CiU i sous dels regidors

7 03 2008

euros.jpg

Els sous dels regidors

És indiscutible per tots que la tasca d’un regidor, com a representant electe, ha d’estar remunerada. També, tots estem tips de llegir a la premsa les quantitats desproporcionades que es cobren i que des de totes les oposicions es critiquen, als que en el seu moment entren al govern.

Durant els últims quatre anys en els que governava CiU vam sentir moltes vegades les queixes, per part de l’oposició de les remuneracions que tenien tant l’alcalde com els seus regidors. Els hi molestava molt que dos dels regidors de l’equip de govern assistissin a les Juntes de Govern perquè això representava que cobraven 80€ més cada mes i no diguem del sou de l’alcalde que, tot i tenir plena dedicació al càrrec, els hi semblava del tot escandalós.

Doncs bé, ara que l’increment de tots els sous està al voltant d’un 100%, també el de l’alcalde, sembla que són del tot acceptables i que s’han ajustat a les retribucions dels pobles veïns.

El passat mes d’octubre, l’alcalde va cobrar 4.000,-€ una quantitat que per a nosaltres es del tot desmesurada, sobretot si tenim en compte que no te plena dedicació a l’Ajuntament i que comparteix aquesta tasca amb la seva pròpia al Cos de Bombers de la Generalitat.

Cal saber que:
· Fins ara un Ple ens constava 1.290 euros i ara ens costa 2.400 euros.
· Els regidors de l’anterior equip de govern cobraven 600-700 euros i ara en cobren 1.200-1.400 euros.
· L’alcalde cobrava 2.000 euros i ara arriba als 4.000 euros.
· En el Ple del dia 10 de desembre del 2007 es va aprovar el pressupost. La partida corresponent als salaris dels regidors ha passat de 85.000 euros l’any 2007 a 165.000 euros per l’any 2008.

És molt probable que vegin que tenen molta feina i que són pocs per fer-la, però no oblidem que per els ciutadans de Sils hi ha 11 regidors ARA i ABANS.

Dels 11 regidors només n’hi ha 3 de CiU, vol dir que per treballar i poder fer el canvi que tant i tant van demanar tots plegats en campanya electoral, podrien ser 8. No obstant, s’han quedat governant en minoria per no haver estat capaços tots plegats de trobar una línia de treball conjunta.

Tots sabem que és mes fàcil posar-se d’acord per fer crítiques que per fer feina.

Grup Municipal de CiU a Sils

Font: Bloc de CiU de Sils, dimarts, 4 / març / 2008

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: