Jordi Ros dimiteix

23 08 2008

El silenc Jordi Ros dimiteix com alcalde de Riudarenes

Foto superior, DdG, l’alcalde sortint; foto inferior, DdG, l’alcalde entrant

L’alcalde de Riudarenes dimiteix després de poc més de tres mesos a l’alcaldia
Actualitzat a les 15:00 h 23/08/2008

Girona.- L’alcalde de Riudarenes, Jordi Ros, va dimitir del seu càrrec divendres al vespre en un ple extraordinari al qual no va ni presentar-s’hi. Ros havia aconseguit l’alcaldia a través d’una moció de censura amb el suport d’un regidor trànsfuga feia poc més de tres mesos. El regidor Narcís Colomé farà d’alcalde en funcions fins que algú substitueixi Ros i es preveu que entri com a regidora la número sis de la llista, Mònica Borés, ja que el número cinc de la llista ha renunciat a entrar-hi.

http://www.3cat24.cat

Llegeix també:


Accions

Informació

5 responses

23 08 2008
Bloc

dissabte, 23 d’agost de 2008
L’alcalde de Riudarenes, Jordi Ros, dimiteix en un ple extraordinari en el qual ni tan sols es presenta

El regidor Narcís Colomé farà d’alcalde en funcions fins que s’elegeixi el substitut

JORDI COLOMER. Riudarenes
L’alcalde de Riudarenes, Jordi Ros (CiU), ha renunciat a seguir a l’alcaldia quan feia poc més de tres mesos que havia aconseguit el càrrec amb el suport d’un regidor trànsfuga. La renúncia es va presentar ahir en un ple extraordinari al qual ni tan sols va assistir-hi Ros, que ahir no va poder ser localitzat per aquest diari. Ara s’haurà de convocar un altre ple extraordinari per escollir el proper alcalde. De moment el regidor Narcís Colomé (CiU) farà d’alcalde en funcions.

Ros hauria justificat la seva renúncia al càrrec al·legant motius personals. El regidor Narcís Colomé, que de moment fa d’alcalde en funcions, va assenyalar ahir que la marxa de Ros no significa cap canvi polític en el consistori, i que la intenció del govern actual és continuar en els càrrecs. «No hi ha cap replantejament», va assenyalar Colomé. Sobre el nom del proper alcalde, Colomé va afirmar que encara s’havia de discutir entre els membres del grup. La renúncia com a alcalde i regidor de Jordi Ros farà entrar un nou regidor al consistori. El número cinc de la llista ha renunciat a entrar-hi, i qui substituirà Ros serà Mònica Borés, que anava de número sis a la llista.

La convocatòria del ple d’ahir es va fer d’urgència al mateix migdia, i segons Jordi Gironès (AIR-PSC), l’alcalde anterior, de manera «incorrecta». Gironès va afirmar que no volia entrar de moment en valoracions per «respecte» al poble, i que aviat el seu grup comunicaria als ciutadans de Riudarenes quina és la seva posició respecte dels darrers esdeveniments.

Ros havia assolit l’alcaldia el 16 de maig passat, amb la qual cosa ha estat poc més de tres mesos en el càrrec.

El Punt
http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2973919

………………………………………………………………………………………………………….

dissabte, 23 d’agost de 2008
Tres mesos convulsos

Jordi Ros va arribar a l’alcaldia el 16 de maig gràcies a una moció de censura que va aconseguir tirar endavant gràcies al suport del regidor trànsfuga José Miguel Martínez. Martínez s’havia presentat en la llista d’AIR-PSC, liderada pel fins fa tres mesos alcalde, Jordi Gironès, però va decidir passar-se al grup mixt i donar suport a CiU per fer alcalde Ros. El grup de CiU va presentar aquesta moció sense el suport de la direcció del partit. La presa de possessió de Ros va ser moguda, i va ser nomenat alcalde enmig de crits i xiulets d’uns dos-cents veïns, que van mostrar el seu descontentament.

A partir d’aleshores els plens han estat força tensos, amb crits i enganxades, els regidors de CiU van ser declarats oficialment trànsfugues i van sorgir notícies que implicaven Ros en un cas d’engany per poder obtenir una baixa laboral. Tot i això, i fins a la notícia d’ahir, Ros sempre s’havia mostrat disposat a continuar perquè estaven «legitimats per governar».

El Punt,
http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2973839

…………………………………………………………………………………………………..

la veu de l´oposició ´Estem passant una situació de vergonya col·lectiva´
L’equip de govern va convocar ahir un ple sorpresa, a esquena de Jordi Ros, on es va aprovar la renúncia per consens
03:04

RIUDARENES | E. BATLLE
L’alcalde de Riudarenes, Jordi Ros, va dimitir ahir del seu càrrec per sorpresa i d’amagat. Transcorreguts 87 dies de la seva investidura, l’home que ha sumit la política local en un estat de xoc permanent des que va arribar al poder plegava. Un ple extraordinari convocat amb gran secretisme, i al qual Ros no va assistir perquè ningú no el va informar, acceptava la dimissió de l’alcalde per unanimitat. Els motius de la renúncia: personals, segons la versió oficial. Narcís Colomé, fins ahir tinent d’alcalde, és l’alcalde accidental, i Marta Borés, que anava de número 6 a la llista de CiU, entra a l’equip de govern (qui anava de número 5, Josep Solé, hi va renunciar).
La convocatòria de la sessió extraordinària arribava als regidors de l’oposició per telèfon, pels volts de la una del migdia. A aquella hora se’ls comunicava que a les 14.30 hi havia ple a l’Ajuntament per votar la sortida de l’alcalde. Sense gairebé temps de reacció, la sessió començava amb les cadires reservades per al públic plenes. Alguns testimonis expliquen que l’equip de govern de CiU va haver d’escoltar paraules no precisament afalagadores. “Mentiders!”, els retreien alguns dels assistents.

Aquest nou capítol de la convulsa vida política de Riudarenes va començar a escriure’s dijous al matí. Narcís Colomé i el regidor trànsfuga, José Miguel Martínez, van anar a casa de Ros per convèncer-lo que plegués. Els seus companys al govern consideraven que el millor que podia fer, i el millor que li podia passar a l’Ajuntament, deien, era que Ros dimitís. Alguns regidors parlen d’absències massa habituals i prolongades de l’alcalde sortint.

Un Jordi Ros abatut relatava ahir a aquest diari sentir-se “desil·lusionat”. El seu somni era “ser alcalde”, afirmava, per a continuació recordar que dimitia per “justícia, veritat i legalitat”. Sobre la visita de Colomé i Martínez, Ros es mostrava dolgut i contundent alhora: “Van acorralar-me”, diu. D’aquella trobada, l’alcalde accidental i el trànsfuga van sortir-ne amb una renúncia per escrit de Ros qui, molest, explica, a tall d’anècdota, que “em van robar el bolígraf que vaig fer servir per a la renúncia”. Jordi Ros ha fet arribar una carta a CDC de Girona on detalla els motius de la seva dimissió. Diari de Girona va intentar posar-se en contacte amb el president convergent, Eudald Casadesús, però va resultar impossible.

Qui més va insistir a Ros perquè dimitís va ser el tránsfuga José Miguel Martínez, paradoxalment el regidor que li va donar l’alcaldia, en detriment de Jordi Gironès (PSC-AIR). “Deia que parlava en nom de tots quan demanava la meva dimissió”, recorda Jordi Ros, que afegeix: “I quan no et deixen treballar, plegues”. L’alcalde sortint observa que el clima que hi havia entre els membres de l’equip de govern era més aviat “tens”, i que mentre “jo i la Montse Valls (regidora) treballàvem”, la resta “posava traves a tot”. Diu que des que va signar la renúncia només un dirigent de CiU de Santa Coloma de Farners, de qui no vol dir el nom, i la regidora entrant, Marta Burés, havien anat a casa seva.

Narcís Colomé, de la seva banda, atribueix la dimissió de Ros a “motius personals” i al fet que el batlle dimissionari “ha rebut pressions per totes bandes”. Nega que ell i Martínez decidissin anar a visitar Jordi Ros a casa seva, sinó que hauria estat l’exalcalde qui els va demanar que hi anessin. I assegura que “l’Ajuntament portava dies buit”. En qualsevol cas, el fet que Ros tingués previst redactar una segona versió de la seva carta de renúncia confirmaria la versió que el ple d’ahir va ser convocat a esquena seva.

Assitents a l’urgent ple d’ahir expliquen que la sala era plena a vessar. Hi feia molta calor, i entre el públic s’hi trobava la nova regidora Marta Borés. Alguns dels presents acusaven els regidors de CiU de “falsos”. Més tard, un cop finalitzada la sessió, diversos testimonis van veure a serrallers canviant els panys de l’Ajuntament: “Potser és la prova definitiva que han obligat en Ros a renunciar?”, es preguntava un veí del poble.

Jordi Gironès (AIR-PSC), l’alcalde que CiU i Martínez van foragitar de l’alcaldia, creu que Ros ha estat “manipulat” pels seus. En el ple, el cap de l’oposició va demanar al trànsfuga “que presenti la dimissió si té dignitat”. Gironès va lamentar que l’equip de govern no oferís una explicació sobre “les raons” de la dimissió. En el proper ple, Riudarenes triarà el tercer alcalde del mandat.

L’alcalde accidental, Narcís Colomé, diu que segons “la versió oficial”, que ell mateix difonia ahir, Jordi Ros ha dimitit per “motius personals”. Colomé, primer tinent d’alcalde i, en principi, home de confiança de Ros, ja li trobava pegues al seu excap poques hores després que s’hagués fet efectiva la dimissió. “L’Ajuntament portava dies buit”, es queixava. Diu que la decisió “es va discutir amb el grup municipal”

La visita que José Miguel Martínez i Narcís Colomé van fer a casa de Ros dijous al matí va precipitar-ne la dimissió. Aquest diari va intentar ahir, insistentment, posar-se en contacte amb Martínez, però va ser impossible. Segons Ros ha estat l’home que el va fer alcalde el més interessat a fer-lo caure ara. “Deia que parlava en nom de tots quan demanava la meva dimissió”, manifestava l’exalcalde.

Alcalde reelegit el maig del 2007, a Jordi Gironès la dimissió del seu successor i rival no el va agafar amb el peu canviat, perquè temia que acabaria passant. “Estem passant per una situació de vergonya col·lectiva”, “de col·lapse absolut” es lamenta, i haurien de “plegar tots”, en referència als regidors de CiU i José Miguel Martínez, als quals acusa de manipular Jordi Ros “com uns pocavergonyes”.

Diari de Girona,
http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2008082300_3_283257__COMARQUES-Dimiteix-lalcalde-Riudarenes-mesos-despres-investit

……………………………………………………………………………………………

14 comentaris a l’article anterior:

Comentari enviat el dia 23-08-2008 a les 13:34:52
el que tindrien de fer els del Ciu és plegar tots, i en Jose Miguel Martínez marxa i qu no tornés mai més perquè mira que està fent al poble. jo sóc del poble i mai he anat a votar,però veig que tindré que anari pequè és una vergonya això.
Autor: riudarenenc

Comentari enviat el dia 23-08-2008 a les 13:20:47
a on es el defensor de les causes perdudes ? en Cullbruth
Autor: gigi

Comentari enviat el dia 23-08-2008 a les 12:58:52
Crec que hem de valorar aquesta situació globalment. Ara el poble navega sense timo. Quant de temps pot aguantar el poble així es la meva pregunta? Estic d’acord que fora la gent que no serveix per un lloc públic. El eix del mal encara esta enmig de aquest embolic, que es el tránsfuga, el ex acalde es fora (que vist de fora semblava que patia del síndrome de Calígula del antic Roma). Estic desitjant que torni la normalitat al poble.
Autor: Joana

Comentari enviat el dia 23-08-2008 a les 12:20:03
Per què entre tots no ens posem d´acord i deixem de votar ?
Autor: gigi

Comentari enviat el dia 23-08-2008 a les 12:19:15
Pues si tinguesiu l´alcaldessa que tenim a Salt anirieu arreglats. Es l´exemple de la ineptitut. Només sap contestar: “No ho sé, li contestaré al proper plé” Deu meu a on arribarem !!!
Autor: saltenc

Comentari enviat el dia 23-08-2008 a les 11:37:05
els polítics d’avui en dia deixen molt que desitjar, sobretot els polítics municipals de pobles petits/mitjans, són de pa sucat amb oli! La majoria o són uns ineptes o actuen en benefici propi. O totes dues coses. On anirem a parar!
Autor: selvatana

Comentari enviat el dia 23-08-2008 a les 11:33:24
no nomes passa aqui, sino a tot arreu. son tots uns xorisos. a sta coloma tambe hi ha cada personatge! nomes miren pels seus interessos
Autor: xavi

Comentari enviat el dia 23-08-2008 a les 11:18:14
La política municipal s’ha de regenerar. Hi ha molt d’oportunista i inepte en busca de feina assegurada i d’un bon sou. No tothom serveix per a la cosa pública. Foc nou i fora els inútils, que n’hi han, i molts!
Autor: Carles

Comentari enviat el dia 23-08-2008 a les 11:04:52
Quina barra. Quina indecència. Quina poca vergonya. A més d’haver traït als seus antics companys de govern (AIR-PSC), aquest trànsfuga “senyor” Martínez, ara també traeix a la persona que el va acollir amb els braços oberts. Això se’n diu tenir una mentalitat perversa. A qui li tocarà ara? Si li queda una mica de dignitat, acabi de fer la feina i dimiteixi també.
Autor: Un veí

Comentari enviat el dia 23-08-2008 a les 10:45:21
la núm. 6 la borés també sera trànsfuga?
el núm. 5 en Solé també serà trànsfuga?
Autor: incògnit?

Comentari enviat el dia 23-08-2008 a les 10:30:09
NO EN VAN TROBAR CAP MÉS PER ALCALDABLE I AQUESTES SÓN LES CONSEQUENCIES.
Autor: UN D’AIR

Comentari enviat el dia 23-08-2008 a les 09:43:01
Ara sembla ser que, a més de robar alcaldies, es dediquen a robar bolígrafs. Més baix ja no es pot caure.
Autor: Josep

Comentari enviat el dia 23-08-2008 a les 09:39:33
Aquest Sr. Martínez és un bon element. En llenguatge vulgar, se li dóna el nom de repugnant. No sé on treballa ni si els seus caps han anat seguint la seva trajectòria a Riudarenes, però sí que una cosa vull dir: jo no el tindré pas mai al meu costat.
Autor: Rosa M.

Comentari enviat el dia 23-08-2008 a les 09:08:05
Després de lleguir aquesta notícia, estic al·lucinat. Aquests personatges són de ficció? Per que de ser reals, tenen menys seny que un mosquit. M’agradaria que algú em sapigués donar una interpretació, si hi és, de tota aquesta esquizofrènia que està vivint Riudarenes.
Autor: Pere

Font: DdG,
http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2008082300_3_283257__COMARQUES-Dimiteix-lalcalde-Riudarenes-mesos-despres-investit

25 08 2008
Anonymous

Riudarenes abans era conegut pels pagesos que van plantar cara als castellans a la guerra dels Segadors, ara es la riota de tota la comarca, gracies al Jordi Ros i al transfuga de can Fornaca. Es va doblar el sou pero com que era un xic inutil va contractar un gerent. No tornis.

25 08 2008
tito toti de la Barceloneta

Anda han echo lo mismo que los IDS=PSC de Sils doblarse el sueldo es lo que hizierón el Martí el Cot y el Taberne.

A hora son los Castellanos los que se enfrentan a los palleses que han vendido sus terrenos para hacer pisos.

26 08 2008
Bloc

dimarts, 26 d’agost de 2008

Narcís Colomé (CiU) s’entreveu com a nou alcalde de Riudarenes en substitució del dimissionari Jordi Ros

La decisió està pendent d’una reunió de l’agrupació local aquesta setmana

ANNA PUIG. Riudarenes
Narcís Colomé, número 2 de la llista de CiU a Riudarenes i actual alcalde en funcions, es preveu que rellevarà el també convergent Jordi Ros al capdavant del govern municipal. La decisió, però, l’hauran de ratificar els membres de l’agrupació local en una reunió que se celebrarà aquesta setmana. El canvi a l’alcaldia està provocat per la sorprenent dimissió de Ros, la setmana passada. Segons ha pogut saber aquest diari, el ja exalcalde es va veure obligat a deixar el càrrec per motius de salut.

«Suposo que tinc molts números per assumir l’alcaldia, però s’ha de reunir el grup i decidir-ho. Encara s’han de discutir els serrells», diu Colomé. El cert és que l’alcalde en funcions, pel fet de ser el número 2 de la llista i el regidor de més edat i amb més experiència, li ve tot de cara per ser nomenat nou alcalde de Riudarenes. L’agrupació local es reunirà aquesta setmana –els darrers dies Colomé ha estat fora de Riudarenes per motius familiars i hi tornava ahir al vespre– i prendrà una decisió. «La solució ha de ser ràpida», reconeix el mateix Colomé, adduint que aquesta situació d’incertesa que es viu al municipi no es pot perllongar.

Per la seva part, Ros va manifestar ahir que havia deixat l’alcaldia «forçat» pels seus companys de govern. El mateix Colomé i el regidor trànsfuga José Miguel Martínez es van presentar dijous passat a casa seva per exigir-li que dimitís. Segons ha pogut saber aquest diari, en realitat la causa han estat problemes de salut que, tal com van explicar fonts properes, li impedien exercir el càrrec amb normalitat. «Al principi em vaig enfadar, però ara estic tranquil. Em volien callat», sosté Ros.

La dimissió de Ros es va fer efectiva divendres passat en un ple extraordinari convocat només amb una hora d’antelació i al qual no va assistir el fins llavors alcalde. Poc després de la sessió es van canviar els panys de l’ajuntament.

L’OPOSICIÓ, A LA FISCALIA
D’altra banda, el cap de l’oposició, Jordi Gironès, va presentar ahir una instància a l’Ajuntament donant un termini de cinc dies a l’equip de govern perquè desmenteixi un comentari que apareix en el bloc de CiU de Riudarenes. En el text s’assegura que l’Ajuntament va pagar l’asfaltatge d’un camí particular de la casa de Gironès. Aquest sosté que, si no hi ha una rectificació, portarà el cas a la fiscalia.

NARCÍS COLOMÉ
alcalde en funcions
«Encara s’ha de reunir el grup i prendre una decisió. Però se suposa que sí, que seré jo mateix qui acabarà ocupant el càrrec»

Font: El Punt, 26 agost
http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2976128

————————————————————————-

El comentari aparegut al bloc CiU Riudarenes seria aquest:

“XeviCat ha dit…

Jo l’unic que sé es que el camí particular asfaltat de casa d’en (…) el va pagar l’Ajuntament osigui tots nosaltres.

Pel que veig al bloc també feia portar cadires i taules del poble a casa la xicota a santa coloma, quina barra.
12 / agost / 2008 16:36″

Font: http://ciuriudarenes.blogspot.com

4 09 2008
Bloc

Una escorta policial ha de protegir el nou equip de govern de Riudarenes a la sortida del plenari

E.PADILLA | RIUDARENES
nit de tensió a Riudarenes.
José Miguel Martínez, l’home més qüestionat.

El mot “crispació”, tan utilitzat per referir-se a ambients polítics enrarits, empal·lideix davant allò que es respira a Riudarenes. El trist colofó de la nit el va posar l’escorta policial que va haver de protegir el nou alcalde, Narcís Colomé (CiU), i el seu equip per permetre que sortissin sans i estalvis del local del sindicat agrícola, el lloc on es va celebrar el ple. Abans, crits, insults, imprecacions i desqualificacions de tota mena van salpebrar el plenari en què Riudarenes va nomenar el tercer alcalde del mandat.
Un solemne Jordi Gironès, com a membre de més edat de la taula, es va encarregar d’oficiar la votació. Va ser també l’únic que va saber fer callar la multitud esverada que es va encabir en el minúscul local del plenari. Riudarenencs expectants van ocupar també les escales i l’entrada de l’edifici. “Al primer crit aquesta sala quedarà buida”, va advertir l’exalcalde. I la gent, tant els seus partidaris com els de CiU, va callar.

El nou alcalde no ho va tenir tan fàcil. Al final d’un discurs que prometia conciliació i en el que reconeixia que l’alcaldia, tot i haver-li “arribat una mica d’imprevist”, és un repte que accepta “amb il·lusió”, Colomé es va emocionar, tot i que no va quedar clar si era pel sincer aplaudiment que va rebre de la sala -els partidaris d’AIR-PSC van sortir-ne després de la votació seguint els regidors- o per la situació que li ve a sobre. De tota manera, no és Colomé l’home més qüestionat de Riudarenes, sinó el trànsfuga José Miguel Martínez, que va rebre una escridassada de campionat quan entrava a la sala, somrient i relaxat, sota una pluja d’imprecacions com ara “no et fa vergonya”, “cràpula” i “que em retornin el meu vot”.

http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2008090400_21_285351__Tema-del-dia-escorta-policial-protegir-equip-govern-Riudarenes-sortida-plenari

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Colomé (CiU) promet en un ple crispat retornar ´la pau social´ a Riudarenes
Montse Valls s’apunta com a primera tinenta d’alcalde i la nova edil Mònica Borés s’encarregarà d’Urbanisme

INSULTS I APLAUDIMENTS PER AL TERCER ALCALDE DEL MANDAT
Riudarenes va elegir Narcís Colomé (CiU) com a nou alcalde enmig de la cridòria, en una sala plena a vessar i sota vigilància policial. L’exalcalde Jordi Gironès va fer callar el públic contrari a l’equip de govern i el nou batlle va ressaltar que està disposat a treballar amb il·lusió i retornar la tranquil·litat al municipi.

RIUDARENES | E.BATLLE
L’Ajuntament de Riudarenes va escollir ahir el tercer alcalde del mandat després de la dimissió sobtada de Jordi Ros. El nou alcalde, Narcís Colomé (CiU), va ser investit gràcies als vots del seu grup i del trànsfuga José Miguel Martínez, antic membre d’AIR-PSC i impulsor d’una moció de censura que el mes de maig va deixar fora de l’alcaldia el fins llavors batlle Jordi Gironès (AIR-PSC). La sessió plenària, en la qual Colomé es va comprometre a retornar “la tranquil·litat i la pau social” a Riudarenes, va començar atropellada pels crits del públic que titllava el govern de “traïdors”.
Precisament va ser Gironès, com a membre de major edat del plenari, qui va procedir a anomenar els candidats a l’alcaldia -Colomé i ell mateix-, però abans va demanar silenci tot avisant que “al primer crit aquesta sala quedarà buida”. La votació va propiciar el resultat previsible: Colomé, amb els vots del seu partit, els quatre regidors de CiU i el del trànsfuga José Miguel Martínez, va ser investit. Gironès va comptar amb els altres quatre vots del plenari, corresponents a ell mateix i als seus tres regidors.
L’explicació de vot de Gironès es podria resumir amb una sola frase: no es refiïn del trànsfuga. Després de demanar explicacions sobre la sobtada dimissió de Ros, “que ha plegat o a qui han fet renunciar després d’utilitzar-lo”, i qualificarel nou alcalde de “gerent, una persona grisa i influenciable”, AIR-PSC va abandonar la sala atapeïda i els seus seguidors els van secundar. La senadora Pepa Celaya i el regidor del PSC de Lloret Joan Carles Amaya van assistir a l’acte. Igual que el dia de la moció de censura, cap dirigent de CiU es va deixar veure per Riudarenes.

Colomé, per la seva banda, va ressaltar que treballarà amb il·lusió i que el seu repte més importants és “retornar a Riudarenes la tranquil·litat i pau social i evitar més enfrontaments”; alhora que es comprometia a encaminar la construcció de la nova escola i a treballar per les millores a la urbanització de Can Fornaca. En acabar el ple, el govern va ser escortat pels Mossos fins als cotxes.
Pel que fa al cartipas, segons ha pogut saber aquest diari, la primera tinença d’alcaldia l’ocuparia Montse Valls; la segona, Josep Maria Morató; i la tercera, el trànsfuga José Miguel Martínez. La nova regidora Mònica Borés es farà càrrec d’Urbanisme i Medi Ambient, l’altra àrea de Ros, serà per Martínez.

http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2008090400_21_285350__Tema-del-dia-Colome-promet-crispat-retornar-social-Riudarenes

Fotos:


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: