Ple, 8M

8 05 2008

Què es va dir, què va passar ?

icona.gif Transport escolar i Ple 8M

(…) el ple de Sils va aprovar ahir per unanimitat una moció en què exigeix a Educació que pagui íntegrament el cost d’aquest servei i que, per tant, no siguin les famílies ni l’Ajuntament els que l’hagin d’assumir. ICV, però, va demanar que si Educació no accepta la proposta sigui l’Ajuntament qui acabi pagant els 30.000 euros que ha d’aportar Sils.

El Punt, divendres 9 maig

icona.gif Veïnes de King Park mostren les seves queixes per la seguretat de la urbanització al Ple

Veïnes de la urbanització King Parc de Sils van mostrar la seva preocupació al Ple Municipal per la manca de seguretat i poca vigilància i atenció per la continuada presència de lladres que han provocat fins a tres robatoris a la mateixa llar. Tot i retenir al lladre i reclamar la presència dels cossos de seguretat després d’una hota i mitja va aconseguir fugir.
La decepcionant resposta de l’alcalde, plena de nervisiosme i males formes va ser “què vols? que et posi un polícia a la teva porta?” el que va indignar no només a les veïnes de la urbanització King Parc sino també a la resta de regidors i regidores del Ple i del nombrós públic present a la Sala.
També va ser insistents les queixes per la manca de diligència de l’ajuntament en atorgar el permís per tal que telefònica amplii el senyal i noves instal.lacions per poder oferir servei telefònic i d’internet a les urbanitzacions de Vallcanera i Les Comes. L’alcalde només va saber contestar, provocant una nova xiulada del públic ” que l’ajuntament no posará cap fill a telefònica” O bé no s’entera, o bé el seu nervisosisme el va fer donar aquest tipus de respostes a un públic reivindicatiu que no va acceptar que es comprometés a assumir el cost del transport escolar si no és pagat per altres institucions, tal i com va propossar ICV amb continuats aplaudimets del públic present. “És per això que l’alcalde va perdre els nervis” asseguraven el grup majoritari que el va deixar amb la paraula en la boca davant les seves males formes i es reunia fora de l’ajuntament per organitzar noves accions contra la política d’IdS.

Font: IdS

icona.gif Senyor alcalde, li recordem: “l’alcalde, Sr. Nogué diu que es farà el possible per donar a conèixer i amb antelació suficient la convocatòria del Ple a la web“ (Ple 4 juliol 2007)

icona.gif Llegiu també: Pròxim ple municipal

icona.gif El bloc ACCSC de Vallcanera ho anuncia així: “Próximo jueves 8 de mayo a las 19,30 pleno ordinario: Movida por el transporte escolar. todos al Pleno no falteis”

Anuncis

Accions

Informació

8 responses

5 05 2008
Anònim

Anem per feina o el plè durarà fins la 1 de la nit…

Noms de carrers:
+ Judit Mascó
+ Elsa Anka
+ Madonna
+ Sanda Bullok
+ Sabrina
+ Pamela Andersen
+ Txitxolina
+ ….

Altres candidates/ats???

5 05 2008
Pere

Matilde Sabaté Grisó, mestra de Vallcanera executada per franquisme:

https://silsdelaselva.wordpress.com/2008/02/02/matilde-sabate-griso/

9 05 2008
Madre de Las Comas

Tengo que decir varias cosas del pleno de ayer:

1. Felicitar al presidente de la Asociación de Vallcanera Agustin Valdes y al concejal de ICV Albert Miralles: Levantaron aplausos del público ante la mala educación del alcalde. La Asociación consiguió el Pleno con más público de la historia de Sils.

2. Tengo entendido que tambien estaba presente el presidente de la otra Asocacion Santa Eulalia, al lado del Cordobés. No fue capaz de defender a los vecinos. No dijo ni mu.

3. No entiendo como el alcalde no agradeció la asistencia del público, le molesta la participación?

4.- Tampoco entiendo como al cordobes se le deja acosar al concejal más aplaudido las veces que quiera y a los demás se le corta la palabra porque el alcalde pierde los nervios. Habla de leyes para recepcionar y no sabe si son las del POUM o la ONU.

5.- A la de AMS, esa que decía antes que el próximo pleno que se liara se levantaba y se iba, hacerle notar que ayer ya pudo ver quien se levanta y se va, que es casi el público, cuando ella es incapaz de hacerle mantener al alcalde una compostura normal o cuando interrumpe y pica al público y su compañero de pleno Albert Mirallles. Eso sí es un espectáculo de inoperatividad y docilidad hacia la incomptetencia y mala educacion del todavía alcalde Nogué.

6.- Animo a la asociación a que continue trabajando para que el Nogué no nos haga callar porque NO NOS VAN A CALLAR

9 05 2008
buf

Deixeu-vos de xarlotades espanyoles i que imperi el seny català, per favor. Convertir els Plens Municipals en un circ és la vergonya més gran que pot aconseguir un regidor i això, en gran mesura, ho ha generat l’Albert Miralles.

Pot ser un gran polític, però està esberant les gents de Vallcanera en detriment de tots i això també li ha de passar factura a ell. Tot aquell qui no sigui de Vallcanera li hauria de fer boicot.

Abans era millor. Una cosa és debatre i l’altre fer espectacle!

9 05 2008
silenca

Estic d’acord amb tu buf, enfrontar Sils i Vallcanera és el que està aconsegint en Miralles amb la seva actitud, per ell només és una manera de guanyar vots, però penso que li costarà car. La gent de sils de tota la vida no li agraden els merders, ni la gent que li agrada donar la nota com el Miralles, aixó que fa de que durant el ple es dirigeixi al pùblic en comptes de la taula(com hauria de ser) denota una gran prepotencia i afany de protagonisme.
Sils, no necessita gent aixi.

9 05 2008
AVH

Madres y padres de Sils. Pueblo les damos la gracias, al señor Albert Miralles de ICV por su implicación en todos los temas Sociales que tienen que ver con nuestro Pueblo

No como otros que solo lo llevaban en el programa electoral para ganar, VOTOS sigan usted y su grupo Municipal trabajando para los vecinos de Sils y no como el Equipo de Gobierno que solo trabaja para unos cuantos vecinos de Sils.

Ya nos explicaran, que es lo que hacen la tal Neus y su marido el Cordobés todos los días en Ayuntamiento, es que tienen acaso un sueldo o son Concejales.

9 05 2008
Anònim

Soc pare de Sils i no tinc la impressió que el senyor Albert MIralles treballi pels veïns de Sils, més bé sembla que ho faci exclussivament pels veïns de Vallcanera, cosa legítima ja que és d’on provenen els seus vots. Crec AVH que el que critiques de l’equip de govern és el que fa en MIralles respecte als veïns de Vallcanera defensar exclussivament els seus interessos, pot ser sense pensar en la resta. Una mica d’objectivitat quant a la valoració de les situacions i de les persones no aniria gens malament. Als acords i les solucions davant els conflictes no s’hi arriba només per la confrontació, ans al contrari aquesta és la forma de prorrogar-los en ocasions sense arribar a solucions reals.
Quant a la mala educació de l’alcalde hi discrepo, em sembla molt pitjor interrompre els altres en un torn de paraules, convertint una sessió de preguntes en un galliner o utilitzar ironies personals sense formular les preguntes pertinents, només amb l’ànim de desacreditar una persona. De vegades interessos legítims es desvirtuen per un mal ús de les formes.
Puc acceptar una manca de capacitat dialèctica de l’alcalde i del seu grup a l’hora de plantejar i resoldre les qüestions i de la seva competència per resoldre els problemes, però això són figues d’un altre paner.
Em sorprèn que algú que titlla de cacics a d’altres s’aixequi i digui” Marxem!” i tot un grup de persones sense qüestionar-se res més el segueixin submisament.

9 05 2008
LNC

Més aviat tinc la impresió que qui treballla per fer veure què és cosa d’en Miralles, sense ser-ne, i fomentar el distànciament entre Sils Nucli i les urbanitzacions és l'”ideòleg” 🙂 🙂 🙂 montilllista Carloz Cordobez.

És com el zaplana d’engominat, però va se sociata.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: