Els nens de Sils, Ció Abellí

1 08 2008

.

.

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

La inauguració de l’escultura va ser presidida per l’alcalde Rovira una setmana abans de les eleccions del 27 M; pura casualitat 😉

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

1. L’escultora gironina Ció Abellí va inaugurar diumenge [20 de maig de 2007] l’escultura Els nens de Sils, a la plaça Canigó de la població selvatana. Aquesta és la tretzena obra pública d’Abellí, que és autora, entre d’altres, de l’escultura Ava Gardner, de Tossa, i L’atleta del GEiEG, totes dues de l’any 1998.

Font: El Punt Digital, 23.05.2007

2. Web de Ció Abelli i Vídeo Els nens de Sils Ció Abellí, (Girona 1963) alumna de l’escultor Ricard Sala, és llicenciada en Belles Arts, especialitzat en escultura, per la Universitat de Barcelona.

Llegiu també: Vandalisme a la plaça Canigó, 25 de juny

Anuncis

Accions

Informació

9 responses

1 08 2008
LNC

Aquest Bloc cada dia és millor. Ratlla l’excel.lència. Enhorabona.

1 08 2008
buf

L’Administració del bloc és molt bona, la llàstima són els comentaris ara. Abans es debatia de veritat i sense insultar!

1 08 2008
Veïna

Qui se n’hauria d’ocupar d’aquesta neteja , en Joan Cot ( via pública) o en Carles Taberner ( educació , cultura) o el cap de la brigada?. I que passa amb aquesta gravilla blanca que sempre està escampada per la plaça Canigó , qui va tenir l’ocurrencia de posar aquest material tan fora de lloc?

1 08 2008
buf

També és un desastre la reforma del passeig Sts. Cosme i Damià. Total per deixar-ho igual o pitjor. La gravilla no va bé!

1 08 2008
buf

I posar gespa a la nova plaça Mercè Rodoreda ja ni en parlem…

1 08 2008
grizz

No pretenc defensar, en cap moment, l’estat dels parcs i jardins municipals, però estic totalment en contra de posar gespa amb la quantitat de metres cubics d’aigua que requereix per manternir-la.
Per cert, la grava del Canigó és un atemptat contra els genolls dels nens/es.

1 08 2008
Veïna

I un atemtat al bon gust, quan tenim graves autoctones tan maques i que no s’escampen!

Posats a criticar, l’altra dia vam anar al bar del centre Cívic, hi havia gent que fumava a dins ( bar de fumadors?) i ens va semblar que la tele sempre era d’alguna cadena espanyola, telebasura inclosa, i cap de catalana, com si fos un bar privat on el propietari fa el que vol …

1 08 2008
Laura

Doncs jo sóc visitant del Centre Cívic i sempre hem fan fumar fora, a més la propietària dóna un servei molt bo i informa i promou les diferents activitats del centre. El que he vist i hem comentat amb és que els de sempre juguen amb diners a cartes i no crec que sigui un bon exemple pels nens que un ex-alcalde i un secretari municipal ho facin ni al centre cívic ni a altres bars com se’ls veu.

2 08 2008
Anònim

La que fuma a dintre (i a més a sobre els fogons) és la propietària, vergonyós!! I a la tele només hi ha nanos jugant amb la consola, quan crec que això, s’hauria de fer a la tele que tenen al local jove.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: