me vincule con este personaje. En segundo lugar yo no tengo nada en contra de la virginia torres al revés le estoy muy agradecido, por el trabajo echo hasta hace un año y medio, este ultimo año y medio a permitido, muchas cosas que no tenia que haber permitido, Virginia tu te comprometiste con los parcelistas y no con un trabajador de la Entidad. Al cual se le paga un sueldo que pagamos todos los parcelistas, cuando se le contrato se le contrato porque savia hacer de todo a lo cual se le llama polivalencia por eso cobra lo que cobra pero a hora resulta que cuando se tiene que hacer alguna obra para la entidad, encima se contrata a empresas externas, para hacer la faena que tendría que hacer el, entonces para que le estamos pagando el sueldo que le estamos pagando, para que en horas de trabajo se valla a trabajar a las obras de su empresa particular, si estamos en la situación, en la que estamos, es porque tu se lo as permitido, a un estamos a tiempo de solucionar todo este asunto, en tus manos esta de ti depende no seré yo quien te difame ni dejare que nadie te difame en mí presencia, pero no pongas en mí boca, cosas que yo no a higa dicho, tu la Mari y la lucía, habéis sido las tres mujeres, que habéis echo lo que otros no han hecho. Decirte que nos unía una amistad que se ha roto por culpa de terceros, siempre as tenido mi admiración y la seguirás teniendo aunque estemos en dos bandos diferente. 17 / gener / 2008 13:55

LNC ha dit… Aquest és el Valdés, Valdés? Abans em deia cristina, ara sóc de d’unes finques.. Gràcies mama per dir-me que no digués qui sóc. P.D: Aprofito per enviar-li un petó al Jordi, bon amic de família. 17 / gener / 2008 14:30

TitoToti ha dit… ¿Ahora el Valdes va con IDS? ¡Lo que les faltaba! 🙂 17 / gener / 2008 14:46

Anònim ha dit… Al que dice llamarse Agustín Valdés, primero: Finques Montgat no tenia administrador, tenia una única administradora que quedó absuelta de todas las reclamaciones que le planteó la Junta? de la Torres y el Solà. Segundo a Fincas Montgat se le reclamaban unos 200.000 € y después de falsos testigos que negaron la Junta anterior acordara un contrato se la condenó a devolver 34.000 €. (si eso es ganar un juicio, que venga dios y lo vea) Tercero: para conseguir esos 34.000 € se han gastado más de 120.000 € en abogados. Ese sí es dinero de los parcelistas. Menudo negocio. Cuarto: El señor que vd. dice Jordi Céspedes es administrador de otra empresa (Cases de Sils) que ha ganado todos los juicios que ha planetado. A ver si nos informamos mejor, porque de análisis equivocados se extraen conclusiones erróneas que algúnos espabilados (Abogado, Torres, Aguas, girona, tenderos, funes, titos, etc) aprovechan en perjuicio de la entidad y de la imagen de la urbanización. Comparto con el primer escrito (Jordi) que las finanzas de Sils son culpa del secretario, (no ha habido un solo concejal de hacienda que haya pisado una facultad de economía) ¿Por qué ha callado tanto tiempo el Solà sobre su dimisón? ¿Miedo, tal vez? Saludos a todos. Menos manipulación, más información, y recepción de la urbanización YA! 20 / gener / 2008 14:31

Anònim ha dit… Estoi de acuerdo con el ultimo anonimo, en algunos puntos, sobre todo, en lo que serefiere, al presidente, porque a estado tanto tiempo callado, quien les pedira explicaciones, 20 / gener / 2008 17:54

Anònim ha dit… con fecha 16 de enero habeis buelto a meter la pata como equipo de gobierno sabiendo que la junta de vallcanera es ilegal todabia mandais escritos tratando a la virginia tores como presienta que estais buscando que le pongamos una denuncia tanto al secretario como al alcalde de sils eso es lo que estais buscando o que empiecen las manisfestaciones. vosotros mismo 21 / gener / 2008 20:58

Tito Toti ha dit… Un consejo a los Señores de IdS: aprovechen la lealtad a su partido y a Vallcanera de un vecino de la urbanización íntegro, respetado, educado, honesto, coherente, socialista hasta la médula y leal a sus principios (de esos pocos que quedan, como Maragall): El señor Bellete. La política del Cot en Vallcanera está siendo la misma que la del Rovira. Hablen con el señor Bellete y que les asesore, por el bien de Vallcanera y Sils. 22 / gener / 2008 08:52

[…]

Anònim ha dit… Yo os pregunto, como es posible que le esteis permtiendo, a una junta que es ilegal,que nos suban la cuota de socio, como le permiteis, que quieran hacer una obra de 1.500,000€ siendo una junta iegal, como le permiteis,que ajan prespuestos de 400.000€ sin ser junta como le permiteis todo lo que estan haciendo sin ser junta y porque se lo estais permitiendo. 28 / gener / 2008 18:51

Font: http://ids-pmpersils.blogspot.com/2008/01/recurs-dalada-contra-acords-de.html (comentaris de l’article)

icona.gif […] Can Cabirol, polèmica urbanització per la que l’Ajuntament de Sils va ser condemnat a pagar una forta indemnització a un dels expropiats i recepcionada fa anys. El seu manteniment i conservació es fa a càrrec de tots i totes els silencs i les silenques.

Comparació entre Can Cabirol i Vallcanera a :

http://losilenc.blogspot.com/2008/02/vallcanera-parc-vs-can-cabirol.html

icona.gif El secretari i l’arquitecte municipal van informar favorablement d’aquesta edificació plurifamiliar a Vallcanera.

El promotor és “membre” de la “junta” de Vallcanera i cunyat del candidat núm. 7 d’IDS-PSC-PSOE. Està a l’entrada de la urbanització i acaba al final de parcel.la per dues bandes la de l’esquerra i el fons. Té balcons i és de caràcter plurifamiliar. Aquest expedient serà reclamat al recurs de l’1,5 M€.

El candidat núm. 7 de la candidatura d’IdS, Cristobal Gonzalez, el marit de la seva germana va promocionar i executar aquesta obra. IDS va votar en contra de les auditories urbanístiques i gestió a Sils juntament amb CiU.

http://losilenc.blogspot.com/2008/03/el-secretari-i-larquitecte-municipal.html

icona.gif Eleccions a Vallcanera aquest mes de març

IDS-PSC-PSOE desestima a mitges i obliga a fer eleccions a Junta a Vallcanera aquest mes de març

La notificació

Més informació:

L’acord notificat en pdf (aquí)
L’informe tècnic en pdf (aquí)
Vallcanera al registre d’ECUs de la Generalitat (aquí)
Article 22 dels estatuts de l’EUCM (aquí)

Font: Des de Sils, camí d’Itaca

icona.gif Llegiu també:

Anuncis

Accions

Informació

18 responses

25 02 2008
LNC

Entremig hem tingut la tensió de la vaga a l’ensenyament

🙂 🙂 🙂

Sense conyes, l’ajuntament i en espacial el secretari, sempre ha tingut intrés en que els veïns i veïnes de vallcanera i les altres urbanitzacions tinguin problemes entre ells, i entre els polítics.

Aquest home té un model poble que li bufa el que diguin els polítics i polítiques o el que voti el poble. Que s’ha de dir que llei diu que calen serveis, el protagonista de torn que esdevé alcalde, s’ho creu. Encara que les lleis diguin tot el contari. Com que pensa que te el lloc de per vida, coma bon funcionari… (només cal veure com va de canviant de versió en nogué, que té temps d’enviar cartes que aprofiten els amics i amigues de l’engaxina, però no de canviar la seva salutació sextista)

Respecte al Rovira és evident que hem millorat, però el creixement demogràfic de les urbanitzacions, el Sils real, en definitiva, ja no es pot gestionar sense un Sils radicalment democràtic. a l’enganxina l’han de treure de cara al públic, perquè aquest home no fa més que generar conflictes. i després té la barra de dir que és cosa dels polítics. Això li va fer al meu pare, no m’invento res i són fets provats -qui més qui menys- l’ha patit…

Espavila Nogué i no et deixis enganyar!!!

25 02 2008
LNC

Ah ! i em deixava el tema del CRAE que és una vergonya co.lectiva per Sils !

26 02 2008
Bloc

Missatge dirigit a LNC i als altres usuaris del bloc:

¿Ens podríeu explicar, si teniu informació objectiva i fiable, els afers que hi van haver en els orígens de Can Cabirol: “polèmica urbanització per la que l’Ajuntament de Sils va ser condemnat a pagar una forta indemnització a un dels expropiats”?

És un d’aquests temes massa llunyans com per trobar informació a Internet, a les hemeroteques digitals o a les actes municipals publicades a la xarxa.

Administradors del bloc

26 02 2008
LNC

La font més fiable és en Carles Adrogué, antic cap de llista d’IdS. Jo no el conec, però conec gent que m’ha explicat la història aquesta i té còpia. Es veu que va arribar al Suprem, mireu a la base de dades de dret de la UdG.

1.- necessito conèixer per gènere el nombre de col.laboradors/es del vostre bloc per acabar la mostra. No sigueu mantes. E-mail o missatge al meu bloc.

Petons!

26 02 2008
LNC

Coi, envieu un mail amb tants homes i tantes dones… que és per una estadística de blocs silencs gestionats per homes i per dones. Gunayem les dones de moment 😉

D’altra banda, en comenten, que pel tema Can Cabirol, si demaneu una còpia de l’expedient judicial de Can Cabirol, l’ajuntament té l’obligació de custòdia i us han de donar còpia.

I que naturalment no es va exercir cap dret de repetició i es va pagar l’ajuntament (és a dir, tots i totes )

Petons!

27 02 2008
A.V.H

Quienes son ustedes para poner mi nombre y apellidos en este bloc y encima mentir diciendo que yo era concejal en el año 2002 yo fuy concejal desde el año 1999 al año 2000.

27 02 2008
Anònim

No hi ha cap efecte Vallcanera, l’oligarquia política i econòmica de l’enganxina, cau, simplement. Estigui a favor o en contra l’alcalde d’ara.

27 02 2008
Bloc

Entre altres fonts, el bloc utilitza actes de plens municipals, públiques, guardades a la pàgina web de la Diputació de Girona en format pdf, per a recuperar aspectes de la història recent de Sils. En aquest cas:

http://www.ddgi.cat/sils/docs/PL020228.pdf
http://www.ddgi.cat/sils/docs/PL020205.pdf

Administradors del bloc

27 02 2008
ICV-EUiA-EPM

ELECCIONS 9 DE MARÇ

ICV- EUiA -EPM DE SILS

ACTE PÚBLIC 1 DE MARÇ , DISSABTE

18,30 HORES , LA LAGUNA

Intervencions:

Cristina Simó Alcaraz, regidora

Albert Miralles Güell, regidor

Biel Jover, candidat i cap de llista per Girona

ELECCIONS GENERALS 9 DE MARÇ 2008

A l’acabar hi haurà pica-pica

28 02 2008
CARLOS

CARLOS (00:44:55) :

La inauguracion del Centro Civico de Sils ha sido la defunción de la Laguna

y encima quieren acer una obra Faraonica enfrente de la estación cuando lo pongan en marcha sera la defunción de la Laguna y la del nuevo Centro Civico
y para esto gastarse tanto dinero.

28 02 2008
GAS

La Laguna estava saturada. Si algú la volia es trobava que els que hi fan activitats setmanals ja la tenien reservada. Segur que no vas mirar mai el calendari a 3 mesos vista que hi havia.

El Centre Cívic és útil. Ara qui necessiti la laguna la podrà trobar disponible més fàcilment. Ara bé, potser algun altre encarregat perquè pugui funcionar tot a l’hora seria bo.

28 02 2008
CARLOS

HAY NOTIAS MUY BUENAS EN EL BLOC DE LA SILENCA, SE DEMUESTRA QUE EL ALCALDE Y EL PRIMER TENIENTE ALCALDE MIENTEN CONJUNTAMENTE CON LA JUNTA ILEGAL DE VALLCANERA A LOS VECINOS DE VALLCANERA PARC. MIREN QUIEN ES EL PRESIDENTE DE LA ENTIDAD A FECHA DE HOY.

2 03 2008
CARLOS

Los IDS-PSC-PSOE de Sils han falseado la verdad, sobre los recursos presentados por vecinos de Vallcanera, hay pruebas que asín lo confirman
posiblemente, hay una trama compuesta 1) El Equipo de Gobierno 2) El Secretario 3) El Abogado del Ayuntamiento 4) El Abogado de la Entidad de Vallcanera 5) La Autodenominada Presidenta.

posiblemente han falseado documento publico mañana día 3 serán denunciados por lo Penal ante el juzgado de Guardia

1 11 2008
De pas

A Can Cabirol es va fer una Junta de Compensació, que obligava a propietaris que no volien la urbanització d’aquest terrenys i qyue no estaven d’acord amb el reaprtiment de les càrregues, obligacions i drets que es despenien… la majoria de la junta de compensació era de l’alcalde que participava amb terrenys, el més perjudicats la família adrogué. Que va anar a judici i va aconseguir una gran indemnització, i a més va acabar amb el partit únic a Sils. S’havia acabat la por a la política. Malaurdament, en Cot, va venir a ocupar aquest espai veient que tenia la possibilitat de treure’n profit segunt l’escola del Sils de sempre, Crisi a IDS i adrogué no és candidat. Plega després d’uan campanya bruta de desprestigi feta des de una perruqueria. Mentre a Vallcanera el difunt Cristobal Gonzalez ocupa el PSOE, obre un super i intenta monopolitzar la construcció a la urbanització.

El 2007 CiU es desfà, el nou negoci ja està fet, són els pisos i el futur Super, però Sils desconfia de la colla d’IDS. Apareix el multipartidisme. Destaca l’efecte Miralles, la democràcia particpartiva és més aprop.

2 11 2008
Xinxeta

En Nogué no ha estat capaç de fer net a l’ajuntament, al contrari ha fet costat, per assegurar-se la modificació de l’edificabilitat de les seves parcel.les al nou POUM, diuen que és la seva obsessió.

2 11 2008
Un de sils

Xinxeta , fas unes afirmacions que no se si son certes. Has parlat alguna vegada amb l’alcalde d’aquests temes i que t’ha dit ?
Si no es així, caldria que ho fessis i sabries la seva versio dels fets que l’imputes. Crec que t’han informat malament. Quan ho hagis fet, de parlar-hi torna ha comentar sobre el mateix

3 11 2008
Xinxeta

Mira jo si que no sé si es una afirmació o una imputació, el que sé és que no em crec aquest alcalde, per no parlar d’en Cot.

3 11 2008
Xinxeta

Així que si aquests senyors es pensen que algú els ha d’anar darrera esperant la seva explicació, que pel que veig sovint és equivocada, que s’esperin asseguts, millor que vagin a l’oposició o votin sí a les auditories. Pregunta tu pq no ho fan i quan tinguis la resposta torna tu a comentar que jo no sóc com ells que cobren 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: