Bicicletada, 14J

9 06 2008

Bicicletada als estanys i inauguració temporada piscina, dissabte 14 J

Bicicletada popular per l’Estany de Sils el 14 de juny

L’Ajuntament de Sils, dins del Centre BTT/FCC La Selva, i l’AMPA (Associació de Mares i Pares de Sils) organitzen una bicicletada popular per l’Estany de Sils. L’itinerari s’iniciarà a les 9:30h al moll de l’estació de ferrocarril i recorrerà la Volta per l’Estany, una ruta BTT de dificultat fàcil, que permet descobrir els valors naturals i culturals de l’Estany, amb obsequi per als 100 primers participants.

En finalitzar el recorregut, s’arribarà fins al pavelló municipal, on hi ha la piscina municipal, i s’inaugurarà la Temporada d’Estiu, amb entrada gratuïta i festa d’inflables d’aigua.

Esteu tots convidats!

Font: Web municipal

Anuncis

Accions

Informació

34 responses

9 06 2008
LNC

Amb el que costa aquesta festa propagandística d’IdS fent servir l’AMPA es podria pagar part del transport escolar.

Si a Vallcanera comencem a promoure baixes de l’AMPA de Sils que no després no es queixin.

Com diem a Vallcanera es pensen que ens hem caigut d’un arbre…

9 06 2008
LCR

Fes esport LNC, que et passes el dia davant del pc (personal computer) i aixó no es bo a la teva edat, tots t’esperem a la bicicletada ni que sigui amb una pancarta IDS=PSC de les teves. Quina es la teva última ocurrència, crear una AMPA sector Vallcanera? Que lliberal !!! Que guai !!!

Petons 🙂

9 06 2008
LNC

Pagueu el transport escolar i baixeu-vos el sous. L’aclariment del pc la fas pel si ens llegeix algú/na d’IdS. 🙂 🙂 🙂

Menys propaganda, més eficiència…. no m’estranya que aneu desfilant cap al PSOE. 🙂

http://lncsils.iespana.es/ampasils.pdf

(tallar i repartir)

Molts petons! 😉

9 06 2008
LCR

Veig que t’has passat al idioma común, l’espanyol.
Quin nivell!
Veig que us he donat una mala idea 😉
“Vayamos a la fiesta!”
Vindreu en bicicleta des del vecindario?

Petons 🙂

9 06 2008
Bloc

A TODOS LOS VECINOS DE VALLCANERA PARK, LAS COMAS Y KING PARK

Venimos observando como el AMPA de Sils, solo trabaja para el pueblo y posiblemente esta al servicio de IdS=PSC y no para las urbanizaciones.

A día de hoy no han reclamado al alcalde que se haga cargo del transporte escolar mientras el Consell Comarcal tiene previsto cobrar un primer recibo este 30 de Junio.

No nos explicamos como los miembros del AMPA trabajan sólo por Sils, y ni siquiera han apoyado la petición de una escuela en el Vecindario de Vallcanera que evitaría desplazamientos y la masificación del actual colegio de Sils que ellos mismos denuncian.

Nuestra indignación ha sido máxima cuando sin reclamarle el transporte escolar gratuito han acordado con el Ayuntamiento destinar dinero del municipio a una fiesta que se podría aplicar al transporte escolar en las urbanizaciones.

Creemos que obedece a que el AMPA está posiblemente politizada por el alcalde y vuelve a darse el caso que sólo trabajan por Sils y no por las urbanizaciones.

Contra estas actuaciones del AMPA y el Ayuntamiento nos vamos a movilizar porque parece que nos traten como si nos hubiéramos caído de un pino. Y ya está bien!!!!! Si no trabajan por las urbanizaciones y sólo por el pueblo démonos de baja del AMPA de Sils!!!!

VAYAMOS A LA FIESTA PERO PARA RECLAMAR AL ALCALDE QUE PAGUE EL TRANSPORTE ESCOLAR Y UNA ESCUELA EN VALLCANERA!!

Font: http://lncsils.iespana.es/ampasils.pdf

9 06 2008
una mare

Quina pena!

Dividir la gent per treure 4 grapats de vots…

9 06 2008
C3PEO

Ja que estem posant sigles, doncs aquesta ja hem van bé… de la Guerra de les Galaxies perquè aquesta gent és d’un altre planeta, em sembla a mi.

Què l’AMPA està polititzada? No fotem, home, no fotem… jejejeje Què bona aquesta.

Que jo sàpigui la bicicleta fa anys i panys que es celebra i és una activitat que tota la mainada i els seus pares esperen cada any. Ara aquests marcians ens volen xafar la diada, casun l’olla!

Pel que es sap l’organitza el centre BTT de La Selva i no costa un duro. La resta d’activitats és per celebrar el final de curs de l’escola i les activitats que fan als nens: Atlètic Silenc, el cole, s’obre la piscina, tothom s’ajunta, tothom menja i s’ho passa bé amb la festa de l’escuma. És un dia esperat i que gairebé s’autofinancia i on les associacions fan un esforç per a què tot surti gairebé de franc.

Au, que sou un xafafestes i amarga actituds, aneu-vos-en a la vostra Estrella de la mort a cercar algun Jeday que us faci companyia.

Jo no dono petons, pesats!

Bip, Bip.

9 06 2008
R2Dedos

Ja ja ja Què bones les sigles. Jo m’hi apunto.

Si alguna cosa sé de l’AMPA es que no són de cap partit polític en concret. Cadascún d’ells, personalment, farà el què sigui, però com a Junta són poc partidistes.

Em sembla que no en sabeu un borall de què, perquè, com, on i quan treballen. Haurieu d’assabentar-vos sobre el què parleu abans de comentar.

Que la força un acompanyi perquè esteu desorientats.

Bep, Bep

9 06 2008
LNC

El millor dels sis capítols de Star Wars (Guerra de les gakàxies pels i les d’Ids) és que la resitència, per justícia, guanya. Passa el mateix ¡que a Star Treck.

L’AMPA està polititzada, com l’aces, en favor d’IdS, per això no defensen el pares i les mares, les nenes i les nens de la nostra urbanització … una pena.

El calés de la festa pel transport escolar !!!!

10 06 2008
carlos

que es lo que estan haciendo en las antiguas escuelas de vallcanera la asociación de santa eulalia.

que pondrán un bar y luego se lo daran para que lo lleve uno de sus allegado

gastarse tanto dinero para nada haberlo echo más grande donde nuestros niños pudieran hacer de todo Ordenadores gimnasia Batuka clases de repaso enfin de todo pero como esto no es el publo.

y como no tenemos derecho a nada ha un pagando más que los vecinos de sils.

10 06 2008
LCR

Una xorrada més de les teves i del teu blog colegui del AVH, tan gran com dir Els calés dels teus benvolguts regidors Alberto-Cristina pel transport escolar !!!! El dissabte demana una bici i vina a Sils, als estanys i a remullar-te, si tens algun nen a la família, porta’l, que li agradaran els inflables, són de franc 😉

Vine a Sils, estàs convidada!
Convida també al AVH!

Petons 😉

10 06 2008
LNC

Típic de sociates: desprestigiar gratuïtament i convidar pagant Vallcanera, a un lloc on es pot anar cada dia gràcies a la feina feta pel Xico….

Per un nou AMPA de Vallcanera, No a l’AMPA de Sils. (Només miren per ells i són pro-nogué)

A més sereu quatre gats, pedalejar amb el Cot és parlar de quina olor fan el núvols??? sun sun sun sun….

10 06 2008
LNC

CRAE a les escoles de Vallcanera, i CEIP a Vallcanera, que l’ajuntament no faci pagar a les famílies… coses que l’AMPA proNogué no vol.

10 06 2008
LCR

CRAE a Vallcanera?, no problem, tel regalem. CEIP a Vallcanera?, sí amb la condició que us segregueu del municipi. Tu tens pots encarregar del tema: en lloc de Recepció, Segregació, preguntali al advocat que teniu. AMPA proNogué?, un insult sectari dels teus, pots crear una AMPA proLNC-AVH-vecindario. I buscat la bici, t’anirà bé 😉

Petons 🙂

10 06 2008
carlos

VIVA EL ALBERT MIRALLES Y QUE VIVA ICV DE SILS LOS MEJORES NO LO QUE HAY COMO EQUIPO DE GOBIERNO EN EL AYUNTAMIENTO

QUE PROMETEN MUCHO EN LOS POGRAMAS ELECTORALES Y DESPUES NADA DE NADA PERO YA LES QUE DA MENOS COMO A TI LCR SOLO HABLAS POR LA VOCA DE TU PASTOR.

SE ACABA EL VAMPIRISMO EN VALLCANERA POR PARTE DE LOS CAZIQUES DE SILS

10 06 2008
LNC

La teva/vostra intervenció diu molt que la teva/vostra colla, LCR.

Que torni la Xibi !!!! i de pas ens digui quina serà la propera d’en Cordobés al Ple. la de les lleis de les obres (tic tac, tic tac) la seguint esperant 😉

🙂 🙂 🙂 🙂

10 06 2008
LNC

I molts, molts petons, dolços petonets, … i que no corrin els nervis pels advocats que s’estan deixant caure per l’Ajuntament de Sils…

🙂 🙂 🙂 🙂

10 06 2008
una mare

Bla bla bla…

10 06 2008
LCR

Aquest ja s’ha posat nerviós, no saps que cal parlar amb la boca neta, sense insultar, no t’hu han ensenyat a l’escola, noi. Aquests dos o tres companys i companyes de viatge acabaran fent perdre vots a ICV i als seus dos regidors. Temps al temps. Miralles, veniu a fer la bicicletada per l’estany o et quedes a casa presionat per aquests companys de viatge.

CRAE a Vallcanera?, no problem, tel regalem. CEIP a Vallcanera?, sí amb la condició que us segregueu del municipi. Tu tens pots encarregar del tema: en lloc de Recepció, Segregació, preguntali al advocat que teniu. AMPA proNogué?, un insult sectari dels teus, pots crear una AMPA proLNC-AVH-vecindario. I buscat la bici, t’anirà bé 😉

Petons 🙂

… Ordenadores gimnasia Batuka clases de repaso enfin de todo pero como esto no es el publo. I pot afegir una mica de sardanes, que sempre van bé, i una aula d’escolartizació d’adults, ni que sigui per a millorar l’espanyol, es clar

Relaxeu-vos i veniu a la festa de dissabte, es de franc, hi esteu convidats!
Tinc clar que la meva colla no és IDS=PSC, però el vostre sectarisme no us permet veure més enllà!

Petons 🙂

10 06 2008
mare

tullo, caziques, echo, ha un pagando, pogramas, la voca … i el bla, bla, bla d’aquesta xafafestes i amargaactituds … conec molta gent de Vallcanera que es disculpa dient que a Vallcanera no tots som així

10 06 2008
carlos

LCR te estas engañando tu mismo gracias a las Urbanizaciones teneis el pueblo que teneis, pero esto se a terminado.

Haber como prosperais a hora en el pueblo cuando no tengais donde chupar

fijate si habeis chupado desde el año 1992 que es cuando el Ayuntamiento tenia que haber recepcionado Vallcanera Park.

Que nos devuelvan lo que nos han cobrado de más durante todos estos años.

Lo mismo que con las facturas del alumbrado publico que vienen a nombre del Ayuntamiento las pagamos nosotros y el IVA lo desgrava el Ayuntamiento.

Solo te digo una cosa porque no pienso decirte nada más.

Faltan pocos días para que se sepa toda la verdad y el tiempo pone a cada uno en su sitio.

Besitos y que te valla bonito.

10 06 2008
LCR

Aquesta es la tesi de les balances fiscals del senyor Miralles, regidor amb nocions d’economia marxista: Sils xucla de Vallcanera igual que Extremadura xucla de Catalunya.

Recepció de les urbanitzacions?, si els vostres arguments son bons, que es faci justicia via advocat.

Corrupteles Nogué?: demostreu-les amb pels i senyals.

Per la resta, sentu molt repetirme. CRAE a Vallcanera?, no problem, tel regalem. CEIP a Vallcanera?, sí amb la condició que us segregueu del municipi. Tu tens pots encarregar del tema: en lloc de Recepció, Segregació, preguntali al advocat que teniu. AMPA proNogué?, un insult sectari dels teus, pots crear una AMPA proLNC-AVH-vecindario.

Insisteixo, buscat la bici i vine a la festa, t’anirà bé 😉

Gracies per llegirme 🙂

Petons 🙂

10 06 2008
carlos

LO MISMO TE DIGO HOY HE ESTADO EN LOS LAGOS Y HAY UN CABALLO PINTADO¡)

10 06 2008
Jo

Us heu deixat d’esmentat el SOPAR al camp de futbol petit, entre les piscines i el colegi, organitzat per l’AMPA i per l’Atletic Silenc. Ja tenim uns 300 comensals que han pagat. Els encarregats del bar del pavelló fan el tiberi. Animeu-vos.

10 06 2008
LNC

AMPA Pro-nogue és un insult? Pro-nogué és un insult? Això deiu des d’IdS ?? brutal !!!!

LCR, el m’han ensenyat és que si dius representar la majoria i vols la segregació, proposeu-la… que “governeu” vosaltres… 😉 o no la voleu? en que quedem?

Corrupteles Nogué? Esperarem amb pèls i senyals que per fi es faci publlicitat del POUM que algun partit ja ha valorat, la resta de ciutadania encara no ho podem assenyalar perque hi ha secretisme (foça incompatible amb els pets i les senyals) però es AMS qui ha confirmat l’augment d’edificabilitat dels terrenys del Nogué… bé això si saps fer servir un PC. ja saps aquests ordinadors personals com el que ha pagat l’Ajuntament a l’alcaldia a proposta del mateix regidor que vol fer-se un xalet en sòl no urbanitzable.

Ara que a Vallcanera hi ha un advocat, secretari municipal, a diferència del vostre, brillantment llicenciat en dret, contra el vostre criteri pronogue-ampa-virgina dieu que bla bla bla… Brutal !!! 😉

Mentre Vallcanera s’omple de gent de pretigi el centre de Sils es degrada. Aquest és el motiu de l’enveja.

Nosaltres volem un CRAE, no criminalitzem ningú, serà pel tracte habitual amb algunes persones de Sils (hi ha molta gen a Sils, que demanen perdó i diuen que no tot Sils és pro-Nogue i demanen perdó per tu LCR)

I darrer i carinyós consell, si vols fer de Clon, apren a caure en contradiccions tant evidents. Que torni la Xibi ! 😉

Petons !!! 🙂

11 06 2008
LNC

Més pèls i senyals sobre les indemnitacions (Cot) Noqué Cot en 9 mesos

http://losilenc.blogspot.com/2008/06/noms-en-nogu-i-en-cot-ja-sumen-ms-de.html

11 06 2008
una mare

LNC: cinèfil poc cultivat. Et faig saber que eren l’R2D2 i C3PO de la resistència, per alguna cosa t’han dit que t’entornis a la teva Estrella de la Mort, Dark Vader de pa sucat amb oli, i no en tornis…

I què la força t’acompanyi perquè estàs desorientat!!

11 06 2008
LCR

Que no t’enteres, contreres. Alliberat de tant prejudici, tots els que no pensen com tu i com el conglomerat LNC-AVH-SIP-vecindario ja penses que són seguidors de l’alcalde i del secretari. Vols protagonisme però no acabas de trobar el teu lloc. Et fan fora del blog de l’AMPA, has de copiar els comentaris dels altres blogs perque al teu …pocs i de kutre qualitat. I tens tics propis de l’HAMPA (amb hac): crides a la okupació de terrenys i a fer fora a no se quin caporal amo d’un xiringuito. Feste secretaria general del SIP, hi ha places vacants a la direcció del nou partit.

“Mentre Vallcanera s’omple de gent de pretigi el centre de Sils es degrada. Aquest és el motiu de l’enveja”, LNC dixit 😉
“Volem els diners de la bicicletada per pagar el transport escolat”, LNC dixit 😉

Et delates. Fesme cas agafa la bicicleta i vine a la bicicletada, a la piscina i al sopar de la nit. No siguis xafafestes i amargaactituds. Sils et convida.

Torna estimada Xibi que amb tu si que aquesta trobava nivell.
La teva manera de fer oposició, barrejant-ho tot, només fa que consolidar l’adversari. Aprèn d’en Rajoy. Fes autocrítica.

Gràcies per llegirme 😉

Petons 🙂

11 06 2008
LNC

La festa és gratuïta per les famílies? Millor el transport pels nens i les nenes 😉 Qüestió de prioritats. A mi em sembla força qüestionable l’elecció de l’AMPA i la seva decisió de no reclamar al Nogué. No defensen Vallcanera. Així de senzill i rebran la meva crítica, si es piquen, es el seu problema.

Clar que això implica enfrontar-se al Nogué… sempre es mes rentable fer creure que hi ha una fosca LNC-AVH-M-X-T 🙂 🙂 🙂 maniobra tothom contra mi, típica de detreminats “caràcters”.

Mai he estat al web de l’AMPA -mai han posat enllaç- Del d’IdS, sí, abans enllaç i ara no. És un orgull 🙂

Star Wars és la saga dels personatges esmentats i Star Treck una mítica sèrie americana que va donar lloc també a diferents pel.lícules de diferents generacions. Però, clar si no se sap distingir entre la crítica a la compra d’un ordinador personal per l’alcaldia i que aquest no hagi d’estar a casa i reforçar la demagògia explicant que en anglès és PC.. on no se sap distingir entre el POUM i l’ONU… què es pot discutir ?

Ah sí, com diu el meu amic aquest que us molesta tant, només sobre quina olor fan els nuvols. 🙂 🙂

Petons! Petons ! i molts més petons, i en especial, per les educadores de les llar d’infants que ja estan patitnt les conseqüències mèdiques i laborals d’aquesta mena de “caràcters”

Apa, a recollir signatures a favor de la segregació, que sino Vallcanera torna a omplir el Ple 😉 jo he d’estudiar una miqueta, que venen els exàmens! 😉

11 06 2008
LCR

Hi ha torpesa o mala llet en intentar acusar a l’alcalde de comprar-se un ordinador personal amb diner públic. Com tens el tema del xiringuito del caporal, hu has resolt?. Heu fet la kale borroka a la finca del regidor?. El lledoner ja veus que està viu, gràcies a la teva campanya 🙂

Amb lo sobrada que (aparentment) vas, no se perquè has d’estudiar 😉

Torna estimada Xibi que amb tu si que aquesta trobava nivell.

La teva manera de fer oposició, barrejant-ho tot, només fa que consolidar l’adversari. Aprèn d’en Rajoy, que es un lliberal dels teus. Fes autocrítica.

Gràcies per llegirme 😉

Petons 🙂

11 06 2008
LNC

Hi ha realitat, LCR, l’alcalde s’ha comprat un ordinador personal pel seu despatx amb calé públic. “Hu” llegiràs a les actes de la junta de govern. Cocretament al punt 6.7 de la sessió de 3 de setembre de 2008.

Fes costat al Franki. 🙂 Va venir a la festa de Can Celdoni. 🙂 🙂 🙂

Veig que em llegeixes tu més que jo … potser no ets tan nova 😉 Et dedicaré una cançó, però gràcies pel teu agraïment i petons 🙂 Torna Xibi !!!

Vaig estudiar una mica més que falta em fa. “Hu” has provat tu? 😉

Petons 🙂

13 06 2008
Capità Picard , nau estelar Enter Prise

Aquí el comandant de la nau esterlar Enter Prise de les Noves Generacions d’Star Trek, efectivament, sóc d’una nova generació dins de la sèrie i crec que sou d’un altre planeta. Potser dels klingkons?

Dark Vader, torneu-vos-en a l’Estrella de la mort d’Star Wars, pobre marcià i que la força us acompanyi perquè esteu desorientat.

Deixeu a la gent tranquil·la que gaudeixen amb els seus nanos el dia de la festa de final de curs!

No faig bla, bla, però si Bip, bip, bop, bop!

13 06 2008
LNC

les tqrequies sabem que la mítica nau s’escriu Enterprise.

al meu gust era millor en capità kirk 😉 de la primera generació.

però clar sóc una cinècil.la 🙂

13 06 2008
un pare

LCR, gràcies per donar aire fresc aquest bloc que semblava abduit…

No ens deixeu Capità Picard!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: