Naixement

24 10 2008

La Nerea Marín neix al seient del darrere del vehicle familiar camí de l’hospital

Foto: Carles Colomer

SILS | SUSANA FARRERÓS

La matinada d’ahir, la família Marín i Fernández -veïna de Vallcanera (Sils)-, va viure una història que recordaran la resta de les seves vides. Cap a les tres de la matinada, la Núria Fernández, es va posar de part. De seguida, ella i el seu marit, en José Marín, van agafar el cotxe per anar cap a l’hospital Santa Caterina de Salt, però no van arribar-hi a temps. La Núria va trencar aigües només pujar al cotxe, i en cosa de deu minuts, ja havia parit.

En José explicava nerviós com de ràpid havia passat tot. Només sortir de casa, deia, “la Núria ha trencat aigües, i s’ha volgut posar al seient de darrere del cotxe”, i “res, encara no havíem arribat al Rolls -de Vallcanera a l’hostal Rolls de la N-II hi ha uns deu minuts en cotxe- que la nena ja plorava”. En José, en aquest curt espai de temps va intentar trucar a una ambulància, però amb els nervis no va saber entrendre’s amb la persona que va despenjar el telefòn d’emergències, i l’home va decidir avortar la trucada. A més, deia, que la seva dona “ja començava a apretar i tampoc haguessin arribat a temps”. El part va anar molt ràpid; tant, que “quan estàvem davant la discoteca Millenium -situada a la carretera Gi-555- ja es podia veure el cap de la meva filla”, relatava en José emocionat. Després del part, per evitar possibles complicacions i a causa de l’estat de nervis, en José va decidir portar la seva dona i la petita al Centre d’Atenció Primària de Sils, on sense fer sortir la seva dona del cotxe els metges que estaven de guàrdia en aquell moment van fer-li les primeres cures fins que va arribar l’ambulància i se les va emportar a l’hospital Santa Caterina.

La Nerea Marín Fernández és la segona filla de la Núria i en José, va pesar 4,200 quilograms i va medir 53 centímetres. Tant la petita com la mare es troben en perfecte estat de salut.


http://www.diaridegirona.cat, 24 octubre 2008

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: