Ple de 6 de març

7 03 2008

2008-03-14_img_2008-03-07_01_15_20__12_2_tif.jpg

Foto: Carles Colomer, DdG

icona.gif Aproven recepcionar les urbanitzacions i els veïns es querellen

Nogué (IdS) considera que els convenis establerts són beneficiosos però a Vallcanera temen haver de pagar

E.Padilla/E.Batlle, Sils.
El plenari de Sils va aprovar ahir la recepció de les tres urbanitzacions del municipi: Vallcanera, King Park i Les Comes. L’acord, pres a instàncies d’una moció proposada per ICV, es va aprovar per unanimitat i tots els grups consideren que serà beneficiós pels habitants dels residencials. Malgrat això, alguns parcel·listes de Vallcanera s’han querellat contra l’alcalde del municipi, Martí Nogué (IdS), i el secretari municipal perquè consideren que l’Ajuntament els vol fer pagar les obres per millorar els servei i no els pertoca: ho quantifiquen en un milió i mig d’euros. L’alcalde de Sils va negar ahir aquesta acusació.

L’Ajuntament de Sils ha establert un conveni amb l’entitat gestora de la urbanització de Vallcanera mitjançant el qual es compromet a encarregar un projecte sobre les deficiències als serveis i col·laborar econòmicament per millorar-los per tal de poder incloure la urbanització en el sistema de serveis municipal. Alguns parcel·listes, però, consideren que la persona que ha signat aquest conveni no pertany a la junta i que les obres les hauran de pagar ells, i acusen l’alcalde de prevaricació.

Nogué va considerar que l’enrenou s’ha declarat arran la propera convocatòria d’eleccions per tal d’escollir una nova junta a la urbanització i ho va qualificar de “coses seves internes”. “És la primera vegada en 25 anys que l’Ajuntament s’asseu amb les urbanitzacions per tal de recepcionar-les i a sobre em posen una querella”, va lamentar el batlle silenc. Tampoc va donar per vàlida la xifra que els denunciants atribueixen a les obres, perquè va destacar que no se sabrà quan costen fins que s’hagi fet l’estudi.

Diari de Girona, 7 de març

icona.gif Els problemes de la urbanització de Vallcarnera tensen el final del ple de Sils

J. COLOMER. Sils
El ple de Sils va aprovar ahir a la nit per unanimitat una moció del grup d’ICV en què l’Ajuntament manifesta la voluntat de fer la recepció de les tres urbanitzacions del municipi i la seva disposició a posar els mitjans necessaris a disposició de les juntes i entitats de les urbanitzacions per facilitar-ne la recepció. Malgrat la moció i la unanimitat, en el torn de precs i preguntes el regidor d’ICV Albert Miralles va parlar dels problemes interns de la junta de conservació de la urbanització de Vallcarnera, preguntant a l’alcalde, Martí Nogué (Independents de Sils), quants cops s’havia reunit amb els veïns d’aquesta urbanització que estan en desacord amb l’actual junta i que tenen recursos presentats. L’alcalde va contestar que «cap», tot i que va assegurar que s’havien contestat totes les peticions que s’havien adreçat. D’entre el públic, veïns disconformes van prendre la paraula per censurar l’actitud de Nogué de reconèixer l’actual junta i no voler reunir-se amb ells. Un d’ells fins i tot li va recordar a l’alcalde que han posat una denúncia penal contra ell i els secretari de l’Ajuntament per haver firmat un conveni amb l’actual junta, que els disconformes no accepten.

El Punt Diari 

icona.gif Comentaris extrets d’altres articles del bloc:

LNC (23:23:06) :
Ple març del 2008: IDS a la defensiva
Molta assistència al Ple Municipal. En Xico Anoro de CiU tracta de “pardillo” al batlle, Tots els grups polítics voten Sí a la recepcions de les urbanitzacions i l’Arbert Miralles triomfa en tots els debats.
Un veí de Vallcanera recorda al Nogué que està denunciat, li ensenya els fulls de registre i aquest no sap que contestar.http://losilenc.blogspot.com/2008/03/ple-mar-del-2008-ids-la-defensiva.html

LNC (23:25:21) :

Començo a creure que cal organitzar una plataforma ciutadana tipus ciutadans pel canvi de gent indepedent i de diversos àmbits que doni suport al Miralles com a batlle. És l’únic que dóna la talla.

xibarri (08:00:34) :

Carai LNc quina visió més extanya la teva, jo hi era i no ti vaig pas veura, no vaig veura cap nena veinteanyera lliberal per enlloc, tot eren homes i alguna que altre dona ja madureta com jo…
ICV, com sempre, pixan fora test, presentant propostes i mocions de coses que ja s’estan fent i treballant, i fen perdre el valuos temps dels regidors en votan coses que ja s’han votat i repetint coses que ja s’han dit, i com molt be va dir la Mª Josep, la visió ”romantica” que tenen ICV no és la més adecuada per governar, s’ha de ser més tecnic i cientific i no basarse en hipoetesis sensa fonament.
Anuncis

Accions

Informació

14 responses

7 03 2008
LNC

Propostes, propostes i propostes en positiu de l’Albert Miralles, totes encertades, correctes, i realistes: dona i igualtat, barrers arquitectòniques, mobilitat, ferrocarils, URBANITZACIONS, etc i la resta com que no tenen opinió, a desprestigiar-lo, alguns han canviar de vot perquè no saben el que vota el seu partit. Un crack en Miralles. Us fa por.

Jo que sóc lliberal, proisraliana, sé distingir l’ONU de les normes urbanístiques, que vaig votar IDS pel canvi que no tenim, que sé distingir també entre en Xico i en Rovira, que defenso el CRAE i no el criminalitzo, que vull que salvem el Lledoner que exigeixo que el Sil.cat funcioni i l’enganxina segui en taula apart. Perdó per la redundància de tot plegat en coherència: DONARE SUPORT A L’ABERT MIRALLES D’ICV, perdó per la nova redundància. Visca un Sils Millor per tot i per totes !!!

Ben aviat plataforma ciutadana a Sils de gent diversa en suport de l’Abert per les properes eleccions municipals: Sils abans que les diferències polítiques.

P.S: A més d’IDS només ereu tres us esteu quedant ben solets i soletes.

7 03 2008
Anònim

L’alcalde va contestar que «cap», tot i que va assegurar que s’havien contestat totes les peticions que s’havien adreçat.

Sólo faltaria que no conteste recursos, todos mal contestados, además, entonces tendría dos denuncias y no sólo una.

7 03 2008
Tito Toti

Si el alcalde y el secretario no han hecho nada mal no tendrían de qué preocuparse, no sé a qué viene quejarse. Cada uno defiende sus derechos como cree más conveniente. Si en Vallcanera nos quieren pisar, nos defendemos.

7 03 2008
CARLOS

Nosotros lo que hemos denunciado es que el alcalde con fecha 25 de febrero firmo un convenio, ha un saviendo, que dicha persona, no es la presidenta, legal de vallcanera parc.
porque con fecha 28 de febrero y con assentament número 1.957 de la Generalitat de Cataluya Departament de Polica Territorial i Obres Públiques
Direcció Genera d’ Urbanisme.
El Presidente es Joan Manel Sola Sanchez.
podemos aportar todas las pruevas que ustedes quieran.Las mismas que le aportaremos al juez y al fiscal, y no pensamos retirar la denuncia, al no ser que rectifiquen, con un escrito publico dandonos la razon, ya que el equipo de gobierno del Ayuntmiento de Sils esta a pollando, a una junta que no es legal y en el mes de noviembre, ya se tuvieron que renovar todos los cargos por la dimision del presidente, hecho que se paso por alto por este motivo el presidente interpuso el dia 8 de enero la correspondiente denuncia en el juzgado de guardia así mismo con fecha 10 de enero entro la denuncia y un escrito en el Ayuntamiento de Sils denunciando todas estas irregularidades, hecho que los servicios tecnicos y el propio equipo de Gobierno del Ayuntamiento de Sils pasarón por alto y en cima les dan la razon en los recursos ha la junta ilegal, por ser personas afines a ellos. Esta es la verdad si quieren saver algo más pueden comunicarse con la Plataforma ProSils, de Vallcanera con más de 80 asociados.

7 03 2008
Tito Toti

Más claro: El agua

7 03 2008
Rovira

Em sembla que es molt trist que el Miralles hagi de defensar el batlle…

Potser ara serà l’aliança ICV – IDS que farà enfortir el batlle. Esta més clar que mai que sols IDS no s’en surten.

Necessiten suport.

EN Quimet

7 03 2008
trio

Los IDS-PSC-PSOE han conbertido un problema personal contra una persona en un problema colectivo.

Y la han pifiado, como puede este Alcalde firmar un Convenio con una persona que no es Presidenta, si pagamos a sus famosos tecnicos porque no lo han asesorado, o lo han asesorado y usted y su grupo politico, imponen su ley.

7 03 2008
LNC

No crec el que diu l’alcalde que a Vallcanera hagin problemes interns. La urbanització és un clam contra la Virgina. Els problems són externs, creats i fomentats per l’ajuntament i el seus convenis amb qui no ha estat votada per ningú. I com diem a Vallcanera si penseu, IDS, que ens hem caigut d’un arbre ho teniu clar. Això només és el començament de l’exigència a l’ajuntament de les seves obligacions amb els veïns i veïnes de Sils.

P.S: Salvem el Lledoner !! Volem el CRAE !!

7 03 2008
carlos

A més diuen mentides, no estan denunciats per voler recepcionar les urbanitzacions estan per haver sigant amb qui no tocava, en favor de qui no tocava i per voler que paguem unes obres que no toquen.

Gràcies Albert i Gràcies Mosqueters i Mosqueters de Vallcanera Parc !!!

7 03 2008
LNC

Hagués estat bé veure quina cara posava la xibarri quan els seus votaven sí a la proposta d’ICV de recepcionar Vallcanera 🙂 🙂 🙂

7 03 2008
Anònim

Pues tendrias que haber visto la del Cordobes, y la de la Presidenta de Comerciantes. Esta que esta loca por cargarse al Cot para entrar ella.

Por un bar de Sils se esta comentando que un Concejal de IDS-PSC-PSOE, del Equipo de Gobierno, presuntamente esta haciendo obras ilegales, entre ellas un pozo de agua que están proibidos. La ley del embudo.

7 03 2008
carlos

Como puede un alcalde cobrar 4.000€ al mes en un pueblo tan pequeño y luego votar en contra de las ayudas para las familias necesitadas.

Solo con lo que cobran los del equipo de Gobierno se tendria para pagar los buses escolares, para todo el año y sobraria dinero,

pero si los 11 concejales hacen un gesto ejemplar y donaran sus emulumentos,
seria el servicio social más grande de la historia de Sils.

10 03 2008
Anònim

Agus, Carlos o Dartacan….como prefieras que te llame, en primer lugar sería un placer para sils que devolvieras los salarios que recibiste como concejal del PSOE, en segundo lugar todos te agradeceriamos que dejaras de alborotar el gallinero y te dedicaras a cuidar el jardín que lo tienes un poco descuidado, puedes pedir algún consejo de floricultura a tus socios de ICV. Como amante de la naturaleza espero que tus geranios no sufran la misma suerte que tus dos recursos presentados en el ayuntamiento o el llamamiento masivo al voto hacia ICV. Besos.

23 03 2008
carlos

Neus lo tullo no tiene cura es una enfermedad da las gracias ICV por haber sacado 2 concejales para que vosotros esteis gobernando y que mal que gobernais, no valeis ni para tacos de escopeta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: