Pere Domingo

16 03 2008

Un deute de Sils

PERE MADRENYS. GIRONA..
Ja ha fet tres anys de la mort de Pere Domingo i Vall-llosera, un home que va dedicar gairebé tota la vida a servir els seus convilatans a l’Ajuntament de Sils. A més va organitzar el sindicat agrícola i va fundar al Germandat de Sant Isidre, i va aconseguir que molts pagesos i gent senzilla s’incorporés a la Seguretat Social i pogués cobrar al seu temps la jubilació i pensió corresponents. Encara avui dia molts d’ells ho recorden, agraïts, a la seva vídua. No seria hora que el consistori, amb el nou alcalde al capdavant, es recordés d’ell i li fes algun homenatge públic com podria ser la dedicació d’un carrer, o plaça, o almenys una placa en algun lloc de la casa de la vila? Crec que és un deute pendent que s’hauria de saldar aviat. Moltes gràcies per endavant!

El Punt, dimarts, 11 de març de 2008

Anuncis

Accions

Informació

4 responses

17 03 2008
Anònim

Franquista o republicà ?

17 03 2008
Anònim

Volia dir, dels que van col·laborar amb el sindicato vertical i la Hermandad de labradores durant la dictadura feixista, dels que van organitzar la Unió de Rabassaires durant els anys 30 o dels que van organitzar la Unió de Pagesos durant els anys de la transició i posteriors?

Es bo saber a qui se li vol dedicar un carrer del poble!

17 03 2008
xibarri

La feina emunerada penso que no s’ha de premiar mai, aquest homa es quedaba la primera paga dels seus ”protegits” i molts cops feia que la gent rebes la paga d’invalidessa tot i no estar condicionat per tal, molts cops amb conxorxa del metge i per tant fraudulentamnet.

17 03 2008
Jordi

Què xibarri – la que diu que Vallcanera és un suburbi- ja heu amagat les dues que aneu de primeres dames de Sils, aquella Vox Populi que us vau inventar ?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: