Teulada del CEIP

3 08 2008

Goteres, massificació, barracons …

Pares i Ajuntament reclamen que Educació repari el teulat de l´escola

Aquest estiu també s’havien de fer obres d’ampliació al centre, però per ara estan aturades. Les aules de l’escola van quedar inundades amb la forta pedregada que va haver-hi el mes d’abril.
E.BATLLE.

El CEIP Jacint Verdaguer de Sils està pendent d’una ampliació per part del departament d’Educació de la Generalitat que ha de suposar que el centre tingui més serveis, com ara una sala polivalent i despatxos. Però a més, aquest projecte també inclou refer la cuina, ampliar una aula i arranjar la teulada. De fet, aquest últim punt és el que reclamen amb urgència des de l’Ajuntament de Sils i des de l’Associació de Pares i Mares (AMPA) de l’escola, perquè no volen que es repeteixi l’episodi del mes d’abril, quan per culpa d’una pedregada l’escola va quedar inundada però per sort, era a mitja tarda quan ja no era horari lectiu i no va suposar cap risc per als alumnes. El problema rau que tot i que el projecte d’ampliació ja fa temps que està aprovat encara està pendent l’adjudicació i tot i que es pogués adjudicar el setembre, segons fonts del departamen d’Educació, les reformes del teulat i l’ampliació no es farien aquest any.
Per altra banda, des d’Educació es va anunciar aquesta setmana un replantejament de prioritats per arreglar escoles i fer-ne de noves a causa de la crisi econònica i sembla ser, que es prioritzarà fer noves escoles i per tant, l’ampliació del centre escolar de Sils podria quedar apartat. De tota manera, l’obra de la teulada com és d’urgència es podria incloure en un pla especial per aquest tipus de reformes de més necessitat, recorda el president de l’AMPA, Marcel Sallent. De fet, com ressalta l’alcalde de Sils Martí Nogué (Ids) per la seva banda, és el que s’ha demanat al departament d’Educació ja que si hi ha “una nova pedregada o pluges fortes l’escola quedarà inundada”. Per tant, explica l’alcalde que una de les opcions que s’ha instat és a separar el projecte d’ampliació de la restauració de la teulada.

Pel que fa a tenir una nova escola en el futur, ja que el CEIP Jacint Verdaguer està saturat, de moment no es començarà ni tampoc hi ha cap data, segons ha explicat l’alcalde. De tota manera si finalment Educació prioritza fer escoles noves, podria ser que optés per la de Sils, va ressaltar el president de l’AMPA.

Font: DdG, 20 juliol

Llegiu també:

Anuncis

Accions

Informació

5 responses

3 08 2008
LNC

Ara que IDS ha ha col.lat a la Vírginia Torres com a única candidata a presidir l’AMPA i l’han promés anar a la llista d’ IdS del 2011 (millor per la resta) No dubto que l’AMPA del CEIP podrà treballar amb menys intoxicacions de la colla d’IdS. Tota la gent diu que en Marcel és competent. Modest consell: Si l’AMPA exigeix directament a la colla d’IDS, saltant-se l’enganxina, aconseguiran les millores.

3 08 2008
LNC

vull aclarir que la virgi va a l’AMPA del SES !!! Sorry. 🙂

4 08 2008
buf

Potser que es preocupin de construir el nou institut i no val amb 2 barracons. Ja prou mal fa la mala situació de l’emplaçament com perquè a sobre treballin amb obres tot el curs, amb mancances d’equipaments i amb un espai amb perill de fer-se mal! A més, per què han tret una plaça als del Carrer Mallorquines?!

I l’empresa que gestiona la urbanització se li ha d’exigir ser-hi a les bones i a les dolentes. Quan tot era bonic bé s’hi van posar a tot drap i ara no tiren…

Potser caldrà fer un reportatge fotogràfic de seguiment! No és ni lloc ni maneres!

4 08 2008
buf

I la vergonya de massificar l’escola ja té tela també. Per què no tenen dret els nens a un pati digne?

S’ha de dotar d’equipaments (escola i institut) la zona de davant de l’actual escola per poder disposar de la zona esportiva allà mateix. I no cal pensar gaire per entendre això! Alhora que es posa un gimnàs al pavelló…

3 09 2008
Bloc

Pel que fa a l’escola del poble, el CEIP Jacint Verdaguer, que havia d’ampliar-se durant l’estiu, finalment no s’ha reformat i tampoc s’ha arreglat el sostre del centre escolar, que es va malmetre durant el curs passat quan hi va haver una forta pedregada i es va filtrar tota l’aigua a l’escola. Nogué afirma que “l’Ajuntament ha assentat el sostre” però que Educació no té diners per a una actuació definitiva.

Font:
http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2008090300_3_285044__Comarques-Alumnes-dESO-Sils-Riudarenes-estrenen-institut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: