Jordi Ros de Sils

1 06 2008

El trànsfuga era del PP

El nou alcalde de Riudarenes havia anat en una llista d´ERC a Sils i el trànsfuga, en una del PP al Vallès

Foto: José Miguel Martínez, regidor trànsfuga de Riudarenes

El nou alcalde de Riudarenes havia anat en una llista d’ERC a Sils i el trànsfuga, en una del PP al Vallès

La confecció del nou cartipàs de l´Ajuntament de Riudarenes encara és un misteri. Desbancat Jordi Gironès (AIR-PSC) de l´alcaldia, qui gestionarà el municipi des del consistori són dos polítics amb currículums ben heterodoxos. Jordi Ros, el nou alcalde, va formar part de la llista que ERC va presentar a Sils en les eleccions municipals de 1999. Més radical ha estat el canvi de paper que ha jugat el trànsfuga, José Miguel Martínez Santos: si el maig del 2007 es presentava de la mà del PSC, el maig del 2003 aspirava a ser regidor pel PP a l´Ajuntament de les Franqueses del Vallès. Anava de número 12.

http://www.diaridegirona.cat, 1 juny 2008

Ros, d´ERC a CiU i de CiU, a on?

E.Padilla, Riudarenes.

Jordi Ros desconcerta. Combina un aspecte clàssic impropi dels seus 31 anys -vestit amb americana i camisa- amb unes metxes que matisen seu cabell ros. Diu, potser en broma, que li agrada la música “maquinera”, la jardineria -concretament, tallar herbes- i anar a pescar. I les matemàtiques. Desconcerta també perquè és nerviós i divaga amb facilitat. Potser per deformació professional -és advocat, i especialista en administració pública-, intenta tombar l’adversari -o interlocutor- amb circuml·loquis interminables que obliguen a qui l’escolta a apuntar-se molt bé les preguntes per recordar el tema de la conversa. Però a vegades, ni així.

La seva trajectòria política no és tampoc habitual. De ser un insospitat baló d’oxigen per CiU a Riudarenes -amb ell com a cap de llista la formació va passar d’un a quatre regidors- potser ha passat a ser el científic que mata la seva criatura. La moció de censura no ha agradat a molta gent a Riudarenes. Diu que li és igual perquè era necessària. No li agrada l’expressió “suïdici polític”. De segon a la llista d’ERC a Sils el 1999 -van treure 67 vots i van quedar fora del consistori- a cap de llista de la segona formació més votada de Riudarenes -només es van presentar dues llistes: CiU i AIR-PSC, que va assolir una majoria absoluta que el regidor trànsfuga Jose Miguel Martínez va trastocar. De participant actiu en la lluita contra la MAT a alcalde que haurà d’encapçalar les al·legacions a l’obra que REE preveu iniciar en breu.

D’esperança blanca dels convergents a aquest municipi, a aspirant a l’expulsió del partit, perquè la moció de censura tampoc ha fet ni un pèl de gràcia a la cúpula gironina.

Alguns li critiquen que visqui a Sils, però ell defensa que va aprendre a caminar a l’Esparra de Riudarenes. Ara hi està rehabilitant l’antiga casa familiar i s’hi vol traslladar. Diu que els seus avantpassats eren “aborígens” riudarenencs. De moment, es pot dir que fixarà la seva residència a l’Ajuntament, tot i que una de les seves primeres decisions com a alcalde ha estat donar de baixa el decodificador de canals digitals que hi ha al despatx d’alcaldia. Assegura que hi anirà cada dia tot i que no tindrà dedicació exclusiva “a efectes salarials”. Hi ha moltes coses a refer, assegura, començant per les finances municipals. L’exalcalde Jordi Gironès el rebat i diu que l’Ajuntament té una salut econòmica “de ferro”. També està oberta la revisió del POUM; Ros assegura, sense que ningú li pregunti al respecte, que la moció no ha tingut res a veure amb motius urbanístics.

Ara, té tres anys per convèncer Riudarenes que defenestrar el carismàtic Gironès d’una alcaldia que ocupava amb majoria absoluta des de 1995 ha estat una bona idea.
D’ERC a CiU, de l’oposició a alcalde, de Sils a Riudarenes, on serà Jordi Ros el maig de 2011 és tot un misteri.

http://www.diaridegirona.cat, 1 juny 2008

José Miguel Martínez

José Miguel Martínez Santos anava de número 12 en la llista que el PP va presentar, el maig de 2003, a les Franqueses del Vallès. Quatre anys després, José Miguel Martínez Santos concorria a les eleccions municipals com a membre de la llista del PSC, en el número cinc. Avui, 1 de juny del 2008, Martínez Santos ha deixat enrera PP i PSC per convertir-se en el trànsfuga que sustenta un equip de govern convergent. I aquest polític (de vocació?) local combina la vida pública amb una feina al sindicat CCOO, al Maresme. Viu a Can Fornaca, el barri que més suport ha donat a Gironès els dies previs i durant la moció de censura. Martínez Santos guarda absolut silenci des que, oficialment, va trencar l’equip de govern del PSC per aliar-se amb CiU. A la sala polivalent, en el ple extraordinari que va acabar amb Ros investit alcalde, una veïna sostenia una pancarta molt dura amb Martínez: “Judas van ser 30 monedes (sic). Usted cuántas?”

http://www.diaridegirona.cat, 1 juny 2008

El convergent Jordi Ros, nou alcalde de Riudarenes nascut a Sils l’any 1976 (Diari de Girona) podria ser l’autor d’aquest àlbum de fotos:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Font: http://www.slide.com

Anuncis

Accions

Informació

14 responses

30 05 2008
anònim

Jordi, et falta la foto del trànsfuga de can Fornaca que t’ha ajudat a pujar tant amunt, au posa-la.

31 05 2008
Anònim

Ànims Jordi!! A veure si aconseguiu que la “República Independent de Riudarenes” s’integri amb la resta de pobles de la comarca i no vagi per lliure com fins ara…

Apa, sort!!!

1 06 2008
Bloc

15 comentaris extrets d’un article del Diari de Girona:

Comentari enviat el dia 30-05-2008 a les 00:11:18
Jo com a ciutadana de riudarenes, vull expresar la meva indignitat sobre la divisió del poble per la política.Penso que els vilatans de riudarenes hauriem de donar un vot de confiança a el Sr Ros i la seva directiva i no alterarnos tan ràpidament.
M’agradaria que contessin amb la oposició ja que ells no han tingut la dignitat per fer-ho.
També voldria donar les gràcies a la Srta.Noemi Blavi i el Sr.Francesc Bota per la seva dedicació al poble en totes les activitats lúdiques al poble.
Ens agrairia que ho continuessint fent ja que els resultats han sigue satisfactoris al poble.
PER UN POBLE UNIT I BENAVINGUT!!!!
Autor: VEINA DE RIUDARENES

Comentari enviat el dia 29-05-2008 a les 23:42:57
Un matrimonio no se separa si no se pierde el RESPECTO .Quien paga las consecuencias son principalmente lo HIJOS
Quien pagara la factura de esta falta de respecto y cuantos años durara el odio engendrado por estos ILUMINADOS de bocas calientes.
El talante y el nivel de un politico se lo conoce por su capacidad de hablar poco y saber pactar.
Pero esta formula es la contraria de los medios periodisticos SENSACIONALISTAS
Autor: ANONIMO

Comentari enviat el dia 29-05-2008 a les 22:18:19
Simplement el jovent del poble en el que em moc sabem que el Sr:Gironés, (si es que se li pot dir senyor) No a tingut mai actitud com a alcalde! També el poble sap que Gironés sa ambuixecat molts diners del poble.
Girones a sapigut possarse el 90% del poble a la butxaca nomes amb MANTIDES I FALTES D RESPECTEE!!
OBRIU ELS ULLS RIUDARENES!!
Autor: JOVE DEL POBLE

Comentari enviat el dia 29-05-2008 a les 20:10:45
El diari de Girona potser hauria de contrastar el que pensa la gent del poble. teniu telèfons perquè us donin la opinió. el sr Gironès és funcionari de SANITAT, i l’únic metge que hi havia a Riudarenes. Quantes targetes sanitaries saltaran? i quina presió ha tingut el poble durant aquest temps?
Can Fornaca: no pot ser una urbanització pirata amb serveis de PEDRALBES. Teniu molt bona vista, a dalt d’un turó, en plena naturalesa i això té uns costs molt elevats. Quan tingueu 70 anys, qui haurà de pagar-vos l’autocar, el poble? I els nens? Quan vareu venir a viure aquí dalt ja sabieu que l’escola era dins el poble. Sabeu els costs d’impostos que es menja tot això?
Autor: Antonio

Comentari enviat el dia 29-05-2008 a les 19:29:56
“Una no veïna”, temps al temps…
Autor: Un que el coneix

Comentari enviat el dia 29-05-2008 a les 18:17:12
Dedicat a “un que el coneix”: veig que ets del ram d’en Gironés, sempre traient draps bruts i atacant a nivell personal. No deixis que l’enveja et torni més verd!
Autor: Una no veïna

Comentari enviat el dia 29-05-2008 a les 16:19:29
PSC APRÈN!!! Els catalans, també van triar Mas, com a President i, us vau ajuntar amb una colla de perdedors!!! Hi ha un comentari, de que investiguin el seu passat. Déu n’hi do!!! Així voleu aconseguir l’alcaldia novament? Treient draps bruts? Foteu llàstima socialistes!!! Fracassats!!!
Autor: MARI PAZ MARTINEZ D’HOSTALRIC

Comentari enviat el dia 29-05-2008 a les 15:42:02
No,no, “xc” i “maite”, si això no té res a veure amb qüestions de catalanisme, tripartits o que faci 24h que és alcalde. Si sou del poble, seguiu la gestió diària de’n Ros, o deixeu qualsevol assumpte que impliqui concentració i responsabilitat a les seves mans i entendreu la que se li vé a sobre a Riudarenes. CiU val més que es posi les piles per buscar un relleu digne, i el PSC només cal que esperi tres anys, si és que el nou alcalde no ha petat abans, perquè si CiU no s’ha espabilat i no surt cap altre partit, a les properes eleccions arrassaran.
Autor: Un que el coneix

Comentari enviat el dia 29-05-2008 a les 15:00:47
Deixeu a la gent jove i amb empenta que trevallin tranquils, avans de que comencin ja els esteu criticant, com es nota que no sabeu tot el que ha fet el vostre ex-alcalde durant aquests 13 anys.
Autor: Peter

Comentari enviat el dia 29-05-2008 a les 14:37:27
El poble no vol un alcalde no escollit democràticament !!!! Ni 24h ni 12h ….. fora ROS i tots els k estan al darrere ……..
Autor: VEÏNA

Comentari enviat el dia 29-05-2008 a les 13:55:36
Ja era hora que el Sr Gironès deixés l’alcaldia. Aquest si que ens ha posat en embolics, de fet, el vostre diari s’ha fet uns farts d’escriure i escriure sobre Riudarenes… i tot i que s’ha intentat manipular la informació.. els del poble sabem com van les coses. Potser el Sr. Ros no serà el millor alcalde, però com goseu criticar-lo si només porta 24h d’alcalde? per cert, deplorable l’opinió de l’editorial. El poble porta molts anys dividit, i la moció de censura no n’es la causa, m’agradaria que escoltessiu el poble abans d’opinar.
Autor: Una altra veina

Comentari enviat el dia 29-05-2008 a les 13:49:31
Pero que a Riudarenes no sou catalans? hauréu d’estar contents de fer fora el psoe españolista del vostre poble, quina vergonya!
Autor: xc

Comentari enviat el dia 29-05-2008 a les 12:28:08
El sr Gironès portava massa temps al govern i se li havien pujat les maneres. Donem un vot de confiança al sr jordi Ros i critiquem-lo quan toqui fer-ho , no ara quan es disposa a dedicar el seu temps i esforços per millorar el poble.
Respecte a que pe vots no va ser triat a les urnes, es veritat, però això no es criticable, si realment els vots dels ciutadans comptesin a la generalitat ara no hi hauria un tripartit, sino el Sr Artus Mas que va ser triat pel poble amb la majoria de vots.
Si acceptem un tripartit, també hem d’acceptar això.
Autor: maite

Comentari enviat el dia 29-05-2008 a les 09:44:13
No coneixeu en Ros. Que es prepari Riudarenes…. Però que no pateixi gaire perquè les seves incompetència i ambició desmesurades el ficaran en algun embolic. Tranquils. Investigueu el seu passat laboral i veureu quina perla.
Autor: Un que el coneix

Comentari enviat el dia 29-05-2008 a les 09:01:59
Sr. Gironés, només li demanaria que tingui paciència per la gent que està al seu favor. El temps posa les coses al seu lloc i aquest ambiciós no farà res per un poble que el vol a vosté. Ja feia molt que aquest home anava radera i al final ho ha aconseguit de la forma més barruera. L’esperem a la próxima legislatura.
Autor: Una veina

Font: http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2008052900_3_268527__COMARQUES-obte-lalcaldia-Riudarenes-enmig-duna-escridassada-general

1 06 2008
LNC

Així que a la candidatura del PSC hi havia un que havia esta del PP i no van dir res a Riudarenes?¿? No és estrany PSC=PSOE=PP=Espanya

Respecte al Jordi Ros, una elecció passar de la caixa de trons que és ERC al partit més gran de la Nació: CiU.

Cada cop veig amb més bon ulls l’alcaldia convergent a Riudarenes: De moment ja no tenen Digital Plus al despatx de l’alcalde.

3 06 2008
Xiulant

Segons tu dons, el Sr. Pique, que abans de ser del PP era comunista, podem dir que PPC=PP=Comunista. Au home una mica de sentit comu!!!
Si no tens cap altre argument per defensar CIU de Riudarenes millor que no diguis res. A per cert, a Sils ens va anar molt bé la canditatura de CIU no? No fotem, en els pobles no s’ha de mirar tant el color del partit sino la persona que està al cap davant!!!!

3 06 2008
Xiulant

I a més el Sr. Gironés si no és un bon alcalde no ho serà ni perque sigui de PSC, ni de CIU, ni de cap altre!!!!!!!!!!!!!!

3 06 2008
ai!

Si et poses al PSC ja diu molt d’un…

3 06 2008
LNC

IU, PSC=PSOE, PP = Espanya.

CiU, ERC, CUP, ICV = Catalunya, La Nació Catalana.

3 06 2008
ANti MAleta

El que s’ha fet a Riudarenes era el millor. I el més intel·ligent és que no es destapi mai el que ha fet el Sr. Gironès. Pk sinó tindrà que anar a viure a un país asiaàtic.

4 06 2008
carlos

muy bien ANti porque como se destape la caja de pandora pasara lo que tu dices

pero las cajas se tienen que destapar porque si no la destapas tu te haces cargo de todos los truenos que tiene esa caja.

y el responsable eres tu. Es lo que a pasado en Sils los IDS=PSC, no destaparon la caja y cuando salga lo quetiene que salir les explotara a ellos.

9 06 2008
Xevi

L’album de fotos, es va fer amb un recull de fotos de gent del poble que les va cedir a l’administrador del bloc de CiU Riudarenes per que les penjes al bloc, no es cap galeria personal d’en Jordi Ros, es per que quedi aclarat el tema, res més.

Si heu de tractar amb algun membre de l’equip de govern actual veureu quina diferencia entre els que hi habia i els que hi ha ara, solsament dic això.

Salut!!!!!!

9 06 2008
LNC

A Riudarenes resoiren pau amb el nou govern, no com a Sils, que es van ENGANXAR al projecte orenetes obligats i amb mala cara.

A Sils volem un batlle com el Jordi Ros i no com el Nogué.

23 06 2008
Anònima

A més de’apujar-se el sou el 100%, m’han dit que aquest Ros es poca cosa, divaga i demana consell cada dos per tres al trànsfuga de Can Fornaca que abans era del PP, després del PSC i ara colabora amb CiU i que no ha après la llengua catalana ni per a parlar en un ple municipal. Anem arreglats amb aquests polítics de tercera categoria. Protagonisme, influències i un segon sou, aixó sembla que busquen.

23 06 2008
LNC

Ell se’l puja un 100 % i no arriba ni de bon tros al que cobra en Nogué…

De moment, ja ha estalviat una querella estúpida de l’anterior alcalde a l’ACA que estalviarà molts calés. A Sils acaben de contractar un advocat per defensar coses personals seves.

No admet comparació, honestament.

A Riudarenes, amb el Jordi Ros, van millor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: