Pròxim ple

7 04 2008

icona.gif L’Ajuntament no ens convoca ni ens convida al ple?

Malgrat les promeses de l’alcalde, la web municipal no convoca els ciutadans i ciutadanes de Sils al pròxim ple municipal. No ho considera notícia, no ho considera actualitat:

“L’alcalde, Sr. Nogué diu que es farà el possible per donar a conèixer i amb antelació suficient la convocatòria del Ple a la web (Ple 4 juliol 2007)


03escut_de_sils.jpg

icona.gif Apartat dedicat a les convocatòries dels plens municipals.

Mireu també l’apartat dedicat a les actes de plens i juntes

…………………………………………………………………………………………………………..

Ajuntament de Sils
Eleccions locals 2007 – Composició del Ple

Nom: MARTÍ NOGUÉ SELVA, IdS-PM
Càrrec: Alcalde
Àrea: Règim Interior, Urbanisme i Comunicació

Nom: JOAN COT PORCELL, IdS-PM
Càrrec: 1r Tinent d’Alcalde
Àrea: Governació, Via Pública, Obres i Serveis i Medi Ambient

Nom: JOAN ANDREU ARREDONDO RODRIGUEZ, IdS-PM
Càrrec: 2n Tinent d’Alcalde
Àrea: Hisenda, Afers Socials, Esports i Joventut

Nom: CARLES TABERNER MORELL, IdS-PM
Càrrec: 3r Tinent d’Alcalde
Àrea: Cultura, Educació i Promoció Local

Nom: FRANCISCO ANORO ZUFERRI, CIU
Càrrec: Regidor

Nom: MARGARITA ROCA JULIÀ, CIU
Càrrec: Regidora

Nom: JOSEP RIBAS ALBÓ, CIU
Càrrec: Regidor

Nom: ANTONIO TELLO FERNÀNDEZ, AMS-AM
Càrrec: Regidor

Nom: MARIA JOSEP LÓPEZ DOLCET, AMS-AM
Càrrec: Regidora

Nom: ALBERTO MIRALLES GÜELL, ICV-EUIA-EPM
Càrrec: Regidor

Nom: CRISTINA SIMÓ, ICV-EUIA-EPM
Càrrec: RegidorA

Font: Municat


Accions

Informació

37 responses

7 01 2008
Bloc

Hem traslladat el missatge d’IdS-PM a aquest nou apartat dedicat a les convocatòries de plens i similars. A partir d’ara, podeu enviar aquestes convocatòries a aquest racó del bloc. Moltes gràcies per aquesta informació:

Proper ple ordinari municipal : dijous dia 10 de gener 2008

Ordre del dia
PART RESOLUTIVA
PROPOSTES DE SECRETARIA :
Aprovació de l’acta de la sessió anterior.
Donar compte de decrets, acords de la Junta de Govern Local i resolucions judicials.
PROPOSTES DE LA COMISSIÓ INFORMATIVA D’AFERS TÈCNICS :
Moció ICV-EUiA-EPM sobre Pla Director urbanístic de la Plana de la Selva.
Aprovació Plans TRANSCAT i SISMICAT, annexos generals i programa d’implantació i manteniment.
Moció ICV-EUiA-EPM – Consell Ciutadà del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal.
PROPOSTES DE LA COMISSIÓ ESPECIAL DE COMPTES – HISENDA :
Delegació a favor del Consell Comarcal de la Selva de diferents procediments de gestió tributària i de la inspecció tributària de diversos ingressos de dret públic municipal.
PROPOSTES DE LA COMISSIÓ INFORMATIVA D’AFERS SOCIALS :
Pla Local de Joventut 2008-2011.
PART DE CONTROL
Precs i preguntes.

també al nostra bloc:
http://ids-pmpersils.blogspot.com/

10 01 2008
xibarri

He anat al ple, s’ha de dir que ha estat divertit, curiós i per fi una mica ”surrealista” per dir-ho d’alguna manera..
la part de pùblic que representa que estan del cantó de ICV…han fet un espectacle d’alló més grotesc…semblava ”La Parada de los monstruos”’ gent totalment fora de lloc, amb un pilo d’incoherencies a l’hora de manifestar-se, fent preguntes que no tenien ni cap ni peus, intentant posar l’Alcalde en fals testimoni…vaja de película! I per altre banda els dos regidors de ICV fent propostes de coses que ja s’estan fent i ja estan en dança, com si no volgesin estar al cas de per on van els trets, el fet és que cap moció presentada per ells ha estat aprovada, ja que tots els altres grups ha manifestat que no calia aprovar res que ja s’hagues aprovat, vaja que pixen fora test. He trovat molt acertada la contesta que li ha fet en Marti Nogué al Miralles quan aquest li recrimina falta de competencia i el Marti li ha contestat que si era tant ecologista com és que no es va presentar cap dels dies quan es va devatre el futur dels estranys, la qual cosa sorpren quan representa que els ecologistes son ells…
per par dels altres grups s’adivina entre ells més armonia, tot hi estar en desavinença en alguns temes , les seves decisions son molt més serioses i les propostes molt més realistes i ordenades.
Si en un futur hi hagues d’haber un pacte, jo votaria a favor de deixar ICV de costat, veig que no toquen de peus a terra i que no entene la realitat d’un poble com Sils.
M’ha sorpres l’afirmació d’en Xicu Anoro al manifestar-se en contra de el present que s’els hi va fer als avis de Sils en l’homenatge a la vellesa, als que no van poguer assistir , que va consistir en una ampolla de cava i una capsa de galetes, argumentant que sembla que es premi als que no hi van, m’ha semblat totalment fora de lloc.

11 01 2008
Jordi

Jo també he anat al Ple i trobo la teva anàlisi una mica simplista i partidista, amb extrems de antipartisdime, concretament amb ICV – i t’ho diu un que és convergent- que són els que han fomentat la participació ciutadana que han estat refusats sense arguments: A tots els han contestat a NO A CONSELLS PARTICIPACIÓ CIUTADANA.

Una cosa que m’ha deixat força preocupat és que el Ple s’empara en els tècnics, però que passa si els tècnics s’equivoquen o han arribat enxufadets ? no paguen els seus errors. Lamentable que no coneguin ni tan sols que no coneguin el dret de repetició davant la possibles errades del tècnics… això em fa dubtar molt de l’assessorament que reben per part dels tècnics precisament. Només cal veure la poca vida que té la web jove de Sils i en canvi l’animació que hi ha pels blocs silencs, especialment els d’ICV i de particulars coma ara aquest.

Les resolucions judicials es poden resoldre amb anomenar-les i ja està? Això és informar al Ple? Sense valorar el contingut? Això si em sembla surrealista. Imaginem que qualsevol va a l’Ajuntament i la junta de govern emparada en informes tècnics, s’equivoca (bé per interessos del tècnics, bé perquè no reben tota la informació) aquest ho portar a jutjat i l’ajuntament ha de pagar. El Ple no s’ha d’assabentar d’allò que en què els polítics s’han equivocat per no tornar-ho a fer? Si aquesta condemna –o cales que han de pagar tots els silencs i silenques- es basen en una errada clara de l’informe tècnic, no és més just que paguin els tècnics?

L’únic moment surrealista al meu modest entendre és quan en Joan Cot ha contestat a un veí que no li calia llegir els estatuts per estar a les entitats de les urbanitzacions en les que té la representació de l’Ajunatment, per no parlar quan ha saltat sense ser interpelat a la pregunta concreta que si pensen que hi ha hagut corrupció municipal a Sils a l’anterior mandat, dient que això no es podia dir. Coi ! si en privat ells mateix i la meitat del Ple no han parat de dir-ho.

Més honest ha estat en Xico Anoro donant la cara per ell i els seu company i compamya de grup actual (s’ha cuidat molt de defensar cap altre dels anteriors)

Respecte a ERC-AMS, es veu de lluny que justament el seu punt fort ni és l’independestisme, ni la nació catalana, ni l’esquerra (han votat no a consells ciutadans !!!!) a la que quatre joves organitzin la CUP a Sils crec que seran escombrats si no comencen a donar suport a polítiques actives de participació. Però és només la meva opinió

L’alcalde, pel més gust, massa a la defensiva quan ningú l’atacava. I aquest és el problema més decebedor: L’actual equip de govern rep les propostes i opinions amb desconfiança.

El públic més lluitador ha estat el de Vallcanera –hi havia militants socialistes, convergents i d’ICV- (deu ser perquè els volen colar un pressupost d’1,5 milions d’euros, i això normalment emprenya, vulguis que no) I certament havent socialistes, convergents s’han sentit més representats per ICV que pels seus partits. Jo, convergent, almenys.

Jo veig millor rotllo entre CiU i ICV que entre IDS amb la resta.

Aquesta és la visió d’un d’aquest que tu dius que hem fet un espectacle d’allò més grotesc…semblava ”La Parada de los monstruos”, etc. Desitjo de tot cor que després de llegir-me la trobis almenys argumentada, respectable gens grotesca i que té el valor ni més ni menys que la de l’opinió d’un ciutadà que vol el millor pel Sils i per Catalunya.

Al menys amb aquests comentaris la gent s’animarà a venir més al plens. Visca Sils i Visca Catalunya !

11 01 2008
camino de Sils

xibarri lo tullo no tiene solución todavia, tienes el sindrome de no haber salido elegido como concejal en las ultimas municipales. No te preocupes por nosotros, tenemos ha sumido estar cuatro años en la oposición pero haciendo oposición no,nos hace falta pactar con nadie para hacer politica y para tener a los vecinos informados, primero se siembra y luego se recogue y en las proximas elecciones veremos donde esta tu grupo politico y el nuestro,
los pogramas electorales estan para cumplirlos y no para engañar a los vecinos para que le den el voto, voto que dentro de cuatro años no tendran, los IDS_PSC es normal que no quieran pactar con nadie, sitienen dentro del ayuntamiento a toda la iglesia catolica y sobre todo a la presidenta de comerciantes, Neus sigues siendo interina o la marina celi te ha echo ya estatutaria,habras degado de firmar tu las recetas, esperamos que la reformas de las antiguas escuelas no se la deis al contratista que tenias en la candidatura esto seria trafico de influencia, no quieren recepcionar vallcanera pero vienen a buscar los votos como socialistas. Visca la Republica de Vallcanera Visca Catalunya. por ultimo decirle al Alcalde que cuando quiera poner o hacer algo en Vallcanera parc primero pida permiso a los vecinos para hacerlo por que hasta que ustedes no recepcionen la urbanización, la urbanizacion es pribada y de los Parcelistas.

11 01 2008
LNC

Un dubte: si els d’ICV ho fan tan malament a ulls de xibarri com és que la Neus Jané i en Joan Cot d’ IDS-PSC-PSOE els va anar a buscar perquè anessin a la seva candidatura abans de les eleccions?¿? Mala memòria o por a la polítca?¿?

http://laveudesils.blogspot.com/2007/05/aclariment.html

11 01 2008
Birulai

Cues de pansa!

11 01 2008
xibarri

Van anar a buscar-los? Ho millor dit, van ser ICV els que volien fer una coal·licó amb IDS abans de les eleccions i Ids va dir que no perquè ja habien fet coalicio amb PSC? pregunteu a ICV, a veura que diuen…

11 01 2008
Jordi

Deu n’hi dó, des de Maig per 2007 per ara discutir la primera versió!

el secre fa escola!!! 🙂

11 01 2008
xibarri

En les passades Eleccions Municipals del 2003, varen venir a casa nostra la Neus Jané i en Joan Cot, aleshores IdS sense PM, per oferir-me anar en la seva llista. La Cristina Simó, la meva dona, i jo els hi vàrem explicar que érem d’ICV – EUiA, que teníem una opció de partit.

Eleccions 2003! No a pas les últimes

11 01 2008
Jordi

Millor m’ho poses, encara !!!

12 01 2008
Bloc

No, el Xibarri creiem que no volia suplantar al Miralles. El que ha fet és copiar un text, però sense citar la font i sense utilitzar les cometes. El text va ser publicat al bloc la Veu de Sils el 17 de maig de 2007 i diu així:

“””Aclariment d’Albert Miralles Güell respecte als partits: IdS i AMS

En les passades Eleccions Municipals del 2003, varen venir a casa nostra la Neus Jané i en Joan Cot, aleshores IdS sense PM, per oferir-me anar en la seva llista. La Cristina Simó, la meva dona, i jo els hi vàrem explicar que érem d’ICV – EUiA, que teníem una opció de partit.

L’any 2003, a les Eleccions al Parlament de Catalunya, jo vaig anar de nº 9 de ICV – EUiA per a la circumscripció electoral de Barcelona. L’any 2006, a les Eleccions al Parlament de Catalunya, la Cristina va anar de nº 3 d’ICV – EUiA per la circumscripció de Girona.

La meva militància no va ser cap obstacle perquè el 2003 jo acabés anant a la llista dels IdS, en el nº 5, i col·laborés en les propostes del Programa Municipal. Si la col·laboració no va ser més intensa, és perquè la nostre filla va néixer el 13 de Maig, ara just acaba de complir quatre anys.

De cara a les eleccions municipals actuals, del 2007, la Neus Jané em va trucar un dia, explicant-me que aquest cop IdS anirien en coalició amb el PSC.

Coneixedor de la situació, vaig proposar en una reunió amb el grup de IdS la possibilitat de fer una coalició IdS – PSC – ICV -EUIA. Això no va ser possible, i per tant és lògic que cadascú anés pel seu camí. En definitiva, separació amistosa i sense mal rotllo.

També l’Antoni Tello em va venir a buscar per anar en la seva candidatura actual (AMS). Però vaig declinar el seu oferiment, explicant-li que havíem decidit presentar-nos com ICV – EUIA a Sils.

He agraït molt, en privat i públicament, a les persones que han fet possible la presentació de la llista electoral d’ICV – EUIA a Sils. Diguem-ho clar: som la força considerada més d’esquerres i ecologista del país i ens presentem a Sils tal i com som, sense tapar les nostres sigles amb altres noms, amb marques blanques.

Si a algú li molesta que ens haguem presentat, pitjor per ell o ella, és perquè deu ser poc d’esquerres.

Vaig néixer i passar l’infància a Sant Cugat del Vallès i encara em sento santcugatenc, vaig viure al Prat del Llobregat i encara em sento “pota blava”, vaig viure a Barcelona i encara em sento barceloní i ara visc a Sils i amb sento ben silenc. Crec que qui perd l’origen perd la identitat, i aviso que ningú em farà sentir estranger a la meva terra.

La gent progressista dèiem, fa anys, que és català qui viu o treballa a Catalunya i jo encara ho crec. A Catalunya, els que som d’esquerres i progressistes, hem celebrat la reedició del tripartit, ara anomenat Govern d’Entesa de la Generalitat. Altres haguessin preferit un govern de CiU amb PSC o de CiU amb ERC, més de dretes, amb un President de CiU. Però la majoria d´esquerres és la que s’ha imposat. PSC, ERC i ICV – EUiA ara governen a Catalunya.

Perquè no a Sils un govern d’una majoria d’esquerres, amb un programa de progrés al servei de les persones i de les seves necessitats?

Atentament,

Albert Miralles i Güell”””

Font: http://laveudesils.blogspot.com/2007/05/aclariment.html

8 02 2008
IDS-PM

PROPER PLE EXTAORDINARI MUNICIPAL

Ple Dia : Dimarts 12 de febrer de 2008,
Caràcter : Extraordinari. Hora : 20 hores.
Lloc : sala de sessions de l’Ajuntament.
i amb el següent

O R D R E D E L D I A
PROPOSTES DE SECRETARIA :
1.- Aprovació de les actes de les sessions anteriors.
2.- Sorteig Meses electorals del 9 de març de 2008.
PROPOSTES DE LA COMISSIÓ INFORMATIVA D’AFERS TÈCNICS :
3.- Centre d’Educació Infantil de 1r cicle: resolució d’al•legacions.
PROPOSTES DE LA COMISSIÓ ESPECIAL DE COMPTES – HISENDA :
4.- Bonificacions fiscals.
PROPOSTES DE LA COMISSIÓ INFORMATIVA D’AFERS SOCIALS :
5.- Atorgament de subvencions a entitats.

10 02 2008
Anònim

Espero que sigueu valents i demaneu que l’enganxina segui fora del lloc del regidors i regidores, com toca. Tauleta a part.

11 02 2008
Bloc

Comentari procedent del bloc La Veu de Sils:

Marta ha dit …
algu sap de que tractarà ben be el punt 3 d’aquest ple? el poble va ple de comentaris sobre el que està passant a la llar d’infants, algú coneix més sobre el tema? la oposició està informada? quan comenceren les obres de la nova, si es que comencen?. Sóc una pròxima mama-client del servei i m’agradaria conèixer quina és la situació, si puc assistiré a aquest ple, es pot fer no? pot anar-hi qualsevol i preguntar el que vulgui?
2/10/2008
Font: La Veu de Sils
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=4742414205970571903&postID=7417908269671300359

11 02 2008
xibarri

Als plens pot assistir-hi tothom, però només es pot fer torn de precs i preguntes del public als plens ordinaris, el de demá es extrordinari.

11 02 2008
LNC

Sinó estic equivocada, el ple del dia 10 de gener era extraordinari i van haver preguntes.

Petons.

11 02 2008
xibarri

el passat ple del dia 10 va ser ordinari

11 02 2008
LNC

Estava equivocada, doncs 🙂

Petons.

11 02 2008
LNC

M’apunto a lo de tauleta a part per l’enganxina.

12 02 2008
CRISTINA SIMÓ

Hola vull donar resposta a la pregunta de la Marta,
Al punt 3 de l’ordre del dia del Ple, es parlarà de les al•legacions que ha fet la Cambra de Comerç de Girona, als requisits que l’Ajuntament exigeix per poder participar en el concurs públic de l’adjudicació de l’obra, de la nova llar d’infants. Són Questions tècniques, no te res a veure amb els problemes que hi puguin haver o no a la llar d’infants. La qual cosa desconec.
Per desgràcia al finalitzar aquest ple, no podràs intervenir. Però et convido a que hi participis Quans més serem més riurem….
Parlant seriosament, crec que l’Ajuntament és la casa del Poble, però perquè això sigui realitat, el Poble ha d’omplir-la amb la seva presència i amb la seva participació. Per tal de que els/les polítics/ques donem respostes a les necessitats reals de la majoria de la gent .

12 02 2008
Bloc

Demanem la col·laboració dels que heu anat al ple del dimarts 12 de febrer i ens vulgueu explicar com ha anat, anècdotes incloses. Envieu comentaris al bloc i generem debat polític.

Administradors del bloc

4 03 2008
Anònim

Esteu segurs que el ple és aquest dijous?. Al bloc de l’IdS no han penjat l’ordre del dia, com feien altres vegades.

5 03 2008
IDS-PM

PROPER PLE ORDINARI MUNICIPAL
DIJOUS DE MARÇ A LES 19:30
a la sala de plens
O R D R E D E L D I A
I.- PART RESOLUTIVA
PROPOSTES DE SECRETARIA :
1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.
2.- Donar compte de decrets, acords de la Junta de Govern Local.
PROPOSTES DE LA COMISSIÓ INFORMATIVA DE PLANIFICACIÓ :
3.- Proposta estudi creació Pla integral eliminació de barreres arquitectòniques.
4.- Proposta millora serveis ferroviaris a Sils i comarques gironines.
5.- Proposta estudi de mobilitat i circulació viària.
PROPOSTES DE LA COMISSIÓ ESPECIAL DE COMPTES – HISENDA :
6.- Rectificació inventari municipal a 31-12-2007.
PROPOSTES DE LA COMISSIÓ INFORMATIVA D’AFERS SOCIALS :
7.- Recolzament obertura Escola Oficial Idiomes a Santa Coloma de Farners.
8.- Recolzament Tarragona 2016.
9.- Sol•licitud millora assistència medicalitzada mòbil a la Selva Interior.
10.- Proposta 8/març/2008: Dia Internacional de la Dona.
11.- Proposta modificació ordenances fiscals i bases ajuts per famílies monoparentals.
12.- Proposta per la nova cultura de l’aigua.
13.- Proposta declaració St. Joan com Festa Nacional dels països catalans.
PROPOSTES DE LA COMISSIÓ INFORMATIVA D’AFERS TÈCNICS :
14.- Proposta recepció de les urbanitzacions de Sils.
15.- Alienació parcel•les de Mallorquines Est.
16.- Aprovació Pla Seguretat obra Rehabilitació de les Escoles Vallcanera.
17.- Aprovació provisional modificació Pla Parcial Sector 1-Mallorquines Est.
PART DE CONTROL
18.- Precs i preguntes.

Tambe al nostra bloc:
http://ids-pmpersils.blogspot.com/

5 03 2008
Rovira

Sembla vergonyós que IDS convoqui els PLENS mitjançant la web del seu partit i no la de l’ajuntament.

És una mostra del que volen… i com fan les coses.

En Quimet

5 03 2008
LNC

Des del 29 de febrer que està la convocatòria i la pengen avui, que falta un dia pel ple, perquè els hem fotut canya des dels blocs. Deuen tenir por que vingui la gent de Vallcanera i la de Sils.

Visca els blocs de Sils lliures !! IDS a l’oposició amb la Virginia !!!!

Visca els CRAE !!! Salvem el Lledoner !!!

5 03 2008
Anònim

Tu Quimet ho feies pitjor, que no tenies ni bloc 🙂

5 03 2008
Maria

Quines excuses, en Quimet ja sabem com era. Però en Nogué es va comprometre al programa i… 🙂

6 03 2008
Bloc

Demanem la col·laboració dels que heu anat al ple del dijous 6 i ens vulgueu explicar com ha anat, anècdotes incloses. Envieu comentaris al bloc i generem debat polític.

Administradors del bloc

6 03 2008
LNC

Ple març del 2008: IDS a la defensiva

Molta assistència al Ple Municipal. En Xico Anoro de CiU tracta de “pardillo” al batlle, Tots els grups polítics voten Sí a la recepcions de les urbanitzacions i l’Arbert Miralles triomfa en tots els debats.

Un veí de Vallcanera recorda al Nogué que està denunciat, li ensenya els fulls de registre i aquest no sap que contestar.

http://losilenc.blogspot.com/2008/03/ple-mar-del-2008-ids-la-defensiva.html

6 03 2008
LNC

Començo a creure que cal organitzar una plataforma ciutadana tipus ciutadans pel canvi de gent indepedent i de diversos àmbits que doni suport al Miralles com a batlle. És l’únic que dóna la talla.

7 03 2008
xibarri

Carai LNc quina visió més extanya la teva, jo hi era i no ti vaig pas veura, no vaig veura cap nena veinteanyera lliberal per enlloc, tot eren homes i alguna que altre dona ja madureta com jo…
ICV, com sempre, pixan fora test, presentant propostes i mocions de coses que ja s’estan fent i treballant, i fen perdre el valuos temps dels regidors en votan coses que ja s’han votat i repetint coses que ja s’han dit, i com molt be va dir la Mª Josep, la visió ”romantica” que tenen ICV no és la més adecuada per governar, s’ha de ser més tecnic i cientific i no basarse en hipoetesis sensa fonament.

7 04 2008
Anònim

Dijous 8 d’abril de 2008 ? , no el trobo al meu calendari.
Aquests funcionaris municipals ! 😉

7 04 2008
LNC

Entre l’enganxina i el Nogué no encerten una… estan nerviosets, la resta de funcionaris i funcionàries s’ho miren amb un dolç somriure 🙂

Quin poc suc té aquest Ple, poc debat: Mireu amb lupa l’aprovació, si s’escau, de liquidació del pressuposts del 2007, que no presentin el mínim de sempre.

Apa un altre escrit no sexista 😉

8 04 2008
Anònima

La meva humil pregunta: per què s’han de fer plens extraordinaris?

Hi ha alguna qüestió urgent que no pot esperar al ple ordinari? Un ple extraordinari vol dir molta despesa en indemnitzacions que cobren un alcalde, 9 regidors i una regidora …

?

8 04 2008
Anònima

I sense precs ni preguntes !

8 04 2008
LNC

Avís: s’està muntant nou pitote a Vallcanera. 🙂

5 05 2008
IDS-PM

PROPER PLE ORDINARI MUNICIPAL: DIJOUS 8 DE MAIG A LES 19:30

O R D R E D E L D I A
I.- PART RESOLUTIVA
PROPOSTES DE SECRETARIA :
1.- Aprovació de les actes de les sessions anteriors.
2.- Donar compte de decrets, acords de la Junta de Govern Local.
PROPOSTES DE LA COMISSIÓ INFORMATIVA D’AFERS TÈCNICS :
3.- Aprovació certificació núm. 3 obra Rehabilitació dels pisos dels mestres com a habitatges de lloguer per a joves.
4.- Expedient sancionador gossos perillosos, exp. 2008/105.
5.- Aprovació projecte Obres Complementàries Reforç estructura Pisos Mestres.
6.- Aprovació Pla INUNCAT.
PROPOSTES DE LA COMISSIÓ ESPECIAL DE COMPTES – HISENDA :
7.- Bonificacions fiscals llicència Edificis prefabricats 2008 CEIP.
PROPOSTES DE LA COMISSIÓ INFORMATIVA D’AFERS SOCIALS :
8.- Donar noms a carrers.
9.- Transport escolar no obligatori.
10.- Reutilització llibres de text Col•legi d’Educació Infantil i Primària Jacint Verdaguer curs 2008-9.
PART DE CONTROL
11.- Torn de paraules.

L’Alcalde president,

Martí Nogué Selva.

Sils, 30 d’abril de 2008.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: