CiU: parlem-ne

22 03 2008

dscn1091.jpg

Alcalde i regidors, juliol 2007. Foto: bloc IdS

Parlem-ne

CIU
Informació del grup municipal de Convergència i Unió a Sils http://ciusils.blocispot.com

Reflexió

Ja fa molts dies que hem deixat enrera les eleccions municipals al nostre poble, els seus resultats i les seves conseqüències, i hem passat aquest temps amb una gran dosi de prudència. Si no hem dit res fins ara, es perquè l’endemà d’aquesta data, teníem clar que passaríem a l’oposició, i volíem fer una oposició serena, tranquil•la i constructiva, i així ho vam deixar clar al grup guanyador de les eleccions. Volíem deixar un temps prudent de tranquil·litat, per tat que aquells a qui les eleccions els hi havien atorgat la responsabilitat de governar, es posessin en marxa i comencessin a treballar de valent.

Dels resultats electorals, alguns podien pensar, que allò que tots els partits o grups polítics adversaris nostres, feien ” Volem a CiU fora “. “Que no governin els de sempre” o “Que CiU no tornin a tenir majoria absoluta”, possibilitaria un govern ampli de coalició entre la resta de partits, i treballarien tots plegats pel poble. No ha estat així. Han deixat clar, que moltes de les coses que es diuen en campanya electoral, a l’hora d’aplicar-se canvia molt, i també, que els interessos de cadascun dels grups son difícils de pair pels altres. Tot plegat ens ha deixat un govern en minoria de quatre regidors. Un grup incapaç de posar-se d’acord amb ningú per governar amb la tranquil·litat suficient, i que deixa en una situació massa fràgil les decisions que s’han de prendre pets propers anys, plantejant seriosos dubtes sobre la durada del govern al marge del seu encert polític.

D’aquestes darreres eleccions pensem que ens cal treure’n algunes conclusions, donat l’esquifit resultat, sobretot en clau de grup polític. De ben segur que molts no ens pensàvem el resultat, – potser ningú- ni els que varen guanyar, però aquesta es la realitat. Intentar trobar-hi explicacions es difícil, perquè possiblement n’hi ha més d’una. Potser, per uns serà massa anys al govern, pels altres el creixement urbanístic, per altres el canvi de cap de llista, pets altres l’equip, etc.

És a dir, que motivat pel que sigui, CiU va perdre la seva majoria al nostre Ajuntament.

I ara que? Doncs mireu, hem d’intentar trobar-hi l’adreçador, hem de continuar treballant pet nostre poble, cadascú des de alto que mes coneix. Ens hem de posar a la disposició dels nostres veïns per ajudar en tot el que puguem. En definitiva fer el que sempre hem fet. El nostre tarannà es i serà: escoltar i recollir, buscar i sumar, treballar perquè el conjunt de persones, empreses, entitats i col·lectius socials vegin cobertes les seves necessitats i el màxim de somnis possibles per a tothom. Amb un afegitó important, que es la tasca de fer un control de les decisions que prenen els que governen, valorant-les i adreçar-les o corregir-les si s’escau.

Tenim clar que estant en un lloc o l’altre, farem tasca d’acció de govern perquè així correspon a qui esta en un Ajuntament com el nostre. Volem ser un equip per progressar amb força, i perquè així sigui, hem de comptar amb tots aquells que vulguin posar un gra de sorra per Sils. Restant a la vostra disposició us donem les gràcies per
endavant.

Els sous dels regidors

És indiscutible per tots que la tasca d’un regidor, corn a representant electe, ha d’estar remunerada. També tots estem tips de llegir a la premsa les quantitats desproporcionades que es cobren i que des de totes les oposicions es critiquen, als que en el seu moment entren al govern.

Durant els últims quatre anys en els que governava CiU vam sentir moltes vegades les queixes, per part de l’oposició de les remuneracions que tenien tant l’alcalde corn els seus regidors. Els hi molestava molt que dos dels regidors de l’equip de govern assistissin a les Juntes de Govern perquè això representava que cobraven 80€ més cada mes i no diguem del sou de l’alcalde que, tot i tenir plena dedicació al càrrec, els hi semblava del tot escandalós.

Doncs be, ara que l’increment de tots els sous esta al voltant d’un 100%, també el de l’alcalde, sembla que son del tot acceptables i diuen que s’han ajustat a les retribucions dels pobles veïns.

El passat mes d’octubre, l’alcalde va cobrar 4.000 € una quantitat que per a nosaltres es del tot desmesurada, sobretot si tenim en compte que no té plena dedicació a l’Ajuntament i que comparteix aquesta tasca amb la seva pròpia al Cos de Bombers de la Generalitat.

Cal saber que:

  • fins ara un Ple ens constava 1.290 euros i ara ens costa 2.400 euros.
  • els regidors de d’anterior equip de govern cobraven 600-700 euros i ara en cobren 1.200-1.400 euros.
  • l’alcalde cobrava 2.000 euros i ara arriba als 4.000 euros.
  • en el Ple del dia 10 de desembre del 2007 es va aprovar el pressupost. La partida corresponent als salaris dels regidors ha passat de 85.000 euros l’any 2007 a 165.000 euros per l’any 2008.

Es molt probable que vegin que tenen molta feina i que són pots per fer-la, però no oblidem que per els ciutadans de Sils hi ha 11 regidors ARA i ABANS.

Dels 11 regidors nomes n’hi ha 3 de CiU, vol dir que per treballar i poder fer el canvi que tant i tant van demanar tots plegats en campanya electoral, podrien ser 8. No obstant, s’han quedat governant en minoria per no haver estat capaços tots plegats de trobar una línia de treball conjunta.

Tots sabem que és més fàcil posar-se d’acord per fer crítiques que per fer feina.

Pactes, desenvolupament dels plens, i entesa entre grups

Actualment, els PLENS del nostre Ajuntament, hem de reconèixer que són una olla de grills. Es fan preguntes que queden a l’aire, altres que no es contesten, altres que no es poden contestar per desconeixement, és a dir, un desgavell sobretot quan es marxa del guió establert, ja que no se sap per on sortir. Tot aixó fa, que les sessions s’allarguin innecessàriament i que tots plegats tinguem la sensació de perdre el temps.

Hem de reconèixer, que entre els grups que composem el nou ajuntament, no hi ha massa comunicació. Com es pot suposar, les coses es veuen de diferent manera, i creiem que per falta de comunicació, difícilment es pugui deliberar, discutir o acordar accions o projectes.

Des del nostre grup prenem les decisions de forma consensuada corn no pot ser d’una altra manera, sempre pensant en el millor pel nostre poble. Per aquest motiu hem demanat reiteradament que cal cercar altres vies, de manera que la informació sigui mes fluida, més amplia i es puguin deliberar les coses tranquil·lament. De moment no es així, esperem que un futur canviï.

LA COMISSIÓ DE FESTES

Des de fa ja molts anys la Festa Major, actes lúdics i festius de Sils han estat portats per persones del nostre poble, integrants de la Comissió de Festes. Unes persones que hi dediquen el seu temps ja molts dies abans per llavors, quan arribi l’hora, tot surti perfecte o corn a mínim de la millor manera.

Cal dir que totes aquestes persones, moltes vegades sense formar part de cap entitat-, hi dediquen un temps que es seu, un temps que fan el que els agrada però sense oblidar que resten temps a altres persones corn per exemple, les seves famílies. Tampoc cal oblidar que ho fan per voluntat pròpia i perquè els agrada que el nostre poble sigui viu, perquè tots plegats puguem gaudir de festes i moments per compartir, per sentir-se cadascú una mica “seu” el nostre poble, i per tant el que necessiten en tot moment es el nostre suport i reconeixement. Caldria doncs, fer una reflexió sincera i agrair a totes elles, sense oblidar-ne cap, tot i que sigui per la col·laboració més petita que hi pugui haver… a tots, cal donar-los les gràcies, i sobretot a les que formen part d’una Entitat .

Aquest any i després dels resultats de les eleccions municipals del maig els integrants de la Comissió de Festes varen decidir deixar la seva col·laboració. Fet que ha portat força enrenou de portes endins sobre aquesta “fugida”.

Com que sabem que les relacions socials i personals son les que ens motiven a actuar i prendre decisions sobre les nostres conductes, creiem en aquests moments ens cal pensar i no jutjar, entendre i no criticar ni qüestionar a cap de les persones integrants. Persones que per temes de relacions personals, se sentien molt lligats a l’equip de Govern que teníem fins llavors i per que per tant, després dels resultats electorals, aquestes persones varen veure també que Sils volia un canvi i calia doncs, sortir de la Comissió i deixar la tasca que portaven a terme després de molts gairebé 15 anys.

Val a dir també que amb, el pas del temps , la seves situacions personals també han anat canviat i per tant, potser ara tampoc hi poden dedicar tot els temps que abans tenien. La gent del nostre poble va demanar un canvi, es el que tenim, per tant, es de suposar que també hi haurà moltes persones afins al nou Equip de Govern que farà la mateixa tasca. Si el nostre poble volia un canvi de timó, potser també cal canviar les persones que porten temes prou importants corn son les festes, no?.

Aquest any 2007 hi ha hagut ja algun canvi, (algun malauradament, ha provocat alguna divisió entre persones de diferents entitats) i ara en tindrem mes. Veurem com funciona, veurem si les despeses que teníem fins ara no pugen perquè el que si que cal ara i amb urgència, es trobar més persones que vulguin dedicar el seu temps personal desinteressadament i sense benefici propi a portar aquests temes que necessiten implicació i decisió. Esperem que no s’hagi de portar des de alguna empresa externa o a canvi d’alguna despesa econòmica ja que aquests despeses surten directament de l’Ajuntament i ja sabeu que … l’Ajuntament SOM TOTS i!

Va de preguntes

En el darrer Ple ordinari de l’any passat, varem preguntar perquè es van encarregar unes ampolles de cava per l’Homenatge a la Vellesa, amb quins diners i si el Patronat n’estava assabentat.

La resposta d’en Carles Taberner, responsable de Cultura i Festes, va ser: “com es sabut la majoria dels membres que conformaven la Comissió de Festes han decidit deixar de col·laborar i el patronat com a tal, no existeix; és a dir, es va tenir que fer càrrec els membres de la Comissió de Festes que quedaven i es va decidir tenir un detall com a conseqüència del 40 aniversari i ho va pagar l’ajuntament mitjançant la partida pressupostaria corresponent ”

Es obvi que el nostre regidor de Cultura i Festes encara no s’ha situat. Què té a veure el Patronat d’Homenatge a la Vellesa amb la Comissió de Festes?

Tot i que després de 40 anys de celebrar-se aquesta festa hi haurà persones que la desconeixeran… ‘Deu ni do’ amb el nostre regidor. Per cert, el Patronat d’Homenatge a la Vellesa ja no existeix?

Poc criteri, poca capacitat, poca empenta.

Com sabeu al principi de cada legislatura municipal, l’Ajuntament ha d’escollir el Pla Únic d’Obres i Serveis (P.U.O.S.C.). En aquest Pla es presenten les obres dels propers anys, i en funció de la proposta/necessitat la Generalitat atorga unes subvencions.

Després de 7 mesos de govern ja s’han de començat a prendre decisions importants i s’ha de demostrar la capacitat, el criteri, les idees plantejades anteriorment…

Bé, l’equip de govern a l’ajuntament en minoria, va presentar al Ple, el nou PUOSC. Un projecte més pensat amb els peus que amb el cap. Aquest consistia en trinxar més de la meitat de l’espai on hi ha ubicat el Moll de l’estació amb 3 edificis d’una planta. En el primer, ubicat a la punta de mes cap a Girona, hi havia projectat un edifici que acollis una Aula de Cuina. En el segon, ubicat entre l’actual Moll de l’Estació i la futura Aula de Cuina, una Sala Auditori. El tercer, situat on hi ha l’actual Moll, un nou edifici que tingues una Biblioteca. Aquest projecte tenia un pressupost inicial de 2.500.000€ aproximadament, a executar en 4 anys.

Si repassem el programa electoral d’IDS de les darreres eleccions l’únic esment que feia de l’antic Moll de l’Estació era “restaurarem el moll de carrega de l’estació corn a equipament públic, tot garantint que la resta de sòl d’aquest indret sigui aparcament públic i gratuït, per pal·liar la manta de previsió de l’actual equip de govern”. De grans projectes per desenvolupar no en parlaven, potser perquè no sabien que també s’han de decidir.

Amb tot això el que volem no es criticar la idea de fons. Aquest projecte també formava part del nostre programa, però en forma de CASA DE CULTURA. La nostra idea ja era dur a terme aquest projecte en aquella zona però:

1- en un sol edifici de dues plantes, que ocupes 1/4 part del sòl que ocupa aquest avantprojecte, amb els serveis de Biblioteca, Aula de Cuina i Arxiu Municipal

2- subterrani per acollir aparcament per tota la gent que es dirigís a aquestes instal·lacions

3- fer l’obra amb una sola fase per evitar molèsties…

4- aconseguir els mateixos serveis amb menor pressupost. D’aquesta manera, es podien presentar més projectes altrament més necessaris que un Auditori… com el canvi de la gespa del camp de futbol, l’ampliació de les instal·lacions esportives del Pavelló…

Gràcies als raonaments al Ple de CiU, altrament acceptats i compartits per les altres forces, el projecte ha quedat en ‘stand by’. De tota manera, es va haver de votar a favor donat que si no es presentava el PUOSC, ja no hi havia temps material de presentar-ne un altre i SILS perdia la subvenció. Es va tirar endavant amb el condicionant que totes les forces participéssim en l’elaboració d’un nou projecte ja que el d’IDS va ser rebutjat en bloc. De tot l’exposa’t que cadascú tregui les seves pròpies conclusions en el que fa referència a capacitat i criteri.

Març de 2008

Grup Municipal de CIU a Sils

  • Font: full repartit a les bústies de Sils.
Anuncis

Accions

Informació

32 responses

22 03 2008
LNC

Moció de censura!

22 03 2008
Joanet

Alcalde i regidors, juliol 2007. Foto: bloc IdS

Alcalde i regidors? si sembla el sant sopar amb l’enganxina al mig.

24 03 2008
LNC

Xico:

fes el que toca, deixa de fer cas al quimet i en capdevila i encapçala un govern amb cara i ulls i a Sils, capaç i comptent, no el Dragon Khan d’En Nogué. Ells estan millor a l’oposició. No donen per més. Ja s’ha vist. Pujar-se el sou i defensar a l’enganxina. Tu el saps posar al seu lloc.

Fes primer tinent d’alcalde al miralles i posar al tello al capdavant de la brigada.

Gràcies a tu CiU no patir una derrota d’escàndol a les municipals. Ara et toca ser el líder de debò que Sils reclama.

I a les nacionals catalanes, el Partit necessita demostrar que estimem Catalunya, el nostre poble, que governem bé i que el PSOE no és la solució i tenim capacitat de pactar pel bé de la gent.

Un petó i ànims.

24 03 2008
GAS

Està clar que amb el PSOE s’ha de seguir la mateixa política que s’ha fet amb el PP, treballar per fer-lo marginal. Però ERC la va cagar.

Però hi ha massa gent encegada… tot i ser més clar que l’aigua!

24 03 2008
LNC

Exacte, i convé fer-ho ràpid que quan es tracta de clavar-se a les cadires, com les i els sociates no n’hi han d’altres.

24 03 2008
jo

Cuidado Xico , que els de la crosta t’ estant fent el llit.Espero que siguis mes intel.ligent que aquesta colla

24 03 2008
Silenc

CiU de Sils ens governarà bé? Ja vuleu que oblidem la vostra herència?, aquests blocs de pisos que han malmès Sils per sempre més. No és únicament la herència del Rovira, és la vostra herència, la herència de CIU DE SILS, d’aquests que futeu banderes catalanes al poble per sant jordi, pel onze de setembre i per la festa major, però que en el fons el que voleu és enriquir-vos en nom de “Catalunya”. Sociates o convergents, que més dona. Heu de fer coalició amb IdS i amb el sr. Tello: “CiUIdS”, el partit dels comerciants, de les botigueres i dels propietaris de parcel·les per vendre.

Parlem-ne?, sembla un eslogan de director de Caixa que vol fer més clientela.

24 03 2008
LNC

Parlem-ne, és la marca de la revista de totes les publicacions de CiU a la Catalunya, La Nació Catalana. D’aquí es va inspirar La Caixa – el logo és un nen guardant una moneda a una guardiola, sociata – pel seu “parlem? ” Ara busca que és la Dona i Ocell i fes-te denòcrata.

Una cosa és en Xico i l’altre en Quimi, que ni era convergent ni res (menuda cagarela li va agafar en veure una estelada a Sils) en Xico us fa por. Les dones el volem (amb CiU+ICV+AMS hauria govern mixte i no sexista com ara). Xico pas endavant. Per La Nació, per la gent, per les dones, pel poble.

De fet en Rovira no volia que en Xico fos alcalde. Però el Xico es va plantar.

Sils, et reclama: Xico Alcalde, Miralles 1er tinent alcalde, Tello, Obres. L’enganixina al seu lloc, que l’està fent el llit al pardillo.

Visca Catalunya, Visca Sils i Visca Vallcanera !!!! (perdó per la redundància)

😉

24 03 2008
Silenc

Xico-Miralles-Tello … no gràcies. Una broma de mal gust?
“El líder de debó” 😉 😉 😉 de les cuineres?

Hi ha opcions millors: Nogué alcalde, Miralles regidor d’urbanisme … Nogué-Miralles, el que molta gent demanava quan CIU de Sils va perdre les eleccions i l’Anoro va tornar a la feina que volia deixar per dedicar-se a l’alcaldia.

Nogué-Miralles: els botiguers i propietaris de parcel·les (amb ganes de vendre o de requalificar) vigilats d’aprop pels ecosocialistes (gent, si no es demostra el contrari, amb les mans netes). De pas, que s’en vagi algun d’aquests de l’equip de govern i que entri l’Anna Suñé, que sembla una botiguera il·lustrada que s’estima el seu poble.

Nogué-Miralles-Anna Suñé ! 😉

24 03 2008
LNC

Home, si entra l’Anna… tot canvia, però em sembla que la tenen enganyada, també, com a Sils.

Esclar: Si entra l’Anna, tot canvia Govern de concentració: Anna alcaldessa-Xico-Miralles-Tello. Si la xibarri no li agafa un d’aquests atacs seus de dir que l’Anna és de suburbi o pitjor, burgesa empresària. Ja coneixent la Xibarri.

Xico, líder. Miralles, finances. Tello, Brigada: Sils, millor.

Els d’IDS prou que estan requalificant el sector central i els horts d’en Nogué. 😉 i ull que en un estat de dret les requalificacions negatives s’han d’indemnitzar, no te res de sostenible que es puguin construir 9, 5 m2 d’alçad enlloc de 10 m2. jajaja ( i sense dret de repetició exercit no paguen ells) com va passar amb l’adrogué. Que era l’amo del lledoner, per cert.

Mentre l’Anna no prometi per impertiu legal: Moció de censura ja !!!! Xico alcalde, Miralles finaces, Tello, Obres. (el tello amb obres, ell sol, porta l’engaxina de cul tres anys) 🙂 🙂 🙂 🙂 per això el se’l van treure de sobre fa quatre anys 😉

IDS, oposició. Cot a superar oposicions, que està massa retxontxo per ser bomber.

que volen l’Anna? correcte, que ho duguin ja, mentre tant no val marejar la pediu. Moció de censura. sociates=cadiraengaxada=inflació=atur=espanya, etc….

Xico+Cristina+Ma. Josep. Govern amb dones i català !!!

24 03 2008
LNC

Municipals 2007

CiU+ICV+AMS = 1.072 vots

PSc-PSOE= 580 vots.

24 03 2008
Jordi

S’ha de tenir barra per voler posar al Miralles a urbanisme i que es mengi les juntes de compensació d’IDS, quan el que cal és fer auditories i sanejar les finances. Miralles no et deixis enlluernar per qui podent no ha volgut pactar. Fes en Xico alcalde és més progre que els d’IDS. l’únic que des de sins va plantar cara al Rovira, i a sobre, com un senyor, sense criticar-lo fora.

24 03 2008
jo

xico, si fas aquest pacte , no treuras cap mes regidor a les properas

24 03 2008
LNC

Xico, si fas aquest pacte el poble et reconeixera com el líder que el Rovira mai va estar capaç de ser i et premiarà, perquè el poble necessita un govern que governi i no això que tenim ara, que posi a l’enganxina al seu lloc, i que tingui capacitat d’acord i terure el millor de la Cristina, L’Albert, en Tello i la Ma. Josep.

Només tu pots fer quelcom tant extraordinari i emblemàtic com ha estat la cuina a Sils mentre altres feien el que feien. Ara toca fer respectar Sils, defensar Catalunya i acabar a l’olla de grills que és el govern d’IDS. El dragon Khan. Només 80 vots de diferència i amb una preptència com mai no s’havia vist. A més, són del partit d’en Montilla.

Silenc i silenques de bé, repetint junts:

Xico, petons i sort, proper senyor Batlle.

24 03 2008
Jo

LNC, ara vas a per Sils?. La teva/vostra estratègia es tombar la junta de vallcanera i posar-ne una a la teva/vostra mida que obtingui la recepció de vallcanera de franc. Que pagui l’ajuntament, que aixins us sortirà més barat. Tot seguit aniràs a per Sils, amb la teva nova idea del tripartit xicu-albert-tello. Crec que la tercera fase del teu projecte es presentar-te
d’alcaldessa el 2011. Arribaràs lluny, silenca! O no!

Silencs i silenques de bé, repetim tots:

Xicu, tu ets el nostre líder
Xicu, tu ets el nostre líder
Xicu, tu ets el nostre líder
Xicu, tu ets el nostre líder
Xicu, tu ets el nostre líder
Xicu, tu ets el nostre líder
Xicu, tu ets el nostre líder
Xicu, tu ets el nostre líder

24 03 2008
LNC

No és cas, però cas de fer-ho, no trigaria vint anys per governar 🙂 🙂

Gràcies per donar ja de guanyador a l’arnau tot i l’arbitrari comportament d’en Nogué 😉

S’ha fet tan malament, que cal un canvi: en Xico, honest. l’albert intel.ligent, la cristina ens cal a les dones i en tello pencaire i fa pencar a l’enganxina.

no és el que es volem, és la dispsició final quarta d’una llei signada per l’honorable Pasqual Maragall.

Disposició Final Quarta de la Llei d’urbanisme 1/2005

Autorització per a regular l’obligació de conservació de la urbanització, el règim de les entitats urbanístiques col·laboradores i l’estatut urbanístic de les urbanitzacions privades i dels complexos immobiliaris privats
1. S’autoritza el Govern per a regular per decret les condicions, els requisits i els terminis sota el compliment dels quals el planejament urbanístic pot imposar a les persones propietàries l’obligació de conservar les obres i les instal·lacions d’urbanització executades, més enllà de la recepció definitiva d’aquestes per l’administració o, si s’escau, per a determinar-la directament, per a tot el territori de Catalunya o per a una part d’aquest. Mentre no s’aprovi la dita regulació, el planejament pot establir aquesta obligació, per raons justificades de desproporció entre els costos i els tributs, fins que l’àmbit arribi a tenir consolidada l’edificació en dues terceres parts i, en qualsevol cas, com a màxim durant cinc anys a partir de la recepció, total o parcial, de les obres d’urbanització.

Ara repeteix amb mi:

CiU+ICV+AMS = 1.072 vots, PSc-PSOE= 580 vots.
CiU+ICV+AMS = 1.072 vots, PSc-PSOE= 580 vots.
CiU+ICV+AMS = 1.072 vots, PSc-PSOE= 580 vots.
CiU+ICV+AMS = 1.072 vots, PSc-PSOE= 580 vots.
CiU+ICV+AMS = 1.072 vots, PSc-PSOE= 580 vots.
CiU+ICV+AMS = 1.072 vots, PSc-PSOE= 580 vots.
CiU+ICV+AMS = 1.072 vots, PSc-PSOE= 580 vots.
CiU+ICV+AMS = 1.072 vots, PSc-PSOE= 580 vots.
….

Petons!

P.S: Xico, proper Sr. Batlle, espavila, que ja veus que a la que se’ls intenta tocar la cadira, els sociates comencen amb la sociometria que els acabarà fent pagar la quota al patit del ZP.

24 03 2008
Anònim

Cuando se lesionan los derechos de una Fundación del CRAE y los niños de familias desectruturadas no saltais tan rápidos, socialistillos. Que os gusta mucho la poltrona y subiros los sueldos.

24 03 2008
carlos

YO ARE TODO LO POSIBLE PARA QUE EL ALBERT MIRALES A PUESTE POR ESTA IDE DEL CHICO ALCALDE MIRALLES 1 TENIENTE ALCALDE Y EL TELLO EN LA BRIGADA SUERTE PARA TODOS EN EL CAMBIO DEL EQUIPO DE GOBIERNO VIVA UN EQUIPO DE GOBIERNO COMPUESTO POR CIU AMS Y ICV EL PUEBLO Y VALLCANERA LAS COMAS Y KING PARK LO NOTARAN

A POR ELLOS Y QUE SE VALLAN A LA OPOSICIÓN. QUE LA ESTAN ECHANDO DE MENOS. ESTOS CAMBIA CHAQUETAS.

25 03 2008
Joanet

L’anna suñé és l’alternativa al Govern Catalanista de Progrés? la que no sabia distingir entre el POUM i l’ONU ? No em feu riure… JAJAJAJA

25 03 2008
Joanet

I allò que dius de junta de Vallcanera, no tenen res, requerits a fer assemblea, perquè no plegaven, el president denunciant-los, en nogué pixant fora de test, No són junta, volen inventar-se una obligació que no existeix, una cosa voluntària que no vincula a ningú més que el que vulgui ser i l’ajuntament venen la moto: requalifca l’entitat com si fos obligatori. No ha colat.

A arreclar les coses li dieu tombar; Sils no té govern, han estat incàpaços d’aconseguir suports i pactes, com Vallcanera no té junta ni és una junta de conservació, cap assemblea aprovarà això.I, ho sabeu, en Xicu no és en Rovira, I també crec que si us molesta el pacte és perquè us agraden massa les cadires. Pel sou. Igual que això que voleu dir “junta” 😉

25 03 2008
LNC

Així estan les coses:

Volem el CRAE, cura amb el lledoner, que no s’imposi una junta de conservació voluntària fent-la passar per obligatòria i irremediable, el sils.cat el que ha costat!, volem TRANSPARÈNCIA. Un alcalde que no sigui arbitrari ni amenaci amb accions legals al mateix que han dit que era president. Volem un govern.

Govern Catalanista. Govern Transparent. Govern Plural: Per Catalunya! Per Sils! Per Vallcanera! IDS, no ha volgut i ho tenien fàcil, ara al seu lloc, a l’oposició. Xico, Alcalde.

25 03 2008
Anònim

A la foto, el protagonisme del secretari es evident, al mig, sota el solemne escut del Sils: vosaltres passareu, jo permaneixo …

25 03 2008
Mark

No s’enten la teva posicó LNC, ara vols CIU? Que tan vau criticar per acabar constituint un ajuntament amb regidors que no s’entenen… Podíeu dir el que volessiu, però sempre és millor que treballin 8 amb majoria que no 4 en minoria. Siguin qui siguin.

25 03 2008
LNC

Aquest no era el canvi que calia, ara en quimi ja és història i toca que un govern fort i plural. Es el que penso a la vista dels fets. En Xico ha après i en tello i en miralles també: IDS no governa bé.

Molt encertada la visió de l’anònim. És tant evident el que es veu a aquesta foto…

26 03 2008
LNC

Avui queda un dia menys per aconseguir un Govern Catalanista i de Progrés a Sils i enviar al Nogué a l’oposició.

26 03 2008
Jo

LNC aixo´no tu creus ni tu

26 03 2008
LNC

Digue’m ingènua però jo m’ho crec. You may say I’m a dreamer , But I’m not the only one.

Aprofito per recomanar als caps de llista que si ells no es posen d’acord en una setmana o dues, que organitzin un sopar amb les tres regidores (sense ells) i en mitja hora estarà fet i després a ballar (sense ells, també) una estoneta. 😉

26 03 2008
xibarri

No veure-ho mai en Miralles i en Tello junts, aixo peti qui peti, es coneix que no en sabeu de la missa la meitat….

26 03 2008
LNC

En Miralles ha estat molt maltractat per IDS, ara toca canvi i arreglar els comptes de l’ajuntament que estan molt malament. Massa prepotència, tractar la gent de les urbanitzacions com suburbis, etc.

Això de la missa la meitat sona a secretisme…. Cal un canvi, un Govern Catalnaista i de Progrés per Sils, amb dones.

27 03 2008
ACES

S.O.S
Cadells orfes.
http://lenrrenou.blogspot.com/

27 03 2008
LNC

a parlem-ne?

quan acabi el canvi a Vallcanera ja t’ho publicaré Anna. Sembla que l’última és que es pugui votar la candidatura de l’Arnau.

Petons!

Mentrestant per Un Govern catalanista i de Progrés a Sils, parlem-ne! 😉

27 03 2008
LNC

que no es pugui votar volia dir.

un escàndol.

petons!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: