Mòduls prefabricats, SES

15 08 2008

vs. Colegio.Alemán

Les fotos superiors són del dia 14 (arribada dels mòduls prefabricats del SES de Sils) i del 15 d’agost (els barracons ja muntats). Les fotos inferiors són de la Deutsche Schule Barcelona on el president de la Generalitat porta els seus fills.

Llegiu també: SES de Sils, agost 08


Consulteu també: Escoles

Anuncis

Accions

Informació

8 responses

15 08 2008
Mare

Hi ha diners per a expos, aves, sous blindats de polítics i alts funcionaris, noves seus de consells comarcals, pero no per tenir un CEIP i un IES com caldria. A aixo li direm el nou IES de Sils?, uns barracons que semblen moduls penitenciaris provisionals, lluny del pavelló poliesportiu …

15 08 2008
buf

Si enlloc de pagar busos escolars, tant de sous de la brigada i segons quin depilfarro més compréssin els camps de davant l’actual CEIP podríem estar orgullosos. Però ens toca ajupir el cap…

15 08 2008
LNC

L’administració no compra terrenys els expropia. També rep del que s’urbanitza, lliure de qualsevol càrrega.

Quina mània tens buf amb el bus escolar gratuït quan és una mesura molt encertada, en espera del CEIP que necessita Vallcanera.

15 08 2008
LNC

Aprofito tinc una amiga que és ex-alumna de la Deutsche Schule i diu que fora que és cara i els idiomes res d’especial, per cert allà el català gairebé marginal.

16 08 2008
buf

Ja ho sé que l’Administració expropia i rep una proporció del que s’urbanitza. Això no treu que dediqui part del pressupost a adquirir bons terrenys per a serveis…

Per exemple, el gran parc que teniu a Vallcanera, per què a Sils no el tenim? Un parc com aquell davant l’actual CEIP donaria per espai d’esbarjo i concentració d’equipaments. Tot junt amb la zona esportiva.

Bus gratuït, mesura encertada en quin sentit? El benefici per la població no és de suma zero sinó de dèficit.

17 08 2008
LNC

Si no és de suma zero (en termes de teoria de jocs) vol dir que és bo, perquè el que guanyen les urbanitzacions no ho perd el nucli. És la clau.

El bus escolar gratuït, garanteix un dret fonamentat, el de l’ensenyament. Si l’ajuntament l’ha de pagar queda perfectament compensat pel que rep de la resta d’administració pel població.

Crec que és una preferència majoritària de la gent de Sils, que la despesa vagi a serveis educatius abans que en tractors o places a Can Cabirol.

Et recordo que Sils no té dèficit que han fet diverses modificacions pressupostàries per destinar 240.000 € de superàvit, i és per l’augment de població resident, destacant que és a Les Comes i a Vallcanera Parc on més augmenta any rera any.

L’únic dèficit constatat, provat i comprovat és el fiscal entre les urbanitzacions i el poble. 😉

petons

3 09 2008
Bloc

Alumnes d´ESO de Sils i Riudarenes estrenen institut

El nou SES de Sils entrarà en funcionament el 15 de setembre.

SILS | EVA BATLLE
L’insitut de Sils ja està a punt per obrir les portes i acollir uns 70 alumnes de Riudarenes i Sils. Els nois, estudiants d’ESO, s’estalviaran el desplaçament fins a Santa Coloma de Farners, on fins ara s’escolaritzaven els alumnes de secundària d’aquests municipis. L’obertura d’aquesta Secció d’Educació Secundària (SES) a Sils respon a una llarga reivindicació dels municipis propers a la capital de la Selva, i també es vol posar fi la saturació de l’IES Santa Coloma.

El dia 15 de setembre començarà el nou curs escolar a Sils amb uns 70 alumnes de primer d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) al SES de Sils. Segons l’alcalde de Sils, Martí Nogué (IdS), en aquests moments tot el mobiliari ja està a punt i s’estan fent els últims retocs per començar les classes amb normalitat. Pel que fa a l’edifici definitiu de l’institut, encara no té ubicació concreta ja que l’Ajuntament de Sils està revisant el POUM. De tota manera, Nogué va recordar que un dels terrenys que s’havia proposat al Departament d’Educació és a prop de la nova llar d’infants de Mallorquines i “no els va semblar malament”.

Font: http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2008090300_3_285044__Comarques-Alumnes-dESO-Sils-Riudarenes-estrenen-institut

31 12 2008
Bloc

Comenteu a “SES de Sils”
%d bloggers like this: