Trànsfuga a Riudarenes

28 05 2008

Moció de censura

Cliqueu l’aparell: Escridassada mentre el nou alcalde intenta jurar el càrrec

Foto: DdG, 28 maig

Circulen fotocòpies amb la frase «Judes per 30 monedes. Tu per quant?»

Fotos: Jordi Gironés, alcalde sortint (PSC) i Jordi Ros (CiU), alcalde entrant.

La indignació i els crits protagonitzen el ple de moció de censura de Riudarenes

El tràmit fa fora de l’alcaldia a Gironès després de 13 anys

ACN/DDEG Una moció de censura presentada per CiU i que ha comptat amb el suport del regidor trànsfuga del AIR-PSC, José Miguel Martínez, ha fet fora aquest dimecres al migdia de l’alcaldia de Riudarenes Jordi Gironès, que n’havia estat alcalde els passats 13 anys. En un ple extraordinari, el nou alcalde i líder de CiU, Jordi Ros, ha jurat el càrrec entre l’escridassada general i la indignació de la majoria dels més de 150 assistents que han omplert la sala polivalent del municipi. Els ciutadans diuen sentir-se traïts per la fuga del regidor del AIR-PSC que ha fet que la moció prosperi i que passarà a formar govern, aquesta vegada amb CiU, com a regidor no adscrit.

Aquest migdia l’expectació era màxima en aquest municipi de la Selva. Tot i la tensió que es respirava a l’ambient, les agressions cap al cap de CiU i el regidor trànsfuga no han passat de les verbals. Per donar suport a Gironès s’ha traslladat a Riudarenes la plana major del PSC, amb el secretari d’organització del partit a les comarques gironines, Esteve Pujol. ‘Aquest acte d’avui és de pirateria política i demostra la poca alçada política i ètica d’aquest grup de CiU’, ha lamentat a la sortida de l’acte.

El primer en parlar ha estat el líder de CiU, Jordi Ros, que ha justificat la presentació de la moció per la ‘manca de diàleg’ de Gironès amb les entitats i el poble en general, la falta de projectes i la desconeixença de la realitat del municipi. ‘Portem tot un any presentant propostes de ple que mai s’han tingut en compte ni s’ha volgut treballar conjuntament’, ha dit Ros que ha afegit que fins a l’últim moment s’ha estat negociant amb AIR-PSC per crear un govern de concentració que no s’ha acceptat perquè ‘Gironès només volia l’alcaldia’.

‘La moció suposa dotar Riudarenes de major representativitat i de polítiques més consensuades’, ha assegurat Ros en el seu discurs i ha dit que permetrà un model de gestió ‘progressista, sostenible i equilibrador del territori on tothom serà escoltat’.

Després del seu discurs i abans que Gironès hagi tingut la paraula, el públic ja ha dedicat el primer aplaudiment a l’alcalde sortint i fins i tot s’ha alçat una pancarta que deia que no volien cap altre alcalde que no fos Jordi Gironès. Aquest, ha dit que no volia entrar a discutir els arguments de Ros per fer-lo fora de l’alcaldia i ha dit que CiU només ha buscat ‘treure de la manera que sigui el senyor Jordi Gironès de l’alcaldia per motius aliens a la política’.

Tot seguit, Gironès ha indicat que el seu partit ha ‘fet història’ a Riudarenes per haver estat escollit per majoria absoluta en els darrers 13 anys i que també n’ha fet ‘per la feina que ha dut a terme’. L’alcalde sortint ha optat per fer una repassada a les principals obres que ha capitanejat durant aquests anys i ha afegit també el llistat de projectes que tenien pensats per aquesta legislatura i que, segons ha dit, cap altre grup podrà tirar endavant. ‘Tot el treball que hem fet el reivindiquem i ho diem mirant a la cara del qui sigui’, ha declarat desafiador Gironès que ja ha parlat del seu paper en l’oposició. ‘A partir d’avui serem a l’oposició i també ho sabrem fer bé, no decepcionarem perquè representem a la majoria del poble que volem que segueixi confiant en nosaltres i ens torni on hem de ser d’aquí a tres anys’, ha dit.

De fet, aquest mateix dimecres Gironès, ja com a cap de l’oposició, ha entrat una instància a l’Ajuntament demanant la celebració d’un ple extraordinari perquè el nou equip de govern li ‘rendeixi comptes d’alguns assumptes’. Gironès ha agraït el suport que li ha mostrat el poble i, entre un llarg aplaudiment, s’ha acomiadat del càrrec.

Acte seguit, s’ha procedit a la votació de la moció de censura que ha comptat amb els vots a favor dels quatre regidors de CiU més el vot del trànsfuga i els vots en contra dels ara quatre regidors del grup AIR-PSC. Un cop aprovada, el nou alcalde, Jordi Ros, de CiU, ha jurat el càrrec entre els crits del públic assistents que quasi no feien possible que s’escoltés la megafonia de la sala.

Un cop finalitzat el ple, el nou alcalde i el regidor trànsfuga han estat increpats per alguns ciutadans i han abandonat minuts després la sala polivalent. Gironès ha rebut les felicitacions dels membres del partit i també d’alguns dels ciutadans que s’han acostat a donar-li suport.

4 comentaris

Comentari enviat el dia 28-05-2008 a les 19:58:19
El senyor Girones ha estat fet fora de l’alcaldia a traves d’un acte que preveu la democracia. No es questio que el PSC doni lliçons de res, doncs no estan pas legitimats per a dir res… nomes cal veure com estan governant a Catalunya sense ser la força mes votada. Aixi doncs, que el senyor Girones entengui com funciona el joc democratic. Ara a Riudarenes comença un nou temps, on cal deixar marge al nou alcalde sr. Ros de CiU. El senyor Girones ha fet coses ben fetes, pero tambe l’ha errat segur! i si ara li ha passat aixo es per alguna cosa, no es un sant! al final el temps ho posa tot al seu lloc, i el senyor Girones ara esta al lloc que li correspon: a la oposicio, i que treballi per el poble si vol, o si pot…. perque amb el Consell Comarcal crec que ja tindra la seva dosi de poder, que es al final el que sembla voler.
Autor: jordi

Comentari enviat el dia 28-05-2008 a les 18:36:09
Felip Puig……….mans netes
Autor: El SEgador

Comentari enviat el dia 28-05-2008 a les 18:07:14
Noi amb el teu comentari, veig que realment no tens ni idea de la manera de governar d’aquest senyor, potser t’auries d’informar una mica més del que pasa a Riudarenes avans d’escriure comentaris.
Autor: Juan

Comentari enviat el dia 28-05-2008 a les 16:56:39
Quina vergonya senyors de CIU. “No volem dividir el poble”, “El poble no anava bé”, nose si ho heu vist prou bé però nose com us ho fareu per governar amb un poble en contra. Si en Gironès només volia l’alcaldia, vosaltres què volieu? Que heu fet tot el joc brut per tal d’aconseguir-la? Què potser només el volieu fora per temes personals? Això ja ve de fa 13 anys… sempre l’heu volgut fora, no ve pas d’aquest últim any, però mai heu pogut fer-ho a les bones (amb el vot del poble) i ho heu aconseguit amb el joc brut… quina vergonya… fer fora un home que ha estat 13 anys com alcalde del poble d’aquesta manera. Ara ja ho heu aconseguit, a veure si en sabeu tant com dieu i sense el suport del poble.
Autor: Pere

Font: Diari de Girona, dimecres 28 maig

dilluns, 19 / maig / 2008

La legitimitat que donen les urnes no és una patent de cors per dir les bertranades que faci falta per desacreditar el rival. Una premissa que desconeix l’encara alcalde de Riudarenes, Jordi Gironès (AIR-PSC). Va guanyar unes eleccions i ara ha d’afrontar una moció de censura que, si res no canvia, el deixarà a l’oposició. Per més indignat que estigui no pot qualificar alegrement de «lladres» els autors de la moció, ni denigrar la gent mofant-se del seu aspecte físic, com feia dissabte en una entrevista en aquest mateix diari. Això sense comptar la manca de sensibilitat democràtica que denota una asseveració de l’estil «jo sóc l’alcalde de Riudarenes fins que acabi aquest mandat, encara que un altre n’exerceixi legalment». Hi ha vegades que abans d’obrir la boca valdria més comptar fins a deu. O fins a deu mil.

dissabte, 17 / maig / 2008

“La moció era l´única alternativa que ens quedava”

El PSC reclama que els regidors de CiU siguin expulsats pel partit per “falta d’ètica política”. El líder de CiU a Riudarenes, encara cap de l’oposició, està convençut que el canvi d’aires serà positiu per al poble i que, d’aquí a uns anys, es constataran millores en la gestió municipal, sobretot pel que fa al dia a dia més que en els grans projectes.

Riudarenes. CiU és la llista menys votada i governareu gràcies a uns trànsfuga. Això us resta legitimitat política? -No és veritat que no estiguem legitimats. La moció de censura és una figura reconeguda democràticament. Estem legitimats perquè sumem majoria, i l’hem interposada perquè el poble no va bé. Tot i això, no m’agrada arribar a aquest extrem, però la moció és l’única alternativa que ens quedava. Quin paper jugarà l‘exregidor d’AIR-PSC, el trànsfuga?-Encara no ho sabem, però ens ha volgut deixar clar que per ell el càrrec no és una cosa prioritària. El més important és que té idees i si les coses van bé, arribarem a acords puntuals, però ja anirem afinant les coses. José Miguel Martínez és una persona que ens ha demostrat moltes ganes i vàlua i hi seguirem parlant durant aquests dies.

CiU de Riudarenes acaba presentant la moció de censura, sense l’autorització de la direcció del partit

El PSC exigeix als convergents que desautoritzin i expulsin els seus regidors

CiU de Riudarenes i el regidor trànsfuga, José Miguel Martínez, van presentar ahir la moció de censura per fer fora de l’alcaldia Jordi Gironès (AIR-PSC). La moció es debatrà en el ple el dia 28, en el qual es nomenarà com a nou alcalde el convergent Jordi Ros. La crisi política de Riudarenes s’ha traslladat a les direccions dels partits. El PSC exigeix a CiU que expulsi els seus regidors o amenaça de «conseqüències polítiques a la comarca». La direcció de CiU ha dit que no comparteix la moció de censura.

«És un dia trist però necessari.» Així justificava Ros la presentació per part dels quatre regidors convergents i de Martínez d’una moció de censura que el dia 28 els permetrà enviar a l’oposició els quatre regidors de l’AIR-PSC. «Una moció no agrada a ningú. És una eina democràtica que s’utilitza quan hi ha una mala gestió», va dir. Martínez sosté que hi ha donat suport perquè «la persona que governi tingui en compte tot el poble». Afirma que es crearan regidories transversals i ell es quedarà Urbanisme, compartit amb Ros; Esports, amb Montse Valls, i Sanitat. El trànsfuga creu que «el que s’ha fet és a petició del poble» i critica que ahir, de manera anònima, es repartissin pel poble unes fotocòpies amb la seva foto i la frase: «Judes per 30 monedes. Tu per quant?»

divendres, 16 / maig / 2008

Moció de Censura al municipi de Riudarenes

Avui hem presentat la moció de censura contra el senyor Jordi Gironès, ja que ha estat impossible arribar a un acord. La nostra voluntat ha estat parlar amb tothom, i finalment hem decidit el millor per al municipi de Riudarenes.

Després que AIR-PSC hagués descartat el govern d’unitat, vam negociar amb ambdues parts per separat; AIR -PSC, d’una banda i el regidor no adscrit, el senyor José Miguel Martínez per l’altra.

Tot i així, ha estat impossible entendre’ns amb el senyor Jordi Gironès. La nostra prioritat no era l’alcaldia. Per tant, la negociació no ha fallit per un problema de càrrecs, si no perquè demanàvem que s’acomplissin una sèrie de punts del nostre programa i, alhora, que es modifiquessin algunes polítiques actuals.

Així mateix, ens va sorprendre, encara més, quan va manifestar que volia gravar les converses, ja que amb aquest fet mostrà una desconfiança absoluta cap a nosaltres. A més, va introduir qüestions en la negociació que no estaven a les nostres mans, com ara el fet que volgués lligar la negociació local amb el Consell Comarcal.

Finalment, un cop analitzades totes les posicions, el grup de CIU ha decidit presentar la moció de censura, pe tal de formar un govern amb el senyor José Miguel Martínez Santos, ja que és la millor opció per desencallar la política municipal.

D’ara endavant, es farà tot el que sigui possible perquè la política municipal funcioni correctament, i s’escoltarà a tothom per poder atendre el poble de Riudarenes de manera factible.

Sectors convergents qüestionen Jordi Ros

La moció de censura contra el govern de Jordi Gironés (AIR-PSC) a Riudarenes estaria pràcticament decidida. El PSC per la seva banda, estaria fent moviments al Consell Comarcal de la Selva per aconseguir que Gironés acabi essent el president i treure així el convergent Robert Fauria (CiU) de la presidència.

Mentre alguns pensen que simplement el PSC està fintant CiU per veure qui guanya i qui perd, d’altres creuen que CiU no es deixarà perdre la presidència del Consell Comarcal per tal que els convergents de Riudarenes aconsegueixin l’alcaldia. Dins les files convergents en aquests moments hi ha dues postures clares, aquells qui volen donar la màxima llibertat als de Riudarenes perquè presentin la moció i aconsegueixin governar i en canvi, una altra que creu que s’hi juguen perdre una cosa més important: presidir el Consell Comarcal. Al llarg de les properes hores es veurà què se’n deriva d’aquesta lluita de forces, entre convergents i socialistes, a la comarca.

A Riudarenes, en aquests moments Gironés aposta governar amb CiU però sense perdre l’alcaldia. En canvi, els convergents semblen estar més a prop de presentar una moció, que prosperaria amb el vot del regidor no adscrit, que va deixar les files d’AIR-PSC, fa uns dies. En tancar l’edició, aquest diari no havia pogut contactar amb el president del Consell Comarcal.

Acord entre CiU de Riudarenes i el regidor trànsfuga per governar junts

CiU de Riudarenes i el regidor trànsfuga, José Miguel Martínez, tots dos a l’oposició, han arribat a un principi d’acord per governar plegats i han «convidat» l’AIR-PSC, que ara governa en minoria, a sumar-s’hi. Segons el portaveu de CiU, Jordi Ros, el millor seria fer un govern d’unitat. Els convergents, però, ja saben que l’AIR-PSC no acceptarà aquestes condicions. L’alcalde, Jordi Gironès, des que van començar les negociacions, ha dit reiteradament que hi ha dos punts innegociables: l’alcaldia ha de ser per a l’AIR-PSC, perquè ha estat la llista més votada, i Martínez ha d’estar a l’oposició. «Si no en vol formar part, serà ell qui s’autoexclourà», diu Ros.

Per tant, la moció de censura s’entreveu com l’única alternativa. I és molt probable que s’acabi presentant la setmana que ve. Tal com manifesta Ros, el preacord que hi ha amb Martínez inclou punts bàsics de programa. «Encara no s’ha parlat de l’alcaldia, però és obvi que se suposa que serà per a CiU», considera Ros. Martínez entraria a formar part d’aquest nou govern. «Creiem que és una persona molt capacitada per treballar pel poble», diu. El convergent ofereix col·laboració a l’AIR-PSC, però deixa clar que han de «canviar moltes coses». Per exemple, per Ros, la gestió econòmica de l’Ajuntament ha estat nefasta.

El PSC pot prendre la presidència del Consell a CiU si consumen la moció a Riudarenes

Un tripartit amb el suport dels independents substituiria la sociovergència a l’ens.

A la comarca s’està jugant una gran partida d’escacs que es podria cobrar el cap d’algú que no s’ho espera: l’actual president del Consell Comarcal de la

Selva, Robert Fauria (CiU). El PSC està estudiant fer fora els convergents del govern de l’ens comarcal si CiU consuma la moció de censura a Riudarenes i foragita de l’alcaldia l’històric Jordi Gironés (AIR-PSC). Gironés és el polític que el PSC ha designat per compartir amb CiU els 4 anys de presidència del Consell Comarcal, i Fauria li hauria de cedir el testimoni l’any que ve. El PSC ja ha contactat els independents i aquests li han fet saber que no pactaran de franc i que es reservarien el dret d’escollir conselleries.

Un cop que la moció de censura a Riudarenes està meridianament clara, la incògnita era saber si Gironés es prestaria a compartir la presidència del Consell Comarcal amb el mateix partit que posaria fi als seus 13 anys d’alcaldia. Un tripartit d’esquerres que comptés amb el suport d’almenys un dels dos consellers independents podria acabar amb la sociovergència al Consell Comarcal de la Selva, la fórmula política que ja es va adoptar el 2003 després que l’acord entre el PSC i ERC acabés de males maneres, i que es va revalidar l’any passat.

dijous, 15 / maig / 2008

CiU de Riudarenes es planteja presentar una moció de censura en pocs dies

El trànsfuga admet que hi ha molt bona sintonia amb CiU però afirma que no vol càrrecs.

La moció de censura contra l’alcalde de Riudarenes, Jordi Gironès (AIR-PSC) podria ser una realitat en els propers dies, així ho han confirmat a aquest diari fonts de la direcció de la coalició nacionalista a la Selva. L’actitud de l’alcalde vers els convergents durant aquest primer any de legislatura seria un dels motius pels quals es descartaria una possible sociovergència a Riudarenes. A més, al·leguen que l’actuació del grup d’AIR-PSC amb el temps que governa està plena de deficiències i acusen l’actitud de l’alcalde, en determinades ocasions, “antidemocràtica”.

Tot i aquest clar distanciament entre convergents i socialistes, les converses continuen però, en pocs dies es podria presentar una moció contra l’alcalde perquè segons els convergents, hi ha prous motiu per fer-la. De tota manera, aquesta decisió es prendrà de cara a la setmana vinent, per tal de no precipitar les coses.

José Miguel Martínez, el regidor que va deixar el govern de Jordi Gironès i que ara ha passat a ser un regidor no adscrit per la seva banda, afirma que hi ha una clara aproximació amb el grup de CiU i molt bona sintonia. I es mostra predisposat a portar una política objectiva com els convergents. Martínez afirma que “no vull ser res, no vull cap càrrec, només vull que la gent se senti a gust al poble” i ressalta que considera que “no seria lògic ni ètic que es deixi el govern del poble a mans d’una sola persona”, suposant que finalment no prosperés una moció de censura. De tota manera, expressa que si la moció prospera “si va bé, tots els ciutadans ens en beneficiarem”.

Així doncs, si finalment aquesta moció acaba prosperant el líder de CiU a l’Ajutament de Riudarenes, Jordi Ros, es podria convertir en el nou alcalde gràcies al suport del regidor no adscrit.

Font: articles del Punt Diari i Diari de Girona publicats a la web de CiU Riudarenes

Anuncis

Accions

Informació

25 responses

19 05 2008
LNC

Això de fer una moció amb trànsfugues no anunciaven els partits que estaba prohibit per llei ? Crec que una moció a Sils CiU+ICV+AMS és legítima, i més davnat l’escandalosa política d’en Nogué. La de Riudarenes, amb el trànsfuga, no.

20 05 2008
DR

La condicó de trànsfuga respón a un acord dels partits politics. Cadascú és sap les coses del seu poble, i criticar-les des de fora és fàcil. A Riudarenes és correcte.

20 05 2008
LNC

Endevinalla: Si acaba la sociovergència que diuen els articles al Consell Comarcal: Què s’accelerarà a Sils ?

21 05 2008
DR

LNC mira la premsa correctament, al consell hi ha un pacte per escrit. Ell pot ser president essent regigor. No obstant mira també com s’expressa el futur president del consell… quan ja s’havia per les negociacions els motius de la moció… jo del PSC m’ho rumiaria…perquè els ciutadans no ser quin concepte poden tenir… tu que en penses? que imagines que els pot esperar a un govern de Sils quan vagin al Consell…

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/entrevistes/index.html?p_idcmp=2859416

– Se’n penedeix, d’haver incorporat Martínez a la seva llista?

– «Assumeixo tota la responsabilitat. Haig de reconèixer que em vaig equivocar de ple. Però això és com comprar un meló. Jo no sabia que compraria una fruita podrida. Mai hauria imaginat que aquesta persona seria capaç de fer una cosa així. Em va faltar ull clínic.»

– Després de tot el que ha passat, es planteja plegar de la política municipal o pensa continuar a l’oposició?

– «Miri, jo he estat elegit alcalde. M’agradarà veure qui exercirà ara el càrrec, però si és qui tots imaginem, li nego tota autoritat i capacitat. Els mesos ens ho diran. A més, aquesta moció de censura està promoguda per un exalcalde i per una persona amb sobrepès que els dissabtes ve al poble a fer footing. Si pensen que faré com ells, que van plegar, van molt equivocats. Jo plegaré el dia que em mori o quan no em votin els ciutadans. Jo sóc l’alcalde de Riudarenes fins que acabi aquest mandat, encara que un altre n’exerceixi legalment. Sóc el que ha guanyat quatre eleccions municipals consecutives. I ho he fet amb tota justícia i sense joc brut. Deu ser per alguna cosa.»

21 05 2008
DR

DIARI DE GIRONA

Carta oberta al senyor Gironés:

Sóc la filla d´en Miquel Mompió, exalcalde de Riudarenes; la Bet Mompió. Ja fa 13 anys, a les terceres eleccions municipals en les quals el meu pare es va presentar com a alcalde, no va sortir reelegit. Ell amb dos regidors més es va quedar a l´oposició. Per motius de salut -pateix del cor-, va decidir deixar la política i dedicar-se a la seva feina i a la família, la qual cosa sempre li he agraït molt perquè, a més de preservar la seva salut, va poder dedicar-nos més temps. Durant els seus 8 anys d´alcalde, els meus germans i jo el vèiem poquíssim.

Ara, el grup de CiU, partit pel qual es presentava el meu pare, ha ressorgit amb gent nova i jove, amb moltes ganes de treballar pel poble. El meu germà i el meu marit formen part d´aquest grup, però el meu pare es va desvincular de la política en el moment que va haver de dimitir com a regidor, i ja fa més de dotze anys que no té cap vinculació amb la política.

Malgrat això, el senyor Gironés, des d´aleshores, no ha deixat d´acusar i involucrar, a vegades de manera dèspota, el meu pare en afers polítics, i fins i tot en alguna ocasió s´ha ficat en la seva vida personal. No puc comprendre l´obsessió d´aquest senyor vers el meu pare. Fins a dia d´avui, mai no m´he pronunciat respecte cap d´aquestes acusacions, però els fets presents en la política municipal de Riudarenes -s´ha presentat una moció de censura contra el senyor Gironés- han dut l´alcalde a acusar-lo altre cop de coses alienes.

Concretament li atribueix d´estar al darrere d´aquesta moció.

Doncs sàpiga que el senyor Martínez, regidor que ha abandonat el seu govern, i el meu pare, ni es coneixen, ni han parlat mai. El meu pare en cap moment ha estat involucrat en aquests fets polítics, li ho puc ben assegurar. Vostè en té la certesa. Sàpiga que el pare segueix la política municipal de reüll, com qualsevol altre ciutadà, i que de cap manera pot ser el culpable dels seus mals. L´únic responsable del fracàs polític del senyor Gironés és vostè mateix, cosa que es veu que li costa molt d´assumir i tal vegada per això ha de seguir atribuint fets a altres persones, en aquest cas el meu pare.

Li demano que no busqui fantasmes on no n´hi ha, cerqui les causes del seu fracàs polític en la seva actuació diària, i deixi en pau en Miquel Mompió, que des del dia que va abandonar la política és un ciutadà més de Riudarenes. Contesti els seus rivals polítics, la gent que l´acaba de tombar, la gent del seu partit que l´ha abandonat per discrepàncies, els qui estan a primera línia política, o reflexioni, encara que sigui per una vegada, i pensi que potser deu ser que en poc temps s´ha buscat massa enemistats. Si us plau, senyor Gironès, oblidi´s de la gent que ja fa anys que s´ha retirat.

Bet Mompió de Trincheria. Riudarenes.

21 05 2008
DR

Avui hem presentat la moció de censura contra el senyor Jordi Gironès, ja que ha estat impossible arribar a un acord. La nostra voluntat ha estat parlar amb tothom, i finalment hem decidit el millor per al municipi de Riudarenes.

Després que AIR-PSC hagués descartat el govern d’unitat, vam negociar amb ambdues parts per separat; AIR -PSC, d’una banda i el regidor no adscrit, el senyor José Miguel Martínez per l’altra.

Tot i així, ha estat impossible entendre’ns amb el senyor Jordi Gironès. La nostra prioritat no era l’alcaldia. Per tant, la negociació no ha fallit per un problema de càrrecs, si no perquè demanàvem que s’acomplissin una sèrie de punts del nostre programa i, alhora, que es modifiquessin algunes polítiques actuals.

Així mateix, ens va sorprendre, encara més, quan va manifestar que volia gravar les converses, ja que amb aquest fet mostrà una desconfiança absoluta cap a nosaltres. A més, va introduir qüestions en la negociació que no estaven a les nostres mans, com ara el fet que volgués lligar la negociació local amb el Consell Comarcal.

Finalment, un cop analitzades totes les posicions, el grup de CIU ha decidit presentar la moció de censura, per tal de formar un govern amb el senyor José Miguel Martínez Santos, ja que és la millor opció per desencallar la política municipal.

D’ara endavant, es farà tot el que sigui possible perquè la política municipal funcioni correctament, i s’escoltarà a tothom per poder atendre el poble de Riudarenes de manera factible.

CIU RIUDARENES

Publicat per CIU RI

21 05 2008
DR

Tot seguit els detallem quines són les despeses que l’Ajuntament es va oblidar d’incloure I ES VAN ESMENAR EN UN SEGON PLE, DESPRÉS QUE EN EL PRIMER PLE PER LA OPOSICIÓ ES PREGUNTES QUE PASSAVA AMB LES QUOTES. LES QUOTES, EREN LES URBANISTIQUES UN OBLIT DE 585.741 € QUE TINDRIA QUE HABER PAGAT EL POBLE.

21 05 2008
DR

O SIGUI LNC NO ESPECULIS. ES UN TEMA DE RIUDARENES. A SILS JA US HO FAREU.

21 05 2008
anònim

CiU, tot per Catalunya o tot per la nostra butxaca? 😉

21 05 2008
DR

només els ànonims especulen i aixequen crits pancartistes… sense fonament…

com tu… si CIU no ha exposat els motius concrets de la moció… pica l’ullet…això vol dir, que de les 13 mocions, 8 s’han pres a ciu per passar al PSC. SEGONS TU ANÒNIM EL PSC A PARAT LA BUTXACA?

MILLOR CALLAR … quan no es sap el que es diu…

21 05 2008
anònim

Tu també ets un anònim, DR.
Jo no sé que passa al Riadurenes, però mira a Sils:

CiU=blocs i totxos i urbanisme salvatge=enriquiment d’una minoria =massificació=falta de serveis i pèrdua d’identitat

Ara ens volen vendre que hi ha els bons de CiU (el senyor de les cuineres) i els dolents de CiU (l’exalcalde que va anar a inaugurar la oficina d’una immobiliària el dia de la proclamació del nou alcalde sortit de les urnes). Però aquesta peli no cola 😉

CiU, ¿tot per Catalunya o tot per la seva butxaca? 😉

21 05 2008
anònim

Proposo que aquest bloc obri una filial:
“Riudarenes, com més serem més riurem”
Els nostres veïns també tenen marro i ganes de parlar-ne !!!
😉

21 05 2008
LNC

Si passés a Sils pensaria exactament el mateix, sobre transfuguisme es pot opinar al marge de municipi on hi hagi el o la trànsfuga, obviament.

A Sils ja ens ho farem, sense transfugues 😉

De fet els únics que han canviat de partit són alguns regidors d’IdS que ara són d’en Montilla

22 05 2008
DR

CiU= urbanisme salvatge. Ok tot els edificis salvatges construits ens l’última legislatura de CiU tant salvatge han estat aprovats pel Departament de MEDI AMBENT I HABITATGE De GIRONA. AMB ELS SEUS MEMBRES…. ETC ETC … DE QUIN COLOR POLÍTIC DEPENIA??? d’ICV-EUIA. Sr. Biel Jover, ara Emili Santos ( ex-secretari de l’Ajuntament de Riudarenes). Consellereia Medi Ambient i Habitatge ICV.

Ara voleu posar al govern, els d’ICV un senyor que critica els de CiU per la política constructiva els deu seu propi partit han aprovat des dels departaments que governen l’urbanisme salvatge que dieu? feu coña? o treballeu per ICV? O per la Vola o la Copa empreses on treballen regidors d’ICV i que suposats informes il·legals estan investigades pel fiscal anti-curropció… (veure premsa)

Aun no fomem nois… tu LNC la casa on vius és gràcies a IdS… parla clar… no confonguis… que es sap qui ets… passa que clar… perquè no es digui… tu si ets un trànsfuga Sr…

Si no sabeu que és un trànsfuga a informar-vos…

I per cert d’ICV i ERC , jo em preocuparia, al congrés dels Diputats presenten propostes conjuntes que reben els vots del PP, sinó llegeix més i no parleu tant…

22 05 2008
DR

LNC+ANÒNIM= MAQUILLATGE D’ICV SILS

ICV SILS= RENTAR LA CARA DE POLÍTICA URBANISTICA SALVATGE QUE ELLS VAN AUTORITZAR PER ENCOBRIR LA URBANITZACIÓ NOGUER I EN COT.

QUI REP ELS DE SEMPRE, PQ QUI MANAVA NO HO SABIA FER DES DE LA GENERALITAT.

22 05 2008
LNC

No emboliqueu des de Riudarenes contra ICV-Sils, si voleu fer una moció allà endavant, però no es poden negar els fets, que és que la feu amb un trànsfuga. Si aquest home renuncia a l’acta pel que sigui, torna a entrar un sociata i adéu al govern Ros.

A Sils, la meva l’aposta és la Casa Gran del Catalanisme, una CiU capaç de pactar amb ERC i ICV per Vallcanera, per Sils, per la nostra gran Nació. No donaria suport a una moció amb trànsfugues, respectaria la voluntat popular que és IdS=4 CiU+ICV+AMS= 7

I a l’anònim, que en Xico no és en Rovira és evident, no és cap peli, mai han estat el mateix, si mires els acords de govern veuràs que és IdS qui ha canviat la seva possició en materia urbanística fent anant encara més lluny encara que en Rovira. El que abans eren desastres ara són acords definitius i juntes de compensació, per no parlar de Can Celdoni i la qüestió de si el POUM Nogué preveu augmentat l’edificabilitat a les propietats de l’alcalde. És el que té que mani l’engaxina.

Malauradement Sils és un poble on sempre es volen veure foscos interessos on només hi ha reclamacions justes i propostes en positiu sense trànfugues, per complicades que siguin. Millor així la solució serà més forta i elaborada.

Tot i la llunyania ideològica, també vull expressar la meva solidaritat personal amb l’Albert Miralles i la Cristina Simó, el que ha de supotar d’en Nogué i en Cordobés és de mèrit. El que té de bo la política municipal és que la ideologia no pesa tant i es valora més la tasca de les persones en propostes concretes per millorar la situació de les persones, i l’Albert i la Cristina, s’ho penquen per Sils, I diu una Lliberal (amb doble L de llibertat) 😉

Petons.

23 05 2008
DR

Apreciada LNC,

Les dues L de Lliberal d’acord. No obstant. El significat que tu mateixa t’hi has atribuït, reflecteix la LLibertat amb la interpetres la realitat dels teus dits, quan sobre el teclat plasmes en la teva pàgina les noticiesque tu vols a la teva pàgina web. LLibertat nodo en favor d’una causa segons els teus interessos personals per les les masses socials, utilitzant maquinsacions de tot tipus.

Si us plau. La Cristina Simó, es va presentar a unes eleccions al Parlament de Catalunya per ICV. El que presenten a Sils, són mocions de ICV genèriques. Tot el que han fet a Sils, de crítica destructiva urbanística es podria haver evitat si el seus membres de files a la Conselleria de Medi Ambient i Habitatges, haguessin treballat com cal i haguessin corretgit aquest monstre urbanístic que durant les eleccions en culpaven a CiU. I ara que els volen per cobrar més dels ciutadans perquè veuen una opció d’entrar al govern, gràcies a les teves noticies de LLibertat, foten la culpa a Ids. Prou home. Amb la critica no vas enlloc.

ICV ha entrat a Ajuntaments amb trànsfugues! PSC és el que porta el rècord a l’Estat Espanyol!

Tu a Sils, portes la Palma de la Llibertat en Manipulació informativa tipus Jimenez los Santos!

I Riudarenes, d’entrada, no hi ha cap trànsfuga. Primer t’informes. I llavors opines com cal. Ara que com que, tenint present que ets la LLibertat, fes el que vulguis… Però siguis seriosa i ni juguis amb la gent.

Riudarenes és un municipi amb molta gent. I el regidor no adscrit no és socialista. Ni molt menys. Allà tothom ho sap. Allà es vol millorar la qualitat de vida i la política. No es tracta de poder ni de manipulació.

I tu, en nom de la Llibertat ves a una republica africana dictatorial que amb les teves tàctiques periodísques tens futur, hi dic seriosament. En saps un niu, d’embolicar-la sense fonament, de crear caos, sobre especulacions. Sort que internet la gent no hi té enacar molt d’accés.

23 05 2008
LNC

Carai, DR. amb el Jiménez Losantos, com et passes 😉 de bon rotllo eh? però només dono la meva opinió. No busquis res més, no existeix.

Em sembla que la crítica a ICV Sils sí que és genèrica, a Sils aquest grup està treballant bé amb propostes concretes pel poble i les urbanitzacions. Els darrers quatre anys d’en Rovira van ser un desastre però el poble no es refiava d’en Nogué i només va treure quatre. Sort que van presentar al Xico, que té cartell, sinó encara hauria anat pitjor amb el Capdevila (que dóna suport d’amagat al Nogué per una modificació del POUM al solar de la seva fàbrica)

Ara en Nogué encara ho fa pitjor. És necessària fer efectiva la Casa Gran del Catalanisme a tota la nació i això requeriex acords, flexebilitat i reconèixer els altres catalanistes enfront un PP i un PSC espanyolistes.

Sort en la moció, si ho feu bé al govern el poble de Riudarenes ratificarà a les properes eleccions al Jordi Ros.

I no t’equivoquis m’estimo més un alcalde/ssa Catalanista i de progrés que un sociata, però no tant per no veure un trànsfuga allà on està. També de bon rotllo 😉 No he parlat de manipulació ni poder ni tot això que dius…

I no m’enviis a l’Africa que m’estimo la meva Nació!!!!!!!! 🙂

23 05 2008
LNC

Mira DR, de l’enciclopèdia.cat:

trànsfuga
Persona elegida en les llistes d’un partit que no abandona el càrrec després de separar-se del partit que el presentà com a candidat.

26 05 2008
Bloc

dilluns, 26 de maig de 2008

Uns 80 veïns de Riudarenes donen suport a Gironès i acusen de «traïdor» el regidor trànsfuga

L’alcalde actual diu que la moció no és «ni ètica ni moral»

DANI VILÀ. Girona
Una vuitantena de veïns de Riudarenes van expressar públicament el seu suport a l’actual alcalde del municipi, Jordi Gironès. La protesta va servir per carregar contra José Ángel Martínez, que donarà l’alcaldia a CiU dimecres quan es mostri a favor de la moció de censura. Gironès va agrair les mostres de suport i va assegurar que la moció no és «ni ètica ni moral».
Malgrat la pluja intensa que ahir al punt del migdia queia a Riudarenes, una vuitantena de veïns van expressar el seu suport a Gironès (AIR-PSC) i van arremetre contra la moció de censura que donarà a CiU l’alcaldia gràcies al suport de José Àngel Martínez.

Les principals ires es van dirigir contra Martínez. Molts dels manifestants duien cartells amb la imatge de l’exregidor de l’equip de govern acusant-lo de traïdor. En aquests cartells es podia llegir: «Judes es va vendre per 30 monedes, tu per quant?» Un dels veïns va llegir un manifest des del balcó de l’ajuntament en què s’assegurava que la moció es farà amb «premeditació, nocturnitat i traïdoria». També es considera que si bé la moció és una acció legítima «és totalment antidemocràtica» i van reivindicar que «s’apliqui el pacte antitransfuguisme». Una gran xiulada va simbolitzar el rebuig a la moció de censura que afectarà Gironès i en una pancarta es podia llegir: «No volem un altre alcalde. Només volem Gironès.» Durant la concentració, també es van sentir crits en contra de Jordi Ros (CiU), que accedirà a l’alcaldia

Precisament, l’encara alcalde, Jordi Gironès, es va dirigir als concentrats per agrair-los les mostres de suport. Considera que la moció «no és ètica ni moral».

Gironès es va mostrar ferm malgrat la situació actual, que el deixarà a l’oposició i va prometre que tot i quedar-se fora de l’equip de govern «seguirem treballant per al poble». En aquesta línia, va afirmar sentir-se emocionat pel suport rebut i va advertir: «Tornarem a lluitar i tornarem a vèncer.»

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2870241

La foto:

28 05 2008
LNC

Quan fan fora un/a sociata de la cadira la troca que fan és lamentable.

29 05 2008
LNC

“Cliqueu l’aparell: Escridassada mentre el nou alcalde intenta jurar el càrrec”

Aquest titular és clarament inexacte, una cosa és que la moció hagi tirat endavant amb un trànsfuga sociata i l’altre és això que es diu per molt que molesti:

En primer lloc: En Jordi Ros promet el càrrec

En segon lloc: Dir que “intenta” és inexacte atès que realitza la promesa i és nomenat alcalde legal de Riudarenes

En tercer lloc: S’obvia que al final hi ha educats aplaudiments del públic un cop és escollit nou alcalde.

29 05 2008
Bloc

Ros és nomenat alcalde de Riudarenes enmig de crits i xiulets d’uns 200 veïns

Els quatre regidors de CiU i el trànsfuga de l’AIR-PSC fan prosperar la moció de censura contra Gironès

ANNA PUIG. Riudarenes
Xiulets i crits de «fora, fora», «judes» o «botifler» pràcticament no van deixar ni sentir les paraules de Jordi Ros (CiU) quan jurava el càrrec d’alcalde de Riudarenes, després que prosperés la moció de censura promoguda pel seu partit i el regidor trànsfuga de l’AIR-PSC, José Miguel Martínez. Més de 200 persones van assistir al ple d’ahir en què es va destituir Jordi Gironès (AIR-PSC) de l’alcaldia. La gran majoria eren partidaris del ja exalcalde i van fer sentir la seva indignació. També hi eren presents dirigents del partit socialista. De seguidors de CiU, pocs. I de dirigents, cap, cosa que deixava clara la postura de la federació en contra la decisió dels seus regidors.

Ambient molt crispat. Mossos antiavalots rondaven per la zona, però al final no van intervenir. A la sala hi havia partidaris de Martínez i membres de la llista de CiU, però no se’ls va sentir. Eren molt pocs en comparació als seguidors de Gironès. A primera fila, el secretari d’Organització del PSC a Girona, Esteve Pujol, i altres dirigents, regidors i alcaldes socialistes de la Selva. De CiU, ningú. La direcció del partit ja havia dit que no compartia la decisió dels seus regidors.

Ros va defensar la moció de censura «davant la crisi institucional de l’Ajuntament» i va dir que hi estaven «obligats» perquè Gironès no havia aconseguit formar majoria de govern. Va acusar-lo d’«haver promogut la divisió al poble» i demostrar «manca d’iniciativa, desconnexió de la realitat i actituds institucionals que han posat en dubte el nom del municipi». Va assegurar que no es repetiran els errors del passat i que aplicarà un model de gestió progressista i neutral. Després del seu discurs, silenci. En canvi, abans que Gironès comencés a parlar, el públic li va oferir un llarg aplaudiment. El ja exalcalde va respondre Ros dient-li que «viu en una altra realitat». Gironès va enumerar els projectes que ha executat en tretze anys a l’alcaldia. «Hem fet història», va dir el socialista, pel qual «difícilment cap alternativa pot guanyar l’AIR-PSC a les urnes». Va prometre representar «la majoria des de l’oposició» i va acabar dient: «d’aquí a tres anys hi tornarem a ser». Aplaudiments i pràcticament tothom dret.

Els quatre regidors de CiU i Martínez van votar a favor de la moció. Els quatre de l’AIR-PSC, en contra. Ros va jurar el càrrec d’alcalde, però gairebé no se’l va sentir per la megafonia, ja que les seves paraules van quedar ofegades per crits i xiulets.

Font:
http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2008052900_3_268538__Comarques-Noves-obres-complicaran-circulacio-Selva
dijous, 29 maig 2008

José M. Martínez trànsfuga

l L’arriba del trànsfuga de Riudarenes, José Miguel Martínez a la sala polivalent de Riudarenes va concentrar totes les mirades dels assistents i va ser motiu d’una sonora escridassada. El regidor en tot moment va buscar la companyia dels seus nous companys de Govern i va evitar parlar amb cap membre d’AIR-PSC.
José Miguel Martínez tampoc no va fer cap declaració i en el ple no va intervenir, perquè no li tocava. Tampoc no va demanar la paraula.
El regidor, veí de la urbanització de Can Fornaca, va marxar de la sala polivalent havent d’escoltar retrets prou desagradables de veïns que no podien contenir la seva ràbia, de l’estil “a cada cerdo le llega su San Martín” “fora botifler”. En els dies previs al ple d’ahir, Martínez no es va estar d’acusar a Jordi Gironès de governar el poble sense tenir en compte l’opinió de ningú, de ser un alcalde poc dialogant i de ser el culpable de la crisi institucional que viu el poble. També ha patit pintades amenaçadores a casa seva.

Font:
http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2008052900_3_268529__Comarques-Jose-Martinez-trnsfuga
dijous, 29 maig 2008

29 05 2008
LNC

ANNA PUIG.

Una situació que es va produir ahir reflecteix l’ambient que es viu aquests dies a Riudarenes. En la sortida de Martínez, Ros i la resta de regidors de CiU, una dona diu al trànsfuga: «a cada porc li arriba el seu Santmartí». Ell respon: «a algú ja li ha arribat». És un mal començament per a aquesta nova etapa. I és culpa dels uns i dels altres.

Segurament, Ros no imaginava que el dia que accediria a l’alcaldia seria així. Ell i els membres del nou govern van marxar increpats per veïns. Mentrestant, Gironès rebia abraçades i encaixades de mans i sortia de la sala enmig d’aplaudiments i mostres de suport. No sé si el que es va viure ahir mostra el sentiment generalitzat del poble. Ahir a la sala hi havia poc més de 200 persones i al municipi hi ha censats gairebé 2.000 habitants. Agradi o no, la moció de censura és un procediment legal i comença a ser hora que un i altres comencin a posar-hi pau. Hi ha en joc el futur de Riudarenes..

Font: http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2874701 (29/05/2008)

30 05 2008
Bloc

Jordi Ros (Sils, 1976) és advocat especialista en administració pública i, des des dimecres, el nou alcalde de Riudarenes. CiU no ocupava l’alcaldia d’aquest municipi des de 1991

E.P.R., Riudarenes.

Fonts de CiU asseguren que s’han expedientat els quatre regidors de CiU de Riudarenes.
-No en sé res.
No li ho han comunicat?
-No.
Sap que el partit considera que la moció de censura a Riudarenes és un cas perquè l’analitzi la comissió d’antitransfuguisme?
-Ho he llegit a la premsa. Passa amb totes les mocions de censura.
Li va sobtar que cap càrrec de CiU li donés suport dimecres passat durant la moció de censura?
-No em va sobtar gens.
CiU va tenir un progrés notable a Riudarenes en les eleccions d’ara fa un any. Van passar d’un regidor a quatre. Creu que la moció de censura beneficiarà les sigles de cara les municipals de 2011 o que és un suïcidi polític?
-A mi em preocupa la realitat de Riudarenes. Era un pas necessari per assegurar la governablitat del municipi. No m’agrada parlar de suïcidis polítics ni aquesta terminologia. Que el partit faci la seva feina i nosaltres farem la nostra, i el 2011 ja es veurà. Quan hi ha conflicte s’ha de tirar endavant. Tenim la MAT a sobre, un Ajuntament en números vermells, l’empresa municipal de residus Semursa expedientada per Medi Ambient per incompliment de normatives. El temps ens donarà la raó. N’estic convençut.
En aquest govern obert a l’oposició que planteja hi té cabuda l’exalcalde Jordi Gironès?
-De moment és ell qui se n’ha autoexclòs.

E.Padilla, Riudarenes.

Avui (ahir per al lector) és el primer dia que trepitja aquest despatx com a alcalde. Què s’ha trobat a la taula que l’hagi sorprès o consideri que s’ha de canviar?
-El veritable despatx és la sala de reunions, i és el primer lloc on he anat. M’he trobat amb els funcionaris i els he dit que comptem amb ells. A la taula de l’alcalde no hi havia res. Era buida. L’ordinador que hi ha és meu. Personalment, el que m’ha sobtat més ha estat trobar-hi instal·lat el Digital Plus. Ja l’hem donat de baixa. Pel que fa a les meves competències, cal tenir en compte que continua havent-hi uns tinents d’alcalde i uns regidors d’AIR-PSC. Dimecres només es va substituir un alcalde, ara toca fer el cartipàs. Ha estat un dia de nervis.
Per nervis, el dia de la moció de censura. L’ambient es podia qualificar de tibant. Quina impressió en té vostè?
-Jo no he vist cap moció de censura que no hagi provocat tibantor al poble en qüestió. És una eina democràtica, tot i que crec que sóc l’últim per donar lliçons de democràcia, però a vegades a la gent li costa una mica d’entendre que és un recurs legal. Darrere no hi ha motius urbanístics, ni res semblant. Ho dic perquè ha sortit a la premsa i aquest era el motiu de les mocions en altres pobles.
Es va sentir emocionat quan va ser investit alcalde?
-En absolut. Un s’emociona si guanya les eleccions.
Realment va existir en algun moment la intenció dels dos grups de governar conjuntament?
-Per part nostra, sí. Però l’única cosa seriosa que va proposar Jordi Gironès va ser mantenir l’alcaldia, fer fora José Miguel Martínez i a partir d’aquí, que ens donava el que volguéssim.
I CiU què demanava?
-Un govern de concentració, però de debò. No va poder ser. No m’estranya que Martínez marxés. Només calia veure l’actitud de l’alcalde als plens. Portaves una proposta sobre seguretat viària per entrar-la com un acord i no te l’acceptaven.
Han decidit el cartipàs?
-Comptem amb tothom. Crec que ha d’estar obert permanentment. No sé si l’encertarem a la primera. Pensarem sobretot amb la disponibilitat que pugui tenir cadascú.
S’ha esclarit qui portarà Urbanisme? S’ha dit que ho faria vostè, però el regidor del grup mixt José Miguel Martínez, el seu aliat de govern, també se l’ha atribuït.
-Tothom dóna molta importància a Urbanisme. Perquè no em pregunta qui portarà Hisenda? També és un àrea molt important, perquè hem trobat l’Ajuntament en números vermells. A la caixa hi ha dèficit, en negatiu. En principi, Urbanisme ho coordinaré jo.
Martínez va presentar-se amb una llista vinculada al PSC i ara donarà suport a CiU. Se’n refia?
-Totalment. A mi el passat no m’importa. M’importa el que farem ara. Només es pot presentar una moció de censura per legislatura.
Però els pot deixar en minoria. Estem parlat d’algú que s’ha compromès amb dos projectes molt diferents en el termini d’un any.
-Li tenim confiança absoluta. I ell no s’ha compromès amb CiU. De moment, l’equip de govern està compost per un alcalde de CiU i uns tinents i uns regidors que són d’AIR-PSC.
Està dient que obrirà el govern als regidors de l’oposició?
-He dit que tot està obert. Al ple vaig dir textualment que es tindrien en compte totes les propostes. Encara no n’hem parlat. Avui no han vingut. Jo tampoc no els he trucat.
Quina dedicació tindrà com a alcalde i quin sou es posarà?
-Penso venir cada dia a l’Ajuntament. El sou no em preocupa. Dedicació exclusiva a efectes salarials, no.
I quina serà la primera decisió del futur equip de govern?
-Constituir la Junta de Govern.
Però això és un tràmit.
-No. Serà una decisió política. Si em pregunta per obres, treballarem per desencallar l’escola. S’ha d’acabar la piscina, el casal d’estiu encara no està muntat… I Gironès demana un ple extraordinari per justificar accions de govern seves. Deixa l’Ajuntament arruïnat i posa traves.
Gironès sempre es queixava dels plens extraordinaris demanats per CiU. A veure si la butaca li ha contagiat alguna cosa.
-Demanàvem plens extraordinaris perquè no acceptava les nostres propostes d’acord. Eren temes fonamentats i documentats perquè els acceptéssim tots.

Font:
http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2008053000_3_268719__Comarques-trobat-numeros-vermells-Digital-Plus-despatx-dalcaldia
30 maig 2008

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: