Junta de govern, 2 juny

9 07 2008

Fragments de l’acta de la junta de govern local de 2 de juny de 2008. Aconsellen llegir-la sencera clicant aquí

Junta de govern local de 2 juny 2008


14.- Nomenament advocat defensor personació recurs ordinari 218/2008.

– En data 29 d’abril de 2008 i amb registre d’entrada núm. 1546 el Jutjat Contenciós Administratiu 3 de Girona notifica el recurs interposat per Fundació Privada Plataforma Educativa contra l’acord núm. 13 de la Junta de Govern Local de data 22 de gener de 2008, que declara la incompatibilitat de l’activitat de Centre Residencial d’Acció Educativa, i contra l’acord núm. 42 de la Junta de Govern Local de data 18 de febrer de 2008 que desestima la llicència d’obres, expedient 2008/9, per a la reforma d’un habitatge unifamiliar aïllat, i la llicència per a l’exercici de l’activitat de Centre Residencial d’Acció Educativa, expedient 29/2007, al carrer Països Catalans, 4.

Abandona la sessió el Sr. Joan Cot Porcell, per considerar-se part interessada en el tema següent a tractar.
15.- Aprovació de l’avantprojecte de construcció d’un habitatge Exp. 2007/216 (resolució d’al·legacions).

Primer.- Cal desestimar les al·legacions formulades pel senyor … atès que la resolució d’aquest procediment correspon a la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona d’acord amb l’article 48 del Decret Legislatiu 1/2005, de 26 de juliol …

Font: http://www.webgipal.net/Sils/download/080602Cg%20DOC02.pdf

Anuncis

Accions

Informació

5 responses

9 07 2008
LNC

Cal desestimar les al·legacions formulades pel senyor Jordi Cespedes i Martínez atès que la resolució d’aquest procediment correspon a la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona

Com es poden desestimar les al.legacions d’un procediment que correspon a la Comissió Territorial d’Urbanisme ?

En tot cas se les haurà de donar trasllat El Síndic es posarà les botes amb l’enganxina a Sils. Esperem que no hi hagi cap trauma

9 07 2008
LNC

“14.- Nomenament advocat defensor personació recurs ordinari 218/2008.

– En data 29 d’abril de 2008 i amb registre d’entrada núm. 1546 el Jutjat Contenciós Administratiu 3 de Girona notifica el recurs interposat per Fundació Privada Plataforma Educativa contra l’acord núm. 13 de la Junta de Govern Local de data 22 de gener de 2008, que declara la incompatibilitat de l’activitat de Centre Residencial d’Acció Educativa, i contra l’acord núm. 42 de la Junta de Govern Local de data 18 de febrer de 2008 que desestima la ”

Una altra.. que no estava negociant l’alcalde ? Quan gunayi el CRAE qui pagarà les despeses? Com és possible que sigui el mateix advocat assessor el que representi l’ajuntament…. no hi trobem cap conflicte d’interès? perquè acaba cobrant per l’informe i pel judici…. Ai enganxina.. que s’acaba el xollet Sicart.

9 07 2008
LNC

Què és això?

474 FRANCISCO CORONADO – ESTUCS I PUNTURES CORONADO
290,00 Fra pintar paret robatori caixa forta

!!!!!!

18 07 2008
LEGIONARIO

Os dejo un trozo de este informe. Yo no se que haceis en este pueblo. Pero Sils no se merece esto. Nunca había habido tanta crispación Imagino que son los nuevos políticos.

Si os dejo este trozo de este informo, os lo dijo porqué publicais cosas que no son. En un pueblo vecino (Riu.), los de la Izquierda empezando por su ex-edil estant totodos denunciados por incumpliento de la ley de protección de datos. Y por publicar nombres de familiares, así como menoscabo al honor, tanto en boleties municipales, como partidistas como en la prensa).

Informe 0235/2008, de la Agencia de Protección de Datos Españoles. Corporación a particulares, se ajusta a lo dispuesto en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal.

“los ficheros tributarios, sometidos a las limitaciones previstas en la Ley General Tributaria, la cesión de los datos en que consistiría la consulta se encuentra amparada por el artículo 11.2 a) de la Ley Orgánica 15/1999.
En todo caso, debe recordarse que, los cesionarios sólo podrán utilizar los datos en el ámbito de sus competencias, toda vez que éste es el límite establecido en la Ley de Bases de Régimen Local, indicando a su vez el artículo 4.2 de la Ley Orgánica 15/1 999 que los datos “no podrán utilizarse para finalidades incompatibles con aquellas para las que los datos hubieran sido recogidos”. Por ello, la utilización de los datos se limitará al ejercicio de la función de control prevista en la Ley, sin que sea posible que los concejales den ningún tipo de publicidad a los datos ni los cedan a ningún tercero, ya que la cesión a terceras personas carece de fundamento legal.”

18 07 2008
LNC

El pitjor que tenen és que després quan perden un judici que anul.la aquests acords amb noms als que donen tanta publicitat després s’ho callen. Ho amaguen. Que li preguntin al Pere Arco, que va haver de suportar el mateix mobbing que ara han patit les educadores de la llar d’infants i la gent de vallcanera, la que li desetimen recursos il.legalment.

VOLEM AUDITORIES URBANISTIQUES I DE GESTIO !!!

Petons 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: