3 projectes AMPA

10 08 2008

Pissarres digitals, biblioteca …

La tranquil·litat del mes d’agost…

Publicat per ampajvsils in General, Llibres i material escolar – 9 Ago, 2008

Bé, gent, només saludar-vos i comentar un parell de coses:

Projecte “Tic, tac, toc, toc”. Pissarres Digitals:

Ja hem decidit i engegat la compra de les Pissarres Digitals per l’escola! Després de l’esforç a la Llotja de Sils i la dotació pressupostària de principi de curs prevista per la despesa junt amb el centre, ja està fet.

Anirà així:

Una pissarra per cicle (1r-2n, 3r-4t, 5è-6è;), una per la biblioteca i una a educació infantil (P3,P4 i P5).

Pensem que és un projecte innovador i engrescador que dota a l’escola amb un dels materials més actuals i atractius per ajudar als i les mestres en la seva tasca.Teniu informació sobre el tema a la nostra web.

Suposarà un canvi en l’estil d’aprenentatge i en la forma en què els professors donen algunes de les seves matèries. En aquest aspecte, educació té Formació permanent sobre Pissarres Digitals i a Internet hi ha penjades mil·lers de fitxes i treballs fets per professors i alumnes per aquest tipus d’instrument multimèdia. Ara, des de la nostra escola, podran fer el mateix.

També suposa una preparació per als alumnes ver l’entrada en els centres d’educació secundària i superior ja que aquest tipus d’eines cada vegada són més habituals.

– Llibres i material escolar:

També us anunciem que ja estem reben llibres i materials per al curs que ve. Les editorials i les distribuidores van complint els terminis i hem començat a preparar-ho tot. Gairebé tenim tots els cursos enllestits de material i a punt de distribuir per classes. Els llibres estan gairebé inventariats i podem començar a fer les bosses individualitzades.

– Biblioteca escolar:

Aquest curs passat era el tercer any del Projecte plurianual Biblioteca Escolar i hem volgut tornat a dotar de llibres la biblioteca amb títols molt bonics i interessants, intentant emplenar de contingut els buits trobats en algunes matèries, com Medi social, educació en valors, atlas de geografia actualitzats, DVD, música, etc… També hem intentat fer recerca de contes i històries relacionades amb àrees interessants per l’escola amb il·lustracions i d’autors de qualitat per a què els nens i nenes en gaudeixin plenament.

Ara estem acabant d’ordenar els nous títols i els nanos es trobaran amb l’espai diferent, només lleugerament, pel sol fet d’haver retolat totes les prestatgeries segons la CDU i per nivells lectors.

De cara al nou curs tenim pensades algunes coses a fer amb els lectors i lectores que ja us explicarem quan l’iniciem.

També estem construint un nou espai virtual que anirà concretament sobre la Biblio del qual ja en tindreu notícies.

Fins aleshores res més… Ens veiem al setembre. Què gaudiu de les vacances als que encara en teniu i afegir que els que volgueu venir a donar un cop de mà, només ho heu de dir.

Salutacions! I gràcies pel suport!

La Junta de l’AMPA

A SILS, PROU SATURACIÓ! VOLEM UN CENTRE ESCOLAR NOU, JA!

Font: bloc de l’AMPA

Anuncis

Accions

Informació

3 responses

11 08 2008
Pare

Podrieu dir si seran pissarres digitals (amb projector) o “pissarres digitals interactives” (gran pantalla tàctil) ?

16 10 2008
ampasils

perdò pel retard…

Les pissarres són grans pantalles tàctils, és a dir que amb un sol toc de dit fem el “clic” del ratolí.
Es com tenir una gran pantalla d’ordinador a la paret.

Es concepte és una mica embolicat perquè tant per a una com per a l’altra es fa necessari un projector + la pissarra + connexió a un pc que ens facilitarà l’entrada d’informació (connexió internet, CD, DVD i arxius propis dels programes)

Són molt, molt interessants i, ara que ja les hem provat, són estupendes!

La Junta
Gràcies pel suport

A SILS, NECESSITEM UNA NOVA ESCOLA !!! VOLEM EL NOU CENTRE ESCOLAR JA!!!

16 10 2008
una madre de Sils afectada

QUIEN LO DICE LA VIRGINIA EL NUEVO COLE EN VALLCANERA
%d bloggers like this: