Pintades MDV

19 06 2008

MDV: Moviment de Defensa de Vallcanera

Font: Des de Sils, camí d’Itaca

Llegiu també els comentaris de l’article: Cotxe mal aparcat

Anuncis

Accions

Informació

31 responses

19 06 2008
buf

Per què es deixa passar tot? Potser que es comencin a adoptar mesures contra aquesta mena d’actes.

19 06 2008
LNC

Perquè són bretolades, sense més.

Ni que fossin les úniques pintades que hi ha Sils !!!

Per què aquestes molesten especialment? Pel contingut? 😉

Visca el M.D.V. !!!!

Musu bat!

19 06 2008
buf

A mi em molesten totes! Passejar per les casetes dels Estanys i veure pintades, arribar amb tren i trobar-ma una de les millors estacions de la línia pintada, passejar i veure pintades. No m’agrada i se me’n refot la idiotesa que s’hi digui. La broma del llençolet encara, però no les pintades…

Qui la fa l’ha de pagar.

19 06 2008
LNC

Si els calés no van per sous dels regidors de govern i sí pel transport escolar… cap problema 😉

Bona font: De pintades hi haurà més.

Visca l’MDV!!!!

Visca Vallcanera !!! Fins i tot el nostre Rei Negre és millor 😉

19 06 2008
MDV

——– COMUNICAT PÚBLIC ————-

Aquestes són les nostres reclamacions més importants:

1.- Extinció immediata de l’EUCM Vallcanera Parc i que l’Ajuntament es faci càrrec del manteniment i millora com fa, per exemple, a Can Cabriol.

2.- CEIP a Vallcanera per tal de donar servei més proper als nens i les nenes del veïnat i com a solució al finançament del transport escolar i la massificació que pateix el CEIP de Sils

3.- Il.luminació a les carreteres de Mallorquines a l’Hostal Rolls i a la carretera d’accés a les urbanitzacions de Vallcanera Parc i Les Comes.

4.- Augmentar els serveis i equipaments (Instal.lacions, serveis mèdics, finestra de l’Ajuntament, etc.) al veïnat de Vallcanera, sense perdre cap dels que ja té Sils.

5.- Compromís de l’Ajuntament perquè cap família de Sils hagi de pagar pel Transpot escolar, si la Generalitat no ho fa.

6.- Que no es creï una entitat ni junta de conservació a la urbanització Les Comes, un cop recepcionades les obres de l’actual junta de compensació de la urbanització.

Totes aquestes reclamacions estan essent desvirtuades pel Govern de Sils d’IdS-PM i els Serveis Tècnics, fomentant un conflicte entre Sils poble i les urbanitzacions que a Vallcanera ningú vol. No anem contra ningú ni cap veïnat, només reclamem millores i més qualitat de vida per tot el municipi.

Gràcies.

19 06 2008
LNC

Justícia o Pintades !!! Visca l’MDV !!!

🙂 🙂

19 06 2008
Silenca

Conclusió…en Cespedes ha deixat la medicació.

19 06 2008
LNC

Quina rabieta li teniu eh? 🙂 🙂 🙂 Mira que si es presenta pel PPC només per treure-us vots espanyolistes als sociates … 🙂 🙂

No es cosa d’aquest/a o l’altra, és el clam a Vallcanera.

Visca l’MDV !!!! Visca Vallcanera !!!

19 06 2008
LNC

Pobret, deu ser l’únic detingut no incomunicat i amb accés a internet…. que avui ens hem trucat dues vegades … m’ha passat un document molt interessat sobre Can Celdoni. 😉

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

No han detingut l’alcalde per aparcar malament ?¿? 🙂 🙂 🙂

Visca L’MDV !!!!

Les teves fonts deuen ser dels pitjors fons 😉

Musu Bat !

19 06 2008
Xiulant

que patetic, pintar una pared és molt fàcil xo el que no ho es tant és donar la cara i argumentar les coses.
Sobre els servei d’autobusos gratis, això no es competència de l’ajuntamentm, sino de la generalitat, i el que heu de fer és anar allà a queixar-vos.
si els pares han de pagar l’autobus potser seria la manera que els autobusos anirien plens, perquè ara molts d’ells van buits, pk com que es gratis,…
La gent que viu en una Urb. ha de tenir clar que haurà d’agafar el cotxe cada dos per tres i que el nen haurà d’anar a l’escola el poble.
Haver-ho pensat avans si no us sembla bé.

19 06 2008
buf

Una urbanització ja se sap el que comporta a qui hi va a viure. Ves que no demaneu la lluna d’aquí poc.

Coi d’ICV, mal a la Generalitat i mal a Sils. Els que us esbereu sou vosaltres…

Tan de bo ja n’hagin agafat a un i li facin pagar, netejar i altres serveis al poble!

19 06 2008
LNC

I tant…..

El que va a viure a una urbanització ha de reclamar el compliment de la llei 1/2005 davant les trampetes dels governs socialistes i l’enganxina de torn.

De moment el conveni, il.legal, l’ajuntament ha de contractar -il.legalment també- un advocat perquè els quatre que governen pressumptament injurien…

I mentre els i les defensors/es del nucli de Sils, veuen com es degrada, les cases cremen, tot ple de pintades… en lloc de criticar les legítimes reclamacions de Vallcanera hauríeu d’aprofitar una subvenció d’aquestes que va crear el Maragall amb la llei de barris, que cada cop està pitjor el centre.

Visca L’MDV !!!

P.D: Us heu plantejat que pot ser el/s que ho han fet han mira’t la normativa i comprovat que Sils no té previst cap sanció administrativa per fer pintades
😉

🙂 🙂 🙂

19 06 2008
LCR

Aquesta LCN deu ser la inspiradora intelectual del MDV, el gran cervell de la organització i ves a sapiguer si no n’ets l’autora material de les pintades, t’haurem de fer una prova grafològica 😉

Jo diria que fa pocs dies t’has buscat un novio abertzale-aizkolari, et veig molt euskaldun ultimament. El senyor de les cuineres es posarà content quan vegi el seu nom a les parets 😉

El aglomerat creix i creix: LCN-SIP-MDV-AVH-JP-vecindario 😉

Petons !!! 😉 🙂 🙂 🙂

19 06 2008
Un silenc emprenyat

Mira, val més que no digui el que penso de cert personal de Vallcanera… sinó ja veig que m’esborrarieu el comentari.

Bergonya us hauria de fer. Incivisme això és el que proclameu??

20 06 2008
LNC

kaixo LCR !

tu que sembles d’AMS: com és que truquen a la Ma. Josep pel tema del dinar de iaios i les iaies i no li diu res al Tello?

Voleu dir que l’aglomerat que creix no és aquest altre: roviristes-nogué-enganxines-ma.josep?

Saps que les noies també podem tenir nòvies? 😉 Ha costat moltes pintades aquest reconeixement legal ! 😉

Musu bat eta eskerrik Asko ! Gora MDV!! 🙂

20 06 2008
Dominique

Cito a Buf: “No m’agrada i se me’n refot la idiotesa que s’hi digui. La broma del llençolet encara, però no les pintades…”

Sobre la “broma del llençolet” va per la pancarta demanant el transport escolar públic i gratuït que tinc penjada a la finestra?

Ostres, què fort! És per una qüestió estètica? De debó penses que és una broma?

Entenc pel què dius després que no vols què em faci pintades a la pared.

A casa meva hi penjo el què vull i, per cert, et faig saber què el clàustre de professors i el consell escolar ha donat permís per penjar-ne no una, sinó dues, al CEIP. Així que la broma ja no és broma, sinó macrobroma.

I si la gent se’n solidaritza, encara més, perquè ja hi ha gent que està començant a penjar-se els cartells pel transport i la saturació de l’escola als cotxes respectius, així que ens haurem d’acostumar també.

Buf, potser t’he malinterpretat, però si et molesta, pregunta’t el per què t’importa més una qüestió estètica que una reclamació, però a casa meva faig el que crec que haig de fer i opino el que crec que haig d’opinar sobre el què veig què és injust, malgrat visqui a escassos 100 metres del centre escolar.

Apa, bona nit i salutacions!

20 06 2008
LNC

En defensa d’en Buf, Dominique, he de dir que es refereix a una pancarta als estanys, no pas a la teva. No us piqueu que sembla un malentès.

La pancarta que cita en buf és aquesta: http://losilenc.blogspot.com/2008/06/noms-60-tota-la-comarca-i-lajuntament.html

L’MDV no ha fet cap pintada als Estanys, sé no hi hauran pintades, només més pancartes. 😉

Musu bat eta Gora MDV!! 🙂

20 06 2008
buf

Dominique, en cap moment he pensat en un llençol penjat al balcó o a la finestra de cadascú perquè som ben lliures -si no és ofensiu, esclar-. Jo em referia al llençol del mirador dels Estanys.

Jo sóc el primer que vull l’escola i l’institut. I jo no hi he pas d’anar, però és que fa misèria que a sobre vindran amb pedaços socialistes i ecologistes de debò amb els seus barracons i a última hora. Jo vull el millor pel poble i no es fa des de cap lloc. A part de les reclamacions de l’AMPA que les recolzo erquè són legítimes i respectuaoses.

Les de Vallcanera no respecto gens les maneres. Ah, i LNC, si el centre s’està degradant haurem de deixar les inversons -que no corresponen- de Vallcanera perquè hi ha prioritats!

Buf…

20 06 2008
LNC

Inversions a les urbanitzacions de Vallcanera ? No em facis riure, buf, si paguem fins i tot el que no toca, ni per temps ni per matèria ….

La pena és que després vindran tots els partits rotllo Sils, som tots/es bla bla bla prometent, sense credibilitat, tot això que ara demanem. En Miralles és l’unic que està treballant per Vallcanera i les urbanitzacions des del començament…

😦

20 06 2008
buf

I el uqe ha obert l’olla de grills…

20 06 2008
LNC

IdS, demanat obres innecessàries, signants convenis i no tenint neutralitat a una assemblea… et sembla poc? 😉

Musu bat!

Més pintades MDV !!!!

20 06 2008
Anònim

Bé que fa en Miralles defensant els seus vots a Vallcanera, però no només vota la gent de Vallcanera en unes eleccions. Tampoc sé si suscriu totes les begenades que alguns de Vallcanera vesseu a aquest bloc.

20 06 2008
buf

Tant com guanyi a Vallcanera, tan com perd a Sils en Miralles…

20 06 2008
LNC

Tant com pugui perdre IdS-PSC defensant l’enganxina a Sils…

Els millors jocs són el suma no zero. 😉

21 06 2008
Celdoni

Si veieu a la LNC fent pintades i teniu el mobil a ma feu-li una foto pel darrera, que així surtirem de dubtes El caporal del bar pròxim al centre cívic es posarà content.

21 06 2008
LNC

iepsssssss que jo només pinto estelades al suros de la uni. 😉

Però gràcies MDV. Si els de Can Celdoni es piquen és que Vallcanera guanyarà.

🙂

Musu bat !

21 06 2008
Sargent primer

Potser el caporal aquest amic d’en Cal Celdoni, necessita posar-se content perquè a ell si que l’han enganxat amb fotos fent de cambrer, 😉 . Ai caporal, en quin embolic t’ha ficat el de Can Celdoni…. 😉 🙂 Què poc coneixes el poble, ni al seu veïnat li fan cas, no pinta res, l’alcalde li diu “joan, calla, joan” i tu fent-li cas… 🙂 🙂

25 06 2008
Dominique

Buf, perdona pel malentès, però últimament els ànims estan caldejats i amb aquests pseudònims una ja no sap ni amb qui parla i quasi bé ni de què!

Cap problema!

25 06 2008
buf

Perdona per haver escrit amb ambigüitat! 😉

Ànims amb l’escola i l’institut! Per cert, al Quadern xalen molt però les obres no sé quan pensen començar… :/

25 06 2008
Dominique

Amb tot el nostre desànim us hem de comentar que no en sabem res tampoc. No hi ha cap notícia encara, malgrat estem molt atents i a sobre de tots ells: Ajuntament i Educació.

Hi ha rumors que la setmana que ve hi ha una reunió per parlar-ne. Us mantindrem informats.

Gràcies !

25 06 2008
Marc

Sort i Fets!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: