Ple municipal, 12 J

11 06 2008

Secretisme?

Ni la web municipal ni els blocs dels partits i grups polítics de Sils informen de la convocatòria.

Preu d’un ple extraordinari: 2.400 euros

Dissabte 14, ja tenim còpia de la convocatòria, gentilesa del bloc “Des de Sils, camí d’Itaca“:


Foto: imatge d’arxiu; ignorem si, a hores d’ara, el suro municipal inclou la convocatòria de nou ple que el bloc losilenc.blogspot.com anuncia pel dijous 12.

Dijous 12 de juny: Un altre Ple extraordinari.

No paren. IdS s’entesta en una altra modificació pressupostària per comprar vehicles i volen anomenar un advocat per un altre dels habituals judicis que té l’Ajuntament. La subhasta de parcel.les de Les Mallorquines ha quedat deserta i l’Ajuntament vol tirar de crèdit, en un exercici d’imprevissió pressupostària. Des del Bloc reclamem que s’ho paguin ells, sinó és un assumpte del poble de Sils, i sí de persones particulars. Continuarem informant.

Font: http://losilenc.blogspot.com, 7 juny 2008.

Ja ni el bloc d’ IdS informa dels Plens

Després del darrer Ple ordinari, on Sils l’alcalde va rebre les queixes de les urbanitzacions, no només l’ajuntament no informa de la convocatòria del plens, fins i tot el bloc d’IdS que realitzava aquesta tasca, tampoc l’ha fet. La manca del compromís de l’alcalde amb el transport escolar gratuït, sembla la causa que fins i tot està fent plantejar a l’equip de govern retirar el torn de preguntes del públic als plens ordinaris, tot i les seves promeses electorals.
El proper Ple de caràcter extraordinari està convocat demà dijous, 12 a les 20, 30 hores.

Font: http://losilenc.blogspot.com, 11 juny 2008.

Reflexions

1. La web municipal no anuncia el ple, com és habitual. La web municipal de Vidreres, per no anar gaire lluny, sí que ho fa.

2. És el tauler d’anuncis el millor sistema per a comunicar a la ciutadania la reunió dels representats del poble?

3. Recordem que “l’alcalde, Sr. Nogué diu que es farà el possible per donar a conèixer i amb antelació suficient la convocatòria del Ple a la web“ (Ple 4 juliol 2007)

4. ¿És cert que qualsevol ple ordinari o extraordinari costa 2.400 euros a les arques municipals, en concepte d’indemnitzacions a alcalde i regidors?

  • Ple: Presidència 400 €, Regidors 200 €
  • 1 alcalde, 400 euros
  • 10 regidors, 2000 euros

5. Són necessàries tantes convocatòries extraordinàries de plens i comissions?

Consulteu la secció: Pròxim ple municipal

icona.gif Llegiu també:


Accions

Informació

9 responses

11 06 2008
LCR

De què us extranyeu, senyors o senyores administradors del blog?, això és la democràcia representativa, vota un cop cada quatre anys i … un ple extraordinari per aquí, i un altre per allà, calerons a la butxaca i visca Catalunya convergent i socialista. A nadie le amarga un dulce, crec que diuen els espanyols.

11 06 2008
LNC

Secretisme, Sí. I amb la publicitat mínima oficial que tantes vegades criticaven abans.

11 06 2008
Silenca

Jo no se si aneu ben encaminats amb aquests titulars tan crítics. Ens hauriem de fullejar, totes i tots, el recent “Informe sobre la desafecció” publicat per la Generalitat que proposa més transparència, participació i responsabilitat per millorar i reforçar la democràcia.

12 06 2008
LNC

Jo, pel contrari, penso que el titular és massa tou, només es pregunta sobre fets que són certs.

Hi ha ple avui a les 20.30 hores ? SÍ

Costa un ple 2.400 € ? SÍ (400 € alcalde; 200 resta regidors/es)

Fullejat l’informe es proposen consells de participació ciutadana, democràcia participativa i més informació pública i més participació directa de la ciutadania en la presa de decisions. Tot el que no fa IdS quan governa.

Jo, pel contrari, penso que el titular és massa tou, només es pregunta sobre fets que són certs. Hi ha ple avui a les 20.30 hores ? SÍ Costa un ple 2.400 € ? SÍ (400 € alcalde; 200 resta regidors/es)

Fullejat l’informe es proposen consells de participació ciutadana, democràcia participativa, més informació pública transparent i més participació directa de la ciutadania en la presa de decisions. Tot el que no fa IdS quan governa.

Però si anem a la política no formal, resulta que a la pràctica, a més, el govern local considera que qualsevol opinió contrària té un fosc interès darrera. Com si tothom tingués alguna cosa individual a guanyar o perdre. És resulta impossible entendre que hi ha qui, simplement no juga, només es planteja amb ulls crítics qualsevol realitat oficial. Actuen com si l’opinió vingués condicionada exclusivament per les conveniències personals. Per això aquest entestament obsessiu en atorgar personalitats a qui pugui opinar, volent fer més important qui parla que el que es diu, quan el que es diu no agrada.

Una possible explicació de la ciència social és la voluntat dels governs que no governen bé de voler crear una espiral de silenci. Us deixo un enllaç si us interessa el tema:

http://es.wikipedia.org/wiki/Espiral_del_silencio

Tanmateix, si els/les administradors/es del bloc troben que aquesta opinió està condicionada per un fosc interès d’una conxorxa tipus vecindario-SIP tenen el meu permís per esborrar aquest llarg missatge.

No voldria acabar sense destacar que una de les paradoxes de l’esquerra és creure que només els governs vetllem pel bé comú i alhora defensar revolucions. Les revolucions, al meu entendre, a les urnes i per això és necessària informació veraç sobre com i qui ens governa i representa. Per molt que es puguin molestar per opinions políticament incorrectes.

13 06 2008
un pare

bla, bla, bla i bip, bop, bop!!!

Que bé que saps girar la truita davant les crítiques!!!

Et costa molt entomar-les!!!!

16 06 2008
Bloc

Notícies fragmentàries del ple extraordinari de 12 juny 08:

· Impugnaran l’anomenament d’advocat a càrrec de l’Ajuntament del Ple del dijous perquè els denunciats van votar. El ple de passat dijous portarà cua, fonts del bloc, dignes de totes confiança, han anunciat que recorreran davant el Ple Municipal de la corporació aquest acord i exigiran l’absència al debat de la totalitat de la Junta de Govern, per haver participat en les votacions essent part interesada. IdS, s’embolica, encara més

Font: http://losilenc.blogspot.com/2008/06/impugnaran-lanomenament-dadvocat-crrec.html

· En Nogué fa fora del Ple al Jordi que es queda i es peta de riure amb les afirmacions del secretari. Afirmen que el secretari de Sils diu al Ple que una comssió d’afers socials és “com un consell de redacció”. Com que ha estat per dir-li gràcies en euskara (eskerrik asko) després d’apaludir en Miralles es mereix aquesta cançó polticament incorrecta… sabem que el proper ple burxarà en Cordobés i portarà una ikurriña. Recentment en Nogué s’ha fet militant del PSOE. O en Xico fa el salt o caldrà pregar que un l’altre Jordi, en Ros, l’alcalde de Riudarenes, vingui a Sils… Si voleu saber com ha anat el Ple trobareu informació d’aquí dos o tres mesos al web municipal … *

Font: http://losilenc.blogspot.com/2008/06/en-nogu-fa-fora-del-ple-al-jordi-que-es.html

* gràcies per l’enllaç, LNC 😉

17 06 2008
LNC

Musu bat 😉

20 06 2008
LCR

Sortida 2862.
Evident, la LNC té un talp, mascle o femella, infiltrat a l’ajuntament 😉
Regidor o funcionari ?

Petons 🙂

28 06 2008
LNC

És còpia de la que es penja al tauló de la foto tan mal organitzat ;-). Talp salvat/da 😉

No comenceu cap cacera de bruixes a l’ajuntament, prou pateixen amb l’enganxina… a veure si passarà el mateix que a la llar d’infants…

musu bat 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: