Subvencions urbanitzacions

11 05 2008

Les balances fiscals de Sils ?

icona.gif Document i article publicats al bloc “La Veu de Sils”:

“LES BALANCES FISCALS DE SILS

VEIEU EL DOCUMENT ADJUNT AMB EL SEGELL I LA SIGNATURA DEL ALCALDE

PERO SI FEU ELS NUMEROS VEUREU QUE DE LA GENERALITAT I DEL ESTAT SON 810.974,75 € QUE ARRIVAN A SILS , DIVIDIT PER 4.374 HABITANTS (IDESCAT 2007) , REPRESENTAN 185 € PER HABITANT DE SILS , INCLUIDES LES PERSONES DE LES URBANITZACIONS.

TAMBE VEUREU QUE DES DA ELS PRESUPOSTOS MUNICIPALS ES DONA A LES URBANITZACIONS DE VALLCANERA, KING PARCK I LES COMES UNES SUBVENCIONS A RAO DE 57.19 € PER CADA PERSONA CENSADA DE LES URBANITZACIONS.

REBUT 185 , SUBVENCIONAT 57.

SENSE COMENTARIS…”

Font: La Veu de Sils, 10 maig 2008

Anuncis

Accions

Informació

13 responses

11 05 2008
Mark

Òbviament s’ha d’invertir més al nucli del municipi, que és on ens trobem tots, que no pas a les urbanitzacions. Aquests càlculs per vaure quan toca per habitant de Vallcanera són d’enganyatontos.

A qui visci a Sils Centre se li comptabilitzarà més i ICV no tindrà en compte que aquí hi ha unes instal·lacions tals com Centre Cívic, Laguna, Pavelló i places, així com l’Ajuntament i el sou de tots plegats. Serveis que són per a tots i evidentment es localitzen al centre. No tenim perquè desplaçar-nos a les urbanitzacions per les activitats quotidianes.

I sobretot no entreu amb comparacions incomparables com el cas Madrid Catalunya perquè no té res a veure.

11 05 2008
Silenca

Tens tota la raó, Mark, de la gent de Sils l’Ajuntamnet també reb subenció i sempre ha confiat amb els bon criteri dels que governen per administrar-ho, amb aquest diners s’arreglen coses del poble, es promouen iniciatives i es sufragen diferents despeses que generem tots plegats, inclosos la gent de les diferents urbanitzacions. Per tant no crec que tinguin dret a queixarse per el que reben, si no tot el contrari, ja que l’ajuntamnet seria ben lliure de no donar-los res i administrar-ho com fa amb lo que rep per la gent de la zona centre.
A més penso que la gent de les urbanitzacions , quan van adquirir un terreny allunyat del centre, ja savia d’antemà el que aixo comportava, diferents equipament, diferents despeses, diferents condicions de vida. Ara que no vinguin a reclamar la igualtat, ja que ells van triar on viure.

11 05 2008
LNC

Perquè no té res a veure Mark? parlem de persones i serveis.

T’ententes en dir que els sereveis han d’estar al centre com si no es pogués donar, a més a més, sense treure res a ningú, serveis més propers a altres nuclis. Exemples, una metgessa setmanal per fer receptes, una funcionària per gestions municipals, un espai de trobada propi, etc etc etc etc etc.

A més del dèficit escnadalós en les transferències externes, no tens en compte que a les urbanitzacions l’ajuntament cobra taxes, IBI, IVTM, etc, etc etc etc etc etc igual que al poble.

La teva postura encara és pitjor que la de Madrid amb Catalunya. Més centralista.
i saps que t’ho dic de bon rotllo, però gràcies a arguments com el teu després el montillista Carlos Cordobés al Ple fa demagògia volent enfrontar Sils contra les urbanitzacions, com si el millor per tots i totes no fos possible.

Petons!

P.D: Espero que no esborrin el missatge perquè el Montillista s’identifica i parlar de manera PÚBLICA als plens com a militant d’un partit, tot i que l’únic que aconseguieix es que aplaudeixin amb qui burxa (ara en Miralles, abans en Xico, molt abnas al Tello, etc)

11 05 2008
Silenca

Que no ho veieu que el que fa en Miralles és utilitzar-vos a tos els de Vallcanera? No ho veus que a ell el que l’interessa es fotre merder per desestavilitzar el govern per fer entendre que no funciona? si de debo l’importesi-ho minimament apostaria per la bona convivencia entre Sils i les urbanitzacions i no al revés. No t’extranya que el teu idol, el Xico no li doni suport? Ell que és gat vell sap perfectamnet que la tactica que fa servir en Miralles l’està allunyan d’un possible pacte i el fa indesitjable per una futura entessa, sap qu si dona el més mínim suport al Miralles ja ha vegut oli. Com també ho saben els de Ams, per aixó no van assistir a la convocatoria de Vallcanera. Creu-me, En Miralles es persona non grata per tots els grups politics de Sils.

11 05 2008
LNC

No són aquestes les meves informacions. Que en Xico hagi estat responsable és justament el que el farà batlle i ho fara bé, no com en Nogué. No busqueu fantasmes en Nogué i en Cot s’enfonsa solets. Més aviat serà en Miralles i en Tello qui pot posar més problemes a que en Xico sigui batlle.. però ja hi ha gent treballant. En Nogué fa la moció més fàcil, li perden els nervis i la mala educació.

11 05 2008
Mark

El fet pel qual no podem assimilar de totes totes el mal Madrid amb Catalunya amb la relació Sils amb urbanitzacions és el següent:

*La gent de Vallcanera, per posar un exemple, té Sils al seu costat is’hi pot adreçar amb suma facilitat. No és així entre madrid i Catalunya perquè la distància és considerable, i el cost pot er no assumible.

*Nosaltres no gaudim massa -per no dir pràcticament gens- dels equipaments madrilenys, infrastructures amb origen Madrid i destinació a altres bandes, ni tampoc les subvencions atorgades per activitats allà. En canvi, els de les urbanitzacions sí que en podeu gaudir fàcilement, doncs fins i tot gent d’altres municipis n’és beneficiada.

M’agradaria veure, al final de tots els números, si a mi m’aporten gaire ara mateix. I no val fer la simple divisió.

Tampoc veig una gran inversió a Sils centre perquè els parcs, jardins, etc fan misèria. Quan al centre també s’hi desenvolupa una activitat comercial que provoca major moviment de trànsit i desgast. El centre també té els seus contres.

11 05 2008
LNC

Quina empanada porteu !!! aneu ben despitadetes, aquesta é l’última consigna d’en Cordobés-Montilla-pentinat-Zaplana. ?¿? LNC= Miralles Feu Pena.

Mark, molta gent gran de les urbanitzacions té poca mobilitat, depenen del veí o veïna de torn per anar al poble. Gent que paga IBI, obres, guals, etc..

Per tota aquesta gent Sils és més lluny que per tu o per mis Madrid o Paris de Catalunya

Si a sobre, Sils està fet un fàstic vol dir que en Nogué és un polític incompetent. Només sap inaugurar obres que va projectar en Xico, qualsevol dia d’aquest ens planta al Montilla i amb una mica de sort fa agafar cagarriens com a la Geli

11 05 2008
silenca

Sils no està fet un fàstic, no és cert, podria ser que estiguessin aplicant el decret de sequera, està bé que l’ajuntament dongui exemple, no es veuen flors com altres anys, la gespa estava molt reseca abans de les darreres pluges …

Vusaltres que vau anar al ple, sabeu si es va parlar del decret de sequera?, es que la veïna em pregunta si pot regar d’amagat o a la llum del dia 😉 Clar que aquí hi ha qui critica i després resulta que té un parell de pous sense declarar, ilegals 😉

12 05 2008
LNC

És que l’alcalde no deixa preguntar a segons qui i té una actitud amenaçadora si es volen preguntar aquestes coses. Diuen que has d’anar preparada perquè no et foti bronca. Sembla el típic profe nerviós amb la classe mal preparada.

Jo, com diu en Mark, veig Sils pitjor, crec que amb un govern d’en Xico, en Miralles i en Tello les urbanitzacions i Sils poble estarien millor i tots i totes fariem bona pinya. Sembla evident que l’estratègia d’IdS és dividir per vencer. Ho fan amb l’oposició, amb els veïnats amb les entitats, etc.

I amb el POUM encara es veurà més el que busquen

12 05 2008
Mark

Sils té els parcs i jardins abandonats i no em faràs pas creure el contrari. La gespa no la ceguen, les plantes tenen l’aspecte que tenen, el Carrer Major no és el més net que diguéssim, el “nou” passeig és un nyap i quan plou més…

12 05 2008
Mark

Ah, i la zona del clot entre Can Cabirol i Carrer Mallorquines està en un estat paupèrrim. Potser que s’exigeixi alguna cosa a les constructores de fora que només hi posen quan convé!

12 05 2008
silenca

catastrofisme convergent perquè tornin els vostres! 😉

12 05 2008
Mark

Jo només dic el que veig…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: