Pubilla i Hereu 2007

3 04 2008

logosils07.jpg

Anna Valls Calm (Pubilla’07)

*De gran vol ser publicista. // A veure si ens fas publicitat de l’entitat i cada any aconseguim més candidatures ;)*El seu temps lliure és per quedar amb els seus, fa esport i juga a bàsquet. // Ens quedem amb el dubte de saber qui són els seus. Compte que ara el bàsquet per l’Anna va a part dels esports.

*Creativa, observadora i amb força de voluntat… // Ui sí, quina força de voluntat observar les teves creacions 😛

*Llàstima que també és desordenada, impulsiva, culinquieta… // Sí que és creativa, se’ns ha inventat una paraula tipus “culinquieta” que la podríem declarar com a silenca!

*Les figures de l’Hereu i la Pubilla són una col·laboració per no perdre les tradicions del poble. // Per les tradicions del poble, el que calgui!!!

*La iniciativa per presentar-se va ser seva. // Del més interior dels racons de la seva ment s’emetien uns batecs que li deien, presenta’t, presenta’t i… guanyà! 😉

*I és que el poble l’havia de votar perquè quan pot col·labora amb activitats, vaja fer poble. // Vols fer poble? Comença a desmuntar algun piset hahaha!

*Sils són edificacions massives i haura de ser recolzar, participar i ajudar a les activitats del municipi, és a dir, tenir-ne cura. // Només per pensar així et declarem Pubilla 2007!

Marc Viñals Salamaña (Hereu’07)

*De gran vol treballar pel seu compte, sense preocupacions i amb temps lliure. // Treballr per compte propi sembla incompatible a no tenir preocupacions, ara bé, potser sap algun secret.*Quan se li pregunta per temps lliure se sorpren, no coneix el significat. A l’estiu fa el que pensa durant l’any. // ssssht! No ho dieu a ning´però l’altre dia estava estirat al sofà sense fer ni brot!*Es defineix orgullós com a molt rialler, molt crític i participatiu. //Qualsevol no riu deixant anar a tort i a dret les fuetades de crítiques :0

*I ara es disgusta per ser massa rialler, massa crític i tossut. / Això és matar dos pardals d’un tret 😉

*Per ell la pubilla i l’hereu són joves ben vistos pel poble en quan a personalitat. // Què ha de dir…

*Ell va decidir presentar-se per iniciativa pròpia. // Sempre que es recullen èxits tot és per iniciativa pròpia, mai pel consell dels altres…

*El poble l’havia de votar per la implicació en entitats i activitats locals. // Ah, per això col·labores, eh!

*Sils, per ell, és tranquil·litat, però li faltaria una mica de rauxa. // Suposem que ho fa en referència al grup “Rauxa” que va venir fa dos anys a la festa major.

Font: Bloc de Joves pel Pubillatge

Més joves pel Pubillatge

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: