Moció de censura

28 03 2008

2008-03-14_img_2008-03-07_01_15_20__12_2_tif.jpg

Rumors?, certeses?, intoxicació?

Parlem-ne!

icona.gif AMS: Tello vol la moció, la Ma. Josep l’estudia.

L’Antoni Tello, cap de llista d’AMS, ja ha manifestat al Xico que si el seu partit (CiU) el recolça, ell plantejarà al seu grup donar suport a una posible moció de censura si l’actual alcalde no soluciona els problemes de Sils que han plantejat a cada Ple i informen millor sobre les peticions que han realitzat i acaben el que consideren política de poca informació i manca de projecte de l’actual govern. Tampoc veu bé algunes actuacions i comportaments d’en Cot, i veuria amb bon ulls un pacte escrit que inclogui ICV.

La segona de la llista i regidora, Ma. Josep Lopez, vol estudiar millor les possibilitats i creu que són altres el que han de moure fitxa i presentar una proposta constructiva per Sils amb cara i ulls i anar més enllà i no un simple canvi de cadires, sense contingut, com el que ha suposat el canvi de l’alcaldia d’en Nogué.
.
Enviat per LNC a 27.3.08 0 comentaris
http://losilenc.blogspot.com/2008/03/ams-tello-vol-la-moci-la-ma-josep.html

icona.gif Demanaran al Xico a la reunió de grup de CiU la possiblitat que plantegi la Moció de Censura

Ha comentat el tema informalment amb en Tello d’AMS, que està poc definit, i no ho faran arribar a ICV fins que el grups D’AMS i CiU decideixin per separat. El sector renovador de CiU, que vol passar el full de l’època d’en Rovira, li reclama lideratge per Sils i aprofitar el millor de cada grup, front el que consideren “pardilllisme polític” d’IdS.

Enviat per LNC a 27.3.08
http://losilenc.blogspot.com/2008/03/en-xico-plantejar-la-reuni-de-grup-de.html

icona.gif La premsa Gironina truca als partits de Sils per conèixer la seva postura davant la possible moció de censura al Nogué.
Totes les forces polítiques de l’oposició amb representació al consistori neguen contactes directes, però es mostren obertes a la possibilitat.

Enviat per LNC a 27.3.08
http://losilenc.blogspot.com/2008/03/la-premsa-truca-de-girona-truca-als.html

Anuncis

Accions

Informació

5 responses

28 03 2008
LNC

opinió?

28 03 2008
xibarri

Que si tu dius…., que si l’altre diu….., tot soc conjectures teves LNC, la politica local, encara que tu t’ho agafis a fet i amagar , es algo molt serios! Plantejar una moció va més enllà de lo que a tu et pugui interesar….has de preveure les conseqüencies que aixó comportaria, més que res per que els tres actuals equips de l’oposició no lliguen ni amb pintura….ni el Xicu amb el Miralles, ni el Tello amb el Miralles…, una cosa és que estiguin amb desacord amb l’actual equip de govern i l’altre que pensin en unirse en fer un front comú.Jo veig molt més possible que IDS pacti amb CIU, o AMS, que noel que tu propoese i dius que ja es menegen els partits a l’oposició de Sils.
De debó penses que els votants de ICV els agradaria que pactesin amb CiU? als quals fins ara han criticat….romia be la jugada noia!

28 03 2008
anònim

IDS, CiU i AMS: partits de la petita burgesia local ( comerciants, botigueres, petits constructors i propietaris de parcel·les); aquest seria el pacte natural. No sé si aquests grups, siguin partits o marques blanques, tenen assessors superiors, de fora del municipi, que els orienten en determinat sentit en el tema de les aliances ( ? )

28 03 2008
Pedro

Foto Font Bloc: Sils, Com més serem més riurem, CiU Parlem-ne (l’alcalde és el senyor de camisa vermella a quadres blancs, no el del mig de la foto)

http://losilenc.blogspot.com/2008/03/en-xico-plantejar-la-reuni-de-grup-de.html

🙂 🙂 🙂 🙂

29 03 2008
LNC

Queda un dia menys, Xico ! endavant !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: