Dinamita

20 08 2008

Havent dinat, a TV3

Anuncis

Accions

Informació

2 responses

21 08 2008
buf

Des que mana el PSC… TV3 està cada vegada pitjor! Prou trispartit d’esquerdes!

2 09 2008
buf

Arruinar TV3
Salvador Sostres · 2/9/2008

L’audiència de TV3 ja no arriba ni al 12 per cent. I no és un problema ni de nova immigració, ni de més cadenes, ni de res més que la programació de la televisió nacional de Catalunya és una autèntica porqueria, un insult a la intel·ligència, no hi ha per on agafar-la. Fa pena. El programa de la tarda d’aquest estiu fa venir literalment ganes de vomitar, costaria de trobar una col·lecció d’idees tan pèssimes, de comunicadors tan fallits i d’intel·ligència tan escassa en cap altre programa de televisió. Telescombraria, deixa’m dir-ho, és això. Pura escombraria. La merda és quan no en saps, quan no arribes, quan no dónes la talla, com passa ara amb TV3, amb els seus informatius i els seus programes. I allò de fer sortir despullada la gent a explicar les seves vivències sexuals i els seus traumes? Pura escombraria televisiva, sense cap audàcia.

A més a més, TV3 difon una visio del món ridícula, patètica; i una visió provinciana de Catalunya, sucursalista, reduïda a pur folklore dins d’Espanya. La cosmovisió socialista, la cosmovisió cosmopolita, la cosmovisió preintel·lectual d’una esquerra que ha fracassat sempre, i d’un espanyolisme arnat, cursi fins als extrems del borderline, un espanyolisme fins i tot ja superat, de fa molts anys, per l’autèntica Espanya, molt més moderna que aquesta tonteria infinita dels Pellicer i companyia. TV3 és una vergonya. El que ha fet el tripartit amb TV3 ha estat una vergonya, un escàndol, una humiliació com als mitjans de comunicació públics no se n’havia vist mai cap. Hauria de ser delicte arruïnar d’aquesta manera tan salvatge un patrimoni nacional.

Convergència va deixar una programació de qualitat, i no pas sectària perquè de sociates n’hi havia tants com ara. Convergència va deixar una televisió capdavantera, i no es pot dir que el 2003 no hi hagués ja més que molta competència. Convergència va crear una televisió nacional digna, útil, i forta. El tripartit, com ha fet amb la resta de Catalunya, sense cap mena de pietat, l’ha destruïda. Cal fer esment, també, a què amb Convergència, TV3 no era una televisió espanyola com ho és ara -espanyola i socialista. Socialista sí que ho era una mica, però no espanyola. Quan es deia “al país”, es referien sempre a Catalunya. Cal dir també que Convergència no va fer una televisió sectària, com fastigosament ho és ara. I per acabar cal recordar que tots aquests megasous que cobren personatges com la Rosa Cullell i l’Albert Sáez, es demostren completament inútils. Abans la tele, a banda de ser molt millor, infinitament millor, ens sortia molt més barata. Com el govern, com la nació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: