SES Sils: profes il·lusionats

29 03 2008

crw_8184b.jpg

.

icona.gif Reunió amb l’equip directiu i professors del SES de Sils (Institut de Sils)

Publicat per ampajvsils 28 Mar, 2008

Benvolguts/des!

Avui hem assistit a la reunió de presentació de l’equip de professors i la direcció del Ses de Sils, el nou Institut creat a la nostra població.

Us hem de dir que ha estat molt engrescadora. Hem sabut on instal·laran l’aulari provisional: de moment davant el petit bosquet de Can Aymerich, mentre no comencin les obres definitives. Ens han informat que el segon any ja estaran dotats amb tot el material necessari de laborati, música, ordinadors, etc.

Els professors s’han presentat i ens han parlat del seu projecte pedagògic. No són un grup a qui el departament hagi triat, sinó que són un equip de persones il·lusionades en dur a terme una línia pedagògica concreta i han volgut iniciar la tasca en un nou centre petit com serà aquest, de moment.

L’inspector del departament ha estat explícit en dir quins són els tres pilars del sistema educatiu: el primer els mestres, el segon els alumnes i el tercer els pares i les mares. Si alguna d’aquestes columnes no funciona els projectes no avencen cap a les fites que es volen aconseguir. I en això, des d’aquí, des de l’AMPA, i recordant la frase de Marina “para educar a un niño hace falta la tribu entera” nosaltres estem totalment d’acord amb aquest sistema triangular.

Per part de l’AMPA d’aquesta escola de primària tindràn tot el nostre recolzament, i les famílies que vulguin agrupar-se per crear l’associació de mares i pares a l’institut també saben que tenen des de ja mateix tot el nostre suport.

Teniu una adreça on podreu saber molt sobre l’ideari del Grup La Font, d’on parteixen aquest grup de mestres interessats en el projecte i que seran els professors dels vostres nanos:

http://www.gruplafont.org/

Bé, esperem que si teniu algun dubte, ens el feu saber o els hi feu arribar a ells directament.

Salutacions!

Junta de l’AMPA

Font: http://ampasils.bloc.cat/post/7251/216750

icona.gif Llegiu també: Mallorquines Est 2007
icona.gif Llegiu també: Escoles

Anuncis

Accions

Informació

8 responses

29 03 2008
LNC

Profes il.lusionats, profes il.lusionats…

Què passa? Què les profes no estan il.lusionades?

Déu n’hi dó, quant de sexisme!!!

29 03 2008
Anònim

LNC, fes-t’ho mirar!!! Potser en farem un gra massa, no??

29 03 2008
Anònima

Profes (ssors i ssores) il·lusionats/il·lusionades que fan classes a nois/noies silencs/silenques als barracons/barraques del poble/de la vila de Sils … Així no queda tan masclista ? 🙂

Els professors/professores també deuen ser un xic masclistes, tal com llegim al seu lloc web/a la seva plana web. LNC, esperem que no organitzis una de les teves campanyes contra ells/elles:

“El grup La Font és un grup de professors de diferents centres de les comarques de Girona que vàrem començar a trobar-nos l’any 1997 motivats per millorar la nostra tasca docent en relació, sobretot, al tractament de la diversitat. Sempre ha estat i continua essent un grup obert i viu on tenen cabuda diferents professionals de l’educació.

“El nostre primer objectiu és compartir les nostres inquietuds, motivacions, i dubtes tot recolzant-nos en una manera de fer i de treballar que no sempre trobem en els nostres centres.

“En un principi nosaltres buscàvem un mètode que ens permetés treballar la diversitat dins l’aula per atendre millor a tots els alumnes. A mesura que n’anàvem parlant i ens explicàvem la forma de treballar (ens vàrem gravar en vídeo, vam anar a veure les classes de diferents companys i àrees …) ens adonàrem que cada professor tenia la seva manera de fer peculiar, de treballar la seva àrea, i que era diferent a la dels altres. El que calia millorar, doncs, no era el mètode que, de fet, ja ens anava bé, sinó la forma com aquest mètode es posava al servei de la idea que volíem defensar: el tractament de la diversitat en un grup heterogeni. A partir d’aquí vam redactar unes directrius bàsiques que garantien l’objectiu últim i, cadascú, va procurar fer compatible el seu mètode personal, amb l’ ideari”

El que està clar és el gènere de la directora, la sra. Neus 😉

29 03 2008
LNC

al primer anònim/a:

No.

al segon/a:

El professorat il.lussionat. És el respecte, sexistes!. Amb respecte no caldrien campanyes. I qui es burxa… 😉

31 03 2008
Mark

LNC això són collonades, amb tot el respecte del món.

El que no podem fer és tenir la necessitat de doblar totes les frases per un sentit ficitici complexe de discriminació.

Sempre s’ha dit així i la forma ja implica als dos sexes. És la vostra obsessió la que divideix als sexes. Llavors demaneu igualtat, però constantment esteu dividint. Els autèntics igualitaristes som els que no fem diferenciacions.

Com diria en Cuní, PROU!

31 03 2008
Anònima

LNC, jo de tu muntava una de les teves “campanyes”, amb “pancartes digitals” incloses, al crit de “Contra el vocabulari masclista del manifest del professorat del nou SES de Sils!”. Veuràs com surt algun/alguna colega teu/teva, de la teva urbanització, que t’ajuda al crit de “mañana seran denunciados ante el juzgado de guardia” … El/la teu/teva colega, per cert, no es conscient del tema i ell/ella mateix/mateixa ha caigut en el parany …

31 03 2008
LNC

Els i les meves col.legues són més llestos i llestes del que us penseu, i més modests i modestes també… ja veurem qui ha posat el parany a qui i qui ha picat i caigut de quatre potes per molt alcalde en minoria que sigui. Fes-me cas, que no et torni passar com amb l’ONU 😉 Sembla que ja heu deixat traquil al Miralles, que fa dos mesos us tenia tant preocupades. Ja li tocava, l’únic que penca al plens i que matxacàveu.

Per cert, veieu que es pot escriure sense sexisme sense fer el ridícul habitual d’IdS?

🙂 🙂 🙂

Petons!

31 12 2008
Bloc

Comenteu a l’article “SES de Sils”
%d bloggers like this: