Barracons SES de Sils

18 03 2008


05barracons.jpg
ies.jpg

  • Fotos: aspectes totalment imaginaris del SES de Sils l’any 2008 i de l’IES de Sils cap a l’any 2020.

Confirmació oficial

Generalitat de Catalunya Departament d’Educació Serveis Territorials a Girona

Benvolgut alcalde,

Com ja coneixeu, ja que hem tingut ocasió de parlar-ne personalment en diferents ocasions, us confirmo que el curs 2008-2009 entrara en funcionament un nou centre public corn a Secció d’Educació Secundaria al vostre municipi.
Es tracta de la SES de Sils (codi de centre 17009308) i del qual n’assumirà la direcció la Sra. Neus Baches Minoves, actualment professora a l’IES de Santa Coloma de Farners.

Us agraeixo la vostra disposició en tot el procés seguit fins arribar a aquesta decisió i em satisfà saber que les administracions que representem col·laboraren per afavorir un bon funcionament d’aquest nou servei educatiu.

Rebeu una salutació ben cordial,

Andreu Otero i Triola
Director dels Serveis Territorials
Girona, 12 de març de 2008

Font: http://ids-pmpersils.blogspot.com/

Anuncis

Accions

Informació

9 responses

18 03 2008
LNC

que bo! ara l’alcalde filtra cartes al bloc d’IDS 🙂 🙂 🙂 🙂

18 03 2008
LNC

Això vol dir que els batxillerats a Santa Coloma oi?

25 03 2008
Sílvia

Trobo molt bé que es doni a conèixer aquesta noticia sigui pel mitjà que sigui. És una bona noticia. Això vol dir que a partir del proper curs comencen l’ESO a Sils i que ja s’inicia l’institut. Els alumnes que ara comencen faran el batxillerat a Sils, no a Santa Coloma. Els que ara són a Santa Coloma es queden allà. Encara que no us agradi és una bona feina feta per aquest nou govern.

25 03 2008
LNC

Tot això de l’IES -que no un SES, com ara- ho va moure l’Anoro. IDS cada cop que canvia alguna cosa l’empitjora, ja veureu el POUM nou.

25 03 2008
Anònim

Sabeu on s’instal·la el nou SES? al clot de Mallorquines?, però on exactament? sota la pineda del carrer de Mallorquines on abans hi havia la pista de bàsquet i futbol?

25 03 2008
Mark

Que es faci un jardinet amb barracons no sé fins a quin punt és un gran èxtit.

A més ara les famílies hauran de pagar bus i menjador.

Potser podríem ser llestos i apostar-hi per la introducció de les noves tecnologies i deixar-nos de l’estupidesa dels llibres que no s’amortitzen ni mínimament. A l’escola i a l’IES han d’entrar els projectors, els ordinadors, els pen-drives…! Aquests que defensen que l’Ajuntament pagui la burrada que coseten els llibres que siguin llestos i apostin per la tecnologia! A la llarga és més productiu i barat.

25 03 2008
Sílvia

Tu Mark tens fills? A mi em sembla que en general els pares i mares estem contents que hi hagi un SES a Sils. Després el batxillerat fins i tot pot ser bo que el facin fora del poble. I això no vol dir res en contra de les noves tecnologies.

26 03 2008
Mark

És indiferent tenir fills o no… tots podem opinar.

A mi em sembla fantàstic que facin un IES a Sils, però m’agrada que les coses es facin bé! Als barracons no hi haurà projectors. El tracte que rebran els alumnes silencs serà millor segur i a més tot serà més còmode.

Simplement dic que no he entès mai la política dels barracons. Fixa’t a l’escola, cada ny n’hi afegeixen i no s’avança cap a un nou edifici. Se suprimeix pati i arriben nous alumnes…

15 12 2008
Bloc

Comenteu a “SES de Sils”
%d bloggers like this: