Extraordinari !

21 04 2008

Un altre ple extraordinari: dt. 22 abril

Cost en indemnitzacions: 2.400 euros

Fotos: taulell de suro amb els anuncis municipals; a l’extrem superior dret hem local·litzat la convocatòria pel ple extraordinari de 22 abril 2008.

Reflexions:

icona.gif La web municipal no anuncia el ple, com és habitual.
icona.gif És el tauler d’anuncis el millor sistema de comunicar a la ciutadania la reunió dels representats del poble?
icona.gif Recordem que “l’alcalde, Sr. Nogué diu que es farà el possible per donar a conèixer i amb antelació suficient la convocatòria del Ple a la web“ (Ple 4 juliol 2007)
icona.gif ¿És cert que, com es calculava en un comentari d’aquest bloc, qualsevol ple ordinari o extraordinari costa 2.400 euros a les arques municipals, en concepte d’indemnitzacions a alcalde i regidors?

.

A la web municipal de Vidreres sí,

a la web municipal de Sils no !

icona.gif Malgrat les promeses de canvi del nou alcalde, la web municipal de Sils no convoca els ciutadans i ciutadanes de Sils al pròxim ple municipal. No ho considera notícia, no ho considera actualitat:

icona.gif “L’alcalde, Sr. Nogué diu que es farà el possible per donar a conèixer i amb antelació suficient la convocatòria del Ple a la web“ (Ple 4 juliol 2007)

Llegiu també:

El Ple d’ahir

L’alcalde Nogué pacta amb CiU el manteniment de l’externalització de serveis i aplaça la compra del tractor. Amb això aconsegueix el vot favorable de CiU i el pressupost municipal queda amb un superàvit de 180.000 €.
Aquest superàvit pressupostari, permetria assegurar transport escolar gratuït (90.000 €) i els llibres de text sense cost per les famílies (25.000 €) però ni CiU ni IdS voten a favor d’aquesta aplicació el que provoca l’abstenció d’ICV i AMS.
El secretari municipal diu davant les propostes de destinar els 2.400 € que va costar el ple d’ahir en indemnitzacions que és qüestió personal de cada regidor el seu destí, i l’alcalde es nega – tot i tenir facultar per fer-ho de dictar un decret pel qual el Ple d’ahir es consideri a efectes d’indemnitzacions continuació de l’anterior per la seva manca de previsió en preparar les propostes de la modificació ara aprovada. Tampoc volen acordar de forma unànime cedir aquest diners – com alguna altra vegada s’havia fet- als serveis socials de l’ajuntament. El secretari municipal cobrarà 130 € en ser vocal de la mesa de contractació de la subhasta de les parcel.les de Mallorquines amb la publicació mínima oficial que abans criticava IdS.
D’altra banda ICV va reclamar l’alcalde que es garantís el transport escolar gratuït i demanar a la Generalitat una subvenció per aquesta partida, vía mocio plenària, però l’alcalde contesta que farà el que acordi amb altres alcaldes, prioritzant així la política silenca al que diguin altres municipis enlloc de tirar endavant propostes dels grups silencs.
Anuncis

Accions

Informació

6 responses

20 04 2008
Anònim

Crec que sou dignes de felicitar per la bona feïna que feu. Un mitjà de comunicació i d’informació objectiu i que es mulla a favor del poble de Sils.
FELICITATS I ENDAVANT!!!.

20 04 2008
mare

aquesta modificacio pressupostària era el punt 7 del ple també extra-ordinari del passat 10 de abril, jo no se de que va el tema, deu ser una cosa important que no pot esperar perque convoquin un altre ple amb un unic punt a tractar, sigui quin sigui el tema ens sortirà car. jo no se si anem bé.

21 04 2008
Malpensada

¿ No serà k la mudificació pressupostària està motivada perquè a més plens extraordinaris més despeses imprevistes?
😉

¿ És necessari muntar un ple amb un únic punt del dia reaprufitat del ple extraordinari anterior i més ara que amb la crisi de la construcció estan minvant els impostos municipals?
😦

Aixó sí, si reguem les flors del jardí amb aigua “de boca” i el municipal ens veu o el veí em denuncia em futran una multa municipal que servirà per pagar jo que sé.
😦

21 04 2008
LNC

He penjat al meu bloc (en el meu intent permanet de boicotejar aquest bloc 🙂 )
els costos associats a cada reunió de l’ajuntament.

Feta la meva fiena, ara reclamo posar-nos en igualtat de condicions i que es publiqui foto actualitzada del lledoner centenari, que ha tret quatre fulles en un intent de inconmusable prò no garantit per sobreviure (si pot ser que no es vegi la tanca i els del POUM i l’ONU diguin a aquest bloc les seves amenaces mafioses) que ja està bé! 🙂 🙂

Petons!

22 04 2008
Bloc

Pròximament publicarem les fotos del lledoner de Can Cabirol a la primavera. Els nostres reporters gràfics faran les fotos, com sempre, sense trepitjar la propietat privada.

Indemnitzacions i dietes aprovades al ple de 12 juliol 2007:
https://silsdelaselva.wordpress.com/2008/04/12/calculant-el-sou-del-batlle/

Administració del bloc

23 04 2008
Bloc

Hem afegit l’interessant anàlisi “El Ple d’ahir” publicat avui a Des de Sils camí d’Itaca: http://losilenc.blogspot.com/2008/04/el-ple-dahir.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: