Repugnant !

5 05 2008


No gaire lluny de la foto del fill d’un regidor de Sils trobem un article amb uns 50 comentaris, molts d’ells repugnants. ¿Haurem de felicitar al bloc “Des de Sils camí d’Itaca” per les moltes visites que marca el seu comptador?. La immerescuda imatge que aquests i molts altres comentaris donen de Vallcanera és difícil de qualificar. El que segueix és només una petita selecció de comentaris que es poden trobar en un article del bloc; hem eliminat noms, cognoms i alguns detalls escabrosos:

50 comentaris a:
http://losilenc.blogspot.com/2008/04/la-junta-de-la-plataforma-prosils.html?showComment=1209844140000#c8329533139883526939
lectura: dia 5 de maig de 2008

tambien se dara cuenta de una tal —, pregunte por ella en los Coleguios de Sils,
Y a las madres,en la parada del bus escolar,le pondrán al día de todo.
es la maruja perfecta, dañina como ninguna. ella nunca hace nada ni se mete con nadie, si se saca a estos dos de encima, ganaria mucho,
pida informes tanto de ella como del impresentable.Un consejo no se lo piense, se lo hecharán todo a perder.
Peguntarle, a esta follonera que fue lo que paso, con una maestra del colegio.
su ex-marido se habra quedado descansando, no save lo que se a quitado de en cima.
— esta pidiendo, comisones, en tu nombre, ten cuidado, quieren que le pongan el agua gratis, es lo que el decia del —
— la indeseable, la que provoco, que una maestra de escula, tuviera que coguer, la baja por depresión, por su culpa.—
— la liosa la que se cre que lo save todo y no sabe nada.
— la chismosa que le gusta hablar de todo el mundo menos de ella, pues guapa, lo que hables de los hijos, de tus vecinos a ti te viene, de camino bastorra, haz un poco de dieta, que te ira bien.
Si estos tres personajes, que vamos ha nombrar siguen dentro de la Entidad de Vallcanera Park. Muy pronto, Vallcanera será un Volcán en Erupción.
Cuanto que tengan la información de vecinos que no se llevan bien con ellos empezarán a difamarlos por todos los bares y paradas de autobús.
Ustedes tres son como la gangrena, que va pudriendo, poco a poco.
A mi el que m’agradaria saber és qui deixa comentaris… estem empatades :-))))))
Ei ! us apuntareu a la festa a Cal Celdoni ??? Vinga més kailtmoxo i menys emprenyamnets (— i — no vibgueu que hi ha comissions tot gratït, cadascú que porti birres i kalimotxo, borroka amb el pagessos assegurada ;—) )
Olle — tu ha que te dedicas, si plegaste de la fabrica de hilos fabrica de hilos que no te queria nadie, muchas mugueres, de vallcanera han trabajado con tigo,y no veas, como te ponen, y si ya no eres contratista,y tu muguer sigue trabajando y encima de noche no sera que tampoco te quiere ver por las noches, di la verdad si tu estas en la Entidad no es por amor al arte todos te conocemos y tu por amor al arte no estas algo sacaras, posibles comisiones, informacion previleguiada, trafico de influencias, terrenos con morosidad, para tu ponerte en contacto, con los propietarios, maestros para esto ya tienes, yo que tu me preocuparia de que todos los de la junta estubierais al coriente, de pagos.
ESTE TIO ES UN TUNANTE ENGAÑA A TODO EL MUNDO QUE SE LO PREGUNTEN A LOS PALETAS DE SILS.
Hauréim de deixar els temes i disputes personals i fer força TOTA LA URBANITZACIÓ davant l’ajuntament perquè s’acabin ja els conflictes a Vallcanera.
— en la Entidad havia leña cuando vosotros entrasteis, SI o NO
Porque parece que alguien se la esta llebando y no eres tu.
— —
la justicia es muy sabia,pero claro,
seguramente tu no sebes lo que eso significa,no he tenido tiempo,en poder contestarte antes, debido a que me estoy buscando una tienda de campaña para instalarmela en pleno campo de futbol,como según tu no tengo propiedad en vallcanera,que pena que todos, nos conocemos, ya muy bien y los que van llegando,ya me encargo yo personalmente de hacerles saber, de tu degeneración mental, y que tienes lo que te mereces: UN —, Y UN — EN UN — DE —,
Que más se puede pedir en la vida?,
te trata a tu justa medida.
— estas enferma, tus neuronas no funcionan bien.
preguntarle a — si los hijos son de él, pobrecillo.
Anònim ha dit…
aupa —, que ya sabra todo el mundo en valcanera que te estas comprando con el dinero nuestro un descapotable en la tienda de tus amiqos.

Etc.

Anuncis

Accions

Informació

9 responses

5 05 2008
Vallcanerenc

LNC ha dit…
Vist que tot aquest tema degenera envers atacs personals lamentables. posant fills i malelties pel mig. Tanco la discussió. Modestamnet reclamo una reunió de tots i totes els membres de la plataforma i evitar aquest trist espectacle i sinó es sap solucionar, assemblea.

La LNC avui mateix abans que es publiqués aquesta notícia al vostre bloc ha tallat encertadament la discussió. No sé a que ve el tema de les visites.

5 05 2008
Anònim

Estic d’acord amb tu crec que és molt lamentable. Hi han comentaris totalment masclistes i d’un nivell totalment de carrer!!!.
Em fan vergonya!. Fa pocs dies vaig entrar per a advertir que us estaven manipulant. És vergonyós el nivell!! i de debó. A ningú l’importa amb qui s’en va al llit i penso que ser puta és un esclavatge i les que ho són el 90% són victimes de violència de gènere pel que en sembla lamentable que s’utilitrzin aquests termes tant llliurement. I un drogodependent és un malalt i continuo dient que ningú pot mofar-se de les malalties dels altres. Els que ho fan no poden ser bones persones!!.

5 05 2008
Silenc

Tot té un límit i en el aquest cas s’ha sobrepassat amb escreix, hi ha coses que es poden colar o que es poden mig tolerar, altres són totalment inacceptables i aquí hi ha d’intervenir la direcció del bloc.

L’argument de la llibertat d’expressió sota l’anonimat es una trampa infantil d’alguns indesitjables, que no cal ni discutir, és molt important no rebaixar-se al seu nivell, no entra en diàleg amb ells o amb elles.

Evidentment que determinats comentaris amb marro de molt mal gust fan pujar la audiència però acaben arruinant aquesta bona eina que son els blocs. Crec que no es qüestió de “tallar encertadament una discussió” sino d’esborrar aquesta MERDA.

5 05 2008
LNC

No sé si m’haureru de felicitar imagino que tant co a mi em dieun que sóc aquesta o aquell o quan a Vallcanera hem d’aguntar els insults i amenaces de la xibarri.

No penso a entrar en discutir com modero el meu bloc. Trobo tant de mal gust alguns comentaris del debat del meu bloc com la manera en que s’ha publicat la notícia a aquest bloc: Si és tan repugnant perquè s’han copiat aquí?

6 05 2008
mirall

potser, perque en prenguis consciència!!

6 05 2008
Silenc

… o potser perque esborris aquella MERDA, si encara no hu has fet.

6 05 2008
LNC

Torno a insistir, el meu bloc el meu el moderadé com trobo millor (potser ho faig equivocademant o no, però lliurement i amb la mínima intervenció possible, i amb força opinions) la “MERDA” que dieu que hem de patir els i les de Vallcanera no us emprenya??? les amenacesd’acabar sota un pi? que ens digui’m cova de mostres o suburb ?

Tenim un concepte de la repugnància força diferent. Gràcies, em fa feliç.

P.D: Pere ets d’IdS ?¿? és que no dius res, i em fas repetir. 😉

7 05 2008
Sigmund

Acabo de llegir els 50 comentaris ( els originals). lmaginem-nos el flautista catalanoparlant d’Hamelín amb una flauta a una ma i estelada a l’altra, disfressat de gos Snoopy, i darrere seu uns pocs individus castellanoparlants, la flor i la nata de la societat vallcanerenca, en peregrinació cap a Itaca. El flautista els excita, els anima, els ofereix calimotxo i okupacions, els riu les gràcies, només quan ja porten 50 comentaris es fa la responsable i els diu que el tema degenera i que es lamentable. El seu inflat ego li impedirà reconeixer aixo que vusaltres anomeneu “merda”. Per demostrar la seva intelectualitat, us ofereix el primer que acaba d’escoltar a la universitat, que muda molt ( Auguste Comte per donar un exemple). El Vallcanerenc es diria que la defensa, peró no, es un home assenyat, potser familiar de la flautista. Conegut que la repressió té gran importància en el coneixement de l’inconscient, aconsello a la flautista que s’enamori o que es busqui un noi ben plantat. Ella es sempre la que vol tenir la ultima paraula amb aquests ninots que fan l’ullet i que només la fan riure a ella. No li respondré perque encara hi ha categories. Salut.

8 05 2008
LNC

Gràcies Freud, per visitar-me 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: