Assemblea de Vallcanera

25 08 2008

30 agost 2008

Font: http://blogdevallcanera.blogspot.com

Llegiu també: 249 contra 169 i els articles de la secció Vallcanera

Anuncis

Accions

Informació

5 responses

25 08 2008
LNC

Durant mesos hem estat objecte de rialles, inclús de burles, per parlar d’esperança. Però sempre hem sabut que l’esperança no és l’optimisme cec.

No és fer cas omís de la feina que tenim per davant ni dels obstacles que es troben en el nostre camí. No es asseure’ns a la cuneta ni defugir una baralla. L’esperança és alguna cosa dins nostre que insisteix en que, malgrat que totes les proves assenyalin el contrari, ens espera alguna cosa millor si tenim el valor d’anar a buscar-ho, de treballar-nos-ho i de lluitar per aquesta cosa.

Els pensamente de Barack Obama, serveixen per Vallcanera

30 08 2008
Bloc

Els veïns de Vallcanera, a Sils, decideixen avui si es fa la recepció de la urbanització

ANNA PUIG. Sils

Els parcel·listes de Vallcanera es reuneixen avui en assemblea per decidir si l’Ajuntament de Sils ha de fer la recepció de la urbanització. En la trobada s’haurà de votar la dissolució de l’Entitat Urbanística de Conservació i Manteniment (EUCM), que representa els parcel·listes i que s’ha encarregat els darrers 22 anys d’impulsar les obres de millora a la urbanització. La dissolució de l’EUCM és el primer pas perquè l’Ajuntament es faci càrrec de la urbanització, la qual passarà a ser un barri més del municipi.

En una nota que l’EUCM ha fet arribar a tots els parcel·listes, s’assegura que les urbanitzacions de Sils aporten a les arques municipals més d’1,6 milions d’euros a l’any i «a Vallcanera només es reben 57.647 euros». Diuen que l’EUCM es va constituir per tenir una vigència de 5 anys i que ja en fa 22 que representa els parcel·listes. Així, es demana el suport dels veïns, que s’espera que votin majoritàriament a favor de la recepció.

Per la seva part, l’alcalde, Martí Nogué (IdS-PSC), diu que la recepció de Vallcanera s’hauria d’haver fet fa molt de temps, però avança que els tècnics municipals avaluaran si cal realitzar alguna obra de millora abans de la recepció. «Serà el ple el que decidirà quines obres s’han de fer i qui i com les ha de pagar», afirma Nogué, que manté que també es vol fer la recepció de la resta d’urbanitzacions del municipi.

El Punt, dissabte, 30 d’agost de 2008
http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2980498

1 09 2008
sara

La nota de la reunió de Vallcanera fa referència a les quantitats que percep
l ‘ajuntament per el impostos que paguen les persones que viuen a Vallcanera i la quantitat que rep l’ urbanització de Vallcanera .Aquest veïns no deuen viure a Sils,
e seus fills no van L’escola no utilitzen cap servei del poble … Voldria que m’ expliquessin quin serveis paguen duplicats
Gràcies

2 09 2008
Bloc

El Presidente de la Plataforma ProSils y a la vez Presidente de la Asociación Centro Cívico Social y Cultural de Vallcanera Park.

Hace entrega en el Ayuntamiento de Sils del CERTIFICADO de la disolución de la EUCM de Vallcanera Park.

Esto quiere decir que a partir del día 2 de Septiembre el Ayuntamiento de Sils tiene que hacerse cargo de todos los servicios mínimos y obligatorios de Vallcanera Park, de acuerdo, con lo que dispone los Artículos 66 y 67 del Decreto Legislativo 2/2003, de 28 de Abril, por el cual se aprueba, Texto Reforzado, de la ley Municipal y de Régimen Local de Catalunya.

Font: http://blogdevallcanera.blogspot.com/2008/09/el-presidente-de-la-plataforma-prosils.html
1 setembre 2008

Documents gràfics annexos a l’article:

3 09 2008
domingo

Sara nosotros llebamos pagando servicios hace mas de 22 años que los tendria que estar pagando el Ayuntamiento de Sils con nuestro IBI. Tres ejemplos Alumbrado Publico Viales y Zonas Verdes.

Un saludo adeu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: