249 contra 169

31 03 2008

assembleavallcanera.jpg

Foto: La Veu de Sils

icona.gif Vallcanera Parc té nou president a la junta de l´entitat de conservació

DdeG, Girona.
La candidatura Vallcanera Parc Prosils ha guanyat les eleccions a la junta de l’entitat de conservació de la citada urbanització, que està situada a Sils. La candidatura guanyadora, que és encapçalada per Arnau Torres, va aconseguir 249 vots. El citat assumeix la presidència de l’entitat de conservació. La candidatura de Progrés per Vallcanera va obtenir 169 vots. La candidatura ha estat encapçalada per Virgínia Torres, la qual ha estat ocupant la presidència de l’entitat de conservació.

Diari de Girona, 31 març 2008

icona.gif Ha guanyat Vallcanera: L’Arnau ja és president.

Tot i que en Nogué ha parlat en favor de la candidatura de la Virgínia, presidit l’assemblea i imposat l’ordre del dia de la “ex-junta”: majoria absoluta per l’Arnau Torres amb un 58 % dels coeficients de participació que han votat.

Gràcies Arnau des del bloc, des dels quatre mosqueters i les mosqueteres i des de tota la urbanització. Un cop més lamentar l’actuació partidista de l’alcalde creant confusió i desinformació entre els veïns i les veïnes de Vallcanera i Sils.La Junta Directiva Liquidadora actual de Vallcanera Parc:

President: Arnau Torres Sacristan, Vice-president 1r: José Manuel Solà Martos, Vice-president 2n. :Vicente Torrillas Pintados, Secretari: Agustí Planadevall i Palamada, Vice-secretari: Francisco Rodríguez Alors, Tresorer: Antonio Moreno Leivar, Vocal: Alicia Solà Luque, Vocal: Noemí Jiménez Jiménez, Vocal: Bernabé Ortega García, Vocal: José García Polonio, Vocal: Montserrat Arias, Vocal: Diego Alfredo Teruel, Vocal: José Luís Carol Rodríguez, Vocal: Enrique Nievas Rodríguez, Vocal: Isabel Cortés Ramírez, Vocal: Antonio Ruiz Higueras, Vocal: Matilde Lara Sevilla.

Font: Des de Sils, camí dItaca, diumenge, març 30, 2008

icona.gif L’alcalde de Sils, el gran derrotat.

Avui, diumenge, ha tingut lloc l’assemblea de parcelistes de Vallcanera Parc.
Amb una gran assistència ha estat elegida la nova junta, La Junta Directiva Liquidadora de Vallcanera Parc, la Plataforma Pro Sils.
Candidatura Plataforma Pro Sils – 249 vots
Candidatura Unitat i Progrés per Vallcanera – 169 vots.
Felicitacions a la nova Junta:
President: Arnau Torres Sacristan,
[…]

L’alcalde de Sils es pot apuntar al seu haver la derrota de la candidatura de UiPpV ja que ha estat el seu principal avalador. Des de l’assemblea de Novembre passat l’equip de govern ha tingut un seguit d’ actuacions a favor de la junta avui derrotada electoralment. Per si quedés algun dubte, a l’assemblea d’avui l’alcalde s’ha lluït fent la campanya electoral de la candidatura derrotada electoralment.

Font: La Veu de Sils (ICV)

icona.gif Llegiu també: 30M, Vallcanera, dues candidatures

Anuncis

Accions

Informació

5 responses

31 03 2008
LNC

A Vallcanera volíem una persona capaç, imparcial, honesta, demòcrata i intel.ligent per presidir aquesta assemblea: Volíem l’Albet Miralles.

Quina actuació més vergonyosa i sectària va tenir en Nogué, semblava que es jugués una condemna. Presidint una assemblea on ningú el volia, després d’haver enviat un escrit al president legal que ja està a Urbanisme. Un alcalde denunciat per haver signat un conveni ignorant un registre públic, administratiu i oficial de la Generalitat de la Nació. Ni en Rovira s’hagués atravit a tant !! Tant t’estàs jugant, Nogué, trist alcalde?

També informen al bloc d’ICV, tot i esquerranosos i esquerranoses he de reconèixer que tenen més cultura democràtica que la resta del consistori:

http://laveudesils.blogspot.com/2008/03/eleccions-urbanitzaci-vallcanera-parc.html

P.S: Ui! un escrit no sexista sense fer el ridícul 🙂 🙂 🙂 🙂 😉

1 04 2008
Joanet

Amb la manera de governar i males formes d’en Nogué, ja és hora de que cap grup de l’oposició l’ajudi a tirar endavant les seves propostes al Ple. Estaria bé una trobada del grups de l’oposició per pactar un mínims d’exigència al govern minoritari pel bé del poble.

1 04 2008
Jordi

Enhorabona, Arnau. Ara feu públiques les actuaciosn d’aquesta colla de personatges que han viscut de sopa boba a Vallcanera. I quina vergonya en Nogé. Demà, m’afegiré a qui hagi denuciat el conveni on el secretari assistia… no entenc com a Sils no us revolteu, sincerament.

2 04 2008
LNC

Oh le le

Oh la la

ser de vallcanera és el millor que hi ha.

(l’alcalde de sils sense raó mai no ens manarà)

l..l

Visca els i les mosqueters i mosqueteres !!!!

Moció de censura Ja!!!

9 04 2008
Bloc

Del Bloc Des de Sils camí d’Itaca, dimecres 9 abril:

Maniobra d’en Cot per dividir la Plataforma ProSils amb el vocal de la nova Junta José Luís Carol.

Mitjançant l’Associació de Veïns i Veïnes Santa Eulàlia de Vallcanera, que té la seva seu a un immoble del candidat d’IdS i constructor Cristobal Gonzalez i que compta amb en Joan Cot entre els seus associats ( no sabem si forma part de la seva junta directiva) que fa anys que no convoquen cap assemblea ni aproven comptes, ha volgut dividir la Nova Junta de l’EUCM Vallcanera Parc.

Aquesta associació, que és utilitzada pel PSC des de fa temps com a grup de pressió per la defensa de determinats interessos, ha trobat en el vocal de la Plataforma ProSils, José Luís Carol, al que diuen que han promés incorporar a la futura candidatura d’IdS-PSC un interlocutor que en una primera reunió informal dels nova junta, sense ordre del dia ni acta, va intentar convèncer que denunciessin penalment el blocs silencs on s’hagi anomenat o publicitat cartells de la Plataforma ProSils, sota l’argument que no han de vincular a la Plataforma, ni en la recepció ni res.

Un grup de veïns i veïnes i membres de la pròpia plataforma ja han avançat que organitzaran una nova associació de veïns i veïnes i demanaran comptes a l’actual control.lada pel Joan Cot, que finalment ha comptat amb el recolzament de l’alcalde Nogué en una nova maniobra de mantenir afins al seu grup un cop derrotada la candidatura que va recolçar a l’assemblea, per tal de mantenir l’obligació de conservació als i les parcel.listes de Vallcanera.

Com bloc que més ha publicat i continuarà publicant informacions de qualsevol àmbit silenc, incloent la Plataforma ProSils, naturalment, animo al vocal que denuncií només aquest bloc i no cap altre. Que pensi que és aquest bloc el que -amb orgull- més molesta al encara alcalde Nogué, així podrà acumular mèrits, però que ho faci amb els seus calés i de qui se’l cregui però no amb calès de la urbanització, que per això ja teniem la gent que signava convenis d’amagat de la urbanització amb en Nogué 😉

Una nova maniobra que surt malament, Cot. Però no es desanimi :-))))))

Font: article del bloc Des de Sils camí d’Itaca,
http://losilenc.blogspot.com/2008/04/dem-exclusiva-maniobra-den-nogu-i-en.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: