Custòdia del territori

3 10 2008

4, 5 octubre
3a SETMANA i+ DE LA CUSTÒDIA DEL TERRITORI – Activitats a Sils

Web: www.setmanacustodia.cat

Per a més informació: estany@sils.cat Telèfon: 972 16 82 85

Font: web municipal

Anuncis

Accions

Informació

2 responses

2 10 2008
Bloc

El proper cap de setmana 4 i 5 d’octubre es fan diverses activitats a Sils emmarcades en la 3a Setmana de Custòdia del Territori. Temporània col·laborarà en una visita guiada per l’Estany de Sils el diumenge a les 11h del matí. A continuació les altres activitats que es fan durant el cap de setmana i el cartell de la jornada.

DISSABTE 4 D’OCTUBRE

Anellament científic d’ocells a la zona del Pi. Organitza Bisaroca amb el suport de l’Ajuntament de Sils. Lloc: Zona del Pi, Estany de Sils de 8 a 12h.

Alliberament de fauna autòctona. Organitza Bisaroca amb el suport de l’Ajuntament de Sils. Lloc: Zona del Pi, Estany de Sils a les 16h.

Inauguració de l’exposició fotogràfica d’ocells a Sils. Organitza Bisaroca amb el suport de l’Ajuntament de Sils. Lloc: Centre d’Informació de l’Estany de Sils a continuació de l’activitat anterior.

DIUMENGE 5 D’OCTUBRE

Contes de l’Estany per a nenes i nens de 3-5 anys. Organitza Ajuntament de Sils al Centre Cívic a les 9h.

Descoberta del patrimoni cultural i natural amb visita guiada per l’Estany de Sils i aperitiu. Organitza Ajuntament de Sils amb el suport de Bisaroca i Temporània. Lloc: Moll de l’estació de tren de Sils a les 11h.

http://temporania.bloc.cat/post/16541/236016

Consulteu també: http://bisaroca.blogspot.com/

6 10 2008
·Desnonats

He trobat molt encertada la frase i la fotografia que anuncien els actes de la 3a setmana sobre la Custòdia del Territori que tindran lloc a Sils (La Selva) aquest proper cap de setmana. La frase és del prestigiós biòleg Edward O. Wilson, el mateix que va crear el terme ‘Biodiversitat’ i diu “L’única manera de salvar la diversitat de la vida i fer les paus amb la natura és compartir amb una gran majoria els coneixements de la biologia i allò que els descobriments d’aquesta ciència impliquen per a la condició humana”. Com sempre, la foto s’amplia clicant-hi a sobre.

La Custòdia del territori és una forma de tenir cura del país. En la custòdia són els propis propietaris i usuaris els que, de forma conscient, es responsabilitzen de la protecció del territori. En alguns casos poden rebre incentius (fiscals, econòmics…) per a que facin un us sostenible de l’ecosistema.

Font: Espais desdonats

http://desnonats.blogspot.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: