Pubilla i Hereu Collita 90

26 04 2008

Obrim inscripcions: “Pubilla i Hereu Collita del ’90”

Perquè no sigui dit que només estem fent viatgets i coses vàries -també estudiem, i molt- anunciem que obrim les inscripcions a tots aquells que hagin nascut el 1990.

Totes les noies i nois d’aquesta edat rebran a casa la següent carta i s’hauran de posar en contacte amb nosaltres al més aviat possible (abans del 17 de maig).

LA CARTA:

Ei Jove…

Com ja saps l’any passat vam recuperar l’elecció de la pubilla i l’hereu de Sils. Enguany, amb unes quantes modificacions que t’explicarem a continuació, torna a tenir lloc aquest acte de tants anys d’història. Per això volem animar-te a participar i a presentar la teva candidatura.

Has de saber que tots els joves que es presentin i es comprometin a fer les activitats estipulades podran gaudir d’un viatge de cap de setmana a concretar. La darrera edició, a més, els vencedors van gaudir d’uns xecs per valor total de 1.000€ a gastar en establiments del poble. Esperem que l’ACES ens torni a oferir aquesta oportunitat. A més a més la diversió està garantida.

Així doncs, us hem enviat a tots els nascuts el ’90 aquesta carta per animar-vos a tots i a totes a presentar-vos com a candidats i candidates de l’hereu i la pubilla. Cas de voler-vos presentar, optar al títol honorífic, possibilitat de premis, passar una bona estona i poder gaudir d’un viatge amb les companyes i companys d’escola ens ho heu de fer saber a través del nostre correu (hereuspubilles@silsjove.cat). Caldrà que ens feu arribar:

1.- Entrevista amb les respostes (millor si ho envieu per mail)
2.- Una foto carnet actual i una foto de quan eres petit/a (millor si ho envieu per mail)

Us convoquem a un primer contacte el dia de l’Exposició de Flors de Sils, el diumenge 18 de maig a les 17.00 de la tarda al Centre Cívic de Sils on us informarem més concretament de tot i realitzarem el reportatge fotogràfic.

Nota: si tens idees o propostes, no dubtis ni un moment a presentar-les a través del mail (hereuspubilles@silsjove.cat). La Gala és dels joves i la fem entre tots.

Més info a www.silsjove.cat

Cordialment,

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: