Sopar Primavera, 90 comensals

24 04 2008

Les Cuineres de Sils preparen el segon sopar de l´any, el de Primavera

DdeG, Sils.
El proper 17 de maig, les Cuineres de Sils tornaran a posar-se els davantals i prepararan el segon gran sopar de l’any. El menú oferirà, com a entrants, un tastet de truita d’alls tendres, mousse d’escalivada i una copa de Cava Rosat Mont Ferrant; de primer plat, faves i pe?sols a la catalana i, seguidament, i per sorteig, els convidats menjaran bacallà amb sanfaina, sípia amb gambetes, rap amb cloÍsses, pollastre de pagès amb verdures, galta de vedella amb salsafins o conill amb cargols. Tot això regat amb vi negre Joncària i Merlot reserva 2003, dels cellers Pere Guardiola.

Per postres, i seguint amb plats tradicionals hi haurà coques, bunyols i crema catalana, acompanyats de cava Agustí Villaret Mont Ferrant. Per acabar d’amenitzar la vetllada i per pair-ho tot, hi haurà ball de fi de festa amb el duet MARiOnA i PeRe. El proper sopar de les cuineres de Sils es farà el mes d’agost. Tots els àpats tenen lloc a la Sala La Laguna, a les 21 hores i hi poden participar un màxim de 90 comensals.

Diari de Girona

Anuncis

Accions

Information

One response

24 04 2008
LNC

40 €/ persona oi? Massa car, massa car?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s




%d bloggers like this: