Un Toc De Gas atura bloc

23 03 2008

icona.gif El Secret ens fa “plegar”

silenc | 23 Març, 2008 17:14

Després de la lectura del llibre “El Secret” prenem una decisió: aturem l’activitat al bloc. La funció de la posada en marxa del bloc “Un Toc De Gas” era doble: fer créixer la població silenca connectada en xarxa & aportar una visió crítica a com es desenvolupa l’activitat al nostre poble.

Darrerament ens estavem intentat desmarcar d’aquesta crítica, doncs sembla que l’efecte és el contrari al desitjat, com bé hem pogut comprovar en diferents casos -podríem dir que tot plegat era, en part, també, una prova test- i després de l’anàlisi ens decidim a aturar aquesta activitat. Podríem seguir canviant el model, però la manca de temps i la contraposició a la nostra idea ens fa rebutjar-ho.
Ara bé, tot això no ha estat sense suspesar abans que l’aportació en quant a apropar la xarxa de blocs silencs als nostres conciutadans ha estat bona. La generació de debat tampoc és menystenible. Però bé, aturem el bloc.

Això no vol dir que no ens movem per altres bandes, canviant la crítica per implicació. Moltes coses hi ha a fer i que bo seria que cadascú posés el seu gra de sorra. Ànims!

Gràcies per seguir-nos, ara recomanem encara més seguir els diferents blocs i sobretot el bloc per excel·lència “Sils, com més serem més riurem” i, sobretot, participar-hi! Nosaltres ho farem…

Font: Un Toc De … Gas

icona.gif Darrers articles del bloc Un Toc De … Gas:

Anuncis

Accions

Informació

2 responses

23 03 2008
LNC

Ei Mark! que jo et llegeixo, bé, si ha estat un experiment, alguna conclusió haurem tret. És un recorregut del camí. La veritat és que combinar tanta classe amb internet és complicadet.

Petons i ens llegim, per aquí 😉

24 03 2008
GAS

No es tracta en cap moment de les lectures que tinguem, gens ni mica s’ha valorat això. El bloc fort és aquest on ara estic escrivint i l’objectiu era projectar-lo encara més. Aquest bloc té molta audiència i ara que la xarxa de blocs silencs ja és extensa podem permetre’ns el luxe de retirar-nos. Però seguirem presents…comentant als blocs! Però d’una manera diferent i sense haver de emplear-hi tant de temps.

“canvi d’estratègia a temps”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: