El perquè de tot plegat

6 03 2008

Avui dijous 6 de març, dia de ple municipal, el bloc Des de Sils camí d’Itaca ens descobreix el perquè de tot plegat. Cliqueu la imatge:

icona.gif El perquè de tot plegat: El Sils que Projecten IDS, l’alcalde i els tècnics.

sils2030.jpgTot el perímetre encerclat, des de l’estació a Mallorquines, darrera de l’Església i fins el pont per sobre de l’autopista, serà edificat, incloent edificacions plurifamiliars al nou POUM.

Actors impulsors: El secretari i l’arquitecte municipal, l’alcalde i la resta de Junta de Govern Local de Sils i el grup polític IdS.

Mètode: Aprovar Juntes de Compensació abans de la presentació del nou POUM per tal de considerar el procés com imparable i que millora i ve arreclar aquestes errades passades, que s’estan aprovant ara.
Estratègia: Govern en solitari, cap altra grup l’acceptaria, i defensa del tècnics municipals. Promesa d’obres mitjançant el PSUOC, que s’aniran endarrerint al centre de Sils.
Enfrontament polític: Mantenir crsipació amb els grups de l’oposició que demanen informació, crispar el veïnat de Vallcanera i generar focus de tensió a altres indrets del municipi. Desprestigi de persones, grups, blocs i institucions contràries a les seves actuacions.
Objectiu Final: Creixement urbanític més gran que l’anterior POUM, amb poca participació ciutadana, i rebre població de municipis governats pel PSC.
.
Anuncis

Accions

Informació

2 responses

6 03 2008
Anònim

Es posible que el alcalde tenga terrenos ahí?

6 03 2008
LNC

Quan publiquin el nou POUM es veurà i informaré.

Petons!

Salvem el Lledoner !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: